- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.221
hey masallah cnm bebise giysi dayanmamisaman yapsin da yapmamasi daha kotu
ben de ic camasiri gibi hasta bezi aldim dependin 4 tanesini koydum.annem sen sezeryan olcan kanaman cok olmaz dedi
ama sen sezeryanle dogum yaptin dimi cnm ?
ben de 1 takim dahs giysi ve citcitli tulumu da 4 tane koyyum.bu kadar fazla gidiceni hic dusunmemistim cnm sagolasin.
kendime gecelik cok koyamicam malesef ancak fazladan bi alt daha koyarim.
ic camasiri ve atlet almam lazim onlari da aliyim biticek bavul
Evet hareket ediyor ama sürekli kasılıyor hatta canım acıyor böyle olunca bu Doğumun yaklaştığına mı işaretbence stok yapmaya gerek yok çünkü bebeğin gelişimi belli olmaz kimi bebek çabuk büyüyüp serpilir kimi biraz daha ufak tefek olur..zaten her dakika kolaylıkla bulabiliriz canım bittikçe al bence
eğer bebek hareket ediyor da sivri oluyorsa korkma canım ..ama o esnada nefes alışın değişiyor ve karnım çok sert oluyorsa kasılma olabilir
yok canım iyi yapmışsın ilk önce sağlık tabiiki. ben şu yönden dedim hani benim kızım var ya gece zor geçer diye ama illaki bir gece kalınıyor. Rabbim sağlık versin hepimize başka birşey istemeyiz
aynen canımInsan evine çıkınca çok rahat ediyor. Bi sıkıntınız olmasa bencede çıkın ev en güzeli ☺
Cnm eşlerimiz çocuk doğana kadar anlamayacak baba olduğunu hatta evde birileri varsa çekinip yanaşmayabilir benim eşim öyle mesela çekinir kesin hiç belli olmaz belki bizden daha düşkün olurlar onu yaşayıp görecez fakat benim eşimde yüksek sesle konuşur kızınca da bağırır şimdiden uyarıyorum ama işe yaramıyor yine bağırıyor kızınca Emin’im bebek olunca da bağıracak engel olmam onların düşünmesi lazım biz istediğimiz kadar ikaz edelim belki bebeğin korktuğunu görünce yapmazlar bakalımben de bi kac gundue sinirliyim kendimdeki heyecani esimde de gormek istiyorum ama nafile.tmm kucagina alinca anlicak baba olcagini diyorum ama 2 hafta kalmis doguma insan bi heyecanlanir.
zatem benim esim ne sevgisini ne heyecanini ne uzintusunu belki eder.herseyi icinde yasar.ici patlayasıca
bi de akil vermeler milletin akil vermesi bitti benimki basladi.kirk yillik baba sanki.
soyle yap bak dogunca boyle yapma demeler.
ben de bayagidir susmayi sectim cnm yoksa beni daha cok kiricak ben de anca sinirlenmemle kalicam.o gidip yatip uyucak hic bisey olmamis gibi.
en iyisi susup kendime saygimi korumak.
hem zaten artik 2 kat sabirli olmam lazim bebegin yaninda tartisma asla istemiyorum yuksek ses asla istemiyorum.
esime cok dedim sinirlendiginde aniden bagiriyor cunku.tembihliyorum ama insallah uyar hic sanmiyorum da kiź babası olcak kizina kiyamaz belki
Magnezyumu doguma 1 gün kalaya kadar içicekmişim canım doktorum öyle söyledi çünkü benim çok kasılmam varkizlar doktorum 36.haftaya gelince magnezyum progestani kesicez dedi
yarin 36 oluyorum size de dedi mi boyle bisey
Canim bence bebege bir iki kiyafet daha koy. Reflu yastigi ilk gunlerde kullanmadim ben astronot da ilk gunlerde bence zor olur giydirmekkizlar 3 takim 5 li hastane cikisi koydum az mı iyi mi bilemedim.cunku kaka falan yapsa yeter mi ki hani bebekler ilk zmnlar sulu kaka yapiyormus diye biliyorum ama ne sıklıkla yapiyolar bilemedigimden az mi acaba ??
