- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.761
Canım ben hala devam ediyorum Doğumdan bir gün önce yapmayacağım ertesi gün tekrar başlayacağım ve 40 gün daha devam edeceğim iğneye.Kızlar kan sulandırıcı hap kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız
Canım bitkisel boyamı yaptıracaksın normal boyanın bir sakıncası olur mu? Bende haftaya boyatacağım kısmet olursa.Öyle mi hiç haberim yok :) o zaman bende boyatayım. Doğumdan sonra çok fırsatımız olmayabilir kuaför için :) hemde motive oluyor gerçekten
Ayyy senin daha da az kalmis. Allah yardımcımız olsun. Biz de sırayla patır patır dogurucaz sanırım. Sezeryan mi olacaksin sen? Ben çok kararsizimAynı durum bende de var. En ufak birşeyi bile aşırı takıyorum kafama sinirleniyorum üzülüyorum ağlıyorum (orası gizli oluyor tabi :) ) . Haftada iki üç gün kursa gidiyorum bu aralar çok şükür biraz daha iyiyim toparladım. Yorulduğum için eşim pek istemiyor ama kafamı dağıtıyorum hem cesaretleniyorum çok iyi geldi bana. Kendimizi meşgul edecek bişeylerle uğraşmak özellikle son haftalarda çok çok çok iyi geliyormuş bunu anladım tavsiye de ederim.
Aynı psikopatlık iki üç gündür beni de yokluyoreşim zaten hiç istemiyor epidural olmamı bir desem ki acaba yaptırmasam mı diye geri dönüşüm olmaz o yüzden hiiiiç sesimi çıkarmıyorum
Özellikle gaz ve kabız yapıcı yiyeceklerden en azımdan sarılık tehlikesi geçene kadar kesinlikle uzak kalmamızı söyledi diyetisyen
Olmaz olur mu. Benim ayaklarım hiç ısınmazdı. Kalın olsun kat kat olsun fayda etmezdi. Eşim giydiği patiği sıcak diye bana giydirirdi patik beni ısıtmayı geçtim ben onu soğuturdum O derece yaniama şimdi ince çorap bile giyemiyorum. Ayaklarım yanıyor. Asitli içmemeye gayret ettim hep ama iki gündür dayanamadım.
Çok korkuyordum hem Doğumdan hem sonrasından ama artık gelsin yavrumuza kavuşalım istiyorum. Millet çatır çatır doğuruyor ve kimse anne karnında öğrenmiyor bebek bakımını. Bir cesaret geldi özlem çok fazla :)
Aaaaa cok sevindim canim taburcu olmaniza evinde daha rahat eder tosuncuk yaparsin kizimizi
Sen mi genel istedin canim. Ben bu sefer spinal istiyorum yelizle de konustum tamam spinal yapalim dedi ilk bebegimde genel olunca ayilamamistim
Katılıyorum sana ses dalgası sonuçta muhakkak rahatsız oluyordur. Bende NST yi sevemedim bi turlu mesela nedense.Bebekler ultrasondan kesinlikle rahatsız oluyorlar bence. Benimkide her kontrolden sonra aşırı hareketleniyor tekme şeklinde hemde. Rahatsız olunca genelde öyle tepki veriyor tanıyorum artık :)
Rabbim yardımcın olsun canım sağ salim kucağına al inşallah yavrunu...Kizlar sabah 5 te suyumun gelmesiyle uyandim simdi hastanedeyim doktorumu brkliyoruz dogurdm yapicam allahin izniyle ne olur bana dua edin cok korkuyorum
Yatırır artı reflu var bende. Gebelikle beraber ortaya cikti canim. Son haftalarda hafifler bebek asagi indikce dedi dojtorum ama aksine artti daha da. Gerci inmemisti en son 2 hafta önce bebek aşağı. Göbeğim de hala yukarda mesela şuan inmemiştir diyorum. Ama mahvediyor beni su mide.Olmaz olur mu onun yüzünden 5 ay sürekli kustum ondan sonra da mide şişmesi ve şuan mide yanması tavan günlük rennie şurup bitiriyorum o derece kötü ekşime biraz önce içmiştim yanma geçmedi yine gidip içtim Doğumu en çokta bundan dolayı istiyorum İnan yanmalar bende de oluyor hatta dün sabah fenalık geçirdim odada camı açtım önünde uzandım korktum da niye böyle oldum diye normalde kansızlık var ben de üşürdüm şuan yanıyorum sen napıyorsun mide ekşimesi geçsin diye sütü de denedim hiç bir işe yaramadı artık ilaç bile işe yaramıyor
Uslu bebek olur annesini hic uzmez yormaz inşallah doğunca da.yok cnm iri degil 34 de 2300 dü.
