- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.321
Benim gaz sandıklarımda sancı galiba o zaman çünkü aynen öyle balon gibi sertleşiyo mesaneme baskı oluyoYok bu baya farklı bence gazdan.
Olabilir canım. Son haftalar artık. NST girdin mi hiç orda belli olur sancı mı değil mi.Benim gaz sandıklarımda sancı galiba o zaman çünkü aynen öyle balon gibi sertleşiyo mesaneme baskı oluyo
Nstdeyken karnım hep yumuşak o sertleşmeler hiç olmadı denk gelmedi yani malesefOlabilir canım. Son haftalar artık. NST girdin mi hiç orda belli olur sancı mı değil mi.
Anladım canım düzensiz o zaman. Rahimin hazırlık kasılmalarıdır.Nstdeyken karnım hep yumuşak o sertleşmeler hiç olmadı denk gelmedi yani malesef
Sağol canım çok daha iyiyiz.Lalekiran canım nasılsın bebişin nası
Olabilir belki ilk hamileliğim pek bişeyden anlamıyorum okuyup araştırdıklarım kadarıyla bişeyleri öğrenmeye çalışıyorum ancak sağolasın sende :)Anladım canım düzensiz o zaman. Rahimin hazırlık kasılmalarıdır.
Ahh yaa kötü olmuşSağol canım çok daha iyiyiz.
Kızlar bende acayip bir emzirme mama çiş kaka gaz çıkarma döngüsü var 2 gün hastanede kalmak yorucuydu. Sonraki gece ile uykusuzluk başladı haliyle şimdi bebiş uyuyunca uyumaya çalışıyorum.
Sezaryen yerimde ağrılar oluyor ara ara
Kaynanam in lohusalığı tuttu bir de güya yardım edecekti sorunlar oldu ilk 2 gün hastanede yanımda kaldı ama bunu da şöyle anlıyorum artık oğlu yorulmasına uykusuz kalmasın diye.
Neyse üstüne eşimle kavga ettik. Şimdi kaynana bizde ama pek yüzyüze bakmıyoruz. Bebeğimin ilk banyosunun kendim yaptırdım çok şükür bu güne .
Bir de sütüm olduğuna inanmıyor kaynanam sürekli mama yapalım diyor.
Neyse ...... sizler nasılsınız, doğum yapan var mı son günler içinde
Benim 4.Olabilir belki ilk hamileliğim pek bişeyden anlamıyorum okuyup araştırdıklarım kadarıyla bişeyleri öğrenmeye çalışıyorum ancak sağolasın sende :)
Ooo sende bilgi bitmez ansiklopedi gibisindir valla:)) sorularım kesin saçma gelmiştir o zaman sana :)Benim 4.
Ordinaryüs olcam yakında
Yok canım ben de o yollardan geçtim niye saçma gelsin. Ama herkesin gebeliği farklı oluyor. Benim 4 ü de farklı geçti. Biri 41 hafta sürdü biri 30 mesela. İlkinde 2 saat kıpırdamasa acile giderdik bizOoo sende bilgi bitmez ansiklopedi gibisindir valla:)) sorularım kesin saçma gelmiştir o zaman sana :)
Yok canım ben de o yollardan geçtim niye saçma gelsin. Ama herkesin gebeliği farklı oluyor. Benim 4 ü de farklı geçti. Biri 41 hafta sürdü biri 30 mesela. İlkinde 2 saat kıpırdamasa acile giderdik biz
Aynen.Ama insan tedirgin oluyo tabi göremiyoruz içeriyi noluyo ne bitiyo
Zaten bu alınganlik beni benden alıyo. :)oyle demezsem her gun semdem cikmaz cnm iyi yapiyosun.malesef cogu kaynana boyle ya kisi gecirme pesinde ya da oglumun evi benim de evim gorusunde.
isterse melek olsum her gun her gun ben kaynanayi gectim arkadasimi annemi bile cekemem ki.em guzeli tatli tatli az ve öz gorusmek.ama bu erkeklere bunu anlatamiyosun.is güc temizlik cocuk bize bakiyo anneleriyle biz daha cok vakit geciriyoruz onlar sabah iste aksam evde yemek onlerinde cayi onlerinde oh ne ala.oyle anaci ben de olurum.valla yer degistirsek bizden once analarini kovarlardi inan ki.
altli ustlu de zor cnm Allah yardim etsin.
ben de seneye tasincam simdi yine iyi aramzida birazcik mesafe var kv den biraz uzagim da seneye mecbur tasinmam lazim ev cok eski bu sefer baska semte gitcem kv de de bizim pesimizden gelcek gibi.ben de saticam evi gelicem o taraflara demeye basladi.hic orali olmuyorum duymuyomus gibi yapiyorum.esime annen dibime yerlesmesin de diyorum.benim kvde de herseye karisir kendi istedigi olsun ister herseye alinir darilir.esim de kiyamaz annecigine.
