2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben yikaticam canım. Hatta eve gelincede mümkün oldukça annem hergün yıkar bebegi yada en azından 2 günde1 yıkar. Yani annem hepimizi öyle büyütmüş. Hergün yikarmis. Bende nasıl biliyorsan öyle yap dedim
bence stok yapmaya gerek yok çünkü bebeğin gelişimi belli olmaz kimi bebek çabuk büyüyüp serpilir kimi biraz daha ufak tefek olur..zaten her dakika kolaylıkla bulabiliriz
Haklısın canım hepsiburada indirim vardı varken 2 paket fazladan aliyim dedim ama vazgeçtim.

Ben 3 tane koymuştum bitane elbiseli iki tane alt üstüne takım ama yatarken kalkarken kanamam çıkmış iç çamaşırı şeklinde bez almıştım 4 tane yetmedi 2 tane d daha aldık ☺☺ sonra pede geçtim pijama da yetmeyince evden 2 takım getirttüm eşime oglumada 3 takım koymuştum yetmedi kustu altını degiştirirken kundagına üstüne işedi ☺☺☺ her ihtiyacı degerlendirin Kızlar kısaca. Kalın battaniyeleride birini altına birini üstüne artık. Oda da kundakla durdu hastane çıkılarının kundaklarıyla

Kızlar benim de annem geldi 2 gün oldu. Dinlenmeme rağmen artık zorlanıyorum herşeyde.. Bende çoğu şeyi hazırladım. Perşembeye gün verdi doktor. Dönmezse sezeryan benim de. Canped hasta bezi kullanan var mı depend gibi mi oluyor?

Kizlar erken dogum olabilir benim o yuzden soruyorum bu forumda 32 33 haftada dogum yapan arkadaslar varmi kac kilo dogdu bebeginiz bana biraz bilgi verirsenz cok sevinirim kizlar bebegimin esi asagidaymis riske atmayalim erken alabiliriz dedi doktor

Nst de dediğini yaşadım ve o an sancı çıkmış. Yalancı sancıydı sıkıntı değil dedi doktor ama eğer senin düzenliyse bir hastaneye git derim
evet bunun sancı olduğunu biliyorum ilk doğumdan tecrübem var o konuda ama düzenli değil neyse ki günlük 3-5 kere oluyor

hastanen özel mi canım sors aydın bir belki hasta bezine gerek kalmaz çünkü onlar veriyor ilk gün lazım oldukça..ben sordum hasta bezi alma biz veriyoruz zaten sadece lohusa pedi yeterli olur dediler

Özel canım. Sordum doktorumun yanında çalışan bayan vermiyorlar galiba dedi bana da saçma geldi ama kimisi de veriyor dedi bende almak istedim o yuzden

İyi akşamlar kızlar, bebiş gelince okuyamıyorum maalesef, var mı başka gelen bebiş, nasılsınız, kaç kişi doğurdu herkese sağlıklı doğum diliyorum.
Şimdi sizi okuyunca bi özlüyorum hamilelik zamanımı tadını çıkartın ben hamileleliğimi anlamadan doğum yaptım. Zaman çok hızlı akıyor. Ben şimdi neler süt yapar modundayım. Sevgiler herkese.

Masallah cnm hayrli olsun senle birlikte sayfamizda 9 dogum oldu masallah hizli ckti bebekleriniz")

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…