- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.261
Benim paketimde açıkça 1 refakatçiyle birlikte iki gecelik olaraktı. Ama yanında dursa onlardan ekstra bişey istemeseniz kimsenin karışacağını sanmıyorum. Yatacak yer gibi yaniÖzel hastanede tek kişilik odada refakatçi olarak hem annem hem kv. Kalsın istiyor eşim. 2. Kişi için ekstra ücret mi isteniyor var mı bilgisi olan? Paket olarak oda parasını zaten ödüyoruz .
Zannetmıyorum fazladan para ıstıyeceklerını sonucta refakaı tedavı edılmıyor bı yemek yer haastanedenÖzel hastanede tek kişilik odada refakatçi olarak hem annem hem kv. Kalsın istiyor eşim. 2. Kişi için ekstra ücret mi isteniyor var mı bilgisi olan? Paket olarak oda parasını zaten ödüyoruz .
Benim paketimde açıkça 1 refakatçiyle birlikte iki gecelik olaraktı. Ama yanında dursa onlardan ekstra bişey istemeseniz kimsenin karışacağını sanmıyorum. Yatacak yer gibi yani
Ana kucagiyla cikaricaz insallah biz de. Tam tersi daha guvenli aslinda, arabaya baglaniyor oto koltugu gibi. Hatta bazi hastaneler ana kucagi olmadan bebegi cikarmamaya baslamis deniliyor ne kadar dogru bilemiyorum. Eger arabayla gidilecekse Allah korusun ani frende bile kucakta bebek tutmak sakincali olabilir.Hastaneden bebisleri cikarirken nasil çıkaracaksınız kizlar? Oto koltuğuna oturamaz gibi geliyor bana. Anakucagi veya portbebe almaliymisim gibi geliyor ama onlar da güvenli değil sanki :/
tüh cnm ya annene uzuldum cok gecmis olsun.senin icin de hic iyi olmadi.Hiç kaygılanma ben kaygılanmıyorum ama kendimi biliyorum demin ark dediği gibi anne olursak hepsi değişir benim kaygım başka annem düşmüş ayağı çatlamış gelemiyecek kız kardeşim var o gelecek ama 1 hafta anca çalışıyor şimdi kv diyecek ben geleyim onu istemem çünkü rahat edemem sürekli laf sokacak kızlarıyla kıyaslayacak sinir olacam ne diyeyim bana akıl verin henüz haberi yok kv ama oğlu der koşarak gelmek ister yardım için olsa ona yanmam da kışı geçirmenin derdinde kadın
Oto koltuklari 9 kilodan itibaren basliyor. Yani oto koltugu pek uygun olmayabilir. Ana kucaklari bu ara donemde kullaniliyor.Cmm ben de birşey almadım ne ana kucağı ne puset battaniyeye sarıp çıkaracam almamamın sebebi puset ağır ve bana gereksiz geliyor onun yerine oto koltuğu alırım iyi bir marka diye düşündüm hem kış zaten dışarı çıkmam çıksam da ev gezmesi olur o nedenle öyle düşündüm
buna benzer ormus annem de tipkisini bulamadim bunu attim yalan olmasinAynisinin mavisinide annem örmuş :) bende onla cikartmayi dusunuyorum
Çok iyi denk gelmiş :)Benim dogumda kat boştu eşimde bi oda da kaldı çok şükür kimse bişey demedi haffasonu olması iyi oldu hemşirelerde hep benim etrafımdaydı ☺☺☺ inşallah öyle birgüne dek gelirsiniz eşimin de kalması çok iyi oldu sürekli yürüdük hastanede
Sağolasın canım şükür iyiyiz emisiyiruz, ugrasiyoruz.Canım gözün aydın sen de doğurmuşsun maşşallah. Benim de doğumum çok iyi geçti. İyi olmanıza sevindim biz bi gün daha yattık sarılıktan ama iyileştik şükür emme savaşındayız. Sağlıkla büyütelim inşallah. Hayal gibi geldi geçti doğum nerdeyse bi haftalık olduk bile.
cnm ben atlet koyucam.Ben de durup durup aklıma geleni koyuyorum çıkartıyorum falan.
Emzirme sütyeni atleti almadım ben. Tek o kaldı. Ikisi de lazım mi bilemedim?
