- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.101
Zaten ole durum olsaydi orda yapardim burda olmazdm.Peki doğum için niye İstanbula kayınvalide yanına geldin eşinle izmirde kalıp orda yapaydın ya doğumu
Doğum öncesi böyle üzülmen hiç iyi değil yaKızlar sabah sabah yine agladim kaynanam sagolsun sinir krizi gecirdi bana catal yuzundn oldu evlendgm zaman hersyimi o aldi cunku ben kactgm icin kimse olmadi yanmda kaynanam aldi ondan evime hep bole sahiplendi kendi evi gbi kendi esyalari gbi yeni evlendgm zaman aileleri cagrmistim 20 kisi vardi 3vde kaynanamdanda catal kask almstm sonra onlar aldilar catal kask benim azaldi sordum gorumceme bilmyrm yenge demisti sabahta gelmis nerde catal diyor bende sakalgna dedim anne yok cope attm bana ne dyor cope atmssndr tabi benim aldgm catallar yok agladm yeter desim bu kadr insann ustne gelinmezki hamileym dedim neyi aticam cope dedim hersymi bir kulp buluysn dedm o dada agladm sonra kahvaltya cagrdi sanki yapmams gbi b3nle normal konsyr ben yuzune bakmiyrm brde dyor benim kizlarma kurban ol diye moralim cok bozldu yazdm rahatladm biraz tek istefm dogumum olmasi biran once olup bebegmle ilglenip sonra gtmek istyrm(
Son haftalarda akıntı artabilirmiş canım bende ıslaklık hissedince ürkmüyor değilim :)Dün bir an bacaklarımda ıslaklık hissettim o an nasıl bir korku heyecan napacağını bilememe bir sürü duygu yaşadım. Bi baktım bişey yok. Neden böyle bişey yaşadım bilmiyorum ama çok değişikti. Sanırım öyle bir durumda daha sakin olmam lazım çünkü beynim durdu resmen.
Ben 40 derecede 1.5 saatlik programda yıkadım canım. Hepsi yeni zaten ağır bir mikrop kir yok 40 derecede temizlemesi için yeterli. İki kere duruladım sadece deterjan kalmasın kesinlikle diye. E bide ütüleyeceksin zaten gayet temiz oluyor
Kuzum yaa durumlarını okuyorum Allah yardımcın olsun. Nasıl evlenmiş olursan ol sonuçta onun torununu taşıyorsun sana anne gibi olmasa da bi insan olarak iyi davranmasını beklemek hakkın. Ama herkes istediğimiz gibi olmuyor işte :/ buda senin imtihanın olmuş. Sen biraz daha dayan kendini ezdirme Allaha havale et. Evime gideceğim yakında diye düşün az kaldı zatenKızlar sabah sabah yine agladim kaynanam sagolsun sinir krizi gecirdi bana catal yuzundn oldu evlendgm zaman hersyimi o aldi cunku ben kactgm icin kimse olmadi yanmda kaynanam aldi ondan evime hep bole sahiplendi kendi evi gbi kendi esyalari gbi yeni evlendgm zaman aileleri cagrmistim 20 kisi vardi 3vde kaynanamdanda catal kask almstm sonra onlar aldilar catal kask benim azaldi sordum gorumceme bilmyrm yenge demisti sabahta gelmis nerde catal diyor bende sakalgna dedim anne yok cope attm bana ne dyor cope atmssndr tabi benim aldgm catallar yok agladm yeter desim bu kadr insann ustne gelinmezki hamileym dedim neyi aticam cope dedim hersymi bir kulp buluysn dedm o dada agladm sonra kahvaltya cagrdi sanki yapmams gbi b3nle normal konsyr ben yuzune bakmiyrm brde dyor benim kizlarma kurban ol diye moralim cok bozldu yazdm rahatladm biraz tek istefm dogumum olmasi biran once olup bebegmle ilglenip sonra gtmek istyrm(
İşte bende meraktan sordum. Yaşın küçük sanırım kayınvaliden ezmeye çalişiyor seni belli.Zaten ole durum olsaydi orda yapardim burda olmazdm.
