2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
oyle demezsem her gun semdem cikmaz cnm iyi yapiyosun.malesef cogu kaynana boyle ya kisi gecirme pesinde ya da oglumun evi benim de evim gorusunde.
isterse melek olsum her gun her gun ben kaynanayi gectim arkadasimi annemi bile cekemem ki.em guzeli tatli tatli az ve öz gorusmek.ama bu erkeklere bunu anlatamiyosun.is güc temizlik cocuk bize bakiyo anneleriyle biz daha cok vakit geciriyoruz onlar sabah iste aksam evde yemek onlerinde cayi onlerinde oh ne ala.oyle anaci ben de olurum.valla yer degistirsek bizden once analarini kovarlardi inan ki.
altli ustlu de zor cnm Allah yardim etsin.
ben de seneye tasincam simdi yine iyi aramzida birazcik mesafe var kv den biraz uzagim da seneye mecbur tasinmam lazim ev cok eski bu sefer baska semte gitcem kv de de bizim pesimizden gelcek gibi.ben de saticam evi gelicem o taraflara demeye basladi.hic orali olmuyorum duymuyomus gibi yapiyorum.esime annen dibime yerlesmesin de diyorum.benim kvde de herseye karisir kendi istedigi olsun ister herseye alinir darilir.esim de kiyamaz annecigine.

Yok kuzum ben bu konuda çok pasifim diyemem gelme diye ki gelir 10 kalsa iyi daha fazla kalır kışı bitirir valla bak ben istemiyor değilim tabiki de gelecek oğlunun evi ama yaşantılarımız çok farklı ve acayip konuşuyor sürekli ama kafan şişiyor zaten çok konuşan boş konuşur ya lafıda sokup sokup duruyor yoksa niye istemeyeyim ki hadi diyelim ki akrabasında kaldı kp İnan 1 hafta dayanmaz çıkar gelir bana ben de rahat edemem diye yatak odasına tıkılırım kafayı iyice yerim orda üfff ne bileyim ya her şeyde bir hayır vardır diyelim allahım annelerimize sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin
Cnm ya benim bu midem ben olacak şimdi yine kustum valla uykusuzluktan ölecem artık ağrılarım var diye zaten uyuyamıyorum birde üstüne midem rabbim sağ Salim doğmayı nasip etsin bize kurtulalım bu illet mide rahatsızlığından artık ne yiyeceğimi şaşırdım

Pekı catın normal dohuma musaıtmıymıs okadar kontrole azcık acıklık olmaması garup :)
Bir sey demediler aciklik olmamasi disinda.
Ama bir tanesi rahim agzinin 32den itibaren kisalmaya baslamasi gerektigini, daha kisa bekledigini boyle giderse normal doguramayacagimi soyledi.

aynen valla ben de sabah safra kustum.son zmnlar da hic gecmiyor ya heyecan bıkkınlık sevinc strea hepsi bi arada.bizi neler bekliyo merak ediyorum.
cnm aslinda bi kere laf soktigu zmn cevabini versen emin ol devami gelir.hayir diyememek cok kotu.bak olan sana olcak yoksa.
zaten kisi sende gecirmeye kalkarsa kv artik sabrin tasar eskisi gibi olmicak cunku bebek de olcak uykusuz olcaz sinirlerimiz zatem yiprancak bi de kv lafi agir gelir dayanamaz lafini verirsin emin ol.sende insansin cekin cekin bi yere kadar.
ya benim kaynanada da acayip bi cene var ki sorma kadin hic susmak bilmiyo.bazen esim bile sustiruyo annesini bi sus diyo.cenesi iyi dusmuyo vallahi.cok sıkıliyorum ben kv le.bi de goruslerimiz farkli oldugu icim pek haz etmiyorum kendisini eskilerde kalmis biraz.
sen simdilik sessiz kal bence gerek kalmayabilir kv ye.kardesin 1 hafta kalsa sana yeter bence.ayaklanirsin gibime geliyo.varsin evi b.k gotursun yemegini yapar bebeginle ilgilenirsin.esin gelince de cok iyiyim superim havalarinda olursun.
esine de ama doktor 3 gune ayaklanirsin dedi de annene gerek yok de cnm.de ki anasina yetistirmesin hemen.erkek milleti dogumu lohusaligi falan anlamaz sen ne dersen inanir.
cnm zaten gelseler biseye karismadan laf sokmadan dursalar amenna.ama ev ustune ev de olmuyo gel kal 10 gun tmm da kisi gecirmek nedir.ben annem gelse rahat edemem esimle ayni evde inan ki.
amin amin annelerimizin hakki odenmez cnm iyi ki varlar

vajinal ultrasonla baktırdıysan pek bir farkı yok, belki 10 kere çatı muayenesi yaptılar bana son 2 haftada
Çatıya bakarken vajinal ultrasondaki gibi önce orayı bi aletle açıyomu? Maşa gibi bişey varya açık durması için yaptıkları anlatamadım galiba ama

Çatıya bakarken vajinal ultrasondaki gibi önce orayı bi aletle açıyomu? Maşa gibi bişey varya açık durması için yaptıkları anlatamadım galiba ama
Benimkini acmadi, eldiven takip bayagi ittiriyor iki parmakla. Hic acilman yok diyor. Acaba farkli bir uygulama mi bahsettigim cunku hissiyat his degil ama agri sizi olmuyor.

