2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Sezeryan oldum canım kanama olmaz demesinler oluyor. Yatagıma yatırdım orda başladı kanama 6 tane hastaneden bezi gibi kullandım hastanede eve çıkınca duş aldım ondan sonra ped koydum 14. Günüm halinde az az geliyor

Evet hareket ediyor ama sürekli kasılıyor hatta canım acıyor böyle olunca bu Doğumun yaklaştığına mı işaret

yok canım iyi yapmışsın ilk önce sağlık tabiiki. ben şu yönden dedim hani benim kızım var ya gece zor geçer diye ama illaki bir gece kalınıyor. Rabbim sağlık versin hepimize başka birşey istemeyiz

Insan evine çıkınca çok rahat ediyor. Bi sıkıntınız olmasa bencede çıkın ev en güzeli ☺

Cnm eşlerimiz çocuk doğana kadar anlamayacak baba olduğunu hatta evde birileri varsa çekinip yanaşmayabilir benim eşim öyle mesela çekinir kesin hiç belli olmaz belki bizden daha düşkün olurlar onu yaşayıp görecez fakat benim eşimde yüksek sesle konuşur kızınca da bağırır şimdiden uyarıyorum ama işe yaramıyor yine bağırıyor kızınca Emin’im bebek olunca da bağıracak engel olmam onların düşünmesi lazım biz istediğimiz kadar ikaz edelim belki bebeğin korktuğunu görünce yapmazlar bakalım
Valla evlilik sabır istiyor çocuk sabır istiyor yazık biz kadınlara herşeyi bizden bekleniyor şükür kötü eşlerimiz yok ama biraz daha anlayışlı olabilelerdi olmadılar eşim bugün baktı sancım çok makinaya bulaşık koydu normalde asla yapmaz acımaz da onu getir bunu götür der :)

Kızlar merhaba doğumlar olmuş hayırlı olsunn saglıkla büyüsünler . Benim de aşırı kaskatı oluyor göbeğim artık doktor daha cok var deyip yolladı üç hafta önce bakalım haftaya muayenem var beklerse bizim ki belim ve kuyruksokumum cok kötü agrıyor bir anda oldu yuruyemiyorum napmalı?

kizlar doktorum 36.haftaya gelince magnezyum progestani kesicez dedi
yarin 36 oluyorum size de dedi mi boyle bisey
Magnezyumu doguma 1 gün kalaya kadar içicekmişim canım doktorum öyle söyledi çünkü benim çok kasılmam var

Canim bence bebege bir iki kiyafet daha koy. Reflu yastigi ilk gunlerde kullanmadim ben astronot da ilk gunlerde bence zor olur giydirmek

Bana da çıkış için kıyafet al dediler bende renkli pijama da koymuştum yedek amann banane onu giyer çıkarım dedim. kayinvalidem o be öyle dedi de sallamadım. O halde kıyafet mi düşünecem
Çıkış için eşofman takımı düşünüyordum rahat bi tane tabi. Fazla da abartmak istemiyorum aslında 2 gecelik bi pijama takımı birde eşofman yeter heralde belki eşofman almam bile

Hanımlar onceki sayfaya yazmistim.ama kaynadı arada. Anne yani besik alanlar nasil bir yatak tercih ettiniz? Reflu yatağı alan/ daha once kullanan var mi? Gerekli mi sizce?

Benim sepet besik tarzinda kendi sunger yatagi var içinde, biraz derindi iki kat battaniye koydum süngerinin altina ekstra yatak almadim zaten oval seklinde yatak bulmam zor olurdu. Bir kac ay kullaniliyor zaten sepet beşik. Reflu yatağı almadim yan yatirma yastigi aldim onu kullanacağım.

Hangi markanın yan yatırma yastığını aldınız bende yatak yerine yastığını düşünüyorum da

hamileligimde is guc konusunda esimim cok yardimi oldu o konuda hakkini yiyemem.ama onlarin cocugunu tasiyoruz n zorluklarla yapmalari da lazim bu bi lütuf degil.
anliyorum babalik sonradan annelik dogustan kazaniliyo.ama bari akil verme simdiden bi dur yani.sanirsin 40 yillik baba
aynen cnm benim esim de korkabilir o yuzden cok yanasmaz gibi geliyo bana da.
esim daha demin uyudu tavuk gibi erkenden yatiyo bebek gelince seni uyandiricak ses yapicak belki saatlerce aglicak kesinlikle sinirlenmek yok tmm mi dedim.bana asil sen sinirlenme dedi.ben de ben sinirlenmicem sinirlenirsem hic uyumaz daha cok aglar belki uykusuzluktan aglicam sinirden yastiklari kemircem belki ama sinirlenmicem sinirlerim alinmis gibi olcak zmnla aliscam lutfen sen de sinirlenme tut kendini dedim.tmm dedi.
yani benim sinirlendigimi gorse esim de kesin bak sen de sinirleniyosun deyip bagirip cagirmalarina devam etcek.onun önünden gelip sinirlenmemem ornek olmam gerekiyo esime.yoksa hem bebek hem esim beni daha cok yorar.en iyisi sinirlendigim zmn kendimi tutmak olucak.yoksa bana olan olucak..
bebek yokken bagirip cagirmalarina karsilkk verebiliyordum ama artik vermemem lazim.ben yapmayim sessiz kaliyim ki esim de alisir insallah zmnla.
benim esimde kufur de var bayagi.her kufur ettiginde kiziyorum ama napiyim kac yasinda adam kendi kendisini yetistircek.onun icinde benim esime cok iyi ornek olmam lazim ki utansin benden gorsun ki yapmasin eski hatalarini.
benim esim eskiden disarda bile bagiriyodu az rezil etmedi beni cok aglatti beni.ama olan hep bana oldu.laftan anlamayan em iyisi susmak cidden.tabi biraz duzeldi yine aile danismanina gidince.

