2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Özel hastanede tek kişilik odada refakatçi olarak hem annem hem kv. Kalsın istiyor eşim. 2. Kişi için ekstra ücret mi isteniyor var mı bilgisi olan? Paket olarak oda parasını zaten ödüyoruz .

Özel hastanede tek kişilik odada refakatçi olarak hem annem hem kv. Kalsın istiyor eşim. 2. Kişi için ekstra ücret mi isteniyor var mı bilgisi olan? Paket olarak oda parasını zaten ödüyoruz .
Benim paketimde açıkça 1 refakatçiyle birlikte iki gecelik olaraktı. Ama yanında dursa onlardan ekstra bişey istemeseniz kimsenin karışacağını sanmıyorum. Yatacak yer gibi yani

Zannetmıyorum fazladan para ıstıyeceklerını sonucta refakaı tedavı edılmıyor bı yemek yer haastaneden

Benim paketimde açıkça 1 refakatçiyle birlikte iki gecelik olaraktı. Ama yanında dursa onlardan ekstra bişey istemeseniz kimsenin karışacağını sanmıyorum. Yatacak yer gibi yani

Benim dogumda kat boştu eşimde bi oda da kaldı çok şükür kimse bişey demedi haffasonu olması iyi oldu hemşirelerde hep benim etrafımdaydı ☺☺☺ inşallah öyle birgüne dek gelirsiniz eşimin de kalması çok iyi oldu sürekli yürüdük hastanede

Hastaneden bebisleri cikarirken nasil çıkaracaksınız kizlar? Oto koltuğuna oturamaz gibi geliyor bana. Anakucagi veya portbebe almaliymisim gibi geliyor ama onlar da güvenli değil sanki :/
Ana kucagiyla cikaricaz insallah biz de. Tam tersi daha guvenli aslinda, arabaya baglaniyor oto koltugu gibi. Hatta bazi hastaneler ana kucagi olmadan bebegi cikarmamaya baslamis deniliyor ne kadar dogru bilemiyorum. Eger arabayla gidilecekse Allah korusun ani frende bile kucakta bebek tutmak sakincali olabilir.

Refakatci 2 kisi kalabiliyor ama tek kisilik refakatci yemegi geliyor diye biliyorum. Tek sıkıntısı o olur, o da idare edilir bence. Ben de esim mutlaka kalsin istiyorum onun disinda annem kalir heralde.

tüh cnm ya annene uzuldum cok gecmis olsun.senin icin de hic iyi olmadi.
kardesin gelsin yine 1 hafta kalsin.sen de hemencik ayaga kalkarsin insallah kv ye gerek kalmaz o zmn belki.baksana masallah spinal ya da genel anestziyle ameliyat olan arkadaslar hep memnun agrilarimiz yok diyorlar.belki senin de oyle olcak.3. 4.gune bile ayaklancaksin belki
sen simdiden bisey deme esine.ki tartismayin bosuna.
bana annemde dedi merak etme oyle 1 hafta yatmazsin diye. tabi ki eskisi gibi kosturamayiz hemen her ise guce dikislerimiz patlar falan.ama dinlene dinlene yapariz.e kaynananin cidden yardimi dokuncak olsa gelsin ama sana ayak bagi olcaksa seni yipratikca islerini yavastan gorursun daha iyi.
esin de sabah ise gisip aksam geliyo nasilsa dimi.sabah sen dinlenirsin guzelce ayaklarini uzatir bebegini emzirirsin esin aksam eve gelince zinde gozukursun ki iyi oldugunu gorsun anasini cagirmasin.esinin yaninda agrilarindan bahsetmezsin.
kendimden ornek veriyim.benim kasilmalarim cok su anda da sancım var biraz hatta adet agrisi gibi agri girdi.ben korksam esimi uyandirsam esim hemen annem gelsin dicek.esimi taniyorum cunki bi kac kez demisti.
sen en iyisi bekle bence bisey deme

Oto koltuklari 9 kilodan itibaren basliyor. Yani oto koltugu pek uygun olmayabilir. Ana kucaklari bu ara donemde kullaniliyor.

Çok iyi denk gelmiş :)

Sağolasın canım şükür iyiyiz emisiyiruz, ugrasiyoruz.

Reactions: 114
cnm ben atlet koyucam.
aslinda emzirme atleti almak istiyordum ama nasip olmadi bebekten sonra alicam mutlaka.almadiysan emzirme atleti al derim daha kullanisli bence.gogus bolgesi bildigin sutyen gibi bi de kiş ayindayiz iyice sarar belimizi dikislerimiz de olcak usutmememiz lazim.
emzirme sutyenin varsa ekstra atlet al derim usutmemek icin.ama emzirme atletin varsa ayrica atlet falan koyma derim.
ben alt camasir da koyca 3 tane
ben de bebek bakim cantami da goturcem icin biberon gozune emzik ve biberonunu koyucam.
sen kesin sezeryam olcaksan benim doktorum 38 bitinc alicam dedi.bence sen de kaynat aradan ciksin.zaten az kaldi bi daha kaynatmana gerek yok bence.
artik sancilarimiz agrilarimiz artti.ben dün kaynattim yikadim ettim yemek yaptim derken cok yoruldum cok agrim oldu.
son gün cok gec olur bence ne olur ne olmaz.

