2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz ödeme yaptığımızda aldık fatura canım. Paket olarak anlaştığımız için başta ödeme yaptık ve fatura aldık
anladım canım bende önceden bilseydim bende öyle paket yapardım.
ama doğumdan sonra hastane veriyor mu fatura hatırlayamadım kızımda verdilermi bikemedim

Doktordan doktora değişir bu durum, bazı doktorlar doğum eylemi başlamadan normal veya sezaryene karar verilemeyeceğini savunuyor benim ilk doktorum öyleydi iki bebeğim de 4 kilo üzeri normal doğumla doğdu şimdi üçüncüyü de o civarda bekliyoruz şimdiki doktorum da illa sezaryen yaparım tavırlarında degil, gebelik şekerim falan da yok bu arada.

Kontrolde doktor bobrek buyumesi oldugunu soyledi. Erkek bebeklerde cok olur takibi lazim dedi. Genelde geciyormus ama gecmezse dogum sonrasi ameliyat oluyormus.
Kiloyu gecen hafta 2 kilo olcmustu simdi 2550 olctu. FL:7 olarak olctu.
Ne rahimde kisalma var ne acilma, sancilar yine var

Kilosu çok iyi canım maşallah inşallah az daha durur

Canim benim detayli ultrasonda hafif bobrekde dolgunluk var demisti ama sinirdaydi. Erkek bebekte olabildigini soylemisti. Kendi doktoruma sordugumda hic onemsenecek boyutta degil demisti her gittigimde de soruyorum belki ben panik olmayim diye yine sinirdaysa da hic bisey yok gayet normal diyor. Benimde aklima takiliyor ama doktor da riske atmaz heralde bisey olsa soyler. Seninde belki buyutulcek bisey degildir bazi doktorlar daha evhamli olabiliyor sen boyutunuda bir sorsaydin.

Yok tatlim benim de hep 32 haftalikken 1 2 hafta onde cikiyordu sonra normal zamanina dondu. Beklerler ileride diye suni sanciyla seezeryan yapmazlar. Sezeryani ya bebegin kilosu cok diye yaparlar ya da suyun gelir sancin acilman olur ona gore yaparlar. Her sey yolunda ise bekletirler cnm

Emzirirken gozlerinin icine öyle guzel oyle masum oyle muhtac bakiyorlar ki bu duygu tarif edilemez canim. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin size de bol sutlu tatli tatli bakismali emzirmeler nasip etsin ins
Amin canım ya çok güzel anlatmışsın. Allah isteyen herkese nasip etsin

Canim bana 8 mm dedi, simdilik probblem degil ama gecen haftaya gore buyume var takip edelim dedi sadece. Ama sinir deger nedir ne zaman telaslanmaliyiz onu soylemedi. Cocuk uroloji takip edecekmis

birde diğer doktora da git bakalım o ne diyecek. merak ettim ve inşaAllah öyle bir şey yoktur geçer canım.

[QUOT"Koalina, post: 57981918, member: 234221"]Kontrolde doktor bobrek buyumesi oldugunu soyledi. Erkek bebeklerde cok olur takibi lazim dedi. Genelde geciyormus ama gecmezse dogum sonrasi ameliyat oluyormus.
Kiloyu gecen hafta 2 kilo olcmustu simdi 2550 olctu. FL:7 olarak olctu.
Ne rahimde kisalma var ne acilma, sancilar yine var[/QUOTE]
Canim bobrek buyumesi bende de cikti. Ama ameliyat falan denmedi bana. Dogum sonrasinda gececektir diye dusunuyorum. Bende de sanci var acilma falan yok sukur ama ilk dogumum sezeryan olunca agrilardan dikisin acilabilir diye 37de alacak bebegimi. Hakkimizda hayırlısı olsun

bu yeni mi çıktı? fatura derken hastaneden çıktığımız da mı veriyorlar?
Yok hep var verdikleri hizmeti faturalandırmak zorundalar. Aldıklari paranın üst sınırı var bu yüzden fazlasinı faturasız alıyolar. Bende şikayetvarda okumustum bu şekilde almislar ücretin bi kismini :)

Canim bana 8 mm dedi, simdilik probblem degil ama gecen haftaya gore buyume var takip edelim dedi sadece. Ama sinir deger nedir ne zaman telaslanmaliyiz onu soylemedi. Cocuk uroloji takip edecekmis
Bende yarin tekrar bi sorayim doktora pek bi rahat kendisi. uroloji mi ilgileniyomus olmadi dogumdan sonra benim icim rahat etsin urolojiye goturuyum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…