2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Iyi gelmesine sevindim canım birazcık sabret o kaşıntıyı geçirecek. Vücudun aleo verayi emip kuruduğunda kullandığın yağ varsa sür. Aleo vera gerdiriyo birazcık daha çok rahatlican öyle canım:) sevindim azalmasına walla :)

Efa mom kullanıyorum canım. Doktor bana en azından doğumdan sonra 4 ay devam et dedi. Dört ay sonrada bir gün içerim bir gün içmem.
Doktorun mu verdi canim vitamini? Ben de kullanmak istiyorum harici olarak alsam mi acaba vitamin sonuçta. Kaldi ki ben çabuk çöküyorum bağışıklığım com kuvvetli f3gil ve hamilelik öncesi d3 mutlaka kullanirdim vitamin.

Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.doğuran arkadaşlarada rabbim kolaylık versin sağlıkla.bugün kontrolüm vardı bilgili arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim 36 haftalık hamileyim ultrosanda bebek iri ve 38 haftalık çıktı.doktor yeniden şekerime bakacak.şeker falan çıkmamıştı şeker yüklemesinde.bu durumda sizce ne olur.suni sancıyla doğummu yaptırır yoksa sezeryanmı yapar.ilk doğumum normüldi.ultrosanda ileri çıkması erken doğum belirtisimi.

Evet doktorum önerdi çok memnunum tavsiye ediyorum rahatlıkla. Araştırabilirsin istersen.

Bilmiyorum ki canım ama endişe etme demek istedim

Canim bildigim biraz daha iri oluyor 4 kilo civariysa belki normal dogum zorlar diye sezeryan onerebilir veya 40 haftayi tamamlamadan 38 gibi alabilir...

Canım bebeğin kilosu da önemli Doğum şeklinin belirlenmesinde benim kızım ultrasonda 4 kilonun üzerinde çıkıyordu mecburen sezeryan olmuştum.

Canim bildigim biraz daha iri oluyor 4 kilo civariysa belki normal dogum zorlar diye sezeryan onerebilir veya 40 haftayi tamamlamadan 38 gibi alabilir...
Kafam karıştı biranda herşey son zamana kadar iyi gidiyordu hatta geçen haftada iyiydi.10 gün antibiyotik kullandım acaba ondandamı oldu diye düşünmüyor değilim.bugün bir ölçtü 3 kilo 300 gram ve 38 haftalık çıktı.2 hafta önde.doktorum normalci.ama kafam karıştı.suni sancıyla doğummu yaptırır acaba.yada sezeryanlamı alır.moralim çok bozuldu.kafası iri dedi bacak boyunu söyledi ama unuttum.karışık duygular.

Canım bebeğin kilosu da önemli Doğum şeklinin belirlenmesinde benim kızım ultrasonda 4 kilonun üzerinde çıkıyordu mecburen sezeryan olmuştum.
Şuan 3 kilo 300 gram.şekerime bakacak yarın.sizce ultrosana göremi doğum yaptırır.neden böyle çıktı son haftalarda.antibiyotikten olabilirmi.ne yapmam lazım 36 haftalıkken 38 çıkması.yada geri zayıflarmı bebek.yoksa böyle irimi gider

Son haftalar daha hizli kilo aldigini soyluyor herkes, seker yoksa kotu bir sey degil zaten hem olcumler de net olmayabiliyor bakarsin 3.5 dogar.
Acilman falan hic yoksa suni sanci denemez herhalde bilemiyorum ki onu doktor soyleyecektir. Seni zorlayacak bir durum varsa zannetmiyorum normal doguma zorlasin, icini ferah tut ne guzel tombik bir bebek olacak, oyle veya boyle dogacak :)
Benim arkadas da 36. Haftada 3200 dogurdu bebegini ama onu baska sebepten acil sezeryana aldilar. Dursa dmeek ki 4 kilo dogacakmis )

Naptın canım sen gitcekmisin bugün kontrole

Evet
Çok canım soruyorum bi doktorum var benim fakat istanbul avrupa yakasında fakat ben anadolu yakasında bi doktor arıyorum kimse yok
Canim ben ümraniyeye gidiyorum afiyet hastanesine Banu yıldırım çok memnunum tavsiye ederim
teşekkürlr

emseyde kardeşim doğum yaptı memnun kalmadı cnm bide uzak

Yok artik daha neler cnm hadi boyaya dese anlarimda sampuanda nerden cikmis bu ulkede kac kadin bunu biliyordur kim gidip organik sampuan alip kullaniyor o artik uc noktalar yani. Tabi en iyisi doktoruna sormak.
Ay benim arkadaslarimin dr larinin bazilari hamilelikleri boyunca oje surdurmeyen, makyaj yaptirmayan var. Ben dedigim gibi ilkinde dogumdan once yaptirmistim kuaforum yapmasa da ama bu sefer gerek duymadim ombreli gibi oldu. Zaten ombreliydi, son boyam tum sacimi tek renk boyatmistim. Gene ombreli gibi oldu. Iste bi beyazlarim var benim birkac tel idare ediyorum simdilik

Aynen dogumdan sonra 3. Yada 4. Ayda benimde saclarim dokulmeye baslamisti.

canım bence hiç stres yapma burada birçoğumuzun bebeği geriden geliyor ve kilo aksın diye yapmadığımız şey kalmadı. senin ne güzel kilosu gelişimi iyi çıkmış..bebeğin ve senin için en doğru kararı doktorun verecektir zaten. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…