- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.681
Yenidoğan takımı olmaz mı 50 cm üstü bebeklere :)) bizim geçen kontrolde 52 cm çıktıya 50cm üstü doğarsa benim kızım 52cm doğdu yeğenim de 56cm doğdu
Oyy yavrum ya :) duygulandım valla öyle diyince :)Masallah canım :) tadını çıkar bu durumun düşünsene eğer sesi çıksaydı hıçkırma sesi kuş gibi gelecekti :))
cok sukur cnm yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.ben hic inanamiyodum bu haftalara gelceme ama cok sukur.Evet ya hamdolsun ki az kaldı rabbim sağlıkla nasip etsin bize yavrularımızıcnm ben şuan bile kimseye pek anlatmıyorum unutmaya çalışıyorum inş bebek doğunca tamamen unutacaz yeni hikayeler eklenecek ömrümüze bizim de nasibimiz de bu varmış olsun allahım beterinden korudu bizi buna da şükür
Çok şükür ❤ darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallahSeviyorum onu hıçkırdigi zaman konuşuyorum sakinleşiyor. Çok sukur rabbime bize bu günleri yaşatıyor.
İçim bi hoş oluyor . Doğuma az kaldı diye duygular şelale bende de :)) uzun süre çok sevdiğin birini görmezsin burnunda tüter ya öyle bir özlem var. Annelik duygusu böyle bir şey mi acabaOyy yavrum ya :) duygulandım valla öyle diyince :)
Bagislayinca ucret alinmiyor ama biz kendimiz icin saklattigimiz icin tabiki ucret aldilar 2750 rl ve her yil saklama ucreti olarak 100usd karsiligi tl oduyorum. Hala da ayni fiyat sanirim.Herhangi bi ücret aldılar mı bi de kendiniz için mi sakladınız yoksa bağışladınız mı
yok cnm iri degil 34 de 2300 dü.Kilosu nasıl peki? Benimki maşallah irice olduğu için daha çok hissediyormuşum doktorumun demesiyle. Öyle dalgalanma bende de yok .
Canim ben nevsehir de yasiyorum üzgünüm yardimci olamayacagimhaNimlar cekmekoyde iyi bir kadın doğumcu oneriniz var midir
Olmaz olur mu onun yüzünden 5 ay sürekli kustum ondan sonra da mide şişmesi ve şuan mide yanması tavan günlük rennie şurup bitiriyorum o derece kötü ekşime biraz önce içmiştim yanma geçmedi yine gidip içtim Doğumu en çokta bundan dolayı istiyorum İnan yanmalar bende de oluyor hatta dün sabah fenalık geçirdim odada camı açtım önünde uzandım korktum da niye böyle oldum diye normalde kansızlık var ben de üşürdüm şuan yanıyorum sen napıyorsun mide ekşimesi geçsin diye sütü de denedim hiç bir işe yaramadı artık ilaç bile işe yaramıyorGebelik ateşi diye birşey gerçekten varmış. Normalde ben çok üşürdüm. Hatta geceleri uyku çorabım olmadan yatamazdım bu havalarda bile. Ama şimdi tişörtle geziyorum evde, Üstümü bile örtemiyorum, ayaklarım yaniyo corap terlik giyemiyorum. Haklısın hem içiyorum buz gibi sonra da hasta olmaktan korkuyorum ben de. Bugün söz verdim kendime artık ıcmicem diye. Reflu var mı sende de?