2 tane uzun kollu zıbın 2 tane kısa kollu zıbın iyi mi ??
ve reflü yatagi alan annelere soruyorum besige nasil koydunuz.ben ustune alt acma bezi ustune de esimin eski pazen battaniyesini koydum sizce abarti mi ?
yine sulu kaka yatagini batirmasin diye oyle yaptim
cantaya da 12 tane bebek bezi koydum.
sizce az mi ?
ben 2 gun kalicam hastande sezeryan olcam icin
bebek icin havlu goturmemiz gerekiyo mu kizlar ben hic dusunmedim bunu ?? goturenler ne icin kullancaksiniz ?
bir de kizlar son olarak annem astronit almis bebege 3-6 ay bunu hastaneden cikarken kullansam olur mu ? buyuk mu gelir
Çıkış için eşofman takımı düşünüyordum rahat bi tane tabi. Fazla da abartmak istemiyorum aslındaBana da çıkış için kıyafet al dediler bende renkli pijama da koymuştum yedek amann banane onu giyer çıkarım dedim. kayinvalidem o be öyle dedi de sallamadım. O halde kıyafet mi düşünecem
Hanımlar onceki sayfaya yazmistim.ama kaynadı arada. Anne yani besik alanlar nasil bir yatak tercih ettiniz? Reflu yatağı alan/ daha once kullanan var mi? Gerekli mi sizce?
Hangi markanın yan yatırma yastığını aldınız bende yatak yerine yastığını düşünüyorum daBenim sepet besik tarzinda kendi sunger yatagi var içinde, biraz derindi iki kat battaniye koydum süngerinin altina ekstra yatak almadim zaten oval seklinde yatak bulmam zor olurdu. Bir kac ay kullaniliyor zaten sepet beşik. Reflu yatağı almadim yan yatirma yastigi aldim onu kullanacağım.
hamileligimde is guc konusunda esimim cok yardimi oldu o konuda hakkini yiyemem.ama onlarin cocugunu tasiyoruz n zorluklarla yapmalari da lazim bu bi lütuf degil.Cnm eşlerimiz çocuk doğana kadar anlamayacak baba olduğunu hatta evde birileri varsa çekinip yanaşmayabilir benim eşim öyle mesela çekinir kesin hiç belli olmaz belki bizden daha düşkün olurlar onu yaşayıp görecez fakat benim eşimde yüksek sesle konuşur kızınca da bağırır şimdiden uyarıyorum ama işe yaramıyor yine bağırıyor kızınca Emin’im bebek olunca da bağıracak engel olmam onların düşünmesi lazım biz istediğimiz kadar ikaz edelim belki bebeğin korktuğunu görünce yapmazlar bakalım
Valla evlilik sabır istiyor çocuk sabır istiyor yazık biz kadınlara herşeyi bizden bekleniyor şükür kötü eşlerimiz yok ama biraz daha anlayışlı olabilelerdi olmadılar eşim bugün baktı sancım çok makinaya bulaşık koydu normalde asla yapmaz acımaz da onu getir bunu götür der :)
tmm cnm koyucam 2 takim daha.Canim bence bebege bir iki kiyafet daha koy. Reflu yastigi ilk gunlerde kullanmadim ben astronot da ilk gunlerde bence zor olur giydirmek
Zaman herşeyim ilacı bakalım yaşayıp öğrenecez neler olacağını ama ben çok çabuk sinirleniyorum dediğin gibi ben sinir oldukça bebek daha huysuz olacak tahammülüm pek yok zora gelince çileden çıkıyorum benim de kendimi torpilemem gerekiyor bekarken bile ben 2 3 çocuk yapamam hiç uğraşamam derdim şimdi de hayırlısı diyorum büyük konuşmak istemem nasip aklımda yok tabi kusmalardan ötürü ama hiç beklemediğim anda olursa yapacak birşey olmazhamileligimde is guc konusunda esimim cok yardimi oldu o konuda hakkini yiyemem.ama onlarin cocugunu tasiyoruz n zorluklarla yapmalari da lazim bu bi lütuf degil.
anliyorum babalik sonradan annelik dogustan kazaniliyo.ama bari akil verme simdiden bi dur yani.sanirsin 40 yillik baba
aynen cnm benim esim de korkabilir o yuzden cok yanasmaz gibi geliyo bana da.
esim daha demin uyudu tavuk gibi erkenden yatiyobebek gelince seni uyandiricak ses yapicak belki saatlerce aglicak kesinlikle sinirlenmek yok tmm mi dedim.bana asil sen sinirlenme dedi.ben de ben sinirlenmicem sinirlenirsem hic uyumaz daha cok aglar belki uykusuzluktan aglicam sinirden yastiklari kemircem belki ama sinirlenmicem sinirlerim alinmis gibi olcak zmnla aliscam lutfen sen de sinirlenme tut kendini dedim.tmm dedi.
yani benim sinirlendigimi gorse esim de kesin bak sen de sinirleniyosun deyip bagirip cagirmalarina devam etcek.onun önünden gelip sinirlenmemem ornek olmam gerekiyo esime.yoksa hem bebek hem esim beni daha cok yorar.en iyisi sinirlendigim zmn kendimi tutmak olucak.yoksa bana olan olucak..
