2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sagol cnm ins dogumm 40 kadr beklemezde gelir bebegim onun ickn katlsnyrm zaten hersye . Sorma bnu diyor kizlarinids gordk annelerine kufr ederler laf solerler ama bize gecer anca lafi .

Yuhhh ya bu nasıl bir vicdan gerçi artık bir çok kişide o vicdan kalmamış hamileymiş değilmiş önemli olmuyor ağızlarına geleni söylüyorlar sen üzülme cnm allah büyük elbet biletecek bu günler yarın ola hayrola allah kaynanana da akıl fikir vicdan versin

Zaten ole durum olsaydi orda yapardim burda olmazdm.
Sen bence bir defter kalem bul icindekileri dok, rahatla. Tabi buraya da yaz rahatla. Icine atma. Esimle kavga ettigimde benim de bi defterim var ona icimi dokerim. Biraz rahatlarim. Bazen esim de o deftere bana karsilik yazar. Ara donup bakar okurum vs. Ya da tartisma kavga sirasinda sinirimden soyleyemedigim seyler olur icinde kalir ya onlari yazarim. Bana iyi geliyor. Sende dene istersen.

Baby me deterjan almştm ben canım 30 dakikalık bir yıkama vardı attım bakalım nasıl çıkacak kıyafetler
Daha sonra anti alerjiyide denemek istiyorum oglum dogunca en azından hangi programda yıkıycagımı bilmem lazım başka birşey atıp anti alerjide denerim süresine falan bakarım çok sagol canım

Sagol cnm suan yanmda yuzne bkmyrm konusmyrm otrdm ole koseye susuyrm dedim zaten hamileym dedim bu kadrda ustme gelnmezki

Canım ezdirme kendini ona muhtaç değilsin ister kaçmış ol ister olma. Ne kadar zaman gecmis hamile kadınsın bunu yüzüne vuracak kadar kötü biri demek ki. Sayılı gün çabuk geçer ama sessiz kalma ver cevabını. İçine atarsan sana yazık bebeğine yazık.

Zaten gittigmde aramam etmem esimede dicem ama suan dersm dogumzamanai sknti olmasn kavga ederler hayrlisiyla evme donym esime anlatrm o da blyr annesini bgn konstk anladi sesimden ama baska brsye uzuldm falan dedim gecstrdm
Dikkat et kendine canım stres ne sana ne bebeğine iyi. Bebeğinde kanala girmişse doğuma az kalmış demek. Mümkün olduğunca dinlen

Zaten yazdm buraya rahatladm sabir diyrm baska brsy demyrm bebegm icin katlnyrm rabbim onu korusun

Dikkat et kendine canım stres ne sana ne bebeğine iyi. Bebeğinde kanala girmişse doğuma az kalmış demek. Mümkün olduğunca dinlen
Sagolun kizlar yardimci oldugunuz icin evet yakn dedi dr bende bebegmi beklyrm ins gelirde cocgmda bulrm huzuru o zaman kmse umrmda olmaz allah buyuk

Annem sagolsn yanmda degl ben kac kere ayagna gttm ama o beni kovdu evnden o yuzdn tekim esimde is nediyle izmrde ben istanbldaym sabredyrm ama yazmasam icime atcktm biraz rahatladm
keşke izmirde doğum yapmaya karar verseydin insanın eşi gibisi olmuyor maalesef. benim annemde ilkinde de bunda da almanyada onun yanında doğum yapmamı istedi ama ben eşim olmadığı yerde rahat edemem eş gibisi olmuyor evin gibisi olmuyor rahat edemiyorsun.
biraz daha sabret dicem ama ben olsam altta kalmazdım. senin yatak odan yok mu git oraya o kalsın salonda.

Hanımlar onceki sayfaya yazmistim.ama kaynadı arada. Anne yani besik alanlar nasil bir yatak tercih ettiniz? Reflu yatağı alan/ daha once kullanan var mi? Gerekli mi sizce?

Sagol cnm suan yanmda yuzne bkmyrm konusmyrm otrdm ole koseye susuyrm dedim zaten hamileym dedim bu kadrda ustme gelnmezki
Sen dua oku bol bol cnm hiç üzme kendini onun istediğini ona verme İnan bana geçecek bu günler bebeğinle çok güzel günlerin olacak bu yaşadıklarını hatırlamıyacaksın bile unutma herkes ektiğini biçer bugün sen muhtaç oldun onlara yarın kim kime olur bilinmez kendini doldurma takmama çalış bebeğinle konuş herşey yoluna girecek emin ol

Peki tek esin mi vardi yannda cnm kimse yardm etmeden hastanede bebege kim bakti

Hanımlar onceki sayfaya yazmistim.ama kaynadı arada. Anne yani besik alanlar nasil bir yatak tercih ettiniz? Reflu yatağı alan/ daha once kullanan var mi? Gerekli mi sizce?
Cnm anne yanı için ben yatak aldım çekmeceli bir süre yanımda dursun daha sonra odasını ayıracam aldığım yatakta 4 yaşına kadar uyuyabilir öyle tercih ettim reflü yatağı bana gereksiz geldi diye almadım alan var ama

Ins cnm ole yapyrm zaten allaha havale errm allahm buyuk

Ins cnm ole yapyrm zaten allaha havale errm allahm buyuk
Kendine bebeğine dikkat et lütfen bu gereksiz insanlar için heba etme kendini bak bebeğin olacak anne olacaksın ve onun sağlığı için herşeyi yapacaksın boşver İnan hepimizin hemen hemen aynı sorunları var bizim kv az değil ne laflar söylüyorlar ben kulağımı tıkadım yapacak başka birşey yok bu adamları seviyorsak evli kalmak istiyorsak bunlarada katlanmak zorunda kalıyoruz maalesef o nedenle güzel düşün güzel şeyler olur inş ömründe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…