Kızlar sabah sabah yine agladim kaynanam sagolsun sinir krizi gecirdi bana catal yuzundn oldu evlendgm zaman hersyimi o aldi cunku ben kactgm icin kimse olmadi yanmda kaynanam aldi ondan evime hep bole sahiplendi kendi evi gbi kendi esyalari gbi yeni evlendgm zaman aileleri cagrmistim 20 kisi vardi 3vde kaynanamdanda catal kask almstm sonra onlar aldilar catal kask benim azaldi sordum gorumceme bilmyrm yenge demisti sabahta gelmis nerde catal diyor bende sakalgna dedim anne yok cope attm bana ne dyor cope atmssndr tabi benim aldgm catallar yok agladm yeter desim bu kadr insann ustne gelinmezki hamileym dedim neyi aticam cope dedim hersymi bir kulp buluysn dedm o dada agladm sonra kahvaltya cagrdi sanki yapmams gbi b3nle normal konsyr ben yuzune bakmiyrm brde dyor benim kizlarma kurban ol diye moralim cok bozldu yazdm rahatladm biraz tek istefm dogumum olmasi biran once olup bebegmle ilglenip sonra gtmek istyrm(
Odaya gevtm cnm zaten orda telefnla ugrasip duruyrmDoğum öncesi böyle üzülmen hiç iyi değil yayalnız kalmaya çalış odadan pek çıkma bebeğinle konuş mutlu olmaya çalış olmaz mı ki ? Senden ve bebeğinden önemli değil hiç birşey
Cnm bende artk dogm hapim dyrm rahtlym yoksa dogma kadr nasl dayancm blmyrm hamile olmasm umrmda olmazdi ama hamileym duygsalm zaten yanmda kmse yok bu kdr ustme gelinmezkiCanım stresten uzak dur bak ben Doğumdan 1 hafta önce kavga ettüm kayınvalidemle normal seyir eden tansiyonum fırladı gebelik zehirlenmesi oldı bir hafta içinde sezeryana alındım. Herşeyün başı stres uzak dur gitti odana muhattap olma elbette gidecek yanından
Ben de uyuyamıyorum sabaha kadar kaç kez uyanıyorum uykum bölünüyor teli elime almıyorum ki geri uyyyayım oda olmuyor resmen sabahlıyorum birde bu sabah Adet sancısı gibi sancım vardı geldi gitti kaç kez ama anam dedim doğuruyorum bebek sürekli bir köşeye girip sivri oldu hala da oluyor kasıyor kendini ama daha önce hiç bu kadar kasıp sivri olmamıştı sanırım Doğum yaklaşıyor neyse ki 37 haftayı geçtik şüküraynen bizde oyle valla cnm.cok catistik bi de basta esime annesi icin cok soylendim annen soyle diyo boyle diyo diye.aramiz daha kotu oluyodu.baktim olmicak ben de saldım senin gibi.kesinlikle esler salinca da duzelmiyo ama dedigin gibi.ama en azindan kafam rahat oluyo bosverince.yoksa her lafina takarsam daha cok kavga ederiz.
herkes 4 4 lük degil.baska adamla evlenseydim baska degisik huylari olcakti illa ki diyerek teselli ediyorum kendimianlayisli erkek bu devirde cook zor.
bulan bu dunyada cenneti yasiyor derim.
insallah destek olurlar bize cnm
sen de mi uyuyamiyosun valla ne olcak bu halimiz
ne zmn acaba oglene kadar uyuyabilcem ben eskisi gibi cocuk okula basladigi zmn mi
Sagol cnm biraz yazmda rahatlym dedim hamile olmasm bole olmamda hamileym iyice duygsalm esimde yok yanmda aglamamk elimde olmuyr rabbim sabr versnKuzum yaa durumlarını okuyorum Allah yardımcın olsun. Nasıl evlenmiş olursan ol sonuçta onun torununu taşıyorsun sana anne gibi olmasa da bi insan olarak iyi davranmasını beklemek hakkın. Ama herkes istediğimiz gibi olmuyor işte :/ buda senin imtihanın olmuş. Sen biraz daha dayan kendini ezdirme Allaha havale et. Evime gideceğim yakında diye düşün az kaldı zaten
22 yasndaym hersye bisey buluyr dym sanaİşte bende meraktan sordum. Yaşın küçük sanırım kayınvaliden ezmeye çalişiyor seni belli.
