- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.861
anladım canım teşekkür ederimYok hep var verdikleri hizmeti faturalandırmak zorundalar. Aldıklari paranın üst sınırı var bu yüzden fazlasinı faturasız alıyolar. Bende şikayetvarda okumustum bu şekilde almislar ücretin bi kismini :)
tamam canım çok teşekkür ederimÖdemeyi yaptığınîz zaman isteyin faturayı
Arkadaşımın da bebeği erkekti ve aynı şeyleri demişti doktor ama hiç sorun olmadı geçti kendiliğinden endişen olmasın canım bişey olmaz inşallah. Kilosu çok iyi maşallahKontrolde doktor bobrek buyumesi oldugunu soyledi. Erkek bebeklerde cok olur takibi lazim dedi. Genelde geciyormus ama gecmezse dogum sonrasi ameliyat oluyormus.
Kiloyu gecen hafta 2 kilo olcmustu simdi 2550 olctu. FL:7 olarak olctu.
Ne rahimde kisalma var ne acilma, sancilar yine var
Rica ederim:)tamam canım çok teşekkür ederim
Sakin olucan doğum sonrası bebeğini kollarında kokusunu içine çekerken hayal edip huzurlu huzurlu olmaya çalış canım :) ben hiç doğumu düşünmüyorum artık hep sonrasının hayalindeyim :)Off kızlar birazdan kontrolüm var her gittigimde kontrole çok heyecanlanıyorum ve tansiyonum yükseliyo evde devamlı ölçuyorum 10_12lerde falan çikarken doktorda 14_15lere çıkıyor sanki hep olumsuz bişey dicekmiş gibi geliyo ben dogumda napcam ya :):)
Ya aslında içimde kalmaz bi sekilde cıkacak diye kendimi motive ediyorumSakin olucan doğum sonrası bebeğini kollarında kokusunu içine çekerken hayal edip huzurlu huzurlu olmaya çalış canım :) ben hiç doğumu düşünmüyorum artık hep sonrasının hayalindeyim :)
Canım benimde bebeğim haftası hep önde erken doğum riskim vardı ama yatarak atlattım. Sezaryanı 4 kilonun üstünde olduğu söylenen bebeklerde yapılıyor dedi doktorum. Devlette böyleymiş. Ama sağlıkla ilgili yada bebeğin duruşuyla ilgili bi sıkıntı yoksa sadece haftası önde diye sezeryan olunmaz benceHerkese hayırlı doğumlar diliyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.doğuran arkadaşlarada rabbim kolaylık versin sağlıkla.bugün kontrolüm vardı bilgili arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim 36 haftalık hamileyim ultrosanda bebek iri ve 38 haftalık çıktı.doktor yeniden şekerime bakacak.şeker falan çıkmamıştı şeker yüklemesinde.bu durumda sizce ne olur.suni sancıyla doğummu yaptırır yoksa sezeryanmı yapar.ilk doğumum normüldi.ultrosanda ileri çıkması erken doğum belirtisimi.
Erdem hastanesinde zeynep hanim varmış hic duydunuz muemseyde kardeşim doğum yaptı memnun kalmadı cnm bide uzak
Allah razı olsun.lakin şimdi geldik doktordan idrarımda şeker çıktı.yarın yeniden kan verecem doktor sonradan şeker hastalığı çıkmış olabilir dedi.bir haftada 1 kilo alması beni açıkçası çok şaşırttı.şimdi ben ultrosana göremi doğum yapacam yoksa adetime göremi.canım bence hiç stres yapma burada birçoğumuzun bebeği geriden geliyor ve kilo aksın diye yapmadığımız şey kalmadı. senin ne güzel kilosu gelişimi iyi çıkmış..bebeğin ve senin için en doğru kararı doktorun verecektir zaten. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
tam hatırlamıyorum ama memnun olmadığını biliyorum cakmakta erdem hastanesi var orası da oy diyorlar ama bilginiz varmiNeyden memnun kapmadi canim doktordan mi ilgiden mi acaba?
