- 22 Kasım 2010
- 11.374
- 20.414
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.241
Pekı catın normal dohuma musaıtmıymıs okadar kontrole azcık acıklık olmaması garup :)vajinal ultrasonla baktırdıysan pek bir farkı yok, belki 10 kere çatı muayenesi yaptılar bana son 2 haftada
benimde aksam kasilmam oluyo ara ara uzun sureli.bana magnezyum fayda etmiyo hatta.progestan aliyorum kasilmam duruyo.Magnezyumu doguma 1 gün kalaya kadar içicekmişim canım doktorum öyle söyledi çünkü benim çok kasılmam var
ynen öyle yaptıkları muamele insana yapılmaz haldır huldur eşimi sokmadılar acile adam dışarda bas bas bağırıyor tenezzül edip bakan yok kendilerini bi halt zannediyorlar gerçektenNe yapacağını söyleyebilirdi enazıyla. Söyleseydi zaten kabul etmeyecektim. Mezbahadaki inek gibi davrandı resmen aptal adam. Dedigin gibi düşünmemeye çalışıyorum ama o gün çok ağladım değil ben eşim bile panik oldu ne oldu diye. Bir daha asla dokundurmam kendime ne yapacaklarını ayrıntılı sormadan
dewam etmemı soyledı banakizlar doktorum 36.haftaya gelince magnezyum progestani kesicez dedi
yarin 36 oluyorum size de dedi mi boyle bisey
Bende aynılarını koydum canım ekstra iki tanede alt yedek koydum. Sende koy istersen kanaman fazla olursa lazım olur belkiBen bi pijama takımı koydum sabahligida var birde gecelik koydum yeter mi acaba
Bende yarın olucam çok gerginimvajinal ultrasonla baktırdıysan pek bir farkı yok, belki 10 kere çatı muayenesi yaptılar bana son 2 haftada
Profildeki resminiz çok şirinİyi akşamlar kızlar, bebiş gelince okuyamıyorum maalesef, var mı başka gelen bebiş, nasılsınız, kaç kişi doğurdu herkese sağlıklı doğum diliyorum.
Şimdi sizi okuyunca bi özlüyorum hamilelik zamanımı tadını çıkartın ben hamileleliğimi anlamadan doğum yaptım. Zaman çok hızlı akıyor. Ben şimdi neler süt yapar modundayım. Sevgiler herkese.
Kolay geçti mi canım bende yarın olucamda biraz gerginim maalesefNeden okadar cok muayene yaptılar canım. Bir kez yaptı bana 38 deyim. Bir daha da yapmasınlar istiyorum. Doguracaksam dogururum
Hiç kaygılanma ben kaygılanmıyorum ama kendimi biliyorum demin ark dediği gibi anne olursak hepsi değişir benim kaygım başka annem düşmüş ayağı çatlamış gelemiyecek kız kardeşim var o gelecek ama 1 hafta anca çalışıyor şimdi kv diyecek ben geleyim onu istemem çünkü rahat edemem sürekli laf sokacak kızlarıyla kıyaslayacak sinir olacam ne diyeyim bana akıl verin henüz haberi yok kv ama oğlu der koşarak gelmek ister yardım için olsa ona yanmam da kışı geçirmenin derdinde kadınaynen cnm ben de sinirli biriyim.ama esim benden sinirli.ben o kadar degilim.daha dofrusu evlendim ilk seneler cok catisma yasadik o sinirleniyo ben sinirleniyorum falan.baktim olmuyo saldım.aile danismanina gidince sinirlerim törpülendi sabretmeyi biraz ogrendim.ama tabi kiinsanim sinirlendirince bagirinca bende bazen patliyorum bagiriyorum sinirleniyotum esime.artik bebek gelicek.normal sanar boyle seyleri hem de huysuzlasir hic uyumaz.ve gercekten ordan burdan gordugum kadariyla sakin bi ortamda bebek de sakinlesiyo.
bize asil sabri sinirlenmemeyi bebeklerimiz ogreticek bence.
ben de bebek aglamasina hic tahammul edemem ama kendi bebegimizin aglamasina tahsmmul etmek zorundayiz.sinirden aglicaz belki ama yansitmicaz.yoksa bi salsak devamı gelir.
ben esime dicemi dedim daha da demem.zirt birt deyince cocukmuyum ben uyarip durma beni diyo.ama cocuktan beter.benim esimde duzelmez.analari egitememis biz nasil egitelim.
benim yapabilcem tek sey ben sinirlenmeyim sakin ortam yaratiyim esim sinirlense bagirsa cagirsa bile susuyum ki zamanla esim de farkina varsin biraksin hemen bagirip cagirmayi.
yasayip gorcez dedigin gibi cnm.bizi bambaska hayat bekliyo kaygilarim var umarim eslerimiz bambaska olur biz de sasiririz.
