2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Zamanla öğrenicez hangi programı kullanmamiz gerektiğini :) deterjanla yıkıyorsan kalıntı kalmaz zaten yine kontrol edersin. Rica ederim ne demek :)

Ole cnm neler varda iste anlatsm roman olur derler ya ezanda okunuyor takmicm artk bebegmi tek beklyrm

Kızlar 2 numara bez 2-3 paket alsam birsey olmaz dimi? 4-8 kg arasi diyor hemen 3e geçmez herhalde. Tecrübeli annelerden bilgi istiyorum.

Kızlar 2 numara bez 2-3 paket alsam birsey olmaz dimi? 4-8 kg arasi diyor hemen 3e geçmez herhalde. Tecrübeli annelerden bilgi istiyorum.
Canım ben de bez alcaktım da şimdilik erteledim. Belki aldığım marka pişik yaparsa elimde kalmasın diye stok yapmayacağım

Peki tek esin mi vardi yannda cnm kimse yardm etmeden hastanede bebege kim bakti
tek eşim vardı canım refakatçi da eşim kaldı. birde kızım 35+2 de doğdu düşün hem erken geldi hem eşimden kimsem yok. kaynana ben kalacam dedi ben hayır dedim eşimi istedim kalmak istersen ek refakatçi ücretini öde dedim. eşin ne bilecek çpcuk bakmasına dedi bende bırda hemşireler var onlar yardımcı olurlar özel burası devlet değil dedim. ve inan kedi kendimize daha güzeldi hem eşimde gördü kolay olmadığını. spinal olmuştum ve işk ebe değiştirdi alyımı diğerini eşim sağolsun düşünsene ben kaynanama oramı gösterir miyim Allah düşürmesin zaten ondan birşey isteyemem ki. şimdi de kara kara düşünüyorum kızım var emanet edemem kimseye kalmaz kimselerde o bir gün hastanede nasıl geçecek diye düşünüyorum ama eşim ben varım diyor ve doğumdan sonra iki evladımın yanımda olmasını istiyorum.

22 yasndaym hersye bisey buluyr dym sana
Allah yardımcın olsun canım bende 19yaşında evlendim kayınvalide kişisi benimde ezmeye çalıştı emri altina almaya çalıştı ama azıcık dik kafalı oldum eşine söylemekten çekinme senin arkanda ailende yok hic değilse esin korusun seni

Kızlar sabahtandır bebeğim kendini kasıyor şekilden şekle giriyor sivri oluyor sanki kasılıyor sabahta sancım vardı kasık ağrısı Adet sancısı gibi geçti ama sancı bu kasılma niye bebek neden kendini sivri yapar bilen var mı???

O bebek programı bende de var ama 2 saat falan süresi.o kadar uzuna da kirli değil nasıl olsa diye atmadım açıkcası.
Bende de anti alerjide yıkadım bir renklilerini bir beyazlarını. Ve 60 derece yazıyordu ben 30 yaptım. Sonra yine kıyafet aldık onları kısa programda çalıştırdım ve ek durulama yaptım. Deterjanlar bebekler için olsada çok içime sinmedi. Fikir olsun

Canım ben de bez alcaktım da şimdilik erteledim. Belki aldığım marka pişik yaparsa elimde kalmasın diye stok yapmayacağım
Bilemedim ya cevremde herkes primadan çok memnun. 2 paket almistim sadece 1 ve 2 numara olarak. Dedim alsam mi 2-3 paket daha ama sende haklısın tabi

Hanımlar onceki sayfaya yazmistim.ama kaynadı arada. Anne yani besik alanlar nasil bir yatak tercih ettiniz? Reflu yatağı alan/ daha once kullanan var mi? Gerekli mi sizce?
Baby&me anne yanı beşik aldım canım. Portatif güzel. Reflü yatağımda var ama ilk bebeğim tecrübem yok. Lazım olacağını düşünüyorum

Ogluşumun kıyafetlerini yıkadım çok sagolun kızlar yardımcı oldugunuz için
Astım bile kurusalarda ütülesem hepsi minicik çok tatlılar ya

Kızlar birşey daha sorucam e bebekten yenidogan zıbın almştm 50 cm yazıyor benim oglum şuan 48 cm doguma 4 haftam kaldı doktorumuz bebek uzun olucak dedi eşimde bende uzun boyluyuz o aldıgım zıbınlar olmycak sanki

Sorma ya keşke bende 0-3 ay alsaydım hep diyorum yeni doğanları bi kere giyer yada giymez bakıcaz artık. Bir sonraki bebeklerimize tecrübe oldu :))

Neler oluyor bize sancı nasıl onu da bilmiyorum ama karın ağrısı yoklayıp duruyor bugün.
benimki karın ağrısı şeklinde değil karnım kasılıp sertleşiyor ve o an sıcak basıyor beni ,nefesim kesiliyir,kasiklarimda da adet sancısı gibi sancı oluyor

Ne guzel cnm ya bende umdum dedim belki dogum orda olur kizim annesini bekletmeyi seviyor galiba ins benim altimi degistrme felan olmaz ya kendim yaparm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…