2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım son haftaya giriyorum hala çok fazla hareket ediyor canımı yakıyor bazen. Dün o kadar ki ters döndü sandım tuhaf şekillere koyuyor karnımı :)
Ben de bu gün işe güce daldım hiç hissetmedim sanki dedim dürtükledim bir iki şimdi sanki rahatsız etmişim de intikam alıyor gibi coştu resmen

Kızlar benim bebegim dünden beri aşırı hıçkırıyor ve hıçkırırken karnımı asırı sarsıyor normalde titresim gibi oluyordu dünden beri çok siddetli neden oyle olduki
Aminyon sıvıyı fazla yutmaktan kaynaklanıyormuş :) hareket etmesinin yanında o hıçkırıklara bayılıyorum ben ya karnı doymuş gibi hissediyorum :) nette iştahlı bebekler çok hıçkırır yazıyor bebeğimin kilosu da iyi maşallah

Yok yok olmaz benim Dr kapıdan girer girmez evde hareketleri nasıl diye soruyor hemen hiç durmuyor diyince çok güzel diyor :) hareket şekilleri değişiyor canım normal
Benimki de hep halay modunda ama doktora gidince süt dokmus kuzu. Her muayene oncedi çikolata bilebyitorum. Ama kapıdan girdigimiz anda kesiyo hareketi. En son dedim doktoruma sanırım ta korkuyo yada sevmiyo sizi diye.
Ve inanir mısınız hala yüzünü göstermedi. Eli hep yuzunde. Kapatıyor. Doğumda tanisicaz zaataliyle

İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın canım yat sürekli annen zaten yardımcı olacaktır

Kızlar benim bebegim dünden beri aşırı hıçkırıyor ve hıçkırırken karnımı asırı sarsıyor normalde titresim gibi oluyordu dünden beri çok siddetli neden oyle olduki
Benim de öyleydi canim. Birseyden rahatsız olduğunu düşünmüştüm bende. Doktoruma sordum. Iyi birşeymiş hıçkırması. Nefes egzersizi yapıyormuş içerde bebek

Ben de bu gün işe güce daldım hiç hissetmedim sanki dedim dürtükledim bir iki şimdi sanki rahatsız etmişim de intikam alıyor gibi coştu resmen
Masallah canım :) bazen benimde öyle oluyor. Kendini kasıyor ben bi işle uğraşırken oturunca başlıyor tepinmeler ayağı yandan ittirmeler :)

Tesekkür ettim benimde kilosu öndeydi en son gittigimde ama iki gündür cok siddetli hissedince korktum :)

İnanırım benimkide aynı şekilde çünkü 8 aya kadar yüzünü bizde görmedik çok şükür gösterdi ama USG de hareket hiç görmedik hep gözleri kapalı uyuyor eli yüzünün kenarında pozisyon hiç değişmiyor Dr şimdi emme refleksi geliştiği icin o el ordan hiç gelmez dedi :) ayy Dr nst yıl beğenmeyip üç kere girdim onuda beğenmedi akşam yemeğinden sonra gel dedi hareket görmeden bırakmam diyor akşam nstye gittigimi bilirim :) niyeyse Dr dan önce ve sonra harketi o sırada hareket etmiyor nazlı olacaklar galiba :) valla canım hareket etmek istemiyorsa naparsan yap etmiyor insallah dogumdan önce görürsünüz ben kontorole gideceğim bin rüyamda gördüm yüzünü eşime dedim bak bugün yüzünü göreceğiz ben rüyamda gördüm ve o günde yüzünü gördük çok sukur öyle bir anı oldu çok sasirdik yüzünü görürken aaaa yüzü açık görünüyor diye tepki verdik:))

Benim de öyleydi canim. Birseyden rahatsız olduğunu düşünmüştüm bende. Doktoruma sordum. Iyi birşeymiş hıçkırması. Nefes egzersizi yapıyormuş içerde bebek
Normaldede hıckırıp duruyo zaten masallah ama dünden beri çok siddetli sanki tekme atiyo gibi gözüküyo dısardan :)

Canim reflu bende de var ben de yaniyorum reflu bi yandan ates bi yandan gece askili badilerle yatiyorum üstümü ortmuyorum hic corap giyemiyorum. Suyu balkona koyup soguk soguk iciyoruum dolaba koymama izin vermiyolar .Sodayi da 2 haftadir icemez oldum midem bi kotu oldu iyice

haNimlar cekmekoyde iyi bir kadın doğumcu oneriniz var midir

Dogrh bak bu. Benimki nın de maşallah iyi kilosu. Ve genelde yemek yedikten sonra hıçkırıyor. Hele bir de sevdiğim birsey yiyince. Ahh diyorum biliyor agzinin tadını.

canım kendini üzme lütfen bak önlemler alıyor doktor ciğer geliştirici iğne yapmış. kilo konusunda takılma canım sen onu bereketli sütünle tombik yaparsın inşaAllah =) yat dinlen güç kazan ki doğum dan sonra bebeğinle ilgilenebilesin. bak şanlısın annen gelecekmiş benimkiler gurbetteler malesef dinlenmek diye birşey de yok kızım var =) şükret canım herşey güzel olacak

Yani gebelik zehirlenmesinden sonra aslinda tum yan etkiler gecer ama sizin tansiyonu tetikleyen bir sey olabilir mi.Endokrin doktoruna takiota olmaniz sizin icin fayda saglayacaktir.Umarim zamanla duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…