- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.721
Bende gördüm bugün instgrmda kapıya assak
kesinlikle malesef onun bunun lafini takmicam desek te icten ice takiyoruz.gercekten biraz gamsiz bi insan olmayi cok isterdim.Çok uzun bir yol izlemişsin şükür olmuş kafa rahat olmadığı sürece olmuyor gerçekten aslında bunu en çok inşalar yapıyor baskı kurarak sürekli sorarak olsun olsun diyerek bence bırakmalı kim ne zaman isterse ozaman yapsın kimene işte ne yazık ki milletimiz bu konuda çok anlayışsız berkar olursun evlen evlen diye tuttururlar o kişiyi baskı altında bırakırlar gider yanlış evlilik yapar sonuç kendi yaptı olur ne bileyim evlenir hadi bebek derler olmaz sonuç acaba kısır mı olur hamile kalırsın sürekli konuşurlar çocuk hasta olur iyi bakamadı olur yanı kimseyi memnun edemezsin her ne kadar millete göre yaşamıyoruz desekte aslın da bal gibi onlara göre yaşıyoruz bu çok üzücü ama böyle geldi böyle gidiyor yazık...
Bazen dua ederken biz hep olsun olsun diyoruz ama bu gebelikte yaşadıklarımdan sonra her çocuk isteyene lütfen önce kendi sağlığınız için dua edin diyorum sağlıklı bir anne olmazsa sağlıklı bir çocuk doğurmak çok daha zor ben yatakta hasta yatarken hep sağlık için dua ettim özellikle hastanede yatan insanlara kendimi hasta hissediyordum ve asla düzelmem diyordum taki bir dr sen hasta değilsin hamilesin bunlar geçecek dediği güne kadar sonra kendime geldim ben hasta değilim hamileyim bir mucizeyi büyütüyorum içimde dedim hala da duam aynı rabbim herkese sağlık versin hepimize sağlık versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hemen hemen her gün :) yemek yerken yada yemekten sonra hıçkırınca çok tatlı oluyor demibenimki cok kilolu degil ama her gün bi kere 5 10 dk falan hickirir ve asagida hissederim hep hickirigini.
seninki de her gun hickirir mi
Aynen bugünlerde bana da cesaret geldi bakarım yapabilirim sancıyı da çekerim diyorum :) özellikle emzirmek nasıl bişey merak ediyorumÇok korkuyordum hem Doğumdan hem sonrasından ama artık gelsin yavrumuza kavuşalım istiyorum. Millet çatır çatır doğuruyor ve kimse anne karnında öğrenmiyor bebek bakımını. Bir cesaret geldi özlem çok fazla :)
evet ya kalp atımı gibi ve cok merak ediyorum cikinca da boyle her gun hickiriyolar miHemen hemen her gün :) yemek yerken yada yemekten sonra hıçkırınca çok tatlı oluyor demi
Sağlıkla gelsinler onlardan öğrenecek çok şeyimiz var :)evet ya kalp atımı gibi ve cok merak ediyorum cikinca da boyle her gun hickiriyolar mi
yememek icin kendimi zor tutarim heralde
kesinlikleSağlıkla gelsinler onlardan öğrenecek çok şeyimiz var :)
Bende bişeyler yapmak istiyorum ama çatı muayenesinden önce korkuyorum ya çatı darsa diye siz çatı muayenesi oldunuzmuNormal doğum düşünenler neler yapıyorsunuz doğumu kolaylaştırması adına birşeyler yapmaya başladınız mı? Ben hurma aldım günde 4-5 tane yemeye başlayacağım İnşaAllah. Perine masajı düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. Kegel egzersizi aklıma geldikçe yapıyorum
Yani gebelik zehirlenmesinden sonra aslinda tum yan etkiler gecer ama sizin tansiyonu tetikleyen bir sey olabilir mi.Endokrin doktoruna takiota olmaniz sizin icin fayda saglayacaktir.Umarim zamanla duzelir
Yürüyüş ve pilates çalışmayı düşünüyorum. Çatı muayenesinden sonra ve hurma evet kesinlikleNormal doğum düşünenler neler yapıyorsunuz doğumu kolaylaştırması adına birşeyler yapmaya başladınız mı? Ben hurma aldım günde 4-5 tane yemeye başlayacağım İnşaAllah. Perine masajı düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. Kegel egzersizi aklıma geldikçe yapıyorum
Evet, sende varsa zaten bebekte taşıyıcı oluyorHepatitle ilgili kana annede mi bakıyorlar
Bu ayrıntıyı bilmiyordum. Ben hrpatit B geçirdim. Yani geçirmişim aşı sayesinde atlattım ruhum duymadı. Evlenirken verdiğim kan tahlillerinde söylemişti doktor o zaman öğrendim. Ama bana bulaşmış ve şuanda da yok zatenEvet, sende varsa zaten bebekte taşıyıcı oluyor
Ben kaşlarımı aldırabilirsem dua edicem. Çocukları bırakıp çıkamadım bi türlü.Kızlar doğumdan önce kuaföre gideyim kendimi şımartayım azıcık diyorum :) malum saç boyatmıyoruz kesimde yeni yaptım sayılır ancak bi uçlarını aldırırım en fazla. Ne yaptırabilirim sizce yüz saç bakım falan. Ne hoşuma gider en çok rahatlarım şöyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?