- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.661
Ben de bu gün işe güce daldım hiç hissetmedim sanki dedim dürtükledim bir iki şimdi sanki rahatsız etmişim de intikam alıyor gibi coştu resmenCanım son haftaya giriyorum hala çok fazla hareket ediyor canımı yakıyor bazen. Dün o kadar ki ters döndü sandım tuhaf şekillere koyuyor karnımı :)
Aminyon sıvıyı fazla yutmaktan kaynaklanıyormuş :) hareket etmesinin yanında o hıçkırıklara bayılıyorum ben ya karnı doymuş gibi hissediyorum :) nette iştahlı bebekler çok hıçkırır yazıyor bebeğimin kilosu da iyi maşallahKızlar benim bebegim dünden beri aşırı hıçkırıyor ve hıçkırırken karnımı asırı sarsıyor normalde titresim gibi oluyordu dünden beri çok siddetli neden oyle olduki
Benimki de hep halay modunda ama doktora gidince süt dokmus kuzu. Her muayene oncedi çikolata bilebyitorum. Ama kapıdan girdigimiz anda kesiyo hareketi. En son dedim doktoruma sanırım ta korkuyo yada sevmiyo sizi diye.Yok yok olmaz benim Dr kapıdan girer girmez evde hareketleri nasıl diye soruyor hemen hiç durmuyor diyince çok güzel diyor :) hareket şekilleri değişiyor canım normal
İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın canım yat sürekli annen zaten yardımcı olacaktırHayırlı geceler kızlar. Bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı. Oğlum 2550 gr olmuş. Dr um bebek çok aşağıya inmiş sancı olması normal dedi. Ciğer geliştirici iğne verdi birini bu akşam yaptırdık diğerni sabah yaptırcaz. Aralık 5 sezeryan günü verdi. Ama hayırlısı ile önceden gelmez dedi. Sancın olursa hiç bekleme gel acil sezeyan olacaksın dedi. Yürüme iş yapma hatta çok ayakta durma dedi. Canım çok sıkıldı. Hani biraz daha kilo alsaydı bebeğim çok küçük dahaYarın annem gelecek Allah nasip ederse. Birbirimize dua edelim. Hamilelrrin duaları kabul olurmuş.
Benim de öyleydi canim. Birseyden rahatsız olduğunu düşünmüştüm bende. Doktoruma sordum. Iyi birşeymiş hıçkırması. Nefes egzersizi yapıyormuş içerde bebekKızlar benim bebegim dünden beri aşırı hıçkırıyor ve hıçkırırken karnımı asırı sarsıyor normalde titresim gibi oluyordu dünden beri çok siddetli neden oyle olduki
Masallah canım :) bazen benimde öyle oluyor. Kendini kasıyor ben bi işle uğraşırken oturunca başlıyor tepinmeler ayağı yandan ittirmeler :)Ben de bu gün işe güce daldım hiç hissetmedim sanki dedim dürtükledim bir iki şimdi sanki rahatsız etmişim de intikam alıyor gibi coştu resmen
Tesekkür ettim benimde kilosu öndeydi en son gittigimde ama iki gündür cok siddetli hissedince korktum :)Aminyon sıvıyı fazla yutmaktan kaynaklanıyormuş :) hareket etmesinin yanında o hıçkırıklara bayılıyorum ben ya karnı doymuş gibi hissediyorum :) nette iştahlı bebekler çok hıçkırır yazıyor bebeğimin kilosu da iyi maşallah
İnanırım benimkide aynı şekilde çünkü 8 aya kadar yüzünü bizde görmedik çok şükür gösterdi ama USG de hareket hiç görmedik hep gözleri kapalı uyuyor eli yüzünün kenarında pozisyon hiç değişmiyor Dr şimdi emme refleksi geliştiği icin o el ordan hiç gelmez dedi :) ayy Dr nst yıl beğenmeyip üç kere girdim onuda beğenmedi akşam yemeğinden sonra gel dedi hareket görmeden bırakmam diyor akşam nstye gittigimi bilirim :) niyeyse Dr dan önce ve sonra harketi o sırada hareket etmiyor nazlı olacaklar galiba :) valla canım hareket etmek istemiyorsa naparsan yap etmiyor insallah dogumdan önce görürsünüz ben kontorole gideceğim bin rüyamda gördüm yüzünü eşime dedim bak bugün yüzünü göreceğiz ben rüyamda gördüm ve o günde yüzünü gördük çok sukur öyle bir anı oldu çok sasirdik yüzünü görürken aaaa yüzü açık görünüyor diye tepki verdik:))Benimki de hep halay modunda ama doktora gidince süt dokmus kuzu. Her muayene oncedi çikolata bilebyitorum. Ama kapıdan girdigimiz anda kesiyo hareketi. En son dedim doktoruma sanırım ta korkuyo yada sevmiyo sizi diye.
