- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.201
Hay maşşallah epey olmuşuz. Sağlıkla gelsinler büyüsünler inşallah. Sizlere de hayırlı doğumlar. Kızlar bebişler gelince hamileliktesin sıkıntıları unutacaksınız. Muhteşem bir şey. Rabbim dileyen herkese nasip etsin anneliği.Masallah cnm hayrli olsun senle birlikte sayfamizda 9 dogum oldu masallah hizli ckti bebekleriniz")
Ayyy cokmus o ne öyle 10 kerevajinal ultrasonla baktırdıysan pek bir farkı yok, belki 10 kere çatı muayenesi yaptılar bana son 2 haftada
Ins cnm bu arada bebegine masallah cok tatli ya kac kilo dogdu :))Hay maşşallah epey olmuşuz. Sağlıkla gelsinler büyüsünler inşallah. Sizlere de hayırlı doğumlar. Kızlar bebişler gelince hamileliktesin sıkıntıları unutacaksınız. Muhteşem bir şey. Rabbim dileyen herkese nasip etsin anneliği.
Bana da çıkış için kıyafet al dediler bende renkli pijama da koymuştum yedek amann banane onu giyer çıkarım dedim. kayinvalidem o be öyle dedi de sallamadım. O halde kıyafet mi düşünecemO zaman bir tane daha gecelik var onu giyer giderim yada yanıma alırım canım sağol
Canım gözün aydın sen de doğurmuşsun maşşallah. Benim de doğumum çok iyi geçti. İyi olmanıza sevindim biz bi gün daha yattık sarılıktan ama iyileştik şükür emme savaşındayız. Sağlıkla büyütelim inşallah. Hayal gibi geldi geçti doğum nerdeyse bi haftalık olduk bile.Kızlar nolur kusuruma bakmayın ben nete falan giremiyorum çok yoğun günlerdeyim emme derdi, kizimla ilgilenme, kendi ameliyatlı halim, gelen giden.ins daha rahat günler gelecek inanıyorum.
Sezeryanla oldum spinal.doktirlarla konuşarak göbek isim bularak foto çekilerek çok güzeldi.bas ağrısı ya da farklı ağrı asla yaşamadım dikiş yerim acıdı ameliyattan 6 saat kadar sonra, bir ağrı kesici o da bitti.
1. Mesane pedi denen şeyi kullanmadı hemşire çocuk bezi kullandı ilk 2 sefer gelip değiştirdiler.aonrasinda kendim ayaklaninca ben kullandım mesane pedi belki çok kanamam olmadığı için çok kalın kaba bir pamuk yığını geldi hiç beğenmedim ince orkidler yeterli bana.
2. Çocukları çok örtüp basturmayin soğuk diye benim gibi isilik yaparsınız sonra panikleyip doktora goturursunuz omrunuzden ömür gider.25 derece penye battaniye peluş ortmeyin.
3.kesinlikle 10 bezden fazla koyun.camasir bolca koyun sızdırma leke olabilir.
Daha çok uyarilacak konu vardır ama bu kadar vakit oldu kızlar.
