2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cok sukur cnm yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.ben hic inanamiyodum bu haftalara gelceme ama cok sukur.

Kilosu nasıl peki? Benimki maşallah irice olduğu için daha çok hissediyormuşum doktorumun demesiyle. Öyle dalgalanma bende de yok .
yok cnm iri degil 34 de 2300 dü.
30 lu haftlardan itibaren tekmeler bitti resmen.sadece hareket ediyo ama yavas yavas.usg de bi sorun cikmiyo.doktor 10 u geciyosa sıkıntı yok diyo.geciyo da ne bilim beni hic tatmin etmiyo.
kasilmalarim da cok var ondan mi anlamiyorum acaba bilemiyorum ki.
sagligi iyi olsun da karnimda beni hic uzmedi cidden.ne cektiysem midemden cektim.ayaklari asagidayken vajinada batma oluyordu ama hemen geciyodu. ama bu ara o da yok.ters duruyodu.duzeldi galiba. gogsumun altinda baski hissediyorum cunku.
benimki 30 lu haftalardan itibaren tekme degil de ayaklariyla itiyo gibi yapiyo.ama nadir yapiyo onu da.genelde sabah kalkmama yakin hareketleniyo.acıkınca galiba o da

Olmaz olur mu onun yüzünden 5 ay sürekli kustum ondan sonra da mide şişmesi ve şuan mide yanması tavan günlük rennie şurup bitiriyorum o derece kötü ekşime biraz önce içmiştim yanma geçmedi yine gidip içtim Doğumu en çokta bundan dolayı istiyorum İnan yanmalar bende de oluyor hatta dün sabah fenalık geçirdim odada camı açtım önünde uzandım korktum da niye böyle oldum diye normalde kansızlık var ben de üşürdüm şuan yanıyorum sen napıyorsun mide ekşimesi geçsin diye sütü de denedim hiç bir işe yaramadı artık ilaç bile işe yaramıyor

cnm kronik faranjit bende de var.
üşüttüğüm zmn faranjitim ortaya çıkar hemen.zencefil zerdecal bali karistirip ye sabah aksam bi tatli kasigi faranjite iyi geliyor.

Allah razı olsun canımbenim ne güzel şeyler yazmışsın. Benimde 3 yaşında bi oğlum var. Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Amin

canım bosuna sıkma caninı daha 1 haftadan fazla zmnin var bebis 3 kiloya yakin dogar merak etme sen.bu surec icinde sutunu muzunu biraz fazla ye ic gerisi Allah a kalmis.yanilma payi da oluyo zaten usg nin.
aman hem saglikla dogsun da sütün de gelsin hemencik kilosunu alir zaten senin sutunle cok dusunme kiloyu bosver.

Mayıs Haziran ayların da ben yaşıyacağımı bile düşünmüyorum ölürüm artık bu kusmadan diyordum:)şükür tabi bu günlere yiyip içtik azda olsa gezdik
hic sorma ya ben de iyi yasamisim diyorum kendime sasiriyorum
bi de siddetli kabizliktan bebek dusecek diye korktugum icin hic ihtimal veremiyodum malesef
aman aman cok sukur Allah ima.

cnm kronik faranjit bende de var.
üşüttüğüm zmn faranjitim ortaya çıkar hemen.zencefil zerdecal bali karistirip ye sabah aksam bi tatli kasigi faranjite iyi geliyor.
Ben her sene yaşarım gebelikte de yaşadım baya kötü geçmişti ateş sıtma ilaçta kullanamamıştım kötü ya aman uzak olsun bizden en azından şuan ben de zencefil toz halinde sütü ısıtıp içine bal koyup içmiştim iyi gelmişti tadı berbat ama naparsın

Allah razı olsun canım varya iyiki burası var. Ancak birbirimizi anlayabiliyoruz. İnşallah doğduğu zamanda bol bol sütlerimiz olur

benimki cok kilolu degil ama her gün bi kere 5 10 dk falan hickirir ve asagida hissederim hep hickirigini.
seninki de her gun hickirir mi

hic sorma ya ben de iyi yasamisim diyorum kendime sasiriyorum
bi de siddetli kabizliktan bebek dusecek diye korktugum icin hic ihtimal veremiyodum malesef
aman aman cok sukur Allah ima.
Bak geçiyor işte zaman yeter ki sabırlı olalım gerçi o anda sabır kalmıyor tavanı izlemekten deliriyorum sanmıştım tövbe allahım güzel günler bizi bekliyor biliyorum çok çektik biz yanlız ben okadar araştırdım bütün topiklere bakmıştım bi sen bi ben bir de biri daha var okadar kötü olan demekki fazla olunmuyor aman olmasın da kimseye vermesin rabbim..
Benim ilk aylara ait resimlerim yok senin var mı? 6 ayda var yüzüm çökmüş öyle çirkin çıkmış ki çok istiyordum her ay resim çekip birleştirmeyi nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…