- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.481
Canm gözün aydın geçmiş olsunGörrsn cnm aynıyız ben bgn meslaa karından gördüm:)
Gidip bir doktora gözükseydin cnmhanımlar 4+5 im ama inanılmaz bir ağrım,
aşırı huzursuz oluyorum, işteyim bi de kanama vs olursa diye ödüm patlıyor,
düşüğümde kanama bacaklarımdan aşağı süzülüyordu, çok korkuyorum
belim karnım çok ağrıyor ya, dr a gitmedim hiç kese nerde nasıl ne durumda
Bu haftalarda oluyor canım ama sen yine de doktora git. Herşey normal olsa bile ağrı için progestan veriyor o rahatlatıyor. Bitki çayı tarçın nane falan kullanmıyorsun değil mi? Onlar da tetikliyor. Ben suyuma nane tarçın atıp içiyordum ondan sordum.hanımlar 4+5 im ama inanılmaz bir ağrım,
Ayy canimm cok sevindim masallah miniginee ❤Kızlar gittim çok şükür çok rahatladım karında gözüktü miniğim ben gözükmez sanıyordum dr dedi güzel ilerliyor kesende iyi dedi progestan ilacını verdi bana dinlenmemi söledi çok rahatladım kızlar@Partk @zeynepnahitt Anka @married_woman sezson
Canim 4+4 ken bende oyleydim hatta 1 hafta adet agrim oldu sonra giderek azaldi adet gormuyoruz ya sadece agrilari olabiliyo cok normal ama gidip en azindan keseyi gormende yarar var vajinalde olsa muayene ol bencehanımlar 4+5 im ama inanılmaz bir ağrım,
Ben adet günümden 5 gün önce dayanamayıp kan tahlili yaptım 10 çıktı değerim 2 gün sonra 45 e çıkmıştı sonra bir daha yapmadım yani değerim çok yüksek değil senin baya yüksekmiş benim daha adet günüm yarınSadece ilk gebeliğimi öğrendiğimde gittim bakmadı gözükmez diye .25 nisana gün verdi.ama çok sabırsızım.senin değerlerin neydi gülüm.benim ilk 301 iki gün sonrü 750 ydi.çoğul gebelik olübilirmi diye düşünüyorum
Bol bol dinlenmeye bak canım ogle gunesinde disari cikma antalya gercekten cok sicaktir simdiden eminimAynen canım ondan sanırım bazen nefes nefese kalıyorum . Bide antalya sıcak şimdiden yaz geldi iyice basıyor hava
Benimde aslında dündü .şuan adetimin 31.günü.Ben adet günümden 5 gün önce dayanamayıp kan tahlili yaptım 10 çıktı değerim 2 gün sonra 45 e çıkmıştı sonra bir daha yapmadım yani değerim çok yüksek değil senin baya yüksekmiş benim daha adet günüm yarın
yok kyllanmıyorum,Bu haftalarda oluyor canım ama sen yine de doktora git. Herşey normal olsa bile ağrı için progestan veriyor o rahatlatıyor. Bitki çayı tarçın nane falan kullanmıyorsun değil mi? Onlar da tetikliyor. Ben suyuma nane tarçın atıp içiyordum ondan sordum.
insanın çok morali bozuluyor,Canim 4+4 ken bende oyleydim hatta 1 hafta adet agrim oldu sonra giderek azaldi adet gormuyoruz ya sadece agrilari olabiliyo cok normal ama gidip en azindan keseyi gormende yarar var vajinalde olsa muayene ol bence
gideceğm ama ne zman bilmiyorum randevum 24 nisanda,Gidip bir doktora gözükseydin cnm
dr a gitmiş miyidn?Canim 4+4 ken bende oyleydim hatta 1 hafta adet agrim oldu sonra giderek azaldi adet gormuyoruz ya sadece agrilari olabiliyo cok normal ama gidip en azindan keseyi gormende yarar var vajinalde olsa muayene ol bence
Başka bir doktora gözük için rahatlar cnmgideceğm ama ne zman bilmiyorum randevum 24 nisanda,
o dr dan şuan randevu lamam mümkn değil, çok dolu,
eski dr uma gideyim ben...
Benim de hcg değerim ilk 658 çıktı adetim 2- 3 gün falan geçmişti. Benim de şimdi bulantım yok, ama kısmet olur mu bilmiyorum. Senin son adet tarihin ne?Ben 4 hafta 3 günlüğüm tabi adetime göre.ilk 301 ken gittiğimde acilin doktoru bana 3 haftalık demişti.çok kafam karışık.beklemek beni sabırsızlandırıyor.hiç bir belirtimde yok.sadece kasıklarım dolu okadar.mide bulantısı falan yok
Gözün aydın cnm valla sonumuz hayır olsun rabbime sığınmaktan başka çare yo doktorlar masallah hel sıkıntı yok diyorlar allahım bebeklerimizi korusunSabah sürüntü kahve lekelemeyin oldu. Sonrada açık pembe olunca korktum Dr a gittim. Yerleşme kanamasıdır dedi. Ama prolutan iğne ve progestan verdi. Bu arada kalp atışını az da olsa duyduk hafif hafif yeni başlamış dedi. 6+6 ymışız.
Değerin bugün kaç çıktıBenimde aslında dündü .şuan adetimin 31.günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?