- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.281
oyle demezsem her gun semdem cikmaz cnm iyi yapiyosun.malesef cogu kaynana boyle ya kisi gecirme pesinde ya da oglumun evi benim de evim gorusunde.Ay bu eslerin anne merakı ne ya benim eşimde annesiyle zaten altlı üstlü oturuyoruz. Annem gecede kalsın seni dinlendirir dedi kadın hemen atladı olur kalırım diye. Ya ne bikiyim oglumun evide olsa insan bi rahatsiz olur gündüz gelirim zaten der. Ama amaç bana yardimci olmak tabiki degil dogalgaz acmamak. Yoksaki yerinden kimildamicak. Bende ben anneligi tatmak istiyorum zorluklariyla beraber dedi. Annene güvenerek yapmadim cocugu ben dedim öyle diyince surat 5 karis cikti evine
Yok kuzum ben bu konuda çok pasifim diyemem gelme diye ki gelir 10 kalsa iyi daha fazla kalır kışı bitirir valla bak ben istemiyor değilim tabiki de gelecek oğlunun evi ama yaşantılarımız çok farklı ve acayip konuşuyor sürekli ama kafan şişiyor zaten çok konuşan boş konuşur ya lafıda sokup sokup duruyor yoksa niye istemeyeyim ki hadi diyelim ki akrabasında kaldı kp İnan 1 hafta dayanmaz çıkar gelir bana ben de rahat edemem diye yatak odasına tıkılırım kafayı iyice yerim orda üfff ne bileyim ya her şeyde bir hayır vardır diyelim allahım annelerimize sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesincnm kv acik acik annesi gitsin ben geleyim diyebiliyosa sen de eşin sormusya tmm madem gelmesinler diye evet gelmesinler de.ne munasebet benim anneme gitsin gelcem dicek oldu cnm.
cnm sanki simdi arkadandan aman ne iyi gelinimiz var mi diyorlar saniyorsun.zaten kotu gelin ilan edilmissindir coktan.bosversene kotü gelin ol ki gelemesin daha iyi.
sem acik acik demezsen kv gelip senin basini sisircek belli.
hadi geldi diyelim.kendi kizlarinla beni kiyaslama ben buyum yeni ameliyat oldum.ayaga kalkamam de.
ne munasebet ya ameliyat olan bi insandan yemek hurmet mi beklenirmis.beklesin duraun yüz verme varsin kotü gelin ol.esin de bisey diyemez eli kolu bagli bebegi oluyo anasi az otede dursun.anaciliklaro azalcak bi nebze cocuk dogunca gorursun cnm.ben hep oyle gordum etrafimda emin ol tamamen bitmese de biraz azalcak.cunku cocuga gore harwket etmek zorunda kalcak kafasina gore anam anam diyemicek.
madem oyle kp uzaktan akrabada kalsin evet ne varmis senin kanaman olcak surekli gogsunu acip emzirceksin rahat edememen cok cok normal.insanlari takma onlar hersey der.artik bazi seyleri takmamamiz bosvermemiz lazim yoksa bebek geldi diye zirt birt gelirler kalirlar cnm.
esler analariyla arada kalinca eslere patliyorlar annelerine agizlarini acamiyorlar.benim esim de oyle.esim de diyo annem geksin temizligini yaosin falsn diyo.ben de istemiyorum paldir güldur is yapiyo biseyleri kiricak diye korkuyorum diyorum.napiyimya gelsin dicem goz yumucam esim darilmasjn diye.aman darilsin.ya da gelmesin dicem e bu sefer niye dicek.acik acik demek lazim cnm.yoksa olmuyor.demezsen bu sefer surat yapicaksiniz birbirinize daha kotu.bebegin etkilencek sem sinirlencen.kv lafini sokup sokup geri cekilcek.esin isten eve gelcek aman ne olmus sanki cok abartiyosun dicek.kimse sana sormicak iyi misin nasilsin diye.abartan sen olcan.
kv den seni kirmamaya calisan lafina sozune dikkat eden biri olsa neyse.ama kadin annesi gitsin ben geleyim diyebiliyosa sen de acik acik annen gelmesin diyebilmelisin bence.
ayrica 10 gun fazla bence.1 hafta kardesim gelcek 1 haftada geliyosa annen gelsin yeter ben dinc olurum zaten bakarim bebegime de.
