2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kasıklarım çok ağrıyor ağrı bacaklarıma vuruyor kasıklarımda sanki içini kazıyorlar gibi sağından solundan çekiyorlar gibi canımı bile acıtıyor bazen bu nedir böyle bukadarı da normal mi kiiiii ?? Sinirimi bozdu 2 gündür ya

Benim de hcg değerim ilk 658 çıktı adetim 2- 3 gün falan geçmişti. Benim de şimdi bulantım yok, ama kısmet olur mu bilmiyorum. Senin son adet tarihin ne?
15 martta adet oldum 19 martta bitti.bulantın olmasını mı istiyon.allah seni canım yaaa.sadece çok uykum var .şuan inan uyumak istiyorum sadece

15 martta adet oldum 19 martta bitti.bulantın olmasını mı istiyon.allah seni canım yaaa.sadece çok uykum var .şuan inan uyumak istiyorum sadece
Yoook ister miyim canım, şimdilik yok ama olada bilir, olup olmaması kısmet demek istedim. Benim en kaygo duyduğum konulardan birisi bulantı. Sosyal kaygı oluşturdu ben de, ya olup olmadık yerde bulanırsa, ya sınıfta gelirse va diye. :) benim uyku problemim bir iki hafta önce vardı da şimdi hiç olmadığı kadar erken kalkıyorum. Normalde 10’a 11’e kadar uyuyan ben sabah 8 de hortluyorum.

Kızlar ya benden sürekli su gibi iççamaşırımı ıslatan akıntı geliyor .normal mi

dr a gitmiş miyidn?
kesin böyle ağrıların vardı değil mi
Evet cnm agrim coktu ve adet olmayi bekliyordum hep hatta test aldim ama nasilsa yoktur diye cok emindim cunku heran sokulcekmisim gibi agrim oldu iste 4+4ken ogrendim evdeki testle dra da hemen gittim. Kan aldi ultrasondan mutlaka bakmadi gerektigini soyledi bikavgun icinde agrilarim azaldi.

Kızlar hamile kalinabilidigi için yatip kalkıp sukretmek lazım gerçekten ve binde bir olan bisey benim başıma gelmez dememek lazım şu an onu yaşıyorum ve benim ki mol gebelikmis bir yıl tedavi altında kansere cevirmemesi için takip edilecek. Doktorun yanında gozyaslarimi zor tuttum ve halime de şükrettim daha beteri de olabilirdi umtihana laik olabilmekte guzel. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim

Çok ama çok geçmiş olsun. Allah sabrını verir inşallah..

Canım benim ya çok çok üzüldüm Rabbim Şafi ismiyle şifa versin İnşaAllah üzülme dediğin gibi Rabbim sevdiği kullarına musibet verirmiş. Günahlarına keffaret olur İnşaAllah Allah sabrını arttırsın

Çok geçmiş olsun canım, Allah dayanma gücü versin...

Aynen bende 11 12 lere kadar uyuyan ben bende 8 de uyanıyorum.hele bu sabah saat 4 te kalktım.neden olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…