- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.181
Bazı hastanelerde yıkıyorlarmış. Önceden tembihlemek gerek. Ben de istemiyorum yıkanmasınıYıkatmayacağım canım göbeği düşene kadar bende yıkamayacağım.
Bende söyleyeceğim tabi hatırlatmakta fayda var :)Bazı hastanelerde yıkıyorlarmış. Önceden tembihlemek gerek. Ben de istemiyorum yıkanmasını
Ben yikaticam canım. Hatta eve gelincede mümkün oldukça annem hergün yıkar bebegi yada en azından 2 günde1 yıkar. Yani annem hepimizi öyle büyütmüş. Hergün yikarmis. Bende nasıl biliyorsan öyle yap dedimBence hastane çıkışı setin yeterli canim. Eldiven li sapkali değil mi setler? Degilse ilave koy. Agiz mendili koy. Battaniye al mutlaka. Hatta bir penye bir de kalın al ki astronot tulumu kullanamazsan çıkışta kalın battaniyeni örtersin. Penyeyi de h4m hastanede kullanırsın hem de çıkarken altına serersin. Bez 10 'dan fazla alın dediler burdan kızlar ben fazla alicam nolur ne olmaz. Ağırlığı yok fazla al bence. Havlu koydu annem ne için bilmiyorum. Ama yıkatmayi düşünmüyorum bebeği. Silsinler sadec3. Sütüm olmama ihtimaline karşı pompa yi da alıyorum.
Yikatacak mısınız kızlar beb3gi?
Haklısın canım hepsiburada indirim vardı varken 2 paket fazladan aliyim dedim ama vazgeçtim.bence stok yapmaya gerek yok çünkü bebeğin gelişimi belli olmaz kimi bebek çabuk büyüyüp serpilir kimi biraz daha ufak tefek olur..zaten her dakika kolaylıkla bulabiliriz
3 4 takim pijama cok degil mi kendim icin ben 2 takim koydum.bi tane de yedek alt koyyum bari.
bi takim daha koyyum o zmn bebise cnm 3 takim koymustum.
kundak olarak müslin bez koyucaktim sadece.2 tane daha koyyum o zmn.ince penye battaniyeleri var onlarla da kundak yaparim.
bi kalin penye battaniyeyi hemsireye bi tane de pofidik battaniyeyi de ustune orterim diye koydum.kadife gibi battaniye rahat bisey oyle cok kaba degil.
masallah 10 bez nasil yetmedi sasirdim ya ben 12 bez artar bile diyodum ama
Bir-çok uzman göbeği düşene kadar yıkamayın diyor. Ustundeki verniks tabaka tam bir koruyucu bariyer beb3k için. Ve yıkanınca o mis bebek kokusu gidiyormuş. Ben uyaricam hemşireleri silsinler yıkamasınlarYıkatmayacağım canım göbeği düşene kadar bende yıkamayacağım.
Canim ilave al istersen kanaman çok olur belki. Pijama olmasa bile en azından yed3k alt ve bol bol çamaşır. Ben depend lohusa kulodu ve gece boyu ped aldım. Nasıl olur bilemem tabiBen bi pijama takımı koydum sabahligida var birde gecelik koydum yeter mi acaba
O zaman bir tane daha gecelik var onu giyer giderim yada yanıma alırım canım sağolCanim ilave al istersen kanaman çok olur belki. Pijama olmasa bile en azından yed3k alt ve bol bol çamaşır. Ben depend lohusa kulodu ve gece boyu ped aldım. Nasıl olur bilemem tabi
vajinal ultrasonla baktırdıysan pek bir farkı yok, belki 10 kere çatı muayenesi yaptılar bana son 2 haftadaRahatı iyi demek ki seninkinin. Benim bugün kontrolüm vardı çatıya bakacak ilk defa diye korkup pztsi ye erteledim
evet bunun sancı olduğunu biliyorum ilk doğumdan tecrübem var o konuda ama düzenli değil neyse ki günlük 3-5 kere oluyorNst de dediğini yaşadım ve o an sancı çıkmış. Yalancı sancıydı sıkıntı değil dedi doktor ama eğer senin düzenliyse bir hastaneye git derim
hastanen özel mi canım sors aydın bir belki hasta bezine gerek kalmaz çünkü onlar veriyor ilk gün lazım oldukça..ben sordum hasta bezi alma biz veriyoruz zaten sadece lohusa pedi yeterli olur dedilerKızlar benim de annem geldi 2 gün oldu. Dinlenmeme rağmen artık zorlanıyorum herşeyde.. Bende çoğu şeyi hazırladım. Perşembeye gün verdi doktor. Dönmezse sezeryan benim de. Canped hasta bezi kullanan var mı depend gibi mi oluyor?
Özel canım. Sordum doktorumun yanında çalışan bayan vermiyorlar galiba dedi bana da saçma geldi ama kimisi de veriyor dedi bende almak istedim o yuzdenevet bunun sancı olduğunu biliyorum ilk doğumdan tecrübem var o konuda ama düzenli değil neyse ki günlük 3-5 kere oluyor
hastanen özel mi canım sors aydın bir belki hasta bezine gerek kalmaz çünkü onlar veriyor ilk gün lazım oldukça..ben sordum hasta bezi alma biz veriyoruz zaten sadece lohusa pedi yeterli olur dediler
Evet canım torununu görememek daha çok koyar galiba şu an önemli olan be eğin ve sen hiç üzülme.Gidicm ya gttgmde zaten gorrlerr asık suratli oldgmu aramam da sormamda anlarlar herlde
Benim de çok kasılıyor ve toplanıyor ama ağrı olmuyor canım geçmeyen bir Adet sancısı var bende bütün.benimki karın ağrısı şeklinde değil karnım kasılıp sertleşiyor ve o an sıcak basıyor beni ,nefesim kesiliyir,kasiklarimda da adet sancısı gibi sancı oluyor
Neden olmasın canımaynı gün topluca doğurup tanışma buluşma günü de yapar miyik?
Neden okadar cok muayene yaptılar canım. Bir kez yaptı bana 38 deyim. Bir daha da yapmasınlar istiyorum. Doguracaksam dogururumvajinal ultrasonla baktırdıysan pek bir farkı yok, belki 10 kere çatı muayenesi yaptılar bana son 2 haftada
Masallah cnm hayrli olsun senle birlikte sayfamizda 9 dogum oldu masallah hizli ckti bebekleriniz")İyi akşamlar kızlar, bebiş gelince okuyamıyorum maalesef, var mı başka gelen bebiş, nasılsınız, kaç kişi doğurdu herkese sağlıklı doğum diliyorum.
Şimdi sizi okuyunca bi özlüyorum hamilelik zamanımı tadını çıkartın ben hamileleliğimi anlamadan doğum yaptım. Zaman çok hızlı akıyor. Ben şimdi neler süt yapar modundayım. Sevgiler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?