Bir sey demediler aciklik olmamasi disinda.Pekı catın normal dohuma musaıtmıymıs okadar kontrole azcık acıklık olmaması garup :)
aynen valla ben de sabah safra kustum.son zmnlar da hic gecmiyor ya heyecan bıkkınlık sevinc strea hepsi bi arada.bizi neler bekliyo merak ediyorum.Yok kuzum ben bu konuda çok pasifim diyemem gelme diye ki gelir 10 kalsa iyi daha fazla kalır kışı bitirir valla bak ben istemiyor değilim tabiki de gelecek oğlunun evi ama yaşantılarımız çok farklı ve acayip konuşuyor sürekli ama kafan şişiyor zaten çok konuşan boş konuşur ya lafıda sokup sokup duruyor yoksa niye istemeyeyim ki hadi diyelim ki akrabasında kaldı kp İnan 1 hafta dayanmaz çıkar gelir bana ben de rahat edemem diye yatak odasına tıkılırım kafayı iyice yerim orda üfff ne bileyim ya her şeyde bir hayır vardır diyelim allahım annelerimize sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin
Cnm ya benim bu midem ben olacak şimdi yine kustum valla uykusuzluktan ölecem artık ağrılarım var diye zaten uyuyamıyorum birde üstüne midem rabbim sağ Salim doğmayı nasip etsin bize kurtulalım bu illet mide rahatsızlığından artık ne yiyeceğimi şaşırdım
Çatıya bakarken vajinal ultrasondaki gibi önce orayı bi aletle açıyomu? Maşa gibi bişey varya açık durması için yaptıkları anlatamadım galiba amavajinal ultrasonla baktırdıysan pek bir farkı yok, belki 10 kere çatı muayenesi yaptılar bana son 2 haftada
Benimkini acmadi, eldiven takip bayagi ittiriyor iki parmakla. Hic acilman yok diyor. Acaba farkli bir uygulama mi bahsettigim cunku hissiyat his degil ama agri sizi olmuyor.Çatıya bakarken vajinal ultrasondaki gibi önce orayı bi aletle açıyomu? Maşa gibi bişey varya açık durması için yaptıkları anlatamadım galiba ama
Iyi haberlerle gelrsn cnm ins bebeisini gorrsn:)Sabah kontrolüm var kızlar 10 gün oldu ama çok özledim yavrumu
Eldivene herhangi bir kayganlaştıran bişey sürmüyor mu o jellerinden mesela. Kuru olara mı yapıyor çok acıtırki öyleBenimkini acmadi, eldiven takip bayagi ittiriyor iki parmakla. Hic acilman yok diyor. Acaba farkli bir uygulama mi bahsettigim cunku hissiyat his degil ama agri sizi olmuyor.
Biz kol bacak idare ediyoruz yüzünü göstermiyor :)) napalım süpriz artık bize. Sağol canım inşallahIyi haberlerle gelrsn cnm ins bebeisini gorrsn:)
Çatıya bakarken vajinal ultrasondaki gibi önce orayı bi aletle açıyomu? Maşa gibi bişey varya açık durması için yaptıkları anlatamadım galiba ama
Eldivene herhangi bir kayganlaştıran bişey sürmüyor mu o jellerinden mesela. Kuru olara mı yapıyor çok acıtırki öyle
Ben bildiğimden sormadım canım daha çatı muayenesi olmadım henüz o yüzden sordum sana yapılan doğrusudur yaniBenimkini acmadi, eldiven takip bayagi ittiriyor iki parmakla. Hic acilman yok diyor. Acaba farkli bir uygulama mi bahsettigim cunku hissiyat his degil ama agri sizi olmuyor.