Email biberon pompa ayrı çantaya koyucam koymadım daha. Kaynatıp yıkarım son gün diye. Ama günümü de bibilmiyorum ki büyük ihtimal sezeryan olucam bende. Bir yandan da ta anud3n gelirse diye korkuyorum. Ben onları da yıkayayım hazır edeyim eniyisi.
Çok saol cnm ya allah beterinden korusun olacağı varmış kv hergün sora sora olan anneme oldu hergün eşime soruyordu ne zaman gelecek çok kalacak mı biz de gelecez o gitsin biz geliriz diye diye kadının başına ne geldi işe yarasa ona üzülmem alacak kocasını gelecek kızlarımda oldu hemen kalktı diyecek benden hizmet hürmet bekleyecek ben de eşime dedim annen yalnız gelsin bi 10 gün kalsın baban gelirse rahat edemem dedim vay efendim ne varmış rahat edilmeyecek babası gelip burda uzaktan akrabası var orda kalırmış ya sana da mantıklı geliyor mu kp gelecek gidip uzaktan akrabasında kalacak öyle şey olmaz millette ayıp olur dedim bir parladı tam kavga edecekti aman dedim zaten üzgünüm sancımda var üstüme gelme tmm gelmesinler madem istemiyorsun diyo ya sen beni anlamıyorsun diyip yanından kalktım ne diyim ben şimdi bu adama kv arayıp ben geleniyim derse ne diyim sence anne bir ay geçsin gel mi diyim rahat edemem kp yanında desem ayıp olur mu kötü gelin ilan edilmem inştüh cnm ya annene uzuldum cok gecmis olsun.senin icin de hic iyi olmadi.
kardesin gelsin yine 1 hafta kalsin.sen de hemencik ayaga kalkarsin insallah kv ye gerek kalmaz o zmn belki.baksana masallah spinal ya da genel anestziyle ameliyat olan arkadaslar hep memnun agrilarimiz yok diyorlar.belki senin de oyle olcak.3. 4.gune bile ayaklancaksin belki
sen simdiden bisey deme esine.ki tartismayin bosuna.
bana annemde dedi merak etme oyle 1 hafta yatmazsin diye. tabi ki eskisi gibi kosturamayiz hemen her ise guce dikislerimiz patlar falan.ama dinlene dinlene yapariz.e kaynananin cidden yardimi dokuncak olsa gelsin ama sana ayak bagi olcaksa seni yipratikca islerini yavastan gorursun daha iyi.
esin de sabah ise gisip aksam geliyo nasilsa dimi.sabah sen dinlenirsin guzelce ayaklarini uzatir bebegini emzirirsin esin aksam eve gelince zinde gozukursun ki iyi oldugunu gorsun anasini cagirmasin.esinin yaninda agrilarindan bahsetmezsin.
kendimden ornek veriyim.benim kasilmalarim cok su anda da sancım var biraz hatta adet agrisi gibi agri girdi.ben korksam esimi uyandirsam esim hemen annem gelsin dicek.esimi taniyorum cunki bi kac kez demisti.
sen en iyisi bekle bence bisey deme
Doğru diyorsun ama daha onu da almadım araba alırım diye hepsini erteledim puset yada anakucağı olursa diye almadım bakalım şimdilik böyle idare edecemOto koltuklari 9 kilodan itibaren basliyor. Yani oto koltugu pek uygun olmayabilir. Ana kucaklari bu ara donemde kullaniliyor.
Progestanı ben bırakalo baya oldu günde 3 defa vajinal alıyordum 200 mgbenimde aksam kasilmam oluyo ara ara uzun sureli.bana magnezyum fayda etmiyo hatta.progestan aliyorum kasilmam duruyo.