Anakucagina koyucam cnm onlarin pozisyonu zaten bebeklerin anne karnindaki gibi niye guvenli olmasin. Kizimdada cok uzun sure evde bile kullandimHastaneden bebisleri cikarirken nasil çıkaracaksınız kizlar? Oto koltuğuna oturamaz gibi geliyor bana. Anakucagi veya portbebe almaliymisim gibi geliyor ama onlar da güvenli değil sanki :/
Cmm ben de birşey almadım ne ana kucağı ne puset battaniyeye sarıp çıkaracam almamamın sebebi puset ağır ve bana gereksiz geliyor onun yerine oto koltuğu alırım iyi bir marka diye düşündüm hem kış zaten dışarı çıkmam çıksam da ev gezmesi olur o nedenle öyle düşündümHastaneden bebisleri cikarirken nasil çıkaracaksınız kizlar? Oto koltuğuna oturamaz gibi geliyor bana. Anakucagi veya portbebe almaliymisim gibi geliyor ama onlar da güvenli değil sanki :/
Son haftalar alması.normal aslında :)) sezeryan gnunbellı mıı ?hayırllı saglıklı evllat olsun InsaAllahBenim bugun randevum vardi sancim yoktu bebek baya asagida ama rahim agzim kapali. Tabi bunlara guvenipde daha doguma var falan demiyor doktor sanci su gelmesi kanamada hemen gel dedi. Insallah olmaz tabi sezeryan olucagim icin. Birde kilosu 3190 gr dedi. Daha bir hafta once 2860 di. Bu kadar kg. Alicagini sanmiyorum bence iki olcumden birinde yanlislik var. Bebegi yikiyo musunuz dedim ki ben istemiyodum zaten yikanmiyormus verniks tabakanin kordon dusene kadar kalmasi gerektigini soyledi. Cok kan olursa kafasi falan siliniyormus o da sezeryanda olmazmis pek.
Ben hastanede yokanmadım norrmal doggum oldumu heemen bır gınde cıkılıyor zaten bı sıkıntı omadıktan sonra.. olakı cocuk sarılık faln odu hemıreye soyleyıp evınndn dsınu alıp Geliyorsun ama sezeryanda nasıl olur bilememDoğum yapan arkadaşlar bi merakım var doğumdan sonra banyo ne zaman yapabilicez ? Ben kanama falan olacağı için bide hastane ortamı falan birazda takıntılıyım o yüzden banyo yapmak isterim hemen. Acaba yapabilecekmiyim ? Adet olduğum zamanlarda da her gün duş alırdım. Kanama olunca kötü hissediyorum çünkü
Aynisinin mavisinide annem örmuş :) bende onla cikartmayi dusunuyorumEki Görüntüle 2208933
cnm annem bundan ormustu bununla cikartcam ben.
bilmem ki canım kaç haftalık oldun artık yavaş yavaş hazırlanıyorlar tabiEvet hareket ediyor ama sürekli kasılıyor hatta canım acıyor böyle olunca bu Doğumun yaklaştığına mı işaret
canım o geçmiyor malesef ben epeydir çekiyorum o ağrıyı.2 ayı geçti ağrıyor çok fena otururken bile ağrıyorKızlar merhaba doğumlar olmuş hayırlı olsunn saglıkla büyüsünler . Benim de aşırı kaskatı oluyor göbeğim artık doktor daha cok var deyip yolladı üç hafta önce bakalım haftaya muayenem var beklerse bizim ki belim ve kuyruksokumum cok kötü agrıyor bir anda oldu yuruyemiyorum napmalı?
battaniyeye sar kucağına al canım illaki bir şey gerekmiyor ki..zaten arabayla eve gideceksiniz kucağında dururHastaneden bebisleri cikarirken nasil çıkaracaksınız kizlar? Oto koltuğuna oturamaz gibi geliyor bana. Anakucagi veya portbebe almaliymisim gibi geliyor ama onlar da güvenli değil sanki :/
normal doğumda hemen alınabiliyor..ben sezaryen olmuştum ikinci gün aldım duşumu..hem doktor da al demişti sütün iner diyeDoğum yapan arkadaşlar bi merakım var doğumdan sonra banyo ne zaman yapabilicez ? Ben kanama falan olacağı için bide hastane ortamı falan birazda takıntılıyım o yüzden banyo yapmak isterim hemen. Acaba yapabilecekmiyim ? Adet olduğum zamanlarda da her gün duş alırdım. Kanama olunca kötü hissediyorum çünkü
Ben de durup durup aklıma geleni koyuyorum çıkartıyorum falan.ben de yedek kiyafet almicam.zaten giysilerimizle gitcez cikarken de aynilarini giyeriz nolcak ki.
o degil de ben tuylu bir terlik aldim.annem tuvalete falsn bu terljkle mi gircen dedi.ben de ekstra evde eski bi terligim vardi onu goturuyum diyorum
valla ben fazla bile koydum derken az koymusum bavulda yer kalmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?