2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hanımlar 4+5 im ama inanılmaz bir ağrım,
aşırı huzursuz oluyorum, işteyim bi de kanama vs olursa diye ödüm patlıyor,
düşüğümde kanama bacaklarımdan aşağı süzülüyordu, çok korkuyorum
belim karnım çok ağrıyor ya, dr a gitmedim hiç kese nerde nasıl ne durumda

Gidip bir doktora gözükseydin cnm

Bu haftalarda oluyor canım ama sen yine de doktora git. Herşey normal olsa bile ağrı için progestan veriyor o rahatlatıyor. Bitki çayı tarçın nane falan kullanmıyorsun değil mi? Onlar da tetikliyor. Ben suyuma nane tarçın atıp içiyordum ondan sordum.

Canim 4+4 ken bende oyleydim hatta 1 hafta adet agrim oldu sonra giderek azaldi adet gormuyoruz ya sadece agrilari olabiliyo cok normal ama gidip en azindan keseyi gormende yarar var vajinalde olsa muayene ol bence

Ben adet günümden 5 gün önce dayanamayıp kan tahlili yaptım 10 çıktı değerim 2 gün sonra 45 e çıkmıştı sonra bir daha yapmadım yani değerim çok yüksek değil senin baya yüksekmiş benim daha adet günüm yarın

Benimde aslında dündü .şuan adetimin 31.günü.

yok kyllanmıyorum,
progesteron var evde arada fitil olark kullanıyorum ama iki günde bir falan,
akşam gider gitmez koyayaım ben ya,ocakta düşük olmuştu o dönemden kalma

Canim 4+4 ken bende oyleydim hatta 1 hafta adet agrim oldu sonra giderek azaldi adet gormuyoruz ya sadece agrilari olabiliyo cok normal ama gidip en azindan keseyi gormende yarar var vajinalde olsa muayene ol bence
insanın çok morali bozuluyor,
bu derece ağrım olduğund ailaç alıyorum ben adetken,
şimdi sökülecek gibi bulantı da oluyordu ben de, yine var,
ya çalışıyorum zırt pırt izin almak istemiyorum bu defa ama bakalım....

dr a gitmiş miyidn?
kesin böyle ağrıların vardı değil mi

Sezerbusra21 Canım geçmiş olsun öncelikle, bebeğin iyi olmasına çok sevindim.
Uygun olunca beni de ekler misin acaba.
Manisa- 35 yaş- sat 10.03.2018 muhtemel doğum tarihi 14..12.2018 sanırım.
Sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah.

Sabah sürüntü kahve lekelemeyin oldu. Sonrada açık pembe olunca korktum Dr a gittim. Yerleşme kanamasıdır dedi. Ama prolutan iğne ve progestan verdi. Bu arada kalp atışını az da olsa duyduk hafif hafif yeni başlamış dedi. 6+6 ymışız. 37. 1 mm yazıyor galiba 3.7 cm falan kese boyutu sanırım

Benim de hcg değerim ilk 658 çıktı adetim 2- 3 gün falan geçmişti. Benim de şimdi bulantım yok, ama kısmet olur mu bilmiyorum. Senin son adet tarihin ne?

Gözün aydın cnm valla sonumuz hayır olsun rabbime sığınmaktan başka çare yo doktorlar masallah hel sıkıntı yok diyorlar allahım bebeklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…