Zaman herşeyim ilacı bakalım yaşayıp öğrenecez neler olacağını ama ben çok çabuk sinirleniyorum dediğin gibi ben sinir oldukça bebek daha huysuz olacak tahammülüm pek yok zora gelince çileden çıkıyorum benim de kendimi torpilemem gerekiyor bekarken bile ben 2 3 çocuk yapamam hiç uğraşamam derdim şimdi de hayırlısı diyorum büyük konuşmak istemem nasip aklımda yok tabi kusmalardan ötürü ama hiç beklemediğim anda olursa yapacak birşey olmaz
Eşlerimiz değişmez ben hiç sanmıyorum kendi eşim için oda sabırsız biri kesin sürekli sinirlenir bağırır çocuk alışacak bağırmaya ve korkacak sürekli müdahale edersek bu sefer bizimle kavga ederler akışına bırakmak gerek bakalım yaşayacaz ve görecez şimdiden kestiremeyiz neler olacağını

cnm cok mu yordun kendini.
ayaklarini uzatip dinlen agrilarinin gecmesini bekle.baktim siddetleniyosa acile gidersin.insallah oyle olmaz.
benimde gun icinde kaskati oluyo gobegim kasiliyo nefes almakta zorlastiriyo.korkma bunlar olucak seyler.
ben dun mesela biraz fazla ayakkta kaldim.bi kac isim vardi mutfakta ayaktayken anlamadim.bi oturdum belim kasiklarim cok agridi.sanci girdi sanirim.bi daha o kadar ayakta kalmicam dedim.

İnsan kendi çocuğuna daha sabırlı oluyor canım. Ben de hiç tahammül edemezdim çocuklara ama kendi çocuklarıma kolay kolay kızamıyorum.

İnsan kendi çocuğuna daha sabırlı oluyor canım. Ben de hiç tahammül edemezdim çocuklara ama kendi çocuklarıma kolay kolay kızamıyorum.
Hadi ya ben bazen yeğenlerimi boğasım geliyordu öyle sinir oluyordum ağlayıp susmamalarına ve birde nedensiz ağlamalarına çıldırıyordum kendi çocuğuma da öyle olur muyum biliyorum inş olmam dediğin gibi olur bu güne kadar asla çocuk dövmedim dövenden nefret ettim inş kendi çocuğuma da öyle olurum

aynen cnm ben de sinirli biriyim.ama esim benden sinirli.ben o kadar degilim.daha dofrusu evlendim ilk seneler cok catisma yasadik o sinirleniyo ben sinirleniyorum falan.baktim olmuyo saldım.aile danismanina gidince sinirlerim törpülendi sabretmeyi biraz ogrendim.ama tabi kiinsanim sinirlendirince bagirinca bende bazen patliyorum bagiriyorum sinirleniyotum esime.artik bebek gelicek.normal sanar boyle seyleri hem de huysuzlasir hic uyumaz.ve gercekten ordan burdan gordugum kadariyla sakin bi ortamda bebek de sakinlesiyo.
bize asil sabri sinirlenmemeyi bebeklerimiz ogreticek bence.
ben de bebek aglamasina hic tahammul edemem ama kendi bebegimizin aglamasina tahsmmul etmek zorundayiz.sinirden aglicaz belki ama yansitmicaz.yoksa bi salsak devamı gelir.
ben esime dicemi dedim daha da demem.zirt birt deyince cocukmuyum ben uyarip durma beni diyo.ama cocuktan beter.benim esimde duzelmez.analari egitememis biz nasil egitelim.
benim yapabilcem tek sey ben sinirlenmeyim sakin ortam yaratiyim esim sinirlense bagirsa cagirsa bile susuyum ki zamanla esim de farkina varsin biraksin hemen bagirip cagirmayi.
yasayip gorcez dedigin gibi cnm.bizi bambaska hayat bekliyo kaygilarim var umarim eslerimiz bambaska olur biz de sasiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…