- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.821
Iyi gelmesine sevindim canım birazcık sabret o kaşıntıyı geçirecek. Vücudun aleo verayi emip kuruduğunda kullandığın yağ varsa sür. Aleo vera gerdiriyo birazcık daha çok rahatlican öyle canım:) sevindim azalmasına walla :)İDRAR VERDİM Bİ ŞEY CIKMADI ŞÜKÜR..SÜRDÜM ALOE VERAYI İYİ GELDİ GERÇEKTEN..şimdi birazcık kaşınıyo işyerinde sandalyede oturuyorum ya baskı yapıyo gerdiriyo..yoksa evde bende kirli gibi göbeğim açık geziyorum :)
Doktorun mu verdi canim vitamini? Ben de kullanmak istiyorum harici olarak alsam mi acaba vitamin sonuçta. Kaldi ki ben çabuk çöküyorum bağışıklığım com kuvvetli f3gil ve hamilelik öncesi d3 mutlaka kullanirdim vitamin.Efa mom kullanıyorum canım. Doktor bana en azından doğumdan sonra 4 ay devam et dedi. Dört ay sonrada bir gün içerim bir gün içmem.
Evet doktorum önerdi çok memnunum tavsiye ediyorum rahatlıkla. Araştırabilirsin istersen.Doktorun mu verdi canim vitamini? Ben de kullanmak istiyorum harici olarak alsam mi acaba vitamin sonuçta. Kaldi ki ben çabuk çöküyorum bağışıklığım com kuvvetli f3gil ve hamilelik öncesi d3 mutlaka kullanirdim vitamin.
Bilmiyorum ki canım ama endişe etme demek istedimHerkese hayırlı doğumlar diliyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.doğuran arkadaşlarada rabbim kolaylık versin sağlıkla.bugün kontrolüm vardı bilgili arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim 36 haftalık hamileyim ultrosanda bebek iri ve 38 haftalık çıktı.doktor yeniden şekerime bakacak.şeker falan çıkmamıştı şeker yüklemesinde.bu durumda sizce ne olur.suni sancıyla doğummu yaptırır yoksa sezeryanmı yapar.ilk doğumum normüldi.ultrosanda ileri çıkması erken doğum belirtisimi.
Canim bildigim biraz daha iri oluyor 4 kilo civariysa belki normal dogum zorlar diye sezeryan onerebilir veya 40 haftayi tamamlamadan 38 gibi alabilir...Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.doğuran arkadaşlarada rabbim kolaylık versin sağlıkla.bugün kontrolüm vardı bilgili arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim 36 haftalık hamileyim ultrosanda bebek iri ve 38 haftalık çıktı.doktor yeniden şekerime bakacak.şeker falan çıkmamıştı şeker yüklemesinde.bu durumda sizce ne olur.suni sancıyla doğummu yaptırır yoksa sezeryanmı yapar.ilk doğumum normüldi.ultrosanda ileri çıkması erken doğum belirtisimi.
Canım bebeğin kilosu da önemli Doğum şeklinin belirlenmesinde benim kızım ultrasonda 4 kilonun üzerinde çıkıyordu mecburen sezeryan olmuştum.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.doğuran arkadaşlarada rabbim kolaylık versin sağlıkla.bugün kontrolüm vardı bilgili arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim 36 haftalık hamileyim ultrosanda bebek iri ve 38 haftalık çıktı.doktor yeniden şekerime bakacak.şeker falan çıkmamıştı şeker yüklemesinde.bu durumda sizce ne olur.suni sancıyla doğummu yaptırır yoksa sezeryanmı yapar.ilk doğumum normüldi.ultrosanda ileri çıkması erken doğum belirtisimi.
Kafam karıştı biranda herşey son zamana kadar iyi gidiyordu hatta geçen haftada iyiydi.10 gün antibiyotik kullandım acaba ondandamı oldu diye düşünmüyor değilim.bugün bir ölçtü 3 kilo 300 gram ve 38 haftalık çıktı.2 hafta önde.doktorum normalci.ama kafam karıştı.suni sancıyla doğummu yaptırır acaba.yada sezeryanlamı alır.moralim çok bozuldu.kafası iri dedi bacak boyunu söyledi ama unuttum.karışık duygular.Canim bildigim biraz daha iri oluyor 4 kilo civariysa belki normal dogum zorlar diye sezeryan onerebilir veya 40 haftayi tamamlamadan 38 gibi alabilir...
Şuan 3 kilo 300 gram.şekerime bakacak yarın.sizce ultrosana göremi doğum yaptırır.neden böyle çıktı son haftalarda.antibiyotikten olabilirmi.ne yapmam lazım 36 haftalıkken 38 çıkması.yada geri zayıflarmı bebek.yoksa böyle irimi giderCanım bebeğin kilosu da önemli Doğum şeklinin belirlenmesinde benim kızım ultrasonda 4 kilonun üzerinde çıkıyordu mecburen sezeryan olmuştum.
