2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayyy senin daha da az kalmis. Allah yardımcımız olsun. Biz de sırayla patır patır dogurucaz sanırım. Sezeryan mi olacaksin sen? Ben çok kararsizim

Aaaaa cok sevindim canim taburcu olmaniza evinde daha rahat eder tosuncuk yaparsin kizimizi
Sen mi genel istedin canim. Ben bu sefer spinal istiyorum yelizle de konustum tamam spinal yapalim dedi ilk bebegimde genel olunca ayilamamistim

Yok canimm benim bi anda oldu dogum biliyorsun. Genel dediler acikcasi bende itiraz etmedim. Cok sukur iyiyiz simdi:))

Bebekler ultrasondan kesinlikle rahatsız oluyorlar bence. Benimkide her kontrolden sonra aşırı hareketleniyor tekme şeklinde hemde. Rahatsız olunca genelde öyle tepki veriyor tanıyorum artık :)
Katılıyorum sana ses dalgası sonuçta muhakkak rahatsız oluyordur. Bende NST yi sevemedim bi turlu mesela nedense.

Reactions: 114
Yatırır artı reflu var bende. Gebelikle beraber ortaya cikti canim. Son haftalarda hafifler bebek asagi indikce dedi dojtorum ama aksine artti daha da. Gerci inmemisti en son 2 hafta önce bebek aşağı. Göbeğim de hala yukarda mesela şuan inmemiştir diyorum. Ama mahvediyor beni su mide.
Gaviscon içiyorum o biraz rahatlatıyor ama tadı berbat. Bir de ilaç var ama onu hiç kullanmadım adını unuttum bakarım.

Uslu bebek olur annesini hic uzmez yormaz inşallah doğunca da.

Bende hurma yiyorum ve yürüyüş yapıyorum onun dışında bisey yapmıyorum egzersiz e başlanabilir aslinda

Canım bitkisel boyamı yaptıracaksın normal boyanın bir sakıncası olur mu? Bende haftaya boyatacağım kısmet olursa.
Ben normal boyayacağım canim. Haftaya yaptırırım. Bitkisel de kimyasal sonuçta desi benim doktorum. Dip yaptırmayacağım zaten. Cila istiyorum. Doğum sonrası vaktim kalmaz ev de kalabalık olacak diye düşünüyorum

114 himm anladım canım çatı muayenesinden sonra netlesir o zaman benim Dr um boya için şimdiye kadar izin vermedi daha yeni izin verdi bende haftaya boyatsam diye düşünuyorum ne kadar geç boyatsam o kadar iyi diye önümüzdeki hafta içini kendime ayırıyorum boya ağda Kaş hazirlikli olmak lazım artık :)
butterfly54 ben doğum için hurma yemeye başladım yürüyüş olabildiğince yapıyorum düzene oturtmaya çalışıyorum haftaya merdiven inip çıkmaya başlayacağım şimdilik bunları yapıyorum ben dr ma adacayini soracağım bu hafta sancim başladığında adaçayı içebilir miyim diye oda rahim kaslarını gevsetiyor birde vitamin ve süt açısından kuru meyveden komposto yapıyorum ondan içiyorum haftayada bitki caylarina baslarim
H heja rabbim kolaylıgini versin su gibi doğum nasip etsin sağlıcakla kavuşunca insallah

Reactions: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…