Benimkini acmadi, eldiven takip bayagi ittiriyor iki parmakla. Hic acilman yok diyor. Acaba farkli bir uygulama mi bahsettigim cunku hissiyat his degil ama agri sizi olmuyor.
Eldivene herhangi bir kayganlaştıran bişey sürmüyor mu o jellerinden mesela. Kuru olara mı yapıyor çok acıtırki öyle

Hayır, sadece parmakla muayene ediyor. Spekulum kullanmıyor.

Eldivene herhangi bir kayganlaştıran bişey sürmüyor mu o jellerinden mesela. Kuru olara mı yapıyor çok acıtırki öyle

Kayganlaştırıcı sürüyorlar sanırım.

Ben bildiğimden sormadım canım daha çatı muayenesi olmadım henüz o yüzden sordum sana yapılan doğrusudur yani

Az kaldı mide şikayeti bitirecek şükür uykususuz diye burda isyan edecez cnm ben şimdi gelmesinler derim ama kv öyle inat ki bir şekilde atar kendini buraya çünkü otoriter biri ve hep kendi istediği olsun ister karşı tarafın müsait olup olmaması onun umursayacağı birşey değil aşırı kötü biridir desem yalan söylemiş olurum yada ben öyle görmek istiyorum ne bileyim ama emrivakileri sevmiyorum rahat edemiyorum dediğin gibi kv değil uzun süre yeri geliyor kendi annene bile tahammül edemiyorsun ev üstüne ev olmuyor çünkü valla kardeşim bile uzun kalsa bir süre sonra bir birimize batmaya tartışmaya başlarız çünkü aynı evin içinde yaşamak bunu yaşattırıyor mesela benim kv yemekleri hiç güzel olmaz beğenmem çünkü alışık değilim farklı kültürden yemek yemeye haliyle aç kalıyorum birde bozuluyor ben yemeyince zorluyor illa ye diye öyle huyları da var ben bozulmam benim yaptığım yemeği seven olur sevmeyen olur anlayışla karşılarım temizlik bilmezler günlerce yıkanmazlar kp aşırı kötü ter kokar odanın içi leş gibi kokar kış soğuk oluyor camı açsam soğuyor açmasam kokudan duramıyorum gözüm asla yok istediği kadar yesin ama ben yoruluyorum 3 4 öğün yemek yerler yanı gündüz yaptığım yemek akşama kalmaz onlar gelince ben mutfaktan çıkamam sürekli yemek bulaşık çay yapmasam kv yaptığı yemeği yemem aç kalırım valla ben de bilmiyorum diye diye annemin başına iş geldi yoksa ne güzel gelecekti nazımıda çeker annem bakardıda ama nasip olmadı neyse canı sağ olsun da önemli değil artık atlatırız plan yapmıyacam artık şunu derim bunu yaparım diye alt üst oluyor bakalım hayırlısıyla bir Doğum yapayım kv ısrarlar gelmek isterse gelsin diyip dayanırım

Mis gibi uykumdan gene mide yüzünden uyandım dik durmaktan oturarak uyuklamaktan belm koptu zaten normaldede sıkıntılı Pazartesi kontrol var al artık bebeği diyesim var doktora tövbe tövbe canıma yetti şu ağrılar mide sıkıntısı karpuz gibi oldum iyice sağa sola bile tutanarak dönüyorum herkes uyuyor ben uyanık en sinir olduğum şey

Bende öyleyim canım yarım çay bardağı süt içsen biraz fayda eder belki denedinmi?

Bende öyleyim canım yarım çay bardağı süt içsen biraz fayda eder belki denedinmi?
İçtim canım az önce o yumru her ne haltsa onu yumuşattı biraz ben oturuyorum yatağın içinde uykumda var adam yanımda horul hprul uyuyor dua etsin sabah işe gidecek bi çakıcam kafasına aklı alınacak yada sancım tuttu şakası yapsam ama işe gitmese yapardım :))))

Aynı durumdayız merak etme bende öylece duruyorum yatağın içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…