2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Off kızlar birazdan kontrolüm var her gittigimde kontrole çok heyecanlanıyorum ve tansiyonum yükseliyo evde devamlı ölçuyorum 10_12lerde falan çikarken doktorda 14_15lere çıkıyor sanki hep olumsuz bişey dicekmiş gibi geliyo ben dogumda napcam ya :):)

Arkadaşımın da bebeği erkekti ve aynı şeyleri demişti doktor ama hiç sorun olmadı geçti kendiliğinden endişen olmasın canım bişey olmaz inşallah. Kilosu çok iyi maşallah

Sakin olucan doğum sonrası bebeğini kollarında kokusunu içine çekerken hayal edip huzurlu huzurlu olmaya çalış canım :) ben hiç doğumu düşünmüyorum artık hep sonrasının hayalindeyim :)

Sakin olucan doğum sonrası bebeğini kollarında kokusunu içine çekerken hayal edip huzurlu huzurlu olmaya çalış canım :) ben hiç doğumu düşünmüyorum artık hep sonrasının hayalindeyim :)
Ya aslında içimde kalmaz bi sekilde cıkacak diye kendimi motive ediyorum ama kontrolde bile tansiyon böyle artarsa doğumda naparım çok mu heyecanlanırım onu düşünmedende duramıyorum

Canım benimde bebeğim haftası hep önde erken doğum riskim vardı ama yatarak atlattım. Sezaryanı 4 kilonun üstünde olduğu söylenen bebeklerde yapılıyor dedi doktorum. Devlette böyleymiş. Ama sağlıkla ilgili yada bebeğin duruşuyla ilgili bi sıkıntı yoksa sadece haftası önde diye sezeryan olunmaz bence

Allah razı olsun.lakin şimdi geldik doktordan idrarımda şeker çıktı.yarın yeniden kan verecem doktor sonradan şeker hastalığı çıkmış olabilir dedi.bir haftada 1 kilo alması beni açıkçası çok şaşırttı.şimdi ben ultrosana göremi doğum yapacam yoksa adetime göremi.

Peki ben ultrosana göremi doğum yapacam yoksa adet tarihime göremi?birde bir haftada 1 kilo alması anormal değilmi sizce.neden son hafta birden böyle oldu anlamadım yarın şekere bakacak idrarımda şeker kaçağı çıktı

Bence son adete göre yaparsınız. E sormadınız mı doktora yine gitmişsiniz

Normal doğum bekleyenler için bebeğin keyfi önemli aslında :) doktor ultrason ölçümünün tam değerleri vermediğini aşağı yukarı değer yazdığını söyler her zaman. Benim 10 gün arayla 700 gr fark etti ama ilk ölçümdeki bana yanlış gelmişti açıkçası. Doktorum da takılma önemli olan bebeğin sağlığı kilo boy değişir dedi. Sende inşallah şeker yokturdur oda şiş gösteriyormuş bebeği. Şeker yoksa hızlı kilo alma dönemindesin normal bence

Kizlar trk tek alinti yapamadim hepinizden allah razi olsun dualariniz icin darisi basiniza aldim bebegimi kucagima cok sukur biraz kendime geleyim ayrintilari anlatirim insallahhh
hayırlı olsun canım çok şükür atlatmışsınız. Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin

Bence son adete göre yaparsınız. E sormadınız mı doktora yine gitmişsiniz
Kan sonucunu görmeden birşey diyemem dedi.yarın açlık ve tokluk şekerine bakacak yine.yarına kadar artık ölürüm.bir haftada bir kilo alması beni şaşırttı.kafası falan iri deyince korktum.anormalmi gidiyor anlamadım bir türlü.

İdrarımda şeker çıktı şimdi yarın açlık tokluğa bakacak.kafası büyük iri bebek dedi.ya ben anlamıyorum bu doktorları.içime kurt düşürdü.anormal bir durum mu acaba anlamadım.sabaha kadar heyecandan stresten doğurmasam bari.z

Ya evet bende aynen böyleydim evde hep normal cıkıyodu doktorda 14-15 en son artık 32.haftada 15-11 cıkınca doktor idrar tahlili istedi protein kaçağı var mı diye ve tansiyon hapı yazdı günde 1 tane kullanıyorum gebelik zehirlenmesine karşı önlem alalım dedi. Protein kaçağı çıkmadı ama yine de kullanıyorum hala.

Benimde 2 gün önceki kontrolde 12 gün ileride çıktı 2 hafta sayılır. İdrar tahlili falan yaptı bişey çıkmadi ama açlık tokluk bakalım arada dedi. Bende yarın sağlık ocağında tokluk şekerime baktıracağım. Şu an 35 +1 im. Sizinde bişey çıkmaz inşallah sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…