ama
Sezeryan olmuştum kızımda 3 .gün taburcu oldum hastaneden doktor eve gidince duş al demişti bana ameliyat yerin açık olsun su degsin demişti su geçirmez bant kullanmadan duş aldım hiç agrı olmadı ama duştan çıkınca bayılmışım 2 anestezi almştm dogumda beni anestezi çok etkiliyo geç ayılıyorum vücudumda geç atıyo sıcak suya girincede fena oldum çıkıncada bayılmışm zatenDoğum yapan arkadaşlar bi merakım var doğumdan sonra banyo ne zaman yapabilicez ? Ben kanama falan olacağı için bide hastane ortamı falan birazda takıntılıyım o yüzden banyo yapmak isterim hemen. Acaba yapabilecekmiyim ? Adet olduğum zamanlarda da her gün duş alırdım. Kanama olunca kötü hissediyorum çünkü
cnm kv acik acik annesi gitsin ben geleyim diyebiliyosa sen de eşin sormusya tmm madem gelmesinler diye evet gelmesinler de.ne munasebet benim anneme gitsin gelcem dicek oldu cnm.Çok saol cnm ya allah beterinden korusun olacağı varmış kv hergün sora sora olan anneme oldu hergün eşime soruyordu ne zaman gelecek çok kalacak mı biz de gelecez o gitsin biz geliriz diye diye kadının başına ne geldi işe yarasa ona üzülmem alacak kocasını gelecek kızlarımda oldu hemen kalktı diyecek benden hizmet hürmet bekleyecek ben de eşime dedim annen yalnız gelsin bi 10 gün kalsın baban gelirse rahat edemem dedim vay efendim ne varmış rahat edilmeyecek babası gelip burda uzaktan akrabası var orda kalırmış ya sana da mantıklı geliyor mu kp gelecek gidip uzaktan akrabasında kalacak öyle şey olmaz millette ayıp olur dedim bir parladı tam kavga edecekti aman dedim zaten üzgünüm sancımda var üstüme gelme tmm gelmesinler madem istemiyorsun diyo ya sen beni anlamıyorsun diyip yanından kalktım ne diyim ben şimdi bu adama kv arayıp ben geleniyim derse ne diyim sence anne bir ay geçsin gel mi diyim rahat edemem kp yanında desem ayıp olur mu kötü gelin ilan edilmem inş
cnmKizlar kafasisikarisik ogretmen ve hummy kacinci haftada dogum yaptiniz
Evet dışardada cok satılıyo gördüm ben annem alma ben örüyorum dedi almadim :)buna benzer ormus annem de tipkisini bulamadim bunu attim yalan olmasin
bence cok kullanisli bisey sicacik da tutar.
ama icinin polari yok onu terzide diktircem sonra
Ay bu eslerin anne merakı ne ya benim eşimde annesiyle zaten altlı üstlü oturuyoruz. Annem gecede kalsın seni dinlendirir dedi kadın hemen atladı olur kalırım diye. Ya ne bikiyim oglumun evide olsa insan bi rahatsiz olur gündüz gelirim zaten der. Ama amaç bana yardimci olmak tabiki degil dogalgaz acmamak. Yoksaki yerinden kimildamicak. Bende ben anneligi tatmak istiyorum zorluklariyla beraber dedi. Annene güvenerek yapmadim cocugu ben dedim öyle diyince surat 5 karis cikti evinetüh cnm ya annene uzuldum cok gecmis olsun.senin icin de hic iyi olmadi.
kardesin gelsin yine 1 hafta kalsin.sen de hemencik ayaga kalkarsin insallah kv ye gerek kalmaz o zmn belki.baksana masallah spinal ya da genel anestziyle ameliyat olan arkadaslar hep memnun agrilarimiz yok diyorlar.belki senin de oyle olcak.3. 4.gune bile ayaklancaksin belki
sen simdiden bisey deme esine.ki tartismayin bosuna.
bana annemde dedi merak etme oyle 1 hafta yatmazsin diye. tabi ki eskisi gibi kosturamayiz hemen her ise guce dikislerimiz patlar falan.ama dinlene dinlene yapariz.e kaynananin cidden yardimi dokuncak olsa gelsin ama sana ayak bagi olcaksa seni yipratikca islerini yavastan gorursun daha iyi.
esin de sabah ise gisip aksam geliyo nasilsa dimi.sabah sen dinlenirsin guzelce ayaklarini uzatir bebegini emzirirsin esin aksam eve gelince zinde gozukursun ki iyi oldugunu gorsun anasini cagirmasin.esinin yaninda agrilarindan bahsetmezsin.
kendimden ornek veriyim.benim kasilmalarim cok su anda da sancım var biraz hatta adet agrisi gibi agri girdi.ben korksam esimi uyandirsam esim hemen annem gelsin dicek.esimi taniyorum cunki bi kac kez demisti.
sen en iyisi bekle bence bisey deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?