2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hastaneden bebisleri cikarirken nasil çıkaracaksınız kizlar? Oto koltuğuna oturamaz gibi geliyor bana. Anakucagi veya portbebe almaliymisim gibi geliyor ama onlar da güvenli değil sanki :/

A
ynen öyle yaptıkları muamele insana yapılmaz haldır huldur eşimi sokmadılar acile adam dışarda bas bas bağırıyor tenezzül edip bakan yok kendilerini bi halt zannediyorlar gerçekten

Profildeki resminiz çok şirin Maşallah size. Bol bol sütün olsun

Hiç kaygılanma ben kaygılanmıyorum ama kendimi biliyorum demin ark dediği gibi anne olursak hepsi değişir benim kaygım başka annem düşmüş ayağı çatlamış gelemiyecek kız kardeşim var o gelecek ama 1 hafta anca çalışıyor şimdi kv diyecek ben geleyim onu istemem çünkü rahat edemem sürekli laf sokacak kızlarıyla kıyaslayacak sinir olacam ne diyeyim bana akıl verin henüz haberi yok kv ama oğlu der koşarak gelmek ister yardım için olsa ona yanmam da kışı geçirmenin derdinde kadın

Hastaneden bebisleri cikarirken nasil çıkaracaksınız kizlar? Oto koltuğuna oturamaz gibi geliyor bana. Anakucagi veya portbebe almaliymisim gibi geliyor ama onlar da güvenli değil sanki :/
Anakucagina koyucam cnm onlarin pozisyonu zaten bebeklerin anne karnindaki gibi niye guvenli olmasin. Kizimdada cok uzun sure evde bile kullandim

Cmm ben de birşey almadım ne ana kucağı ne puset battaniyeye sarıp çıkaracam almamamın sebebi puset ağır ve bana gereksiz geliyor onun yerine oto koltuğu alırım iyi bir marka diye düşündüm hem kış zaten dışarı çıkmam çıksam da ev gezmesi olur o nedenle öyle düşündüm

Benim bugun randevum vardi sancim yoktu bebek baya asagida ama rahim agzim kapali. Tabi bunlara guvenipde daha doguma var falan demiyor doktor sanci su gelmesi kanamada hemen gel dedi. Insallah olmaz tabi sezeryan olucagim icin. Birde kilosu 3190 gr dedi. Daha bir hafta once 2860 di. Bu kadar kg. Alicagini sanmiyorum bence iki olcumden birinde yanlislik var. Bebegi yikiyo musunuz dedim ki ben istemiyodum zaten yikanmiyormus verniks tabakanin kordon dusene kadar kalmasi gerektigini soyledi. Cok kan olursa kafasi falan siliniyormus o da sezeryanda olmazmis pek.

Son haftalar alması.normal aslında :)) sezeryan gnunbellı mıı ?hayırllı saglıklı evllat olsun InsaAllah

Doğum yapan arkadaşlar bi merakım var doğumdan sonra banyo ne zaman yapabilicez ? Ben kanama falan olacağı için bide hastane ortamı falan birazda takıntılıyım o yüzden banyo yapmak isterim hemen. Acaba yapabilecekmiyim ? Adet olduğum zamanlarda da her gün duş alırdım. Kanama olunca kötü hissediyorum çünkü

Ben hastanede yokanmadım norrmal doggum oldumu heemen bır gınde cıkılıyor zaten bı sıkıntı omadıktan sonra.. olakı cocuk sarılık faln odu hemıreye soyleyıp evınndn dsınu alıp Geliyorsun ama sezeryanda nasıl olur bilemem

Reactions: 114
Evet hareket ediyor ama sürekli kasılıyor hatta canım acıyor böyle olunca bu Doğumun yaklaştığına mı işaret
bilmem ki canım kaç haftalık oldun artık yavaş yavaş hazırlanıyorlar tabi
canım o geçmiyor malesef ben epeydir çekiyorum o ağrıyı.2 ayı geçti ağrıyor çok fena otururken bile ağrıyor
battaniyeye sar kucağına al canım illaki bir şey gerekmiyor ki..zaten arabayla eve gideceksiniz kucağında durur
normal doğumda hemen alınabiliyor..ben sezaryen olmuştum ikinci gün aldım duşumu..hem doktor da al demişti sütün iner diye

Ben de durup durup aklıma geleni koyuyorum çıkartıyorum falan.
Emzirme sütyeni atleti almadım ben. Tek o kaldı. Ikisi de lazım mi bilemedim?
Email biberon pompa ayrı çantaya koyucam koymadım daha. Kaynatıp yıkarım son gün diye. Ama günümü de bibilmiyorum ki büyük ihtimal sezeryan olucam bende. Bir yandan da ta anud3n gelirse diye korkuyorum. Ben onları da yıkayayım hazır edeyim eniyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…