Bende bunun benzerini yaşadım canım gerçekten insanın psikolojisini bozuyorlar bende rüyalarımda bile rahat değildim hayra bir süre eşimle bile birlikte olamadım okadar çok canımı acıtmıştı şerefsiz habersizce yaptı banada yürüyemedim ve oturamadım sürekli bunu düşünme aklına getirmememye çalış zamanla unutursun hatta doktorumada anlattım ki benim kendi doktorum da erkek bir daha başkalarına muayene olma beni arattır vs dedi takılma çok canım yoksa unutman zorlaşırSelam kızlar bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Geçen gece biraz sancım vardı ve ertesi gün kontrole gittim. Acil durumlar icin bakan ayrı bir doktor varmış. Doktor erkekti. Erkek olmasına normalde takılmam. Neyse nst cektirdi sancı çıkmadı. Bana alttan bakmam lazım sana açıklığın var mı diye bazen sancı olmadan açıklık olabiliyor haftan gelmis belki yatırabilirim dedi. Ben de ultrasonla bakacak sandım ki iki parmağını soktu cok afedersiniz neye ugradığımı şaşırdım adamın kolunu filan itekledim. 2 cm açıklığın var dedi. Muayeneden sonra ağladım çok gerildim. Gece de rüyamda adamı ittigimi gördüm sürekli. Esas mesele şu ki küçük bir yerde yaşıyorum adamın hamile bir hastasıyla bir iliskisi olmuş. Kadın doğurduktan sonra iliskileri devam etmis. Esi mesajları görmüş dava açmıs hem doktora hem eşine. Hakkında soruşturma acılınca Doktor da o hastaneden başka hastaneye gönderilmiş. Buarada doktorun eşi de yeni doğum yapmış. Bütün bunları aldatılan eşin dava dilekçesinden ve kadının evet hataydı ama çok sevdim doktoru ve iliskim de oldu diye sosyal medyadan paylaşmasından ve adamın adını gogsunun ustune dövme yapmasından biliyorum. Ahlak bekcisi degilim elbet ablam da kadin erkek otekilerin neleri var bilemeyiz takma kafana diyor bana. Takıldım iste moralim bozuldu... Anlasam o sekilde bakacağını hic baktırmazdım. Keske gitmeseydim dedim sonra. Fazla mı takılıyorum sizce
oyy inşaAllah ben kalmam 2 gece yaaahatta sabah sezeryan akşam çıksam iyi olur =)2 gece kaldık sezeryan
cnm zaten yikamiyolar diye biliyorum ben.Bence hastane çıkışı setin yeterli canim. Eldiven li sapkali değil mi setler? Degilse ilave koy. Agiz mendili koy. Battaniye al mutlaka. Hatta bir penye bir de kalın al ki astronot tulumu kullanamazsan çıkışta kalın battaniyeni örtersin. Penyeyi de h4m hastanede kullanırsın hem de çıkarken altına serersin. Bez 10 'dan fazla alın dediler burdan kızlar ben fazla alicam nolur ne olmaz. Ağırlığı yok fazla al bence. Havlu koydu annem ne için bilmiyorum. Ama yıkatmayi düşünmüyorum bebeği. Silsinler sadec3. Sütüm olmama ihtimaline karşı pompa yi da alıyorum.
Yikatacak mısınız kızlar beb3gi?
koyyum cnm o zmn 2 takim daha.Doğum yapanlar 10 bebek bezi az diyordu. Bende 4 takım aldım valize ama sonra çok değiştirilebiliyormuş o yüzden 2 tane daha ekledim ne olur ne olmaz. Sen bide iki gün kesin kalacaksan daha tedarikli ol bence canım
Neden okadar cok muayene yaptılar canım. Bir kez yaptı bana 38 deyim. Bir daha da yapmasınlar istiyorum. Doguracaksam dogururum
Sancilar cikmisti bende 32. Haftada. Nstde sanci ciktikca hem vajinal hem elle bakiyolar acilma olmus mu diye. Neyse ki hic bir etkisi olmadi acilma falan yok kisalma d yokAyyy cokmus o ne öyle 10 kere
Canım ya takma desekte takılmayacak gibi değil rabbim vicdan merhamet versin peki kendi annene düzgünce anlattınmı arkamda olmadığınız için.beni eziyorlar vs diye anne yüreği kaldıramaz affeder seni sonuçta kaçtın ama şimdi doğurmak üzeresin belki yumuşardı kocanıda kaynanan seni ağlattığındA ara. Anlat ezdirme kendini kimse kimseye acımıyor gerçekten saygısızlık yap elbette demiyorum ama herkes haddini bilsin hamilesin yani çok vicdansızlık gerçekten kaçtın diye evi o düzdü diye bunlara hakkı olmadığı gibi görevi zaten yapmak zorunda evde kuracak düğünde yapacak erkek çocuk evlendiriyorOdaya gevtm cnm zaten orda telefnla ugrasip duruyrm