Teşekkürler adını bilmiyodum öğrenmiş oldum:))Hayır, sadece parmakla muayene ediyor. Spekulum kullanmıyor.
Kayganlaştırıcı sürüyorlar sanırım.
Teşekkürler adını bilmiyodum öğrenmiş oldum:))
Yaa bunuda hiç duymamıştım. Aynen kabus bencedeÖrdek kafa da derler kadınların kabusu
Az kaldı mide şikayeti bitirecek şükür uykususuz diye burda isyan edecezaynen valla ben de sabah safra kustum.son zmnlar da hic gecmiyor ya heyecan bıkkınlık sevinc strea hepsi bi arada.bizi neler bekliyo merak ediyorum.
cnm aslinda bi kere laf soktigu zmn cevabini versen emin ol devami gelir.hayir diyememek cok kotu.bak olan sana olcak yoksa.
zaten kisi sende gecirmeye kalkarsa kv artik sabrin tasar eskisi gibi olmicak cunku bebek de olcak uykusuz olcaz sinirlerimiz zatem yiprancak bi de kv lafi agir gelir dayanamaz lafini verirsin emin ol.sende insansin cekin cekin bi yere kadar.
ya benim kaynanada da acayip bi cene var ki sorma kadin hic susmak bilmiyo.bazen esim bile sustiruyo annesini bi sus diyo.cenesi iyi dusmuyo vallahi.cok sıkıliyorum ben kv le.bi de goruslerimiz farkli oldugu icim pek haz etmiyorum kendisini eskilerde kalmis biraz.
sen simdilik sessiz kal bence gerek kalmayabilir kv ye.kardesin 1 hafta kalsa sana yeter bence.ayaklanirsin gibime geliyo.varsin evi b.k gotursun yemegini yapar bebeginle ilgilenirsin.esin gelince de cok iyiyim superim havalarinda olursun.
esine de ama doktor 3 gune ayaklanirsin dedi de annene gerek yok de cnm.de ki anasina yetistirmesin hemen.erkek milleti dogumu lohusaligi falan anlamaz sen ne dersen inanir.
cnm zaten gelseler biseye karismadan laf sokmadan dursalar amenna.ama ev ustune ev de olmuyo gel kal 10 gun tmm da kisi gecirmek nedir.ben annem gelse rahat edemem esimle ayni evde inan ki.
amin amin annelerimizin hakki odenmez cnm iyi ki varlar
Bende öyleyim canım yarım çay bardağı süt içsen biraz fayda eder belki denedinmi?Mis gibi uykumdan gene mide yüzünden uyandım dik durmaktan oturarak uyuklamaktan belm koptu zaten normaldede sıkıntılı Pazartesi kontrol var al artık bebeği diyesim var doktora tövbe tövbe canıma yetti şu ağrılar mide sıkıntısı karpuz gibi oldum iyice sağa sola bile tutanarak dönüyorum herkes uyuyor ben uyanık en sinir olduğum şey
İçtim canım az önce o yumru her ne haltsa onu yumuşattı biraz ben oturuyorum yatağın içinde uykumda var adam yanımda horul hprul uyuyor dua etsin sabah işe gidecek bi çakıcam kafasına aklı alınacak yada sancım tuttu şakası yapsam ama işe gitmese yapardım :))))Bende öyleyim canım yarım çay bardağı süt içsen biraz fayda eder belki denedinmi?
Aynı durumdayız merak etme bende öylece duruyorum yatağın içindeİçtim canım az önce o yumru her ne haltsa onu yumuşattı biraz ben oturuyorum yatağın içinde uykumda var adam yanımda horul hprul uyuyor dua etsin sabah işe gidecek bi çakıcam kafasına aklı alınacak yada sancım tuttu şakası yapsam ama işe gitmese yapardım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?