Bu sabah benim de sancım vardı hatta geliyor dedim birden başladı giderek artttı bebek sivri oldu durdu bi saat filan sürdü geçti şimdi şükür sanırım artık hazırlanıyorlar gelmek için aynen hangisi bizim için iyi olacaksa o olsun benim de 37+3Bende dün kontrolüm vardı ve sonrası sancılarım çok yüksek o yüzden korkmaya başladım ama geçince dayanırım diyorum. Onu kucağıma aldığım anı düşündükçe onun ve benim için en sağlıklısı hangisiyse o olsun diyorum. Ve 38+2 oldum hayırlısıyla gelsin artık
Canımsın iyi yaptın yazmakla. İnşallah insafa gelir de düzelir yoksa onun kaybı. Sen rahatlamaya güzel şeyler düşünmeye bak. Yavrunu kucağına alacaksın onu düşün ❤Sagol cnm biraz yazmda rahatlym dedim hamile olmasm bole olmamda hamileym iyice duygsalm esimde yok yanmda aglamamk elimde olmuyr rabbim sabr versn(
Zaten gittigmde aramam etmem esimede dicem ama suan dersm dogumzamanai sknti olmasn kavga ederler hayrlisiyla evme donym esime anlatrm o da blyr annesini bgn konstk anladi sesimden ama baska brsye uzuldm falan dedim gecstrdmCanımsın iyi yaptın yazmakla. İnşallah insafa gelir de düzelir yoksa onun kaybı. Sen rahatlamaya güzel şeyler düşünmeye bak. Yavrunu kucağına alacaksın onu düşün ❤
Bende su sekildeBenim makinamda da anti alerji yazıyor yanında biberon resmi var o bebek programı mı oluyor acaba ogluşumun elbiselerini bozmaktan korkuyorm o programa ayarlayınca 60 derece oluyor
Kısa ptogramın adı ne
Benim makinamda
Pamuklu beyazla renkliler koyu renkliler sentetik gömlek yorgan nevreism anti alerji ultra narinler yünlü diye programlar var
Bence anti alerji programinda yika canim. Ben bebek programinda yikadim. 2.5 saat yikiyor benimde ama bi bildikleri varki o programın süresi o kadar. 40 derecede yıkadım. Granül sabun roxy kullandım 2 kaşık koymama rağmen makinanın ici bütün köpük oldu yani sabun tozları zor arınıyor. Kafan rahat eder sabun artigi vs olmadı hiç bende.
Haç haftalıktın canım ne kadar kaldı doğuma. Boşver bebeğini düşün kendini düşün sağlıklı olun sizOdaya gevtm cnm zaten orda telefnla ugrasip duruyrm
Canım şu hamile halinle senin ahını alıyorlar en iyi tepki tepkisizliktşr derler sen bebeğine odaklan umursama kızlarıma kurban ol ne demek torunu olunca oğlumun çocuğu diye sevmeyi biliyorlar..Allah yardımcın olsun..Kızlar sabah sabah yine agladim kaynanam sagolsun sinir krizi gecirdi bana catal yuzundn oldu evlendgm zaman hersyimi o aldi cunku ben kactgm icin kimse olmadi yanmda kaynanam aldi ondan evime hep bole sahiplendi kendi evi gbi kendi esyalari gbi yeni evlendgm zaman aileleri cagrmistim 20 kisi vardi 3vde kaynanamdanda catal kask almstm sonra onlar aldilar catal kask benim azaldi sordum gorumceme bilmyrm yenge demisti sabahta gelmis nerde catal diyor bende sakalgna dedim anne yok cope attm bana ne dyor cope atmssndr tabi benim aldgm catallar yok agladm yeter desim bu kadr insann ustne gelinmezki hamileym dedim neyi aticam cope dedim hersymi bir kulp buluysn dedm o dada agladm sonra kahvaltya cagrdi sanki yapmams gbi b3nle normal konsyr ben yuzune bakmiyrm brde dyor benim kizlarma kurban ol diye moralim cok bozldu yazdm rahatladm biraz tek istefm dogumum olmasi biran once olup bebegmle ilglenip sonra gtmek istyrm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?