Çok saol cnm ya allah beterinden korusun olacağı varmış kv hergün sora sora olan anneme oldu hergün eşime soruyordu ne zaman gelecek çok kalacak mı biz de gelecez o gitsin biz geliriz diye diye kadının başına ne geldi işe yarasa ona üzülmem alacak kocasını gelecek kızlarımda oldu hemen kalktı diyecek benden hizmet hürmet bekleyecek ben de eşime dedim annen yalnız gelsin bi 10 gün kalsın baban gelirse rahat edemem dedim vay efendim ne varmış rahat edilmeyecek babası gelip burda uzaktan akrabası var orda kalırmış ya sana da mantıklı geliyor mu kp gelecek gidip uzaktan akrabasında kalacak öyle şey olmaz millette ayıp olur dedim bir parladı tam kavga edecekti aman dedim zaten üzgünüm sancımda var üstüme gelme tmm gelmesinler madem istemiyorsun diyo ya sen beni anlamıyorsun diyip yanından kalktım ne diyim ben şimdi bu adama kv arayıp ben geleniyim derse ne diyim sence anne bir ay geçsin gel mi diyim rahat edemem kp yanında desem ayıp olur mu kötü gelin ilan edilmem inş

benimde aksam kasilmam oluyo ara ara uzun sureli.bana magnezyum fayda etmiyo hatta.progestan aliyorum kasilmam duruyo.
ama
Progestanı ben bırakalo baya oldu günde 3 defa vajinal alıyordum 200 mg
Magnezyum doguma kadar kasılmam sancım oluyo diye günde 3 defada adalat içiyorum doguma kadar da içicem

Sezeryan olmuştum kızımda 3 .gün taburcu oldum hastaneden doktor eve gidince duş al demişti bana ameliyat yerin açık olsun su degsin demişti su geçirmez bant kullanmadan duş aldım hiç agrı olmadı ama duştan çıkınca bayılmışım 2 anestezi almştm dogumda beni anestezi çok etkiliyo geç ayılıyorum vücudumda geç atıyo sıcak suya girincede fena oldum çıkıncada bayılmışm zaten

cnm kv acik acik annesi gitsin ben geleyim diyebiliyosa sen de eşin sormusya tmm madem gelmesinler diye evet gelmesinler de.ne munasebet benim anneme gitsin gelcem dicek oldu cnm.
cnm sanki simdi arkadandan aman ne iyi gelinimiz var mi diyorlar saniyorsun.zaten kotu gelin ilan edilmissindir coktan.bosversene kotü gelin ol ki gelemesin daha iyi.
sem acik acik demezsen kv gelip senin basini sisircek belli.
hadi geldi diyelim.kendi kizlarinla beni kiyaslama ben buyum yeni ameliyat oldum.ayaga kalkamam de.
ne munasebet ya ameliyat olan bi insandan yemek hurmet mi beklenirmis.beklesin duraun yüz verme varsin kotü gelin ol.esin de bisey diyemez eli kolu bagli bebegi oluyo anasi az otede dursun.anaciliklaro azalcak bi nebze cocuk dogunca gorursun cnm.ben hep oyle gordum etrafimda emin ol tamamen bitmese de biraz azalcak.cunku cocuga gore harwket etmek zorunda kalcak kafasina gore anam anam diyemicek.
madem oyle kp uzaktan akrabada kalsin evet ne varmis senin kanaman olcak surekli gogsunu acip emzirceksin rahat edememen cok cok normal.insanlari takma onlar hersey der.artik bazi seyleri takmamamiz bosvermemiz lazim yoksa bebek geldi diye zirt birt gelirler kalirlar cnm.
esler analariyla arada kalinca eslere patliyorlar annelerine agizlarini acamiyorlar.benim esim de oyle.esim de diyo annem geksin temizligini yaosin falsn diyo.ben de istemiyorum paldir güldur is yapiyo biseyleri kiricak diye korkuyorum diyorum.napiyimya gelsin dicem goz yumucam esim darilmasjn diye.aman darilsin.ya da gelmesin dicem e bu sefer niye dicek.acik acik demek lazim cnm.yoksa olmuyor.demezsen bu sefer surat yapicaksiniz birbirinize daha kotu.bebegin etkilencek sem sinirlencen.kv lafini sokup sokup geri cekilcek.esin isten eve gelcek aman ne olmus sanki cok abartiyosun dicek.kimse sana sormicak iyi misin nasilsin diye.abartan sen olcan.
kv den seni kirmamaya calisan lafina sozune dikkat eden biri olsa neyse.ama kadin annesi gitsin ben geleyim diyebiliyosa sen de acik acik annen gelmesin diyebilmelisin bence.
ayrica 10 gun fazla bence.1 hafta kardesim gelcek 1 haftada geliyosa annen gelsin yeter ben dinc olurum zaten bakarim bebegime de.

Ay bu eslerin anne merakı ne ya benim eşimde annesiyle zaten altlı üstlü oturuyoruz. Annem gecede kalsın seni dinlendirir dedi kadın hemen atladı olur kalırım diye. Ya ne bikiyim oglumun evide olsa insan bi rahatsiz olur gündüz gelirim zaten der. Ama amaç bana yardimci olmak tabiki degil dogalgaz acmamak. Yoksaki yerinden kimildamicak. Bende ben anneligi tatmak istiyorum zorluklariyla beraber dedi. Annene güvenerek yapmadim cocugu ben dedim öyle diyince surat 5 karis cikti evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…