- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.877
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.361
Canim onlar dogumdan itibaren kullanilabiliyor. Oturma pozisyonunda degil de anne karni pozisyonunda oluyorlar icine gomulerekten :) icinde destek yoksa belki bel destegi alabilirsin icin rahat etmezse. Onlara kalin kiyafetle oturtulmuyor zaten uzerine kalin battaniye sararsin.@
Benim aldığım puset oto koltuğu olarak kullanılabiliyor onla götürürüm diye dusundum ama o sekilde oturur pozisyonda nasil duracak doğar doğmaz kafama yatmadı. Bi de bu soğuk havada ustune ne ortsem diye dusundum. Oto koltuğu battaniyeleri varmis onlara baktim ama cok pahali
Ay ben de dayanamadim sonlara dogru sordum kesin erkek demi diyeGene şükredin sadece sırt ve plasenta usg var bende sadece 1 kere yandan yüzunü gördüm simdiye kadar dr yakalayabilmisken 6-7tane resmini verdi oda 20li haftalardaydı :) pipiyide ayrıntılıda gördük sadece :)doğumda sürprizlere açığım o yüzden :):)
doğum servisine sor canım daha iyi bilirlerÖzel canım. Sordum doktorumun yanında çalışan bayan vermiyorlar galiba dedi bana da saçma geldi ama kimisi de veriyor dedi bende almak istedim o yuzden
Cnm zaten araçla eve gidersin diye düşünüyorum sıkıntı olmaz hastanenin kapısının önüne gelir sizde binersiniz ben öyle yapmayı düşünüyorum sararım battaniyeye üşümez herhalde ya@
Benim aldığım puset oto koltuğu olarak kullanılabiliyor onla götürürüm diye dusundum ama o sekilde oturur pozisyonda nasil duracak doğar doğmaz kafama yatmadı. Bi de bu soğuk havada ustune ne ortsem diye dusundum. Oto koltuğu battaniyeleri varmis onlara baktim ama cok pahali
bilemiyorum ki canım benimki de sürekli kendini aşağı itiyor zaten aşağı da inmiş doktor dikkat et dediEvet hareket ediyor ama sürekli kasılıyor hatta canım acıyor böyle olunca bu Doğumun yaklaştığına mı işaret
Bana da geçen gün sizinki erkekti değil mi dedi, öyle dediler ama hala erkektir umarım dedimAy ben de dayanamadim sonlara dogru sordum kesin erkek demi diyenapiyim hic pipiden bahsetmiyodu dedim ona gore alisveris yapiyorumda. Neyseki gecen hafta kendiliginden pipi de yerinde duruyo dedi
Canım bende az önce çatı muayenesi oldum. Çok rahattı hiç düşünme bile. Doktora bitti mi diye sordum yani bumuydu dedim :))Benim de bugün çatı muayenesi var. Biraz çekiniyorum ama yapıcak bir şey yok. Doktorumuz normal doğum yanlısı hatta bana muzu ve şekerli şeyleri yemeyi bırak ne yapıp edip normal dogum yaptırıcam sana dedibakalım
Cnm zaten araçla eve gidersin diye düşünüyorum sıkıntı olmaz hastanenin kapısının önüne gelir sizde binersiniz ben öyle yapmayı düşünüyorum sararım battaniyeye üşümez herhalde ya
Canım ben öyle planlı gitmedim. 38+0da bir önceki gece biraz sancım oldu. Acil bakan bir doktor vardı rastgele gittim ona. Nstde sancı cıkmadı. Bir bakalım sana dedi çatala oturttu beni ben de ultrason aletiyle bakacak sandım bir anda elini sokunca bildigin neye ugradığımı şaşırdım ittim doktoru. Ama uzun süren bir şey değil en fazla 2-3 sn lik bir sey.kurcalamıyor yani. Bana 2 cm açıklığın var dedi. Bazılarında lekelenme olabiliyormuş muayene sonrası bende olmadı.Kolay geçti mi canım bende yarın olucamda biraz gerginim maalesef
