2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Lalekiran canım nasılsın bebişin nası
Sağol canım çok daha iyiyiz.
Kızlar bende acayip bir emzirme mama çiş kaka gaz çıkarma döngüsü var 2 gün hastanede kalmak yorucuydu. Sonraki gece ile uykusuzluk başladı haliyle şimdi bebiş uyuyunca uyumaya çalışıyorum.
Sezaryen yerimde ağrılar oluyor ara ara
Kaynanam in lohusalığı tuttu bir de güya yardım edecekti sorunlar oldu ilk 2 gün hastanede yanımda kaldı ama bunu da şöyle anlıyorum artık oğlu yorulmasına uykusuz kalmasın diye.
Neyse üstüne eşimle kavga ettik. Şimdi kaynana bizde ama pek yüzyüze bakmıyoruz. Bebeğimin ilk banyosunun kendim yaptırdım çok şükür bu güne .
Bir de sütüm olduğuna inanmıyor kaynanam sürekli mama yapalım diyor.
Neyse ...... sizler nasılsınız, doğum yapan var mı son günler içinde

Off ben de sondaya taktım kafayı herkesin bir korkusu var benim de kabusum o sonda hayırlısıyla bi atlatsak doğumları.

Ahh yaa kötü olmuş lohusa insanla kavga mı edilir allah kolaylık versin canım inşallah gider bi an önce kendin nasıl yaptırdın banyoyu helal olsun ona hiç cesaret edemiyorum ben.:)

Ooo sende bilgi bitmez ansiklopedi gibisindir valla:)) sorularım kesin saçma gelmiştir o zaman sana :)
Yok canım ben de o yollardan geçtim niye saçma gelsin. Ama herkesin gebeliği farklı oluyor. Benim 4 ü de farklı geçti. Biri 41 hafta sürdü biri 30 mesela. İlkinde 2 saat kıpırdamasa acile giderdik biz

Yok canım ben de o yollardan geçtim niye saçma gelsin. Ama herkesin gebeliği farklı oluyor. Benim 4 ü de farklı geçti. Biri 41 hafta sürdü biri 30 mesela. İlkinde 2 saat kıpırdamasa acile giderdik biz
Ama insan tedirgin oluyo tabi göremiyoruz içeriyi noluyo ne bitiyo

Zaten bu alınganlik beni benden alıyo. :)

Benimde seninki gibi bebek iri ve kafadı büyük dedi doktor.Ama çatına bi bakalım dedi.Sen kendinmi istemedin çatı muayenesini? Son kontrolünde bebek kaç kgdı?
Canim en son 35 te gördü beni doktor. Sonra gidemedim. Pztsi gidicem. Çatı da hic yapalım fln demedi şimdiye kadar. Pxtsı yapar diye tahmin ediyorum. Demez b3lki de bilmiyorum ki? En son 35 te 3kg idi. Sana ne dedi çatı muayenesinde? Normal mi?

Daha çatı muayenesi olmadım önümüzdeki hafta olucam bebek iri ama belki çatı geniştir dedi bi bakıp öyle konuşalım dedi.Bende bilmiyorum.Normal istiyorum dediğim için belki oyalıyodur terslememek için çünkü seninkiyle aynı kilosu 35teyken benimkide öyleydi.

En son kacti kg su? 35ten sonra gitnedin mi? Benim doktor başından beri sezeryan taraftarı. Beni de az dişli gördüğü için zamana ve gidişata bıraktı . Ama en son dedi ki çıkarken parçalar
Sezeryan artık bna da sanki cazip gelmeye başladı. Böyle sürekli diken üstündeyim

Bebek iri deyince sezeryan banada cazip geldi ama korkuyorumda hertürlü.36da gittim en son 3200dü sonra gidemedim ptesi gidicem.Çatı muayenesinide ben normal dediğim için yapıyo olabilir yani yoksa benimkide sezeryandan yana belkide boşuna muayene olucam

Yok kucakta tutmayı zaten dusunmuyorum oto koltuğu puset var bizde. Dogumdan itibaren kullanılabilir diyor ama oturur pozisyonda nasil duracak bilemedim ben

Bu durumu bende düşünüyorum napıcam diye hastanedeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…