2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah benimde erkek olacak hayırlısı ile. Haberleşelim o zaman bakalım ilk önce hangisi abi olacak
Sabah 9 da hastanede olucam heralde oglene kadar dogururum. Zaten burdan firsatim oldukca yazarim. Burasi cok iyi oluyor birbirimize destek oluyoruz

Aynen bugünlerde bana da cesaret geldi bakarım yapabilirim sancıyı da çekerim diyorum :) özellikle emzirmek nasıl bişey merak ediyorum
Emzirirken gozlerinin icine öyle guzel oyle masum oyle muhtac bakiyorlar ki bu duygu tarif edilemez canim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin size de bol sutlu tatli tatli bakismali emzirmeler nasip etsin ins

Canım bitkisel boyamı yaptıracaksın normal boyanın bir sakıncası olur mu? Bende haftaya boyatacağım kısmet olursa.
Benim kuaforum bitkisel de olsa boyamiyor. Hatta bitkisel diye kina bile yakma dedi. Cunku icindeki renk veren madde direkt kana karisiyormus. Maddenin adini da soylemisti ama unuttum simdi. Esine de boyatmamis. Git nerde boyatiyorsan boyat ama ben boyamam dedi. Ilk dogumda dogumdan 20 gun once bitkisel boyatmistim gerci. Emzirme doneminde de bitkisel boyatmistim. Ama bu sefer boyatmadim artik. Belki emzirirken kendi sac rengime boyatirim.

Doğum yapanlar bebeklerinizin kilolarıç ok farkettimi karnınızdaki ölçümlerle bize yazsanız olur mu :)
Canım doğumdan birkaç saat önce hastanede 2.400 ölçmüşlerdi. Bir gün önce kendi doktorum 2.200 ölçmüştü. Ama 1980 doğdu:) baya farketti yani

Reactions: 114
Haklısın aslında bitkisel diye kandırılıyoruz belki de benim dip yaptırmam kazım 3 renk oldum resmen

Teşekkür ederim Artık öyle bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum değişiklik istiyorum ama bir tarafımda bebeği riske atma diyor.

Teşekkür ederim Artık öyle bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum değişiklik istiyorum ama bir tarafımda bebeği riske atma diyor.
Ben boyaticam haftaya normal boya ile bu konuda kanitlanmis bisey yok annenin kendi insiyatifi. Doktorlarda farkli dusunuyo benim ilk gittigim dr. Cok iyi bir hastanenin docenti boyatabilirsin bisey olmaz derken bu gittigim dr. Izin vermedi. Benim kendi gorusum bisey olmiycagi yonunde bi sac boyasi ne kadar bebege gecip neyi tahrip edicek zaten 3. Ayimda boyattim bide simdi olucak.

Bir doktor şampuanlarda saç bakım ürünleri de kimyasal deriden kana geçse omlarında zarar vermesi lazım diyor nette.. Hafta sonu doktoruma soracağım bende ona göre hareket ederim artık.

Bir doktor şampuanlarda saç bakım ürünleri de kimyasal deriden kana geçse omlarında zarar vermesi lazım diyor nette.. Hafta sonu doktoruma soracağım bende ona göre hareket ederim artık.
Yok artik daha neler cnm hadi boyaya dese anlarimda sampuanda nerden cikmis bu ulkede kac kadin bunu biliyordur kim gidip organik sampuan alip kullaniyor o artik uc noktalar yani. Tabi en iyisi doktoruna sormak.

Reactions: 114
İDRAR VERDİM Bİ ŞEY CIKMADI ŞÜKÜR..SÜRDÜM ALOE VERAYI İYİ GELDİ GERÇEKTEN..şimdi birazcık kaşınıyo işyerinde sandalyede oturuyorum ya baskı yapıyo gerdiriyo..yoksa evde bende kirli gibi göbeğim açık geziyorum :)

Yok artik daha neler cnm hadi boyaya dese anlarimda sampuanda nerden cikmis bu ulkede kac kadin bunu biliyordur kim gidip organik sampuan alip kullaniyor o artik uc noktalar yani. Tabi en iyisi doktoruna sormak.
Doktor saç boyamanın sakıncası olmadığını saçla ilgili bütün ürünlerde kimyasal olduğunu söylüyor canım yanlış ifade ettim galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…