2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok geçmiş olsun cnm rabbim sana da hayırlı vakitte sağlıklı bebek nasip etsin bunda da vardır hayir

Cok gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin en yakın zamanda kendi sağlığına kavuş sağlıklı evlatların olsun inşallah

Cok gecmis olsun.cok uzuldum canim.peki doktor daha once baktiginda anlayamamismi.uzulme herserde bir hayir vardir.neden oldugu arastirilacakmi.insallah en kisa zamanda Rabbim saglikli bi gebelik nasip etsin

Cok gecmis olsun cok uzuldum rabbim sabrıni verir dua et uzulme

Canım benim Rabbim acını hafifletsin inşallah . Güzel Allah'ım sana da nasip etsin en güzel zamanda....

Kızlar bende de bulantı yok çok şükür, kasık ağrım da hafifledi baya, göğüslere dokununca acıyordu şimdi o da hafif hassas. Perşembe günü kontrole gideceğiz geçen çarşamba keseyi görebilmiştik, inşallah sağlıklı olarak büyüyordur meleğim. amin.

Kızlar doktordan çıktım. Kalp atışı çok derinden geliyor dedi. Bebek daha çok küçük dedi. 6 haftalıkmis. Bebek boyunu 0.62 cm ölçtü. Yani henüz 6mm cik. Ben iyi hissetmiyorum kaygiliyim dedim. Onu bilemeyiz kimse bilemez dedi. 1 kutu progestan verdi. Bu da ultrason görüntümüz.

Eklentiler

• IMG_20180416_164536.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Cnm aynıyız desene banada desi kesen iyi bendede var leke bende anlamadm cnm demekki fark edyr hamilrlikten hamileliğe

Masallah canimm. gec dollenme olabilir sonra kendini toplar insallah

kaç hafatlıkken belli oldu mol olduğu,
belirti verdi mi

bende aralık annesi olmak istiyorumm tabi sağlıklı hayırlı olucaksa öğrenmek için son 5 gün olmadı bidaki aya inş.

Valla bilmiyorum cnm kese iyi bebek iyi bu lekeler neden oluyor anlamıyorum ben keseyi gördükten sonra istedi tahlilleri cnm
Canm belkide önceki aydan kaldysa kan o da olablr bak dr istemedi keseyi görmesne ragmen bende söliyim en iyisi gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…