bebek yokken bagirip cagirmalarina karsilkk verebiliyordum ama artik vermemem lazim.ben yapmayim sessiz kaliyim ki esim de alisir insallah zmnla.
benim esimde kufur de var bayagi.her kufur ettiginde kiziyorum ama napiyim kac yasinda adam kendi kendisini yetistircek.onun icinde benim esime cok iyi ornek olmam lazim ki utansin benden gorsun ki yapmasin eski hatalarini.
benim esim eskiden disarda bile bagiriyodu az rezil etmedi beni cok aglatti beni.ama olan hep bana oldu.laftan anlamayan em iyisi susmak cidden.tabi biraz duzeldi yine aile danismanina gidince.
cnm cok mu yordun kendini.Kızlar merhaba doğumlar olmuş hayırlı olsunn saglıkla büyüsünler . Benim de aşırı kaskatı oluyor göbeğim artık doktor daha cok var deyip yolladı üç hafta önce bakalım haftaya muayenem var beklerse bizim ki belim ve kuyruksokumum cok kötü agrıyor bir anda oldu yuruyemiyorum napmalı?
Hangi markanın yan yatırma yastığını aldınız bende yatak yerine yastığını düşünüyorum da
İnsan kendi çocuğuna daha sabırlı oluyor canım. Ben de hiç tahammül edemezdim çocuklara ama kendi çocuklarıma kolay kolay kızamıyorum.Zaman herşeyim ilacı bakalım yaşayıp öğrenecez neler olacağını ama ben çok çabuk sinirleniyorum dediğin gibi ben sinir oldukça bebek daha huysuz olacak tahammülüm pek yok zora gelince çileden çıkıyorum benim de kendimi torpilemem gerekiyor bekarken bile ben 2 3 çocuk yapamam hiç uğraşamam derdim şimdi de hayırlısı diyorum büyük konuşmak istemem nasip aklımda yok tabi kusmalardan ötürü ama hiç beklemediğim anda olursa yapacak birşey olmaz
Eşlerimiz değişmez ben hiç sanmıyorum kendi eşim için oda sabırsız biri kesin sürekli sinirlenir bağırır çocuk alışacak bağırmaya ve korkacak sürekli müdahale edersek bu sefer bizimle kavga ederler akışına bırakmak gerek bakalım yaşayacaz ve görecez şimdiden kestiremeyiz neler olacağını
Hadi ya ben bazen yeğenlerimi boğasım geliyordu öyle sinir oluyordum ağlayıp susmamalarına ve birde nedensiz ağlamalarına çıldırıyordum kendi çocuğuma da öyle olur muyum biliyorum inş olmam dediğin gibi olur bu güne kadar asla çocuk dövmedim dövenden nefret ettim inş kendi çocuğuma da öyle olurumİnsan kendi çocuğuna daha sabırlı oluyor canım. Ben de hiç tahammül edemezdim çocuklara ama kendi çocuklarıma kolay kolay kızamıyorum.
aynen cnm ben de sinirli biriyim.ama esim benden sinirli.ben o kadar degilim.daha dofrusu evlendim ilk seneler cok catisma yasadik o sinirleniyo ben sinirleniyorum falan.baktim olmuyo saldım.aile danismanina gidince sinirlerim törpülendi sabretmeyi biraz ogrendim.ama tabi kiinsanim sinirlendirince bagirinca bende bazen patliyorum bagiriyorum sinirleniyotum esime.artik bebek gelicek.normal sanar boyle seyleri hem de huysuzlasir hic uyumaz.ve gercekten ordan burdan gordugum kadariyla sakin bi ortamda bebek de sakinlesiyo.Zaman herşeyim ilacı bakalım yaşayıp öğrenecez neler olacağını ama ben çok çabuk sinirleniyorum dediğin gibi ben sinir oldukça bebek daha huysuz olacak tahammülüm pek yok zora gelince çileden çıkıyorum benim de kendimi torpilemem gerekiyor bekarken bile ben 2 3 çocuk yapamam hiç uğraşamam derdim şimdi de hayırlısı diyorum büyük konuşmak istemem nasip aklımda yok tabi kusmalardan ötürü ama hiç beklemediğim anda olursa yapacak birşey olmaz
Eşlerimiz değişmez ben hiç sanmıyorum kendi eşim için oda sabırsız biri kesin sürekli sinirlenir bağırır çocuk alışacak bağırmaya ve korkacak sürekli müdahale edersek bu sefer bizimle kavga ederler akışına bırakmak gerek bakalım yaşayacaz ve görecez şimdiden kestiremeyiz neler olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?