Canim en son 35 te gördü beni doktor. Sonra gidemedim. Pztsi gidicem. Çatı da hic yapalım fln demedi şimdiye kadar. Pxtsı yapar diye tahmin ediyorum. Demez b3lki de bilmiyorum ki? En son 35 te 3kg idi. Sana ne dedi çatı muayenesinde? Normal mi?Benimde seninki gibi bebek iri ve kafadı büyük dedi doktor.Ama çatına bi bakalım dedi.Sen kendinmi istemedin çatı muayenesini? Son kontrolünde bebek kaç kgdı?
Daha çatı muayenesi olmadım önümüzdeki hafta olucam bebek iri ama belki çatı geniştir dedi bi bakıp öyle konuşalım dedi.Bende bilmiyorum.Normal istiyorum dediğim için belki oyalıyodur terslememek için çünkü seninkiyle aynı kilosu 35teyken benimkide öyleydi.Canim en son 35 te gördü beni doktor. Sonra gidemedim. Pztsi gidicem. Çatı da hic yapalım fln demedi şimdiye kadar. Karşı yapar diye tahmin ediyorum. Demez b3lki de bilmiyorum ki? En son 35 te 3kg idi. Sana ne dedi çatı muayenesinde? Normal mi?
En son kacti kg su? 35ten sonra gitnedin mi? Benim doktor başından beri sezeryan taraftarı. Beni de az dişli gördüğü için zamana ve gidişata bıraktı . Ama en son dedi ki çıkarken parçalarDaha çatı muayenesi olmadım önümüzdeki hafta olucam bebek iri ama belki çatı geniştir dedi bi bakıp öyle konuşalım dedi.Bende bilmiyorum.Normal istiyorum dediğim için belki oyalıyodur terslememek için çünkü seninkiyle aynı kilosu 35teyken benimkide öyleydi.
Bebek iri deyince sezeryan banada cazip geldi ama korkuyorumda hertürlü.36da gittim en son 3200dü sonra gidemedim ptesi gidicem.Çatı muayenesinide ben normal dediğim için yapıyo olabilir yani yoksa benimkide sezeryandan yana belkide boşuna muayene olucamEn son kacti kg su? 35ten sonra gitnedin mi? Benim doktor başından beri sezeryan taraftarı. Beni de az dişli gördüğü için zamana ve gidişata bıraktı . Ama en son dedi ki çıkarken parçalar
Sezeryan artık bna da sanki cazip gelmeye başladı. Böyle sürekli diken üstündeyim
Yok kucakta tutmayı zaten dusunmuyorum oto koltuğu puset var bizde. Dogumdan itibaren kullanılabilir diyor ama oturur pozisyonda nasil duracak bilemedim benAna kucagiyla cikaricaz insallah biz de. Tam tersi daha guvenli aslinda, arabaya baglaniyor oto koltugu gibi. Hatta bazi hastaneler ana kucagi olmadan bebegi cikarmamaya baslamis deniliyor ne kadar dogru bilemiyorum. Eger arabayla gidilecekse Allah korusun ani frende bile kucakta bebek tutmak sakincali olabilir.
Bu durumu bende düşünüyorum napıcam diye hastanedeykenAnnem zaten utanır. Cart diye de anneme göstermem canim. Demek istediğim bir annemin bir de eşimin yanında çekinmeden emziririm. Ama kv. Den çekindiğimde yada doğumdan sonra hastanede odada musade istesem falan yanlış anlar beni. Cunku anlayışlı değil pek. Herşeyi bilmek gormek tanik olup karışmak istiyor. Ben cikayim da rahat rahat emzir demez. Musade istesem de alınır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?