- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.881
Canım diyorum ya benim bebeğim de önde gidiyor. Kafası da büyük :) ama doktorum hiç korkutmadı beni çünkü ultrason yanıltabilir. Sen içini ferah tut. Stres herşeyi etkiliyor . İnşallah şekerin yokturdur olmazsa başka doktora da gidersin rahat olmaya çalış canımİdrarımda şeker çıktı şimdi yarın açlık tokluğa bakacak.kafası büyük iri bebek dedi.ya ben anlamıyorum bu doktorları.içime kurt düşürdü.anormal bir durum mu acaba anlamadım.sabaha kadar heyecandan stresten doğurmasam bari.z
Kesinse ekliyrm cnm :)Sezerbusra21 canım dogum tarihim 24 aralık
Kesin canım ekleyebilirsinKesinse ekliyrm cnm :)
Doguma kadar eger buyume gecmezse dogumdan sonra cocuk uroloji takip etcekmis canim. Zaten bebegin tum testleri yapilacak dogduktan sonra, o zaman da belli olacaktir.Bende yarin tekrar bi sorayim doktora pek bi rahat kendisi. uroloji mi ilgileniyomus olmadi dogumdan sonra benim icim rahat etsin urolojiye goturuyum bende
Ya icim rahatladi biraz, doktor ciddi bisey yok dedi ama biraz umursamaz kendisi cok guvenemedim.Arkadaşımın da bebeği erkekti ve aynı şeyleri demişti doktor ama hiç sorun olmadı geçti kendiliğinden endişen olmasın canım bişey olmaz inşallah. Kilosu çok iyi maşallah
Valla olur olur belli olmaz. Ani birsey olur hiç beklenmedik yerde baska hastane başka doktor.Ya ben ilk doktorumu cok sevmistim ama biri bana hastaneyi cok kotuledi. Anne olumleri olmus, yenidogan bakimi yokmus. Biz de arastirdik ve civardaki yenidogan bakimi en iyi olan hastaneyi tercih ettik. Oyle olunca oradaki bir doktora gitmem gerekti ama cok da sevemedim ve guvenemedim. Bu sefer ikinci bir fikir olsun diye tanidigimiz bir doktora da arada gorunmeye basladim.
Isler karisti yani tamamen.
Bir de butun bunlarin uzerine alakasiz bir hastanede dogum yaparsam cok uzulurum
Dogumdan once bu isi yapan firmalar ile gorusuyorsun. En son hangi firmada yaptiracaksan dogumdan once senden kan testi istiyorlar. Hepatit ya da baska bir hastalik var mi diye. Eger varsa kordon kani saklananiyor. Dogumdan once kordon kani alma kitini sana veriyorlar. Tabi doktoruna da haber ediyorsun. Dogum zamani arayip geliyorlar dr kordon kanini o kite aliyor yeterli olacak sekilde. Sonra sana kordon kani su kadar cc alindi soyle saklandi diye bilgi veriyorlar.
Ekliyorum cnm:)Sezerbusra21 benide ekle cnm 5 aralik
Canm hayrli olsun rabbim bebeginede sanada şifa versin:)Kizlar sabah 5 te suyumun gelmesiyle uyandim simdi hastanedeyim doktorumu brkliyoruz dogum yapicam allahin izniyle ne olur bana dua edin cok korkuyorum
Bebeğin gelişiminin ileride olması kötü birşey değil aksine guzel beslendiği ve gelsitiginin göstergesidir. Ayrıca içinde bulunduğun hafta doğum haftanı etkilemez sadece bebegin boy ve ozellikle kilosuna bağlı olarak sadece dogum seklini etkiler. Kafa buyuklugu ve karin çapı genişliği de doğum şeklini etkiler. Kafani karistitmana gerek yok. Sen şuan hala 36. Haftandasın endişelenme. Sorun olsa zaten söylerdi doktorun. Bak ne güzel beslemişsin bebisi diye düşünmelisin.Kafam karıştı biranda herşey son zamana kadar iyi gidiyordu hatta geçen haftada iyiydi.10 gün antibiyotik kullandım acaba ondandamı oldu diye düşünmüyor değilim.bugün bir ölçtü 3 kilo 300 gram ve 38 haftalık çıktı.2 hafta önde.doktorum normalci.ama kafam karıştı.suni sancıyla doğummu yaptırır acaba.yada sezeryanlamı alır.moralim çok bozuldu.kafası iri dedi bacak boyunu söyledi ama unuttum.karışık duygular.
amin cnm insallah sagligi iyi olsun da cnmUslu bebek olur annesini hic uzmez yormaz inşallah doğunca da.
Benimde sekerim var canim bebegimde iri ama uzun zamandir boyle. Suyumda cok benim doktorum cok tutmak istemiyor . Sonradan neden olur boyle bilemedim. Stres yapma eger seker varsa ortaya cikmasi iyi bir sey bebek etkileniyormus. Diyet mi verir insülin mu baslanir bilmem ama dogumu bebegin durumuna bagli doktorun seninle birlikte karar vericektir.Allah razı olsun.lakin şimdi geldik doktordan idrarımda şeker çıktı.yarın yeniden kan verecem doktor sonradan şeker hastalığı çıkmış olabilir dedi.bir haftada 1 kilo alması beni açıkçası çok şaşırttı.şimdi ben ultrosana göremi doğum yapacam yoksa adetime göremi.
Maşallah klosu çok iyiymiş daha ne olsunKizlar 36+4 bugun kontrole gittik bebek 2810 gram iyimi sizce ve dr dedi bebegn kafasi asagidayms rahime yakinmis bebek bir hafta sonra gel dedi sizce dogum yaklasmsym
KızlarÇok teşekkür ederim bizde düşünüyodukta bilgi sahibi değildim açıkcası öğrendiği iyi oldu :)
Dogsun istiyorum cnm artksezson
Maşallah klosu çok iyiymiş daha ne olsunvee kızlar 35 40 gün kala doğurdu tabi bazıları, sana 25 gün kalmış sence zamanı yada yaklaşmış sayılmazmısınn hayırlı hayırlı gelsinler bebişlerin hepsii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?