- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.877
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.381
Maşallah, güle güle büyüt miniğini :)EvetKoalina bana benzetiyor herkes ☺☺doktor da ultrasonda incelerken hep derdi sana benziyor diye ☺☺☺
Maşallah, güle güle büyüt miniğini :)
Ben kafası aşağıda olduğundan beri göremedim hiç, elleri sürekli yüzünde ama ilk gördüğümde aynı babasıydı, ikincide aynı ben.
Hakkımızda hayırlısı normal istiyorum bende ama kafamda karışıyo arada :) korku çok :)Benim de bugün çatı muayenesi var. Biraz çekiniyorum ama yapıcak bir şey yok. Doktorumuz normal doğum yanlısı hatta bana muzu ve şekerli şeyleri yemeyi bırak ne yapıp edip normal dogum yaptırıcam sana dedibakalım
Bende mi sorsam napsam :) artık alındı herşeyj napalım kızda çikarsa mavili mavili giydrcem :)Ay ben de dayanamadim sonlara dogru sordum kesin erkek demi diyenapiyim hic pipiden bahsetmiyodu dedim ona gore alisveris yapiyorumda. Neyseki gecen hafta kendiliginden pipi de yerinde duruyo dedi
Bende başından beri hep kız görüyorum rüyamda sonrada vicdan azabı duyuyorum acaba kız mı istiyodum diye ondan mı böyle oluyo diye :)Bana da geçen gün sizinki erkekti değil mi dedi, öyle dediler ama hala erkektir umarım dedimOndan sormadım böbreklerinde büyüme var bu erkek çocuklarında sık görülüyor da dedi
Geçen gün rüyamda kız doğuruyordum, nedense deli gibi ağlıyorum çocukları değiştirdiler kesin benimki erkekti diye. Bir arkadaşıma doğuma kadar bir kaç farklı doktor erkek demiş, doğumda bir gelmiş kızÇocuk bir yaşında yok yani eski zamanda olmuş bir şey de değil, onu duyduğumdan beri acaba mı diyorum
Cok tuhaf ya :) sen bu gıdısle 40 haftayıda beklersın kımın be dedıgıde bellı degılBir sey demediler aciklik olmamasi disinda.
Ama bir tanesi rahim agzinin 32den itibaren kisalmaya baslamasi gerektigini, daha kisa bekledigini boyle giderse normal doguramayacagimi soyledi.
Az kalmısBelli cnm 5 aralik insallah hepimizinde saglikli kolay dogumlari olur.
Ben de öyle düşündüm okadar para verip alacam 7 8 ay kullanacak en azından onun yerine iyi bir marka oto koltuğu alırım zaten evdeyiz kış çıkarsakta araba almayı düşünüyorum ona onun içine koyarımAynen aynı mantıktayız. Zaten hastaneden direk arabaya binecek bebek. İyi bir oto koltuğu almak daha mantıklı
Seninkiyle aynıydı kuzum kilosu ama iri dedi doktorum. Sezeryan taraftarı olduğu için de olabilir.Bebek haftasınagöre ileride mi? Kilosu kaç çıktı? Bizim doktormuz 35+6da 3 kilo çıkan bebeğe ne zayıf ne iri dedi de o yüzden soruyorum
Bakalım pazartesi belli olacak canim. Aslına bakarsan her ikisinden de korkuyorum.Canım benim bebeğimde kafası öndeydi sonra haftasına uyumlu oldu erken karar vermiş doktorun. Bi arkadaşımında oğlu 2 cm büyüktü kafası ama normal doğurdu yine. Bilemedim ki yani sen normal istiyorsan belirt bence doktoruna
Ben musade isticem alınan alinsin. Kims3nin yanında emzirememBu durumu bende düşünüyorum napıcam diye hastanedeyken
Çok yakın tarihlerimiz. Pazart3si belli olacak demek ki durumlarımız. Ben hala çok kararsizim. Korksam da çatı muayenesi olucam. Eğer açılma varsa ve coksa normali değerlendirebilirim. Ama normal icin de ne yuruyorum ne egsersiz yapıyorum. Nede baska birsey. Cok kilo almadim hatta az aldim ama gobek kocaman. Çok ağırlaştım.Bebek iri deyince sezeryan banada cazip geldi ama korkuyorumda hertürlü.36da gittim en son 3200dü sonra gidemedim ptesi gidicem.Çatı muayenesinide ben normal dediğim için yapıyo olabilir yani yoksa benimkide sezeryandan yana belkide boşuna muayene olucam
Alla alla son aylar böyle oluyor demekkibilemiyorum ki canım benimki de sürekli kendini aşağı itiyor zaten aşağı da inmiş doktor dikkat et dedi
Biz arkadaşa ziyarete gitmiştik, kızlar şu tarafa oturun da emzireyim dedi. Sonra beraber geldiğimiz bir arkadaş da boozulduğunu anlatıyordu. Herkeste var zaten misafir gelmiş niye öyle dedi falan diyordu, düşünceye bak. Sende meme var diye ben de mi açıp göstermeliyim, çıplak gezelim o zamanBen musade isticem alınan alinsin. Kims3nin yanında emziremem
Bende biraz önce muayene oldum. Gercekten de cok kolaydı hiçbir şey anlamadım neredeyseCanım bende az önce çatı muayenesi oldum. Çok rahattı hiç düşünme bile. Doktora bitti mi diye sordum yani bumuydu dedim :))
Bizimki de normal doğum taraftarı normal doğurayım die vitamini muzu şekerli her şeyi kesti ki bebek kilo almasınSeninkiyle aynıydı kuzum kilosu ama iri dedi doktorum. Sezeryan taraftarı olduğu için de olabilir.
Benim hem elim hem ayagım öyle canım uyanınca evde geziyorum ellerimide açıp kapatıyorum sürekliSabah kalktığında elleri şişen varmı ? Ellerimi kapatirken yani yumruk yapmaya çalişirken acıyor. Sonra kalkınca yarım saat içinde geçiyor.
Evet ya bende açıp kapatiyorum çabuk düzelsin diye:) Bi haftadir falan başladı.Benim hem elim hem ayagım öyle canım uyanınca evde geziyorum ellerimide açıp kapatıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?