2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Haklısın canim. Ne emzirme atleti aldım ne emzirme sütyeni. Haftasonu alırım. Bebek eşyalarını da hazır edicem. Doktor muayenem pazartesi akşamı. O gün belli olur ne olacağı. Benim bebiş iri ve kafası büyük olduğu için doktor sezeryan önermişti en son 2 hafta önce. Çatı muay4nesine fln girmedim hiç. Net dr şancı çıkmıyordu hiç 2 hafta öncesine kdr. En son 2 hafta önce gittik doktora da.

Kızlar bu saatte uyandım. Ara ara rahimde batma hissi var. 5 dk da bir 1 saattir. Bu sanci mi?dayanılmayacak yada aşırı değil ama.
Canım sancı bebek içerde balon şişiriyor gibi oluyor. Karnın geriliyor. Belinden kasıklarına doğru adet sancısı gibi sancı giriyor. Acı eşiğine bağlı sancılar beni de hiç inim inim inletmedi diğer çocuklarda. Takip et bakalım. İnşallah sancı değildir.

Bebek harekrt ediyor normal.
Ayy olmasın sanci çünkü hiç hazır değilim. Ve yalnızım evde. Tabii hakkımızda hayırlısı ama hazır degilimmmm

Bende sabahtan beri aynen böyle sancı var yarında devam ederse acile gidicem

Benimde seninki gibi bebek iri ve kafadı büyük dedi doktor.Ama çatına bi bakalım dedi.Sen kendinmi istemedin çatı muayenesini? Son kontrolünde bebek kaç kgdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…