Peki ben ultrosana göremi doğum yapacam yoksa adet tarihime göremi?birde bir haftada 1 kilo alması anormal değilmi sizce.neden son hafta birden böyle oldu anlamadım yarın şekere bakacak idrarımda şeker kaçağı çıktıCanım benimde bebeğim haftası hep önde erken doğum riskim vardı ama yatarak atlattım. Sezaryanı 4 kilonun üstünde olduğu söylenen bebeklerde yapılıyor dedi doktorum. Devlette böyleymiş. Ama sağlıkla ilgili yada bebeğin duruşuyla ilgili bi sıkıntı yoksa sadece haftası önde diye sezeryan olunmaz bence
Doktordan doktora değişir bu durum, bazı doktorlar doğum eylemi başlamadan normal veya sezaryene karar verilemeyeceğini savunuyor benim ilk doktorum öyleydi iki bebeğim de 4 kilo üzeri normal doğumla doğdu şimdi üçüncüyü de o civarda bekliyoruz şimdiki doktorum da illa sezaryen yaparım tavırlarında degil, gebelik şekerim falan da yok bu arada.[/QUOT peki adet tarihine göremi doğum yaptınız yoksa ultrosana göremi.bebek bir haftada 1 kilo aldı .birzhaftada aniden değişen bir durum bu korktum açıkçası
Bence son adete göre yaparsınız. E sormadınız mı doktora yine gitmişsinizPeki ben ultrosana göremi doğum yapacam yoksa adet tarihime göremi?birde bir haftada 1 kilo alması anormal değilmi sizce.neden son hafta birden böyle oldu anlamadım yarın şekere bakacak idrarımda şeker kaçağı çıktı
Normal doğum bekleyenler için bebeğin keyfi önemli aslında :) doktor ultrason ölçümünün tam değerleri vermediğini aşağı yukarı değer yazdığını söyler her zaman. Benim 10 gün arayla 700 gr fark etti ama ilk ölçümdeki bana yanlış gelmişti açıkçası. Doktorum da takılma önemli olan bebeğin sağlığı kilo boy değişir dedi. Sende inşallah şeker yokturdur oda şiş gösteriyormuş bebeği. Şeker yoksa hızlı kilo alma dönemindesin normal bencePeki ben ultrosana göremi doğum yapacam yoksa adet tarihime göremi?birde bir haftada 1 kilo alması anormal değilmi sizce.neden son hafta birden böyle oldu anlamadım yarın şekere bakacak idrarımda şeker kaçağı çıktı
hayırlı olsun canım çok şükür atlatmışsınız. Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsinKizlar trk tek alinti yapamadim hepinizden allah razi olsun dualariniz icin darisi basiniza aldim bebegimi kucagima cok sukur biraz kendime geleyim ayrintilari anlatirim insallahhh
Kan sonucunu görmeden birşey diyemem dedi.yarın açlık ve tokluk şekerine bakacak yine.yarına kadar artık ölürüm.bir haftada bir kilo alması beni şaşırttı.kafası falan iri deyince korktum.anormalmi gidiyor anlamadım bir türlü.Bence son adete göre yaparsınız. E sormadınız mı doktora yine gitmişsiniz
İdrarımda şeker çıktı şimdi yarın açlık tokluğa bakacak.kafası büyük iri bebek dedi.ya ben anlamıyorum bu doktorları.içime kurt düşürdü.anormal bir durum mu acaba anlamadım.sabaha kadar heyecandan stresten doğurmasam bari.zNormal doğum bekleyenler için bebeğin keyfi önemli aslında :) doktor ultrason ölçümünün tam değerleri vermediğini aşağı yukarı değer yazdığını söyler her zaman. Benim 10 gün arayla 700 gr fark etti ama ilk ölçümdeki bana yanlış gelmişti açıkçası. Doktorum da takılma önemli olan bebeğin sağlığı kilo boy değişir dedi. Sende inşallah şeker yokturdur oda şiş gösteriyormuş bebeği. Şeker yoksa hızlı kilo alma dönemindesin normal bence
Off kızlar birazdan kontrolüm var her gittigimde kontrole çok heyecanlanıyorum ve tansiyonum yükseliyo evde devamlı ölçuyorum 10_12lerde falan çikarken doktorda 14_15lere çıkıyor sanki hep olumsuz bişey dicekmiş gibi geliyo ben dogumda napcam ya :):)
Benimde 2 gün önceki kontrolde 12 gün ileride çıktı 2 hafta sayılır. İdrar tahlili falan yaptı bişey çıkmadi ama açlık tokluk bakalım arada dedi. Bende yarın sağlık ocağında tokluk şekerime baktıracağım. Şu an 35 +1 im. Sizinde bişey çıkmaz inşallah sanmiyorum.Kan sonucunu görmeden birşey diyemem dedi.yarın açlık ve tokluk şekerine bakacak yine.yarına kadar artık ölürüm.bir haftada bir kilo alması beni şaşırttı.kafası falan iri deyince korktum.anormalmi gidiyor anlamadım bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?