- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.801
Ben bitkisel nedense tutmuyor istedigim renk kalıcı da olmuyor. Ama korkuyorum dipten deriye degiyor ya sonuçta. Bazen diyorum bosver ombreymis rofleymis boyaymış cilaymis falan. Yap dip rengini komple kurtul. Misss hem daha doğal. Ana eşim sarı halimi seviyor.Haklısın aslında bitkisel diye kandırılıyoruz belki de benim dip yaptırmam kazım 3 renk oldum resmen
Insallah canimanladim cnm ben de doktoruma soruyum insallah spinal olurum.
Kuaförüme sorarım canım bir bilgim yok hangisi ne farkediyor gebelikte diyeCanım bitkisel boyamı yaptıracaksın normal boyanın bir sakıncası olur mu? Bende haftaya boyatacağım kısmet olursa.
Masallah bol emismeli gunler.Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Bende o yüzden aldığım vitamine emzirme döneminde devam etmeyi düşünüyorum doktorumda öyle söylemişti zaten. Demir ilacınada devam ederim zaten kansızlık vardı bende.Ben bitkisel nedense tutmuyor istedigim renk kalıcı da olmuyor. Ama korkuyorum dipten deriye degiyor ya sonuçta. Bazen diyorum bosver ombreymis rofleymis boyaymış cilaymis falan. Yap dip rengini komple kurtul. Misss hem daha doğal. Ana eşim sarı halimi seviyor.
Hamilelikte hiç ellemedim rengini ombre oldu saçlarım. Fone bile gitmedim kuaföre. Bir de hormonlardan tabi maşallah çok güzel oldu saçlarım. Arkadaşlarim da diyor ki doğurunca o hormonlar vücuttan gidecek çöküşe geçeceksin. Ustune bir de kansizlik eklenecek dokukecek ve kestirnrk zorunda kalacaksın diyorlar. Ne yapsam bilemedim.
Çok canım soruyorum bi doktorum var benim fakat istanbul avrupa yakasında fakat ben anadolu yakasında bi doktor arıyorum kimse yokmu istanbulda oturanDünden beri soruyorsun canım Allah yardımcın olsun hepimiz görüyoruz burdaki arkadaşlarımız çok duyarlı olsa zaten söylerlerdi hepimiz şimdi sana tek tek Yok yazamayız boşuna vakit kaybetme git bi doktora başla zaten Yeni hamileymişin deneye deneye iyisini bulursun
Maşallah canım daha da iyi olur inşallahCanım bugün taburcu oluyoruz çok şükür:) iyiyiz, bebiş de yavaş yavaş kilo alıyor.
Benim kan ilacından hariç başka bir ilacım yok. Ona dogum sonrasi 1 aya kdr devam edecekmisim. Başka birseye Gerek yok dedi. Deviti bile aylar önce kesti. Ne kullanıyorsun canim vitamin olarak?Bende o yüzden aldığım vitamine emzirme döneminde devam etmeyi düşünüyorum doktorumda öyle söylemişti zaten. Demir ilacınada devam ederim zaten kansızlık vardı bende.
Canım ben evlenmeden önce bilgi gökcan a gidiyordum çok ilgiliydi. Kuzenimde doğum yaptı onda memnun kalmıştı bir bak derim içine sinerseEvet
Çok canım soruyorum bi doktorum var benim fakat istanbul avrupa yakasında fakat ben anadolu yakasında bi doktor arıyorum kimse yokmu istanbulda oturan
Pardon ben yanlis anlamisimDoktor saç boyamanın sakıncası olmadığını saçla ilgili bütün ürünlerde kimyasal olduğunu söylüyor canım yanlış ifade ettim galiba :)
Efa mom kullanıyorum canım. Doktor bana en azından doğumdan sonra 4 ay devam et dedi. Dört ay sonrada bir gün içerim bir gün içmem.Benim kan ilacından hariç başka bir ilacım yok. Ona dogum sonrasi 1 aya kdr devam edecekmisim. Başka birseye Gerek yok dedi. Deviti bile aylar önce kesti. Ne kullanıyorsun canim vitamin olarak?
Ben de dra sormadim ama bencede vitamine devam etmeli lohusaykende ihtiyacimiz olacakEfa mom kullanıyorum canım. Doktor bana en azından doğumdan sonra 4 ay devam et dedi. Dört ay sonrada bir gün içerim bir gün içmem.
Evet emzirirken çok dökülüyor saçlar canım hem annelik hem güzellik hormonlar zaten bir aşağı bir yukarı inip çıkıyor işimiz zor vallahiBen bitkisel nedense tutmuyor istedigim renk kalıcı da olmuyor. Ama korkuyorum dipten deriye degiyor ya sonuçta. Bazen diyorum bosver ombreymis rofleymis boyaymış cilaymis falan. Yap dip rengini komple kurtul. Misss hem daha doğal. Ana eşim sarı halimi seviyor.
Hamilelikte hiç ellemedim rengini ombre oldu saçlarım. Fone bile gitmedim kuaföre. Bir de hormonlardan tabi maşallah çok güzel oldu saçlarım. Arkadaşlarim da diyor ki doğurunca o hormonlar vücuttan gidecek çöküşe geçeceksin. Ustune bir de kansizlik eklenecek dokukecek ve kestirnrk zorunda kalacaksın diyorlar. Ne yapsam bilemedim.
Sonrasında bizi de bilgilendirirsen sevinirim canım.Kuaförüme sorarım canım bir bilgim yok hangisi ne farkediyor gebelikte diye
Lohusa ve emzirme dönemi hamilelik döneminden daha ağır geliyor bana bünye olarak. Daha fazla ödün verecekmiş gibi geliyor vücudumuz. Dikkat etmeliyiz kendimizeBen de dra sormadim ama bencede vitamine devam etmeli lohusaykende ihtiyacimiz olacak
Canim ben ümraniyeye gidiyorum afiyet hastanesine Banu yıldırım çok memnunum tavsiye ederimEvet
Çok canım soruyorum bi doktorum var benim fakat istanbul avrupa yakasında fakat ben anadolu yakasında bi doktor arıyorum kimse yokmu istanbulda oturan
Rabbim yar be yardımcın olsun canım sağlıcakla kavuşun inşallahKizlar sabah 5 te suyumun gelmesiyle uyandim simdi hastanedeyim doktorumu brkliyoruz dogum yapicam allahin izniyle ne olur bana dua edin cok korkuyorum
Canim pendik kurtkoy ersoyda aysegul kalin cok bilgili bir doktor ama hastane dogum icin cok cok iyi degil. Sirf o yuzden kurtkoy Emsey'e gidiyorum yenidogan bakimi oldukca iyi hatta gecenlerde arkadasi ziyarete gitmistim. Bir teyzeyle konusurken cekmekoyden bir hastaneden bebegi biraya yonlendirdiklerini soyledi. Istersen Emsey'i de arastirabilirsin ben oradan doktor tavsiyesi alamadim, kime sorsam hepsi iyi dendi.Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?