2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkide öyle bende korkuyorum hiç uyumuyo sanki inşallah sağlıklıdır. Koalina 114 benimkide aynı cnm
Benimkide öyle sanki nerden çıkacağını bilemiyor gibi bir kaç defa dr sordum hareketsizliği sıkıntıdır herzaman dedi hatta öyle çok ki tekmeleri acıtıyor artık

kesinlikle malesef onun bunun lafini takmicam desek te icten ice takiyoruz.gercekten biraz gamsiz bi insan olmayi cok isterdim.
ve kesinlikle ben de kendkmi hep hamileden ziyade yatalak bi hasta olarak gordum bazen dayanamayip neden ben diyerek isyan etsem de haberlerde nette daha kotu hastaliklarla cebellesenkeri gordukce hamd ettim.cok dua ettim bende icimden.ben bunlara dayanamazken ustelik sonucu guzel biticek insallah bebegimi kucagima alicam ama nice hastalar var yillardir ugrasiyo dertlerinin dermani yok Rabbim kat kat yardimcilari olsun dedim kizdim kendime bazen isyan ettigim icin
insallah gunahlarimiza kefaret olsun.
ciddem agrilarim da var ama onlari hic ama hic takmiyorum midem kadar beni hic bisey uzmedi hamilelikte.bebegimi de strese soktum kendim stresli oldugum icin.guya bebegime kotu etki etmesin doye hamileligin tadini cikartcaktim ama artik 2.5 hafta sonraya sakladim dogsun telafi edicem insallah.zaten hamileligimiz hep stresli gecti disarda gezip tozamadik desarj olamadik.lohusa depresyonuna girmicem insallah izin vermicem buna.annem bile 40 gun cikma disari dese de hic de valla cikicam giydircem kalinca bebisi gezicem diyorum.kimse umrumda olmicak.insanlar konusur konusur gider.gercekten takmicam.onlar konustuklaro zmn bebegimle daha cok ilgilencem.cunku bu gunleri bi daha yasamicaz hemencik buyucekler cnm.uykusuzlugu da alistik ne de olsa saat basi tuvalete kalkiyoruz.bh sefer de saat basi emzirmek icin kalkicaz.
ama insallah eslerimiz bu konuda destek olur bize.en azindan mesela eslerimiz ise gidiyo sustur şu cocugu tarzinda olmaz insallah.bazen esim simdiden soyle yetistirelim boyle yetistirelim soyle yapma etme diyo da demekle olmuyo ki.bebek bu robot degil neticede.eskm cok kariscakmis gibi geliyo.valla dedim cok karisma bana cok tartisiriz bak depresyona sokma beni dedim.insallah yasamayiz boyle sıkıntilar.

benimki cok kilolu degil ama her gün bi kere 5 10 dk falan hickirir ve asagida hissederim hep hickirigini.
seninki de her gun hickirir mi
Hemen hemen her gün :) yemek yerken yada yemekten sonra hıçkırınca çok tatlı oluyor demi

Aynen bugünlerde bana da cesaret geldi bakarım yapabilirim sancıyı da çekerim diyorum :) özellikle emzirmek nasıl bişey merak ediyorum

Normal doğum düşünenler neler yapıyorsunuz doğumu kolaylaştırması adına birşeyler yapmaya başladınız mı? Ben hurma aldım günde 4-5 tane yemeye başlayacağım İnşaAllah. Perine masajı düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. Kegel egzersizi aklıma geldikçe yapıyorum

Bende bişeyler yapmak istiyorum ama çatı muayenesinden önce korkuyorum ya çatı darsa diye siz çatı muayenesi oldunuzmu

Yani gebelik zehirlenmesinden sonra aslinda tum yan etkiler gecer ama sizin tansiyonu tetikleyen bir sey olabilir mi.Endokrin doktoruna takiota olmaniz sizin icin fayda saglayacaktir.Umarim zamanla duzelir

Bakıldı aslında herşeye de detaylı kan idrar ultrason kalp ekg hicbir sıkıntı gözükmüyordu

Yürüyüş ve pilates çalışmayı düşünüyorum. Çatı muayenesinden sonra ve hurma evet kesinlikle

Evet, sende varsa zaten bebekte taşıyıcı oluyor
Bu ayrıntıyı bilmiyordum. Ben hrpatit B geçirdim. Yani geçirmişim aşı sayesinde atlattım ruhum duymadı. Evlenirken verdiğim kan tahlillerinde söylemişti doktor o zaman öğrendim. Ama bana bulaşmış ve şuanda da yok zaten

Kızlar doğumdan önce kuaföre gideyim kendimi şımartayım azıcık diyorum :) malum saç boyatmıyoruz kesimde yeni yaptım sayılır ancak bi uçlarını aldırırım en fazla. Ne yaptırabilirim sizce yüz saç bakım falan. Ne hoşuma gider en çok rahatlarım şöyle :)

Ben kaşlarımı aldırabilirsem dua edicem. Çocukları bırakıp çıkamadım bi türlü.

Uykumdan akıntı hissiyle uyandım. Suyum geliyor sandım. Bişey yok. Rüyamda da suni sancı veriyorlardı ben de doğumu kolaylaştırmak için squat yapıyordum. Yine doğuramadım.:)
Var mı kızlar benim gibi her gece doğuma giden ama bir türlü doğuramayan. Rüyasında. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…