2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğum öncesi böyle üzülmen hiç iyi değil ya yalnız kalmaya çalış odadan pek çıkma bebeğinle konuş mutlu olmaya çalış olmaz mı ki ? Senden ve bebeğinden önemli değil hiç birşey

Son haftalarda akıntı artabilirmiş canım bende ıslaklık hissedince ürkmüyor değilim :)

Reactions: 114
Kuzum yaa durumlarını okuyorum Allah yardımcın olsun. Nasıl evlenmiş olursan ol sonuçta onun torununu taşıyorsun sana anne gibi olmasa da bi insan olarak iyi davranmasını beklemek hakkın. Ama herkes istediğimiz gibi olmuyor işte :/ buda senin imtihanın olmuş. Sen biraz daha dayan kendini ezdirme Allaha havale et. Evime gideceğim yakında diye düşün az kaldı zaten

Canım stresten uzak dur bak ben Doğumdan 1 hafta önce kavga ettüm kayınvalidemle normal seyir eden tansiyonum fırladı gebelik zehirlenmesi oldı bir hafta içinde sezeryana alındım. Herşeyün başı stres uzak dur gitti odana muhattap olma elbette gidecek yanından

Doğum öncesi böyle üzülmen hiç iyi değil ya yalnız kalmaya çalış odadan pek çıkma bebeğinle konuş mutlu olmaya çalış olmaz mı ki ? Senden ve bebeğinden önemli değil hiç birşey
Odaya gevtm cnm zaten orda telefnla ugrasip duruyrm

Cnm bende artk dogm hapim dyrm rahtlym yoksa dogma kadr nasl dayancm blmyrm hamile olmasm umrmda olmazdi ama hamileym duygsalm zaten yanmda kmse yok bu kdr ustme gelinmezki

Ben de uyuyamıyorum sabaha kadar kaç kez uyanıyorum uykum bölünüyor teli elime almıyorum ki geri uyyyayım oda olmuyor resmen sabahlıyorum birde bu sabah Adet sancısı gibi sancım vardı geldi gitti kaç kez ama anam dedim doğuruyorum bebek sürekli bir köşeye girip sivri oldu hala da oluyor kasıyor kendini ama daha önce hiç bu kadar kasıp sivri olmamıştı sanırım Doğum yaklaşıyor neyse ki 37 haftayı geçtik şükür
Eşler için de yapacak hiç birşey yok en iyisi susmak geri adım atmak kavgayla hiçbir yere varamayız anlayışsızlar İnan bana Doğumdan sonrada bu devam eder kişilik meselesi bu düşünemezler yani benim beklentim yok açıkçası bütün sorumluluk ben dr olacak napalım kavga ederek düzelmezler son bir haftadır sürekli beni sinir edip duruyor yada ben bu aralar fazla hassas oldum tahammül edemez oldum en son tansiyonum yükseldi gördü bak böyle yapmaya devam edersen bebeği etkilersin tansiyonum çıkıyor dedim şimdi bulaşmıyor oda geriliyor ister istemez onu da anlıyorum ama biraz anlayış lazım biz de pek normal sayılmayız

Sagol cnm biraz yazmda rahatlym dedim hamile olmasm bole olmamda hamileym iyice duygsalm esimde yok yanmda aglamamk elimde olmuyr rabbim sabr versn (

Bu sabah benim de sancım vardı hatta geliyor dedim birden başladı giderek artttı bebek sivri oldu durdu bi saat filan sürdü geçti şimdi şükür sanırım artık hazırlanıyorlar gelmek için aynen hangisi bizim için iyi olacaksa o olsun benim de 37+3

Sagol cnm biraz yazmda rahatlym dedim hamile olmasm bole olmamda hamileym iyice duygsalm esimde yok yanmda aglamamk elimde olmuyr rabbim sabr versn (
Canımsın iyi yaptın yazmakla. İnşallah insafa gelir de düzelir yoksa onun kaybı. Sen rahatlamaya güzel şeyler düşünmeye bak. Yavrunu kucağına alacaksın onu düşün ❤

Canımsın iyi yaptın yazmakla. İnşallah insafa gelir de düzelir yoksa onun kaybı. Sen rahatlamaya güzel şeyler düşünmeye bak. Yavrunu kucağına alacaksın onu düşün ❤
Zaten gittigmde aramam etmem esimede dicem ama suan dersm dogumzamanai sknti olmasn kavga ederler hayrlisiyla evme donym esime anlatrm o da blyr annesini bgn konstk anladi sesimden ama baska brsye uzuldm falan dedim gecstrdm

Bende su sekilde

Bence anti alerji programinda yika canim. Ben bebek programinda yikadim. 2.5 saat yikiyor benimde ama bi bildikleri varki o programın süresi o kadar. 40 derecede yıkadım. Granül sabun roxy kullandım 2 kaşık koymama rağmen makinanın ici bütün köpük oldu yani sabun tozları zor arınıyor. Kafan rahat eder sabun artigi vs olmadı hiç bende.

Canım şu hamile halinle senin ahını alıyorlar en iyi tepki tepkisizliktşr derler sen bebeğine odaklan umursama kızlarıma kurban ol ne demek torunu olunca oğlumun çocuğu diye sevmeyi biliyorlar..Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…