oyy inşaAllah ben kalmam 2 gece yaaahatta sabah sezeryan akşam çıksam iyi olur =)
Canm durumlar karisik diyim sana zaten esime desem o korurda ezdrmezde ben şuan akli kalmssn diye demiyrm izmirde esim akli kalmasin kavga ckmasn dye demyrm az kaldi bebegme kavustktan snra artk umrda degl zaten hcbriCanım ya takma desekte takılmayacak gibi değil rabbim vicdan merhamet versin peki kendi annene düzgünce anlattınmı arkamda olmadığınız için.beni eziyorlar vs diye anne yüreği kaldıramaz affeder seni sonuçta kaçtın ama şimdi doğurmak üzeresin belki yumuşardı kocanıda kaynanan seni ağlattığındA ara. Anlat ezdirme kendini kimse kimseye acımıyor gerçekten saygısızlık yap elbette demiyorum ama herkes haddini bilsin hamilesin yani çok vicdansızlık gerçekten kaçtın diye evi o düzdü diye bunlara hakkı olmadığı gibi görevi zaten yapmak zorunda evde kuracak düğünde yapacak erkek çocuk evlendiriyor
hey masallah cnm bebise giysi dayanmamisBen 3 tane koymuştum bitane elbiseli iki tane alt üstüne takım ama yatarken kalkarken kanamam çıkmış iç çamaşırı şeklinde bez almıştım 4 tane yetmedi 2 tane d daha aldık ☺☺ sonra pede geçtim pijama da yetmeyince evden 2 takım getirttüm eşime oglumada 3 takım koymuştum yetmedi kustu altını degiştirirken kundagına üstüne işedi ☺☺☺ her ihtiyacı degerlendirin Kızlar kısaca. Kalın battaniyeleride birini altına birini üstüne artık. Oda da kundakla durdu hastane çıkılarının kundaklarıyla
ben de yeter saniyodum cnm ama yetmiyomus kanamamiz cok olursa falan.Ben bi pijama takımı koydum sabahligida var birde gecelik koydum yeter mi acaba
Ne yapacağını söyleyebilirdi enazıyla. Söyleseydi zaten kabul etmeyecektim. Mezbahadaki inek gibi davrandı resmen aptal adam. Dedigin gibi düşünmemeye çalışıyorum ama o gün çok ağladım değil ben eşim bile panik oldu ne oldu diye. Bir daha asla dokundurmam kendime ne yapacaklarını ayrıntılı sormadanBende bunun benzerini yaşadım canım gerçekten insanın psikolojisini bozuyorlar bende rüyalarımda bile rahat değildim hayra bir süre eşimle bile birlikte olamadım okadar çok canımı acıtmıştı şerefsiz habersizce yaptı banada yürüyemedim ve oturamadım sürekli bunu düşünme aklına getirmememye çalış zamanla unutursun hatta doktorumada anlattım ki benim kendi doktorum da erkek bir daha başkalarına muayene olma beni arattır vs dedi takılma çok canım yoksa unutman zorlaşır
ynen öyle yaptıkları muamele insana yapılmaz haldır huldur eşimi sokmadılar acile adam dışarda bas bas bağırıyor tenezzül edip bakan yok kendilerini bi halt zannediyorlar gerçekten düşünmemeye çalış unutulup gidiliyor yapacak bişey yok yaşandı geçti işteNe yapacağını söyleyebilirdi enazıyla. Söyleseydi zaten kabul etmeyecektim. Mezbahadaki inek gibi davrandı resmen aptal adam. Dedigin gibi düşünmemeye çalışıyorum ama o gün çok ağladım değil ben eşim bile panik oldu ne oldu diye. Bir daha asla dokundurmam kendime ne yapacaklarını ayrıntılı sormadan
yok canım iyi yapmışsın ilk önce sağlık tabiiki. ben şu yönden dedim hani benim kızım var ya gece zor geçer diye ama illaki bir gece kalınıyor. Rabbim sağlık versin hepimize başka birşey istemeyizBende hiç istemedim ertesi gün akşam çıkarsın dediler ama tansiyon sıkıntısı olunca doktor izin vermedi istersen imza at çık dedi ama ben kalmanı istiyorum dedi bizde kaldık nasıl paket halinde 2 gün artık bir ücret yok kaldık bizde sürekli takip halindeydim ben
ben de yedek kiyafet almicam.zaten giysilerimizle gitcez cikarken de aynilarini giyeriz nolcak ki.Bana da çıkış için kıyafet al dediler bende renkli pijama da koymuştum yedek amann banane onu giyer çıkarım dedim. kayinvalidem o be öyle dedi de sallamadım. O halde kıyafet mi düşünecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?