- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.301
Ben deAynı durumdayız merak etme bende öylece duruyorum yatağın içinde
Bizimki de göstermiyor ya. Kol ve pipi fotosu oldu bizde de hepBiz kol bacak idare ediyoruz yüzünü göstermiyor :)) napalım süpriz artık bize. Sağol canım inşallah
Bende o da yokBen derennie attım ağzıma bi tane
Haklısın canim. Ne emzirme atleti aldım ne emzirme sütyeni. Haftasonu alırım. Bebek eşyalarını da hazır edicem. Doktor muayenem pazartesi akşamı. O gün belli olur ne olacağı. Benim bebiş iri ve kafası büyük olduğu için doktor sezeryan önermişti en son 2 hafta önce. Çatı muay4nesine fln girmedim hiç. Net dr şancı çıkmıyordu hiç 2 hafta öncesine kdr. En son 2 hafta önce gittik doktora da.cnm ben atlet koyucam.
aslinda emzirme atleti almak istiyordum ama nasip olmadi bebekten sonra alicam mutlaka.almadiysan emzirme atleti al derim daha kullanisli bence.gogus bolgesi bildigin sutyen gibi bi de kiş ayindayiz iyice sarar belimizi dikislerimiz de olcak usutmememiz lazim.
emzirme sutyenin varsa ekstra atlet al derim usutmemek icin.ama emzirme atletin varsa ayrica atlet falan koyma derim.
ben alt camasir da koyca 3 tane
ben de bebek bakim cantami da goturcem icin biberon gozune emzik ve biberonunu koyucam.
sen kesin sezeryam olcaksan benim doktorum 38 bitinc alicam dedi.bence sen de kaynat aradan ciksin.zaten az kaldi bi daha kaynatmana gerek yok bence.
artik sancilarimiz agrilarimiz artti.ben dün kaynattim yikadim ettim yemek yaptim derken cok yoruldum cok agrim oldu.
son gün cok gec olur bence ne olur ne olmaz.
Canım sancı bebek içerde balon şişiriyor gibi oluyor. Karnın geriliyor. Belinden kasıklarına doğru adet sancısı gibi sancı giriyor. Acı eşiğine bağlı sancılar beni de hiç inim inim inletmedi diğer çocuklarda. Takip et bakalım. İnşallah sancı değildir.Kızlar bu saatte uyandım. Ara ara rahimde batma hissi var. 5 dk da bir 1 saattir. Bu sanci mi?dayanılmayacak yada aşırı değil ama.
Bilemedim başka ne faydası olur. İnşallah geçer çabuk. Ben akşamları bişey yemezdim iyi olurdu. Dün fıstık yedim ondan olduBende o da yok
Bebek harekrt ediyor normal.Canım sancı bebek içerde balon şişiriyor gibi oluyor. Karnın geriliyor. Belinden kasıklarına doğru adet sancısı gibi sancı giriyor. Acı eşiğine bağlı sancılar beni de hiç inim inim inletmedi diğer çocuklarda. Takip et bakalım. İnşallah sancı değildir.
Bende sabahtan beri aynen böyle sancı var yarında devam ederse acile gidicemCanım sancı bebek içerde balon şişiriyor gibi oluyor. Karnın geriliyor. Belinden kasıklarına doğru adet sancısı gibi sancı giriyor. Acı eşiğine bağlı sancılar beni de hiç inim inim inletmedi diğer çocuklarda. Takip et bakalım. İnşallah sancı değildir.
Sadece batma şeklindeyse değildir korkma canım.Bebek harekrt ediyor normal.
Ayy olmasın sanci çünkü hiç hazır değilim. Ve yalnızım evde. Tabii hakkımızda hayırlısı ama hazır degilimmmm
Bende tam yatmadan önce yemek yedim o yüzden böyle kötü oldum kesinBilemedim başka ne faydası olur. İnşallah geçer çabuk. Ben akşamları bişey yemezdim iyi olurdu. Dün fıstık yedim ondan oldu
Benimde seninki gibi bebek iri ve kafadı büyük dedi doktor.Ama çatına bi bakalım dedi.Sen kendinmi istemedin çatı muayenesini? Son kontrolünde bebek kaç kgdı?Haklısın canim. Ne emzirme atleti aldım ne emzirme sütyeni. Haftasonu alırım. Bebek eşyalarını da hazır edicem. Doktor muayenem pazartesi akşamı. O gün belli olur ne olacağı. Benim bebiş iri ve kafası büyük olduğu için doktor sezeryan önermişti en son 2 hafta önce. Çatı muay4nesine fln girmedim hiç. Net dr şancı çıkmıyordu hiç 2 hafta öncesine kdr. En son 2 hafta önce gittik doktora da.
Önemli olan bunların çok sık ve çok düzenli gelmesi. Ama sen yine de git bişey yoksa da rahatlarsın.Bende sabahtan beri aynen böyle sancı var yarında devam ederse acile gidicem
Sabahtan beri çok sık oluyo ve uzun sürüyo o balon gibi hali ama düzensiz gibi. dediğin gibi içim rahatlasın diye gidicem bakalımÖnemli olan bunların çok sık ve çok düzenli gelmesi. Ama sen yine de git bişey yoksa da rahatlarsın.
Olabilir. Ben 6 dan sonra bişey yemiyorum. Yersem muz yiyorum sadece. Çok faydasını gördüm. Kilo da almadım iyi oldu.Bende tam yatmadan önce yemek yedim o yüzden böyle kötü oldum kesin
Bi de gaz oluncada aynı şekilde ağrı oluyo nasıl ayırt ediyoruz?Önemli olan bunların çok sık ve çok düzenli gelmesi. Ama sen yine de git bişey yoksa da rahatlarsın.
Çok iyiymiş ben hep yedimOlabilir. Ben 6 dan sonra bişey yemiyorum. Yersem muz yiyorum sadece. Çok faydasını gördüm. Kilo da almadım iyi oldu.
Yok bu baya farklı bence gazdan.Bi de gaz oluncada aynı şekilde ağrı oluyo nasıl ayırt ediyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?