2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar sabah 5 te suyumun gelmesiyle uyandim simdi hastanedeyim doktorumu brkliyoruz dogum yapicam allahin izniyle ne olur bana dua edin cok korkuyorum
Yaa rabbim yardımcın olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Durumunuz aynı sayılır dualarla merakla bekliyorum... Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Kizlar sabah 5 te suyumun gelmesiyle uyandim simdi hastanedeyim doktorumu brkliyoruz dogum yapicam allahin izniyle ne olur bana dua edin cok korkuyorum
Korkma canım bebeğin artık sana gelmek istiyor demekki Allah yardımcın olaun sağlıkla kavuşun inşallah

Bende çok görüyordum ama uzun zamandır görmüyorum artık :) bi sefer gerçekten uyandığımda bebek aradım etrafta :)) gerçekti sanki

Bende bişeyler yapmak istiyorum ama çatı muayenesinden önce korkuyorum ya çatı darsa diye siz çatı muayenesi oldunuzmu
Evet oldum ve maalesef çok kastım kendimi doktorda 3300 den fazla doğuramaZsın böyle yaparsan dedi yürüyüş ve çömelme hareketi verdi yerleri siliyormuş gibi çömelip sağ sol yapıyorum.
Boğazım geçmedi kötüleşti kızlar agumentin antibiyotik içiyorum ya delircem
Benim de akşam hafif acı vardı boğazımda. Uykudan uyandım şimdi felaket acıyor ya son zamanda olmamalıyız ballı limon içiyorum şu an. Sirkeli suyla burnumu açacağım. İnşaAllah ilerlemez ya tam kendimi normal doğum a adapte etmişken
Yürüyüş ve pilates çalışmayı düşünüyorum. Çatı muayenesinden sonra ve hurma evet kesinlikle
37 den sonra demişti bana doktor. En son gittiğimde de başlayabilirsin dedi. Evde durduğum yok ben de hareket olsun diye yollarda doğurcam nerdeyse
Benim sancım geliyor her gece ama tık yok :) rüyamda tabi

H heja normal miydi senin canım. Korkulacak hiç birşey yok. Sen stres yaparsan bebeğin de strese girer. Rahat ol canım bildiğin duaları sureleri oku gerisini Rabbime bırak. Rabbim yardımcın olacak İnşaAllah

Seninle ayni gun olucak dogumumuz cnm tabi onceden dogurmazsak

merhaba istanbul çekmeköy civarında oturup iyi bi doktor için tavsiyede bulunacak biri var mi lütfen cvp verirmisiniz
Dünden beri soruyorsun canım Allah yardımcın olsun hepimiz görüyoruz burdaki arkadaşlarımız çok duyarlı olsa zaten söylerlerdi hepimiz şimdi sana tek tek Yok yazamayız boşuna vakit kaybetme git bi doktora başla zaten Yeni hamileymişin deneye deneye iyisini bulursun

Bende bu gece gördüm normalde özelde olcak doktorum ama suyum geldigi icin devlete gidiyodum bana 1 saate doguracagimi soylediler 7 cm acilmam varmis kendi doktorumu ariyodum oda özelde yer olmadigini bakamayacagini söylüyodu off bi yandan sona gelmenin mutlulugu bi yandan kendi doktorum değil diye üzüntüyle karisik uyandım :)

Canim 37 yi gecince gelisim tamamlaniyor ya ben boyami roflemi yaptircam haftaya. Bazilari tum hamilelikte bile boyatiyor. Bide kesim yaptircam uzun suredir kestirmiyorum. Sende belki boyatmazsan sac seklini degistirebilirsin

Canim 37 yi gecince gelisim tamamlaniyor ya ben boyami roflemi yaptircam haftaya. Bazilari tum hamilelikte bile boyatiyor. Bide kesim yaptircam uzun suredir kestirmiyorum. Sende belki boyatmazsan sac seklini degistirebilirsin
Öyle mi hiç haberim yok :) o zaman bende boyatayım. Doğumdan sonra çok fırsatımız olmayabilir kuaför için :) hemde motive oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…