- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.521
Çok geçmiş olsun cnm rabbim sana da hayırlı vakitte sağlıklı bebek nasip etsin bunda da vardır hayirKızlar hamile kalinabilidigi için yatip kalkıp sukretmek lazım gerçekten ve binde bir olan bisey benim başıma gelmez dememek lazım şu an onu yaşıyorum ve benim ki mol gebelikmis bir yıl tedavi altında kansere cevirmemesi için takip edilecek. Doktorun yanında gozyaslarimi zor tuttum ve halime de şükrettim daha beteri de olabilirdi umtihana laik olabilmekte guzel. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
Cok gecmis olsun canimKızlar hamile kalinabilidigi için yatip kalkıp sukretmek lazım gerçekten ve binde bir olan bisey benim başıma gelmez dememek lazım şu an onu yaşıyorum ve benim ki mol gebelikmis bir yıl tedavi altında kansere cevirmemesi için takip edilecek. Doktorun yanında gozyaslarimi zor tuttum ve halime de şükrettim daha beteri de olabilirdi umtihana laik olabilmekte guzel. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
Kızlar hamile kalinabilidigi için yatip kalkıp sukretmek lazım gerçekten ve binde bir olan bisey benim başıma gelmez dememek lazım şu an onu yaşıyorum ve benim ki mol gebelikmis bir yıl tedavi altında kansere cevirmemesi için takip edilecek. Doktorun yanında gozyaslarimi zor tuttum ve halime de şükrettim daha beteri de olabilirdi umtihana laik olabilmekte guzel. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
Cok gecmis olsun.cok uzuldum canim.peki doktor daha once baktiginda anlayamamismi.uzulme herserde bir hayir vardir.neden oldugu arastirilacakmi.insallah en kisa zamanda Rabbim saglikli bi gebelik nasip etsinKızlar hamile kalinabilidigi için yatip kalkıp sukretmek lazım gerçekten ve binde bir olan bisey benim başıma gelmez dememek lazım şu an onu yaşıyorum ve benim ki mol gebelikmis bir yıl tedavi altında kansere cevirmemesi için takip edilecek. Doktorun yanında gozyaslarimi zor tuttum ve halime de şükrettim daha beteri de olabilirdi umtihana laik olabilmekte guzel. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
Cok gecmis olsun cok uzuldum rabbim sabrıni verir dua et uzulmeKızlar hamile kalinabilidigi için yatip kalkıp sukretmek lazım gerçekten ve binde bir olan bisey benim başıma gelmez dememek lazım şu an onu yaşıyorum ve benim ki mol gebelikmis bir yıl tedavi altında kansere cevirmemesi için takip edilecek. Doktorun yanında gozyaslarimi zor tuttum ve halime de şükrettim daha beteri de olabilirdi umtihana laik olabilmekte guzel. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
Benim öyle günde iki üç tane değiştirmek zorunda kaliyorum kuru tutayım derkebKızlar ya benden sürekli su gibi iççamaşırımı ıslatan akıntı geliyor .normal mi
Canım benim Rabbim acını hafifletsin inşallah . Güzel Allah'ım sana da nasip etsin en güzel zamanda....Kızlar hamile kalinabilidigi için yatip kalkıp sukretmek lazım gerçekten ve binde bir olan bisey benim başıma gelmez dememek lazım şu an onu yaşıyorum ve benim ki mol gebelikmis bir yıl tedavi altında kansere cevirmemesi için takip edilecek. Doktorun yanında gozyaslarimi zor tuttum ve halime de şükrettim daha beteri de olabilirdi umtihana laik olabilmekte guzel. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
Cnm aynıyız desene banada desi kesen iyi bendede var leke bende anlamadm cnm demekki fark edyr hamilrlikten hamileliğeYok cnm ilkinde olmadi hatta ilk hamileliğinde kese aşağı yerleşmişti doktor düşük veya erken doğum olabilirdemisti allaha şükür hiç birşey olmadi bunda doktor kesen çok iyi çok güzel yere tutunmus dedi 5 haftadan beri leke görüyorum anlamadim bu isi
Bana daha test yapmadı dr acaba nednEve cnm testler yaptırdım doktor istedi demir eksik cıktı o yüzden ilaç verdi sanirimannesi gibi inatçı olucak
Çok sağol kuzumAyy canimm cok sevindim masallah miniginee ❤
Çok sağol cnm tAbi eklerim)Sezerbusra21 Canım geçmiş olsun öncelikle, bebeğin iyi olmasına çok sevindim.
Uygun olunca beni de ekler misin acaba.
Manisa- 35 yaş- sat 10.03.2018 muhtemel doğum tarihi 14..12.2018 sanırım.
Sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah.
Kızlar doktordan çıktım. Kalp atışı çok derinden geliyor dedi. Bebek daha çok küçük dedi. 6 haftalıkmis. Bebek boyunu 0.61 cm ölçtü. Yani henüz 6mm cik. Ben iyi hissetmiyorum kaygiliyim dedim. Onu bilemeyiz kimse bilemez dedi. 1 kutu progestan verdi. Bu da ultrason görüntümüz.
Aynen cnm 100 mg verdi içtgmde günde iki kez 200 mg oluyor zaten sana nye fazla yazmş anlamadmBana progestani 200 mg verdi doktor sana 100 mg verdi galiba
Valla bilmiyorum cnm kese iyi bebek iyi bu lekeler neden oluyor anlamıyorum ben keseyi gördükten sonra istedi tahlilleri cnmBana daha test yapmadı dr acaba nedn
Sağol cnm kalkmyrm bile evi bile daha toplamadm yemek yapcm artk ağırdan böle devam ederim ona birşey olmasnda yapmam hiçbrşy gerekyrsaGozunaydin canim saglikli olsun da kendine dikkat etmeye devam
kaç hafatlıkken belli oldu mol olduğu,Kızlar hamile kalinabilidigi için yatip kalkıp sukretmek lazım gerçekten ve binde bir olan bisey benim başıma gelmez dememek lazım şu an onu yaşıyorum ve benim ki mol gebelikmis bir yıl tedavi altında kansere cevirmemesi için takip edilecek. Doktorun yanında gozyaslarimi zor tuttum ve halime de şükrettim daha beteri de olabilirdi umtihana laik olabilmekte guzel. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
Canm belkide önceki aydan kaldysa kan o da olablr bak dr istemedi keseyi görmesne ragmen bende söliyim en iyisi gittiğimdeValla bilmiyorum cnm kese iyi bebek iyi bu lekeler neden oluyor anlamıyorum ben keseyi gördükten sonra istedi tahlilleri cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?