Bebeğini sana çok benzettim canım söylemeden edemicemAynen Kızlar battaniye sarıp çıkın zaten arabaya binip eve gidiyosunuz
Aynen aynı mantıktayız. Zaten hastaneden direk arabaya binecek bebek. İyi bir oto koltuğu almak daha mantıklıCmm ben de birşey almadım ne ana kucağı ne puset battaniyeye sarıp çıkaracam almamamın sebebi puset ağır ve bana gereksiz geliyor onun yerine oto koltuğu alırım iyi bir marka diye düşündüm hem kış zaten dışarı çıkmam çıksam da ev gezmesi olur o nedenle öyle düşündüm
Canik benim bebegim de 2800 kusur civariydi 3 olabilmis. Ne yedin sen? Tahin pekmeze basladim meyve de yiyorum kasar da yiyorum ama almiyor. Daha mi cok yemem lazim acaba bunlari. Biraz ele avuca gelsin istiyorum bebisim. Doktor da onemli degil kolay dogurursun diyor. Boyu da cok uzun degil 49-50cm dedi. Babamiz uzun oysaki. Bana mi cekmis bu kiz zayif kisa diyorum :)Benim bugun randevum vardi sancim yoktu bebek baya asagida ama rahim agzim kapali. Tabi bunlara guvenipde daha doguma var falan demiyor doktor sanci su gelmesi kanamada hemen gel dedi. Insallah olmaz tabi sezeryan olucagim icin. Birde kilosu 3190 gr dedi. Daha bir hafta once 2860 di. Bu kadar kg. Alicagini sanmiyorum bence iki olcumden birinde yanlislik var. Bebegi yikiyo musunuz dedim ki ben istemiyodum zaten yikanmiyormus verniks tabakanin kordon dusene kadar kalmasi gerektigini soyledi. Cok kan olursa kafasi falan siliniyormus o da sezeryanda olmazmis pek.
Canım doğumdaki boy ve kilo çok önemli değil aslında. Kısa ve zayıf doğup sonradan serpilenler çok, en önemli örneği görümcem. 43 cm 2300 doğmuş minicik bir şeymiş, kadının boyu 175'in üzerinde ama insan şimdiden düşünüyor tabiCanik benim bebegim de 2800 kusur civariydi 3 olabilmis. Ne yedin sen? Tahin pekmeze basladim meyve de yiyorum kasar da yiyorum ama almiyor. Daha mi cok yemem lazim acaba bunlari. Biraz ele avuca gelsin istiyorum bebisim. Doktor da onemli degil kolay dogurursun diyor. Boyu da cok uzun degil 49-50cm dedi. Babamiz uzun oysaki. Bana mi cekmis bu kiz zayif kisa diyorum :)
Dogumdan itibaren kullanilir diyorsa ona gore dizayn edilmistir, risk almazlar bence ama tam oturur pozisyonda degilse tabi bilemedim simdi:/ benim dedigim travel sistemin ana kucagi, araca sabitleniyor yatar pozisyondaYok kucakta tutmayı zaten dusunmuyorum oto koltuğu puset var bizde. Dogumdan itibaren kullanılabilir diyor ama oturur pozisyonda nasil duracak bilemedim ben
Esim de öyle söylüyor şimdiden evhamlı anne oldun ergenlikte boy atar çocuklar diyor. İste icgudusel olarak benden besleniyor besleyemedim buyumedi algisi olusuyor bende.Canım doğumdaki boy ve kilo çok önemli değil aslında. Kısa ve zayıf doğup sonradan serpilenler çok, en önemli örneği görümcem. 43 cm 2300 doğmuş minicik bir şeymiş, kadının boyu 175'in üzerinde ama insan şimdiden düşünüyor tabi
Doktorlar hep diyor ya, o gerekli vitamin ve mineralleri alır size posası kalır.Esim de öyle söylüyor şimdiden evhamlı anne oldun ergenlikte boy atar çocuklar diyor. İste icgudusel olarak benden besleniyor besleyemedim buyumedi algisi olusuyor bende.
Bebeğini sana çok benzettim canım söylemeden edemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?