Son haftalar daha hizli kilo aldigini soyluyor herkes, seker yoksa kotu bir sey degil zaten hem olcumler de net olmayabiliyor bakarsin 3.5 dogar.Kafam karıştı biranda herşey son zamana kadar iyi gidiyordu hatta geçen haftada iyiydi.10 gün antibiyotik kullandım acaba ondandamı oldu diye düşünmüyor değilim.bugün bir ölçtü 3 kilo 300 gram ve 38 haftalık çıktı.2 hafta önde.doktorum normalci.ama kafam karıştı.suni sancıyla doğummu yaptırır acaba.yada sezeryanlamı alır.moralim çok bozuldu.kafası iri dedi bacak boyunu söyledi ama unuttum.karışık duygular.
Naptın canım sen gitcekmisin bugün kontroleSon haftalar daha hizli kilo aldigini soyluyor herkes, seker yoksa kotu bir sey degil zaten hem olcumler de net olmayabiliyor bakarsin 3.5 dogar.
Acilman falan hic yoksa suni sanci denemez herhalde bilemiyorum ki onu doktor soyleyecektir. Seni zorlayacak bir durum varsa zannetmiyorum normal doguma zorlasin, icini ferah tut ne guzel tombik bir bebek olacak, oyle veya boyle dogacak :)
Benim arkadas da 36. Haftada 3200 dogurdu bebegini ama onu baska sebepten acil sezeryana aldilar. Dursa dmeek ki 4 kilo dogacakmis )
Çok canım soruyorum bi doktorum var benim fakat istanbul avrupa yakasında fakat ben anadolu yakasında bi doktor arıyorum kimse yokDünden beri soruyorsun canım Allah yardımcın olsun hepimiz görüyoruz burdaki arkadaşlarımız çok duyarlı olsa zaten söylerlerdi hepimiz şimdi sana tek tek Yok yazamayız boşuna vakit kaybetme git bi doktora başla zaten Yeni hamileymişin deneye deneye iyisini bulursun
teşekkürlrCanim ben ümraniyeye gidiyorum afiyet hastanesine Banu yıldırım çok memnunum tavsiye ederim
emseyde kardeşim doğum yaptı memnun kalmadı cnm bide uzakCanim pendik kurtkoy ersoyda aysegul kalin cok bilgili bir doktor ama hastane dogum icin cok cok iyi degil. Sirf o yuzden kurtkoy Emsey'e gidiyorum yenidogan bakimi oldukca iyi hatta gecenlerde arkadasi ziyarete gitmistim. Bir teyzeyle konusurken cekmekoyden bir hastaneden bebegi biraya yonlendirdiklerini soyledi. Istersen Emsey'i de arastirabilirsin ben oradan doktor tavsiyesi alamadim, kime sorsam hepsi iyi dendi.
Ay benim arkadaslarimin dr larinin bazilari hamilelikleri boyunca oje surdurmeyen, makyaj yaptirmayan var. Ben dedigim gibi ilkinde dogumdan once yaptirmistim kuaforum yapmasa da ama bu sefer gerek duymadim ombreli gibi oldu. Zaten ombreliydi, son boyam tum sacimi tek renk boyatmistim. Gene ombreli gibi oldu. Iste bi beyazlarim var benim birkac tel idare ediyorum simdilikYok artik daha neler cnm hadi boyaya dese anlarimda sampuanda nerden cikmis bu ulkede kac kadin bunu biliyordur kim gidip organik sampuan alip kullaniyor o artik uc noktalar yani. Tabi en iyisi doktoruna sormak.
Evet faturayı istiyosun eğer faturalandıramadıkları ücret varsa onu geri alabiliyosun. Ancak benim mesela doktorum dışardan gelcek ben alamam galibahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ozel-hastanede-dogum-yapanlara-duyurulur.1098539/
kızlar bu doğru mudur acaba?
sormakta fayda var bence
Aynen dogumdan sonra 3. Yada 4. Ayda benimde saclarim dokulmeye baslamisti.Ben bitkisel nedense tutmuyor istedigim renk kalıcı da olmuyor. Ama korkuyorum dipten deriye degiyor ya sonuçta. Bazen diyorum bosver ombreymis rofleymis boyaymış cilaymis falan. Yap dip rengini komple kurtul. Misss hem daha doğal. Ana eşim sarı halimi seviyor.
Hamilelikte hiç ellemedim rengini ombre oldu saçlarım. Fone bile gitmedim kuaföre. Bir de hormonlardan tabi maşallah çok güzel oldu saçlarım. Arkadaşlarim da diyor ki doğurunca o hormonlar vücuttan gidecek çöküşe geçeceksin. Ustune bir de kansizlik eklenecek dokukecek ve kestirnrk zorunda kalacaksın diyorlar. Ne yapsam bilemedim.
canım bence hiç stres yapma burada birçoğumuzun bebeği geriden geliyor ve kilo aksın diye yapmadığımız şey kalmadı. senin ne güzel kilosu gelişimi iyi çıkmış..bebeğin ve senin için en doğru kararı doktorun verecektir zaten. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.Şuan 3 kilo 300 gram.şekerime bakacak yarın.sizce ultrosana göremi doğum yaptırır.neden böyle çıktı son haftalarda.antibiyotikten olabilirmi.ne yapmam lazım 36 haftalıkken 38 çıkması.yada geri zayıflarmı bebek.yoksa böyle irimi gider
bu yeni mi çıktı? fatura derken hastaneden çıktığımız da mı veriyorlar?Evet faturayı istiyosun eğer faturalandıramadıkları ücret varsa onu geri alabiliyosun. Ancak benim mesela doktorum dışardan gelcek ben alamam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?