cnm kronik faranjit bende de var.Senin gibiyim içim yanıyor özellikle geceleri ama içmemeye çalışıyorum cnm ya benim kronik franjıtım var soğuk su yada içecek içtiğim zaman hemen azıyor ve sonrası ateş sıtma o edenle uzak duruyorum eğer böyle bir sıkıntın yoksa bir sıkıntı olmaz cnm iç ama çok soğuk içmemeye çalış tahriş olmasın Boğaz’ın
Galiba bende aynı duyguları hissediyorum canımİçim bi hoş oluyor . Doğuma az kaldı diye duygular şelale bende de :)) uzun süre çok sevdiğin birini görmezsin burnunda tüter ya öyle bir özlem var. Annelik duygusu böyle bir şey mi acaba
Allah razı olsun canımbenim ne güzel şeyler yazmışsın. Benimde 3 yaşında bi oğlum var. Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Amincanım kendini üzme lütfen bak önlemler alıyor doktor ciğer geliştirici iğne yapmış. kilo konusunda takılma canım sen onu bereketli sütünle tombik yaparsın inşaAllah =) yat dinlen güç kazan ki doğum dan sonra bebeğinle ilgilenebilesin. bak şanlısın annen gelecekmiş benimkiler gurbetteler malesef dinlenmek diye birşey de yok kızım var =) şükret canım herşey güzel olacak
Mayıs Haziran ayların da ben yaşıyacağımı bile düşünmüyorum ölürüm artık bu kusmadan diyordum:)şükür tabi bu günlere yiyip içtik azda olsa gezdikcok sukur cnm yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.ben hic inanamiyodum bu haftalara gelceme ama cok sukur.
canım bosuna sıkma caninı daha 1 haftadan fazla zmnin var bebis 3 kiloya yakin dogar merak etme sen.bu surec icinde sutunu muzunu biraz fazla ye ic gerisi Allah a kalmis.yanilma payi da oluyo zaten usg nin.Hayırlı geceler kızlar. Bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı. Oğlum 2550 gr olmuş. Dr um bebek çok aşağıya inmiş sancı olması normal dedi. Ciğer geliştirici iğne verdi birini bu akşam yaptırdık diğerni sabah yaptırcaz. Aralık 5 sezeryan günü verdi. Ama hayırlısı ile önceden gelmez dedi. Sancın olursa hiç bekleme gel acil sezeyan olacaksın dedi. Yürüme iş yapma hatta çok ayakta durma dedi. Canım çok sıkıldı. Hani biraz daha kilo alsaydı bebeğim çok küçük dahaYarın annem gelecek Allah nasip ederse. Birbirimize dua edelim. Hamilelrrin duaları kabul olurmuş.
hic sorma ya ben de iyi yasamisim diyorum kendime sasiriyorumMayıs Haziran ayların da ben yaşıyacağımı bile düşünmüyorum ölürüm artık bu kusmadan diyordum:)şükür tabi bu günlere yiyip içtik azda olsa gezdik
Ben her sene yaşarım gebelikte de yaşadım baya kötü geçmişti ateş sıtma ilaçta kullanamamıştım kötü ya aman uzak olsun bizden en azından şuan ben de zencefil toz halinde sütü ısıtıp içine bal koyup içmiştim iyi gelmişti tadı berbat ama naparsıncnm kronik faranjit bende de var.
üşüttüğüm zmn faranjitim ortaya çıkar hemen.zencefil zerdecal bali karistirip ye sabah aksam bi tatli kasigi faranjite iyi geliyor.
Allah razı olsun canım varya iyiki burası var. Ancak birbirimizi anlayabiliyoruz. İnşallah doğduğu zamanda bol bol sütlerimiz olurcanım bosuna sıkma caninı daha 1 haftadan fazla zmnin var bebis 3 kiloya yakin dogar merak etme sen.bu surec icinde sutunu muzunu biraz fazla ye ic gerisi Allah a kalmis.yanilma payi da oluyo zaten usg nin.
aman hem saglikla dogsun da sütün de gelsin hemencik kilosunu alir zaten senin sutunle cok dusunme kiloyu bosver.
benimki cok kilolu degil ama her gün bi kere 5 10 dk falan hickirir ve asagida hissederim hep hickirigini.Aminyon sıvıyı fazla yutmaktan kaynaklanıyormuş :) hareket etmesinin yanında o hıçkırıklara bayılıyorum ben ya karnı doymuş gibi hissediyorum :) nette iştahlı bebekler çok hıçkırır yazıyor bebeğimin kilosu da iyi maşallah
Bak geçiyor işte zaman yeter ki sabırlı olalım gerçi o anda sabır kalmıyor tavanı izlemekten deliriyorum sanmıştımhic sorma ya ben de iyi yasamisim diyorum kendime sasiriyorum
bi de siddetli kabizliktan bebek dusecek diye korktugum icin hic ihtimal veremiyodum malesef
aman aman cok sukur Allah ima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?