30 lu haftlardan itibaren tekmeler bitti resmen.sadece hareket ediyo ama yavas yavas.usg de bi sorun cikmiyo.doktor 10 u geciyosa sıkıntı yok diyo.geciyo da ne bilim beni hic tatmin etmiyo.
kasilmalarim da cok var ondan mi anlamiyorum acaba bilemiyorum ki.
sagligi iyi olsun da karnimda beni hic uzmedi cidden.ne cektiysem midemden cektim.ayaklari asagidayken vajinada batma oluyordu ama hemen geciyodu. ama bu ara o da yok.ters duruyodu.duzeldi galiba. gogsumun altinda baski hissediyorum cunku.
benimki 30 lu haftalardan itibaren tekme degil de ayaklariyla itiyo gibi yapiyo.ama nadir yapiyo onu da.genelde sabah kalkmama yakin hareketleniyo.acıkınca galiba o da
Bende hurma yiyorum ve yürüyüş yapıyorum onun dışında bisey yapmıyorum egzersiz e başlanabilir aslindaNormal doğum düşünenler neler yapıyorsunuz doğumu kolaylaştırması adına birşeyler yapmaya başladınız mı? Ben hurma aldım günde 4-5 tane yemeye başlayacağım İnşaAllah. Perine masajı düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. Kegel egzersizi aklıma geldikçe yapıyorum
Ben normal boyayacağım canim. Haftaya yaptırırım. Bitkisel de kimyasal sonuçta desi benim doktorum. Dip yaptırmayacağım zaten. Cila istiyorum. Doğum sonrası vaktim kalmaz ev de kalabalık olacak diye düşünüyorumCanım bitkisel boyamı yaptıracaksın normal boyanın bir sakıncası olur mu? Bende haftaya boyatacağım kısmet olursa.
Allah yardimcin canim hayirli kolay bir dogum olur insallahKizlar sabah 5 te suyumun gelmesiyle uyandim simdi hastanedeyim doktorumu brkliyoruz dogum yapicam allahin izniyle ne olur bana dua edin cok korkuyorum
Allahım hayırlısı ile kurtarsın. Sağlıkla çıkın bebeğinle inşallah canımKizlar sabah 5 te suyumun gelmesiyle uyandim simdi hastanedeyim doktorumu brkliyoruz dogum yapicam allahin izniyle ne olur bana dua edin cok korkuyorum
Hayırlısı olsun inşallah. Kız mı olacak canım seninkisi. Nerde oturuyorsunSeninle ayni gun olucak dogumumuz cnm tabi onceden dogurmazsak
Canım benim igne degil hap kullanıyorum ecopirinCanım ben hala devam ediyorum Doğumdan bir gün önce yapmayacağım ertesi gün tekrar başlayacağım ve 40 gün daha devam edeceğim iğneye.
Erkek cnm. Afyondayin ama ankarada doğumum olucakHayırlısı olsun inşallah. Kız mı olacak canım seninkisi. Nerde oturuyorsun
Maşallah benimde erkek olacak hayırlısı ile. Haberleşelim o zaman bakalım ilk önce hangisi abi olacakErkek cnm. Afyondayin ama ankarada doğumum olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?