2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet Koalina bana benzetiyor herkes ☺☺doktor da ultrasonda incelerken hep derdi sana benziyor diye ☺☺☺
Maşallah, güle güle büyüt miniğini :)
Ben kafası aşağıda olduğundan beri göremedim hiç, elleri sürekli yüzünde ama ilk gördüğümde aynı babasıydı, ikincide aynı ben.

Maşallah, güle güle büyüt miniğini :)
Ben kafası aşağıda olduğundan beri göremedim hiç, elleri sürekli yüzünde ama ilk gördüğümde aynı babasıydı, ikincide aynı ben.

Ultrason az buçuk yansıtıyor ama ultrason da doktor hariç herkes eşime benzetti bizde de ama doktor hep anneye benziyor dedi Cidden öyle oldu dogumda ebe aynı annenün fotokopisi demiş ☺☺

Dün öğlene kadar bir sancı gelip gelip gidiyordu ağrı sızı çok fena yaa,g ünü olmayınca hiç iyi hissetmiyosun kendini eşimde bende çok heyecan yaptık,msjlara baktımda bikaç kişidede olmuş geliyorlar artık galiba daha normal doğum yapanımız olmadı kim olcak acaba???benim göbeğim bir filenin içinde topta aşağı doğru sarkmış gibi niye böyle olduki acaba???az zaman çok soru işareti kafamda Rabbim yardımcı olsun hepimize ne zor günler yaa..

Hakkımızda hayırlısı normal istiyorum bende ama kafamda karışıyo arada :) korku çok :)

Ay ben de dayanamadim sonlara dogru sordum kesin erkek demi diyenapiyim hic pipiden bahsetmiyodu dedim ona gore alisveris yapiyorumda. Neyseki gecen hafta kendiliginden pipi de yerinde duruyo dedi
Bende mi sorsam napsam :) artık alındı herşeyj napalım kızda çikarsa mavili mavili giydrcem :)

Bende başından beri hep kız görüyorum rüyamda sonrada vicdan azabı duyuyorum acaba kız mı istiyodum diye ondan mı böyle oluyo diye :)

Aynen aynı mantıktayız. Zaten hastaneden direk arabaya binecek bebek. İyi bir oto koltuğu almak daha mantıklı
Ben de öyle düşündüm okadar para verip alacam 7 8 ay kullanacak en azından onun yerine iyi bir marka oto koltuğu alırım zaten evdeyiz kış çıkarsakta araba almayı düşünüyorum ona onun içine koyarım

Bakalım pazartesi belli olacak canim. Aslına bakarsan her ikisinden de korkuyorum.
Asıl korkumsa normal baslayip sanci cekip sezeryana alinmak. En son kontrolde bu bebek normal Doğum da parçalar diye korkuttu eşimi ve beni

Çok yakın tarihlerimiz. Pazart3si belli olacak demek ki durumlarımız. Ben hala çok kararsizim. Korksam da çatı muayenesi olucam. Eğer açılma varsa ve coksa normali değerlendirebilirim. Ama normal icin de ne yuruyorum ne egsersiz yapıyorum. Nede baska birsey. Cok kilo almadim hatta az aldim ama gobek kocaman. Çok ağırlaştım.

Ben musade isticem alınan alinsin. Kims3nin yanında emziremem
Biz arkadaşa ziyarete gitmiştik, kızlar şu tarafa oturun da emzireyim dedi. Sonra beraber geldiğimiz bir arkadaş da boozulduğunu anlatıyordu. Herkeste var zaten misafir gelmiş niye öyle dedi falan diyordu, düşünceye bak. Sende meme var diye ben de mi açıp göstermeliyim, çıplak gezelim o zaman

Canım bende az önce çatı muayenesi oldum. Çok rahattı hiç düşünme bile. Doktora bitti mi diye sordum yani bumuydu dedim :))
Bende biraz önce muayene oldum. Gercekten de cok kolaydı hiçbir şey anlamadım neredeyse doktor üst çatımın basık oldugunu alt çatımın geniş oldugunu ve bebek 4 kilo ya yaklasırsa normal yapamayacagımı söyledi. Ama şimdilik hala normal dogum diye gidiyoruz. Geçen hafta 3 kilo cıkmıştı bu hafta 2980 dedi sonra bir daha ölçtü 3200 dedi. Cok güvenemedim ölçümlerine. Bebek zayıf olsun daha iyi kolay doğrurursun boşver vitamini de kes dedi. Geçen hafta da muz ve şekerli besinleri yasaklamıştı. Güvensem mi bilemedim

Seninkiyle aynıydı kuzum kilosu ama iri dedi doktorum. Sezeryan taraftarı olduğu için de olabilir.
Bizimki de normal doğum taraftarı normal doğurayım die vitamini muzu şekerli her şeyi kesti ki bebek kilo almasın çatı muayenesinde de dar dedi hala normal die zorluyor. Bebek dogum pozisyonunu almış ama kanala girmemiş yukarıda hala yürüyüş yap bol bol dedi. Bu sogukta da yürüyüş yapıyorum die zatürre olcam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…