Ve inanir mısınız hala yüzünü göstermedi. Eli hep yuzunde. Kapatıyor. Doğumda tanisicaz zaataliyle
Normaldede hıckırıp duruyo zaten masallah ama dünden beri çok siddetli sanki tekme atiyo gibi gözüküyo dısardan :)Benim de öyleydi canim. Birseyden rahatsız olduğunu düşünmüştüm bende. Doktoruma sordum. Iyi birşeymiş hıçkırması. Nefes egzersizi yapıyormuş içerde bebek
Canim reflu bende de var ben de yaniyorum reflu bi yandan ates bi yandan gece askili badilerle yatiyorum üstümü ortmuyorum hic corap giyemiyorum. Suyu balkona koyup soguk soguk iciyoruum dolaba koymama izin vermiyolar .Sodayi da 2 haftadir icemez oldum midem bi kotu oldu iyiceGebelik ateşi diye birşey gerçekten varmış. Normalde ben çok üşürdüm. Hatta geceleri uyku çorabım olmadan yatamazdım bu havalarda bile. Ama şimdi tişörtle geziyorum evde, Üstümü bile örtemiyorum, ayaklarım yaniyo corap terlik giyemiyorum. Haklısın hem içiyorum buz gibi sonra da hasta olmaktan korkuyorum ben de. Bugün söz verdim kendime artık ıcmicem diye. Reflu var mı sende de?
haNimlar cekmekoyde iyi bir kadın doğumcu oneriniz var midirCanim reflu bende de var ben de yaniyorum reflu bi yandan ates bi yandan gece askili badilerle yatiyorum üstümü ortmuyorum hic corap giyemiyorum. Suyu balkona koyup soguk soguk iciyoruum dolaba koymama izin vermiyolar .Sodayi da 2 haftadir icemez oldum midem bi kotu oldu iyice
Masallah canım :) tadını çıkar bu durumun düşünsene eğer sesi çıksaydı hıçkırma sesi kuş gibi gelecekti :))Tesekkür ettim benimde kilosu öndeydi en son gittigimde ama iki gündür cok siddetli hissedince korktum :)
Dogrh bak bu. Benimki nın de maşallah iyi kilosu. Ve genelde yemek yedikten sonra hıçkırıyor. Hele bir de sevdiğim birsey yiyince. Ahh diyorum biliyor agzinin tadını.Aminyon sıvıyı fazla yutmaktan kaynaklanıyormuş :) hareket etmesinin yanında o hıçkırıklara bayılıyorum ben ya karnı doymuş gibi hissediyorum :) nette iştahlı bebekler çok hıçkırır yazıyor bebeğimin kilosu da iyi maşallah
o doktora ve ultrason cihazına göre değişiyor..kimi doktor tam ölçüyor kimi 1 kilo bile farkla ölçüyor.Doğum yapanlar bebeklerinizin kilolarıç ok farkettimi karnınızdaki ölçümlerle bize yazsanız olur mu :)
Oyy maşallah canım. çok güzel duygular cidden ❤Dogrh bak bu. Benimki nın de maşallah iti kilosu. Ve genelde yemek yedikten sonra hıçkırıyor. Hele bir de sevdiğim birsey yiyince. Ahh diyorum biliyor agzinin tadını.
canım kendini üzme lütfen bak önlemler alıyor doktor ciğer geliştirici iğne yapmış. kilo konusunda takılma canım sen onu bereketli sütünle tombik yaparsın inşaAllah =) yat dinlen güç kazan ki doğum dan sonra bebeğinle ilgilenebilesin. bak şanlısın annen gelecekmiş benimkiler gurbetteler malesef dinlenmek diye birşey de yok kızım var =) şükret canım herşey güzel olacakHayırlı geceler kızlar. Bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı. Oğlum 2550 gr olmuş. Dr um bebek çok aşağıya inmiş sancı olması normal dedi. Ciğer geliştirici iğne verdi birini bu akşam yaptırdık diğerni sabah yaptırcaz. Aralık 5 sezeryan günü verdi. Ama hayırlısı ile önceden gelmez dedi. Sancın olursa hiç bekleme gel acil sezeyan olacaksın dedi. Yürüme iş yapma hatta çok ayakta durma dedi. Canım çok sıkıldı. Hani biraz daha kilo alsaydı bebeğim çok küçük dahaYarın annem gelecek Allah nasip ederse. Birbirimize dua edelim. Hamilelrrin duaları kabul olurmuş.
ya 50cm üstü doğarsa benim kızım 52cm doğdu yeğenim de 56cm doğdubunu bende merak ediyorum çünkü ben hep 50 beden koydum çantaya =) sanırım 56 da koymam gerekir :/
Seviyorum onu hıçkırdigi zaman konuşuyorum sakinleşiyor. Çok sukur rabbime bize bu günleri yaşatıyor.Oyy maşallah canım. çok güzel duygular cidden ❤
Benimde 17 ydi sezeryan a aldıklarında sonrasında hep 13 8 geldi. Hastaneden çıkınca geri yükseldi hastanede ilaç kullandırıyorlardı çıkınca devam etmedim sonra yine yükselince acile gittik acilde dil altı aldım düştü ilac başladım
aynen şuan 48cm =) ben 56cm de koyayım. kızım erken doğdu diye bunu da erken bekliyorum nedense =)ya 50cm üstü doğarsa benim kızım 52cm doğdu yeğenim de 56cm doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?