2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kısa programın adı ne
Bişey daha sorucam üzeri renkli yazılı zıbınlar var babam beni çok seviyo gibi onlar renk vermez degil mi

Kısa programın adı ne
Bişey daha sorucam üzeri renkli yazılı zıbınlar var babam beni çok seviyo gibi onlar renk vermez degil mi
yok canım bebek kıyafetleri renk vermez. hepsi pamuklu zaten. benim makinam arçelik karma diye bir program onda 30 derece açarsam 1 saatden fazla yıkıyor. bide günlük diye bir program var o 30 derecede 40 dakika yıkıyor. ben 40 dakika yıkadım çift durulama yaptırdım. zaten temiz hepsi amaç tozları gitsin.

Hangi prıgram kaç saate yıkıyor hiç bilmyorum sadece kullandgm prıgramları biliyorum oda 2 saatten az degil kafam karıştı elbiseler elimde bekliyorum hangi programda çalıştırsam kararsz kaldım ne yapıcam bilmiyorum hiç

Kısa programın yok mu hiç. Kullanmadin mi şimdiye kadar

hızlı günlük karma falan gibi programlar varsa onlardan biri ile yıkayabilirsin. yada makinanın program düğmesi resmini çek belki biri ile aynıdır yardımcı olur.

O bebek programı bende de var ama 2 saat falan süresi.o kadar uzuna da kirli değil nasıl olsa diye atmadım açıkcası.
Ben de kaç elden geçiyorlar çok kirliler diye ona attım. Kumaş halinde, dikim aşamasında, paketleme vs derken yerlerde sürünüyor, elden ele geçiyor

Kızlar sabah sabah yine agladim kaynanam sagolsun sinir krizi gecirdi bana catal yuzundn oldu evlendgm zaman hersyimi o aldi cunku ben kactgm icin kimse olmadi yanmda kaynanam aldi ondan evime hep bole sahiplendi kendi evi gbi kendi esyalari gbi yeni evlendgm zaman aileleri cagrmistim 20 kisi vardi 3vde kaynanamdanda catal kask almstm sonra onlar aldilar catal kask benim azaldi sordum gorumceme bilmyrm yenge demisti sabahta gelmis nerde catal diyor bende sakalgna dedim anne yok cope attm bana ne dyor cope atmssndr tabi benim aldgm catallar yok agladm yeter desim bu kadr insann ustne gelinmezki hamileym dedim neyi aticam cope dedim hersymi bir kulp buluysn dedm o dada agladm sonra kahvaltya cagrdi sanki yapmams gbi b3nle normal konsyr ben yuzune bakmiyrm brde dyor benim kizlarma kurban ol diye moralim cok bozldu yazdm rahatladm biraz tek istefm dogumum olmasi biran once olup bebegmle ilglenip sonra gtmek istyrm (

Benim makinamda da anti alerji yazıyor yanında biberon resmi var o bebek programı mı oluyor acaba ogluşumun elbiselerini bozmaktan korkuyorm o programa ayarlayınca 60 derece oluyor

Mikroplar ölsün de bozulsun napayım. Gerçi bişey olmamışlar aynılar. Sadece şapka biraz küçük geldi gözüme bakalım girer inşallah kafasına

Kendi ailenle görüşmüyor musunuz hala canım. Sık dişini napalım ağlasan canını sıksan koz vermiş olursun.

Kendi ailenle görüşmüyor musunuz hala canım. Sık dişini napalım ağlasan canını sıksan koz vermiş olursun.
Annem sagolsn yanmda degl ben kac kere ayagna gttm ama o beni kovdu evnden o yuzdn tekim esimde is nediyle izmrde ben istanbldaym sabredyrm ama yazmasam icime atcktm biraz rahatladm

Annem sagolsn yanmda degl ben kac kere ayagna gttm ama o beni kovdu evnden o yuzdn tekim esimde is nediyle izmrde ben istanbldaym sabredyrm ama yazmasam icime atcktm biraz rahatladm
Peki doğum için niye İstanbula kayınvalide yanına geldin eşinle izmirde kalıp orda yapaydın ya doğumu

oluyor canı da hemen küçülüyor işte benim kızım 52cm doğdu..o yeni doğan takımları 1 ay bile giyemedi o yüzden ben bu sefer 1-3 ay yazanlardan aldım yeni doğan da 2 takım var yeter
Anladım canım bi an dedim hastanede olmaz mı acaba :) Dediğin gibi çabuk büyüyorlar yeni doğan takımını abartmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…