2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben dersm simdi olaylar olck birde onun stresini yasamk istemyrm dondugumde dicem esime sana ordayken demedm ama bnlwr oldu ben annenle daha artk gorusmk istemyrm diye solicm dogm olursa yne gelen giden olur onlarla ugrsmktan benle ugrsmaz iste o yuzdn dogarda bende bebegmle ilglenrm

Içine nasil bi yatak aldin bunun cnm? Sünger mi pamuklu yatak mi yoksa organik mi tercih etsem bilemedim
Cnm pamuklu yatak aldım içine ama sen bi bak istersen hangisini beğenirsen onu tercih et ben hemen çocuk odası yapmayacağım için bir kaç yıl bununla idare edecem biraz büyüsün güzel bir oda yaparım diye düşündüm

cok tesekkurler cnm bilgilendirme icin.
bebisinle bol sütlü gunleriniz olsun insallah

kizlar 3 takim 5 li hastane cikisi koydum az mı iyi mi bilemedim.cunku kaka falan yapsa yeter mi ki hani bebekler ilk zmnlar sulu kaka yapiyormus diye biliyorum ama ne sıklıkla yapiyolar bilemedigimden az mi acaba ??
2 tane uzun kollu zıbın 2 tane kısa kollu zıbın iyi mi ??
ve reflü yatagi alan annelere soruyorum besige nasil koydunuz.ben ustune alt acma bezi ustune de esimin eski pazen battaniyesini koydum sizce abarti mi ?
yine sulu kaka yatagini batirmasin diye oyle yaptim
cantaya da 12 tane bebek bezi koydum.
sizce az mi ?
ben 2 gun kalicam hastande sezeryan olcam icin
bebek icin havlu goturmemiz gerekiyo mu kizlar ben hic dusunmedim bunu ?? goturenler ne icin kullancaksiniz ?
bir de kizlar son olarak annem astronit almis bebege 3-6 ay bunu hastaneden cikarken kullansam olur mu ? buyuk mu gelir

aynen cnm masallah ne iyi ne dusunceli yaklasimlar bunlar.
kesinlikle katiliyorum ailesinin yaninda lafini esirgemeye utanmazlar ama canim cicim hayatim demeye utanirlar.
annlerine ayip olur aman kiskanmasin anneleri biricik ogullarini
insallah cnm bakalim kizima iyi baba olsun da bu ara sinirlerimi bozuyor zaten heyecanini bile paylasamiyorum tam bi odunla evlenmisim.me uzuntusunu belli eder ne sevgisini ne sevincini.kizina sevgisini belli etmesi icin elimden geleni yapicam ama.öpsün koklasin sarilsin seni seviyorum desin.insallah oyle olur.oyle olursa ben mutlu olurum ben mutlu olursam bebek de mutlu olur.
size de 40 bin kere maşallah.bu hayatta en onemlisi eş secimi kesinlikle.

Bak tecrübemle söyleyim 4 takım kesin kpy 2 3 tane kundak tek kaka olarak düşünmeyin kusmada oluyor. Çişe gelince her bezde kaka vardı bizim ve 10 tañe yetmedi düşünün. Iki tane kalın battaniye getirdiler bana biri altına biri üstüne kondu falan. Aklıma gelenler bunlar . Kendinize 3 4 takım pijama koyun çünkü kanama oluyor çıkıyor ister istemez

ben de bi kac gundue sinirliyim kendimdeki heyecani esimde de gormek istiyorum ama nafile.tmm kucagina alinca anlicak baba olcagini diyorum ama 2 hafta kalmis doguma insan bi heyecanlanir.
zatem benim esim ne sevgisini ne heyecanini ne uzintusunu belki eder.herseyi icinde yasar.ici patlayasıca
bi de akil vermeler milletin akil vermesi bitti benimki basladi.kirk yillik baba sanki.
soyle yap bak dogunca boyle yapma demeler.
ben de bayagidir susmayi sectim cnm yoksa beni daha cok kiricak ben de anca sinirlenmemle kalicam.o gidip yatip uyucak hic bisey olmamis gibi.
en iyisi susup kendime saygimi korumak.
hem zaten artik 2 kat sabirli olmam lazim bebegin yaninda tartisma asla istemiyorum yuksek ses asla istemiyorum.
esime cok dedim sinirlendiginde aniden bagiriyor cunku.tembihliyorum ama insallah uyar hic sanmiyorum da kiź babası olcak kizina kiyamaz belki

3 4 takim pijama cok degil mi kendim icin ben 2 takim koydum.bi tane de yedek alt koyyum bari.
bi takim daha koyyum o zmn bebise cnm 3 takim koymustum.
kundak olarak müslin bez koyucaktim sadece.2 tane daha koyyum o zmn.ince penye battaniyeleri var onlarla da kundak yaparim.
bi kalin penye battaniyeyi hemsireye bi tane de pofidik battaniyeyi de ustune orterim diye koydum.kadife gibi battaniye rahat bisey oyle cok kaba degil.
masallah 10 bez nasil yetmedi sasirdim ya ben 12 bez artar bile diyodum ama

Rahatı iyi demek ki seninkinin. Benim bugün kontrolüm vardı çatıya bakacak ilk defa diye korkup pztsi ye erteledim

Bence hastane çıkışı setin yeterli canim. Eldiven li sapkali değil mi setler? Degilse ilave koy. Agiz mendili koy. Battaniye al mutlaka. Hatta bir penye bir de kalın al ki astronot tulumu kullanamazsan çıkışta kalın battaniyeni örtersin. Penyeyi de h4m hastanede kullanırsın hem de çıkarken altına serersin. Bez 10 'dan fazla alın dediler burdan kızlar ben fazla alicam nolur ne olmaz. Ağırlığı yok fazla al bence. Havlu koydu annem ne için bilmiyorum. Ama yıkatmayi düşünmüyorum bebeği. Silsinler sadec3. Sütüm olmama ihtimaline karşı pompa yi da alıyorum.
Yikatacak mısınız kızlar beb3gi?

Kızlar 2 numara bez 2-3 paket alsam birsey olmaz dimi? 4-8 kg arasi diyor hemen 3e geçmez herhalde. Tecrübeli annelerden bilgi istiyorum.
bence stok yapmaya gerek yok çünkü bebeğin gelişimi belli olmaz kimi bebek çabuk büyüyüp serpilir kimi biraz daha ufak tefek olur..zaten her dakika kolaylıkla bulabiliriz canım bittikçe al bence

eğer bebek hareket ediyor da sivri oluyorsa korkma canım ..ama o esnada nefes alışın değişiyor ve karnım çok sert oluyorsa kasılma olabilir

Yıkatmayacağım canım göbeği düşene kadar bende yıkamayacağım.

benimki karın ağrısı şeklinde değil karnım kasılıp sertleşiyor ve o an sıcak basıyor beni ,nefesim kesiliyir,kasiklarimda da adet sancısı gibi sancı oluyor
Nst de dediğini yaşadım ve o an sancı çıkmış. Yalancı sancıydı sıkıntı değil dedi doktor ama eğer senin düzenliyse bir hastaneye git derim

Doğum yapanlar 10 bebek bezi az diyordu. Bende 4 takım aldım valize ama sonra çok değiştirilebiliyormuş o yüzden 2 tane daha ekledim ne olur ne olmaz. Sen bide iki gün kesin kalacaksan daha tedarikli ol bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…