2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim onlar dogumdan itibaren kullanilabiliyor. Oturma pozisyonunda degil de anne karni pozisyonunda oluyorlar icine gomulerekten :) icinde destek yoksa belki bel destegi alabilirsin icin rahat etmezse. Onlara kalin kiyafetle oturtulmuyor zaten uzerine kalin battaniye sararsin.
Benim kayinvalidem de mont, battaniye falan bir seyler almis ama ben oto koltuguyla cikarticam.

Ay ben de dayanamadim sonlara dogru sordum kesin erkek demi diyenapiyim hic pipiden bahsetmiyodu dedim ona gore alisveris yapiyorumda. Neyseki gecen hafta kendiliginden pipi de yerinde duruyo dedi

Cnm zaten araçla eve gidersin diye düşünüyorum sıkıntı olmaz hastanenin kapısının önüne gelir sizde binersiniz ben öyle yapmayı düşünüyorum sararım battaniyeye üşümez herhalde ya

Ay ben de dayanamadim sonlara dogru sordum kesin erkek demi diyenapiyim hic pipiden bahsetmiyodu dedim ona gore alisveris yapiyorumda. Neyseki gecen hafta kendiliginden pipi de yerinde duruyo dedi
Bana da geçen gün sizinki erkekti değil mi dedi, öyle dediler ama hala erkektir umarım dedim Ondan sormadım böbreklerinde büyüme var bu erkek çocuklarında sık görülüyor da dedi
Geçen gün rüyamda kız doğuruyordum, nedense deli gibi ağlıyorum çocukları değiştirdiler kesin benimki erkekti diye. Bir arkadaşıma doğuma kadar bir kaç farklı doktor erkek demiş, doğumda bir gelmiş kız Çocuk bir yaşında yok yani eski zamanda olmuş bir şey de değil, onu duyduğumdan beri acaba mı diyorum

Kızlar ya geçen çok utandığım bir şey oldu.
Her şeyin tamam mı diye soruyordu kayınvalidem, eşim de yanımdaydı. Tamam hazır hemen hemen gerisi artık ayrıntılar dedim. Bir anda aklıma geldi sonra, eşime bir tane de nazar boncuğu alalım takarız kıyafetine dedim. Kayınvalidem altın mı olacak dedi, o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yok dedim, sıradan minik bir boncuk işte hafta sonu alırım zaten onu da çok önemli değil dedim. Kesin altın falan istediğimi düşündü gidip kendi alacak

Canım bende az önce çatı muayenesi oldum. Çok rahattı hiç düşünme bile. Doktora bitti mi diye sordum yani bumuydu dedim :))

Kızım 50 cm olmuş 3300 kilosu :) kafası bir hafta önce ama problem değil dedi dr. Nst deyim şimdi. Doktor resmen her an gelebilir dedi :)) eşimin gözleri yerinden fırladı:))

114 bence de gerçekten korkulacak bir şey değil, seninkinin de iyi geçtiğine sevindim. Bebeğine de maşallah artık dünyaya hazır, benimki daha minnak ama ben de doğsun istiyorum artık

Kolay geçti mi canım bende yarın olucamda biraz gerginim maalesef
Canım ben öyle planlı gitmedim. 38+0da bir önceki gece biraz sancım oldu. Acil bakan bir doktor vardı rastgele gittim ona. Nstde sancı cıkmadı. Bir bakalım sana dedi çatala oturttu beni ben de ultrason aletiyle bakacak sandım bir anda elini sokunca bildigin neye ugradığımı şaşırdım ittim doktoru. Ama uzun süren bir şey değil en fazla 2-3 sn lik bir sey.kurcalamıyor yani. Bana 2 cm açıklığın var dedi. Bazılarında lekelenme olabiliyormuş muayene sonrası bende olmadı.

Aynen aynı mantıktayız. Zaten hastaneden direk arabaya binecek bebek. İyi bir oto koltuğu almak daha mantıklı

Canik benim bebegim de 2800 kusur civariydi 3 olabilmis. Ne yedin sen? Tahin pekmeze basladim meyve de yiyorum kasar da yiyorum ama almiyor. Daha mi cok yemem lazim acaba bunlari. Biraz ele avuca gelsin istiyorum bebisim. Doktor da onemli degil kolay dogurursun diyor. Boyu da cok uzun degil 49-50cm dedi. Babamiz uzun oysaki. Bana mi cekmis bu kiz zayif kisa diyorum :)

Canım doğumdaki boy ve kilo çok önemli değil aslında. Kısa ve zayıf doğup sonradan serpilenler çok, en önemli örneği görümcem. 43 cm 2300 doğmuş minicik bir şeymiş, kadının boyu 175'in üzerinde ama insan şimdiden düşünüyor tabi

Yok kucakta tutmayı zaten dusunmuyorum oto koltuğu puset var bizde. Dogumdan itibaren kullanılabilir diyor ama oturur pozisyonda nasil duracak bilemedim ben
Dogumdan itibaren kullanilir diyorsa ona gore dizayn edilmistir, risk almazlar bence ama tam oturur pozisyonda degilse tabi bilemedim simdi:/ benim dedigim travel sistemin ana kucagi, araca sabitleniyor yatar pozisyonda

Esim de öyle söylüyor şimdiden evhamlı anne oldun ergenlikte boy atar çocuklar diyor. İste icgudusel olarak benden besleniyor besleyemedim buyumedi algisi olusuyor bende.

Esim de öyle söylüyor şimdiden evhamlı anne oldun ergenlikte boy atar çocuklar diyor. İste icgudusel olarak benden besleniyor besleyemedim buyumedi algisi olusuyor bende.
Doktorlar hep diyor ya, o gerekli vitamin ve mineralleri alır size posası kalır.
Bana doktor o kendisi beslenir sen asıl kendini besle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…