2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynı benimkide böyle ama herkes babası konuşunca hareketleniyo dediğinde benimki tam tersi susuyo diye üzülüyodum acaba sakinleştiği içinmi susuyo

Aaa bizim kızda özel bölgesini göstermekte çok iyi bacaklar hep açık :)) ah bi gelsin göstermedği yüzünü ısırıcam :))
Bizim doktor hiçbiyerini göstermiyo ölçüleri alıp gönderiyo yüzü zaten arkaya dönük görmüyoruz başkada biyerini göstermiyo

Canım benim bebeğimde kafası öndeydi sonra haftasına uyumlu oldu erken karar vermiş doktorun. Bi arkadaşımında oğlu 2 cm büyüktü kafası ama normal doğurdu yine. Bilemedim ki yani sen normal istiyorsan belirt bence doktoruna

Bizimki de göstermiyor ya. Kol ve pipi fotosu oldu bizde de hep
Gene şükredin sadece sırt ve plasenta usg var bende sadece 1 kere yandan yüzunü gördüm simdiye kadar dr yakalayabilmisken 6-7tane resmini verdi oda 20li haftalardaydı :) pipiyide ayrıntılıda gördük sadece :)doğumda sürprizlere açığım o yüzden :):)

Sende bendensin pipi hariç:)

Eldivene herhangi bir kayganlaştıran bişey sürmüyor mu o jellerinden mesela. Kuru olara mı yapıyor çok acıtırki öyle
Orasini goremedim ama aci vemedigine gore suruyordur.

Ben bildiğimden sormadım canım daha çatı muayenesi olmadım henüz o yüzden sordum sana yapılan doğrusudur yani
O alet de acitan bir sey degil ya da benim aci esigim gercekten yuksek onu da smear alirken falan takiyorlar cunku.
Aynen ya, aksam yedigim sey mahvetti midemi. Sut icip yattim ama gece kirkkere uyandim, iki uc yastik koydum. Bugun bi yarim saat yurudum alti ustu belim kopuyor ki hic benim bel sirt sorunum yoktu. Esim fosur fosur tabi. Diyorum dogsa da artik sen de ceksen bazi sikintilari boyle he ben cekiyorum hic adil degil

Aynen öyle hiç adil değil1 saat uyuduysam uyudum şimdi gene başladı al midemi koy kenara oh mis gibi gece uykusuda bişeye benzemiyorki

@
Benim aldığım puset oto koltuğu olarak kullanılabiliyor onla götürürüm diye dusundum ama o sekilde oturur pozisyonda nasil duracak doğar doğmaz kafama yatmadı. Bi de bu soğuk havada ustune ne ortsem diye dusundum. Oto koltuğu battaniyeleri varmis onlara baktim ama cok pahali

Oto koltuğu olarak kullanılan pusetler daha guvenli geliyor ani fren vs durumlarında ama ona da oturamaz minicik bebek sanki :/
Cnm acaba ikimizin dedigi ayni mi bilemedim. Travel sistemlerin ana kucagi benim dedigim arabayada emniyet kemeriyle baglaniyo ilk dogumdan itibaren kullaniliyo onlar oturur degil de yatar pozisyonda oluyorlar

Bebek haftasınagöre ileride mi? Kilosu kaç çıktı? Bizim doktormuz 35+6da 3 kilo çıkan bebeğe ne zayıf ne iri dedi de o yüzden soruyorum

Ben de banyodan sonra bayilmaya ramak kalmisti tansiyonum dusmustu. Beni sıtma tutmustu galiba ondan

Bebek haftasınagöre ileride mi? Kilosu kaç çıktı? Bizim doktormuz 35+6da 3 kilo çıkan bebeğe ne zayıf ne iri dedi de o yüzden soruyorum
Tam aynı günde aynı kiloda cıkmıs bebeklerimiz dr banada sadece önden gidiyo dedi bide 4ü gecerse sezeryana alirım ilk dogum oldugu için dedi ama daha bunun kafası benim çatım falan derken belirleyici çok fazla unsur var :)

Benim de bugün çatı muayenesi var. Biraz çekiniyorum ama yapıcak bir şey yok. Doktorumuz normal doğum yanlısı hatta bana muzu ve şekerli şeyleri yemeyi bırak ne yapıp edip normal dogum yaptırıcam sana dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…