- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.641
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin sanırım Tekirdağ oluyor olduğun yer orda tanıdığım bildiğim bir dr yok maalesefmerhaba hanımlar bir şey sormak istiyorum daha çok yeni hamileliğim çerkezköyde oturuyorum iyi bir doktor onerebilirmisiniz
Bencede o an sancılarla dayayın epidurali diyebiliriz :):)Onu düşünmüyorumda ne bileyim sanki o acıyı yaşamam gerekiyormuş gibi geliyor içimden. Erken daha tabi sancılar bi başlasın bakalım nasıl düşünücez :))
Benimki dunden beri bi tuhaf, geriniyor mu ne yapiyoe cozemedim. Ayni anda hem kasiklarima hem vajinaya hem gogus altina baski uyguluyor.Sorun olduğunu sanmıyorum benim kızda dün hiç abartmıyorum on dk hareketsiz kalmadı gece bile. Sürekli bişeyler hareketler dalgalanmalar. Bugün daha sakin mesela
Normal hareketine alistim da dunden beri hem sanci agrili oluyor hem hareketleri tuhaflasti hem de sanki daha asagi indi gibi hissediyorum. Bir seyler mi oluyor diye merak ettimBenim oglumunda maşallahı var çok haraketli bazen canım bile yanıyo hiç uyumuyo galiba
Hep böyle oldugu için bazen hareketini az hissedince hemen tedirgin oluyorum alıştım hareketli hallerine
Aa bu arada keseleri ne yaptın kaçtane işledin
Hareketsiz olmasi sorun olabiliyor da hareketli olmasi problem olmaz herhalde ya.Bir sorun yoktur hiç belli olmuyor bazen çok sakin bazen çok hareketli olabiliyorlar
Bende he diyip geciyom napiyim susmuyolardı :)Her kafadan bir ses çıkınca gel de düşünmeden stressiz oluruna biraktigin bir gebelik geçir. He de gec sen de. Sonunda da bildigini oku
Senin gibiyim içim yanıyor özellikle geceleri ama içmemeye çalışıyorum cnm ya benim kronik franjıtım var soğuk su yada içecek içtiğim zaman hemen azıyor ve sonrası ateş sıtma o edenle uzak duruyorum eğer böyle bir sıkıntın yoksa bir sıkıntı olmaz cnm iç ama çok soğuk içmemeye çalış tahriş olmasın Boğaz’ınBu arada çok zararlı biliyorum ama benim bu aralar hep için yanıyor ve soğuk asitli şeyler canim çekiyor. Kola asla içmem tabi de soda özellikle. Günde bi tane buz gibi içiyorum sade. Refluden mi acaba? Var mı benim gibi ateşli gebe?
Ahh bu kaynanalr yok mu allahtan sonra izmire doncem baya uzaga ins ama boleyken cekilmiyor kiz h3rsye kulp buluyor ya daralyrm iyi sevndm cnm gitmisler senin benim kaynana en basndan beri benim yanma gelmek istyrdu ama plna ters tepti
Yok yok olmaz benim Dr kapıdan girer girmez evde hareketleri nasıl diye soruyor hemen hiç durmuyor diyince çok güzel diyor :) hareket şekilleri değişiyor canım normalBenimki dunden beri bi tuhaf, geriniyor mu ne yapiyoe cozemedim. Ayni anda hem kasiklarima hem vajinaya hem gogus altina baski uyguluyor.
Normal hareketine alistim da dunden beri hem sanci agrili oluyor hem hareketleri tuhaflasti hem de sanki daha asagi indi gibi hissediyorum. Bir seyler mi oluyor diye merak ettim
Canim keseleri birine isletiyorum ben daha orguleei bitiremedim. Haftaya gelecek insallah.
Hareketsiz olmasi sorun olabiliyor da hareketli olmasi problem olmaz herhalde ya.
Evet 17 ye yukselmisti tansiyonum ama gun icinde 14 e dustu.Ama tansiyon ikaci adalat kullaniyirdum zaten kasilma olmasin diye.Doktorum riske atmak istemedi.Idrarda protein kacagu gorulmedi ama karaciger enzimlerim yuksekti.Dogum sonrasi hastanede tedavi oldum tansiyonum normale döndü sonra da hicbir rahatsizlik yasamadim sukurler olsun.Su an ikinci kizima hamileyim tansiyonum en fazla 11 12 oluyor
Senninde durum zor cnm ama cok dua ettim ben uzakta olmak istyrm tek bakmak istyrm biriyle bakmak istemyrm rabbim gonlume gore verdi sukur bu is ckti gttm brdaki isleri halletsm daha skntim kalmaz ins senn napyrlar gelyorlar aimdi yaninaAllahtan ayrı şehirdesin canım aynı olmak çok zor torun bahanesine sürekli geliyorlsr görüntülü arıyorlar çıldırmamsk elde degil anlıcan
Sennde beni
Senninde durum zor cnm ama cok dua ettim ben uzakta olmak istyrm tek bakmak istyrm biriyle bakmak istemyrm rabbim gonlume gore verdi sukur bu is ckti gttm brdaki isleri halletsm daha skntim kalmaz ins senn napyrlar gelyorlar aimdi yanina
Iyi yapmssn cnm iste ckyorlar bole zamanda birde bana dyr sen nye geldn ben gelrdm oraya maksat kalck orda ben blmyrm sanki yok dedm burdw halledr gderm dedmŞimdi gelemiyorlar çünkü suratımı astım
Tek kayınvalide degil kayınpederimde burayı bekliyor yatamadım dinlenemedim herşeye muhalefetlerdi. Evlerine gittiler rahatlaeım
Canim rabbim yardimcin olsun insallah gununu bekler uzme kendiniHayırlı geceler kızlar. Bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı. Oğlum 2550 gr olmuş. Dr um bebek çok aşağıya inmiş sancı olması normal dedi. Ciğer geliştirici iğne verdi birini bu akşam yaptırdık diğerni sabah yaptırcaz. Aralık 5 sezeryan günü verdi. Ama hayırlısı ile önceden gelmez dedi. Sancın olursa hiç bekleme gel acil sezeyan olacaksın dedi. Yürüme iş yapma hatta çok ayakta durma dedi. Canım çok sıkıldı. Hani biraz daha kilo alsaydı bebeğim çok küçük dahaYarın annem gelecek Allah nasip ederse. Birbirimize dua edelim. Hamilelrrin duaları kabul olurmuş.
Allah razı olsun inşallah aminn canım.Canim rabbim yardimcin olsun insallah gununu bekler uzme kendini
az önce yanlış yazdım çekmeköy de oturuyorum teşekkür ederim bu aradaÖncelikle hayırlı olsun bebeğin sanırım Tekirdağ oluyor olduğun yer orda tanıdığım bildiğim bir dr yok maalesef
Canım son haftaya giriyorum hala çok fazla hareket ediyor canımı yakıyor bazen. Dün o kadar ki ters döndü sandım tuhaf şekillere koyuyor karnımı :)Kizlar fazla hareket normal mi?
Yani yerinindaralip hareketlerin azalmasi gerekmiyor mu? Dunden beri neredeyse halay cekiyor acaba bir sey rahatsiz ediyor olabilir mi? Hic duymadim gerci cok hareket ediyor diye bir sorun oldugunu ama...
Gebelik ateşi diye birşey gerçekten varmış. Normalde ben çok üşürdüm. Hatta geceleri uyku çorabım olmadan yatamazdım bu havalarda bile. Ama şimdi tişörtle geziyorum evde, Üstümü bile örtemiyorum, ayaklarım yaniyo corap terlik giyemiyorum. Haklısın hem içiyorum buz gibi sonra da hasta olmaktan korkuyorum ben de. Bugün söz verdim kendime artık ıcmicem diye. Reflu var mı sende de?Senin gibiyim içim yanıyor özellikle geceleri ama içmemeye çalışıyorum cnm ya benim kronik franjıtım var soğuk su yada içecek içtiğim zaman hemen azıyor ve sonrası ateş sıtma o edenle uzak duruyorum eğer böyle bir sıkıntın yoksa bir sıkıntı olmaz cnm iç ama çok soğuk içmemeye çalış tahriş olmasın Boğaz’ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?