- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.401
Bende öyle yapmayı düşünüyorum vallaBen musade isticem alınan alinsin. Kims3nin yanında emziremem
Tamamen aynıyız aynen ptesi belli olur yazalım birbirimize:)Çok yakın tarihlerimiz. Pazart3si belli olacak demek ki durumlarımız. Ben hala çok kararsizim. Korksam da çatı muayenesi olucam. Eğer açılma varsa ve coksa normali değerlendirebilirim. Ama normal icin de ne yuruyorum ne egsersiz yapıyorum. Nede baska birsey. Cok kilo almadim hatta az aldim ama gobek kocaman. Çok ağırlaştım.
Canım aşağı mı inmiş bebek o yüzdenmi her an gelebilir dedi?Kızım 50 cm olmuş 3300 kilosu :) kafası bir hafta önce ama problem değil dedi dr. Nst deyim şimdi. Doktor resmen her an gelebilir dedi :)) eşimin gözleri yerinden fırladı:))
Benimkide iri dedi canım.Seninkinin bacak ölçümleri karın ölçümü falan nasıl söyledimi? Yada ultrason kağıdında haftası ilerde gözüküyomu?Bebek haftasınagöre ileride mi? Kilosu kaç çıktı? Bizim doktormuz 35+6da 3 kilo çıkan bebeğe ne zayıf ne iri dedi de o yüzden soruyorum
Ben normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa, doktorlar da henüz bir yönlendirme yapmadı. Haftaya gittiğimde 36 olcam tam. Bakalım bir şey söyleyecek miKoalina sen sezeryan mı düşünüyorsun? Benimde muhtemel doğum tarihim 26 Aralık ama doktor 38 + larda alırım dedi. 15 Aralık gibi.
Aynen kış günü zaten pek dışarı çıkamayacağız. 7-8 aylık olunca yaz gelecek bebis buyuyecek.Ben de öyle düşündüm okadar para verip alacam 7 8 ay kullanacak en azından onun yerine iyi bir marka oto koltuğu alırım zaten evdeyiz kış çıkarsakta araba almayı düşünüyorum ona onun içine koyarım
Ay komedi herkeste var demesi. Sanki olanı açıp göstermek zorundayız. Orda güzel bir edep ahlak var. Tabi emziren kadının açmasını da yadırgamam ama kapatmaya dikkat etmesi çok hoş geliyor bana. Benim de bir arkadasım vardı kızı 2 yaşına yakındı hala emiyordu. Gidiyor geliyor emiyor cocuk o da gogusler fora yanimizda nasilsa geliyor diye hic kapatmiyor acikta duruyor oylece biz muhabbet ediyoruz cocuk arada gelip emiyor filan. Ne bileyim bana tuhaf geliyor ya ben yapmam oyleBiz arkadaşa ziyarete gitmiştik, kızlar şu tarafa oturun da emzireyim dedi. Sonra beraber geldiğimiz bir arkadaş da boozulduğunu anlatıyordu. Herkeste var zaten misafir gelmiş niye öyle dedi falan diyordu, düşünceye bak. Sende meme var diye ben de mi açıp göstermeliyim, çıplak gezelim o zaman
Bilmiyorum bana hep kötü gelmiştir. En azından kıyafetiyle, emzirme önlüğüyle kapatması falan gerekmez mi?Ay komedi herkeste var demesi. Sanki olanı açıp göstermek zorundayız. Orda güzel bir edep ahlak var. Tabi emziren kadının açmasını da yadırgamam ama kapatmaya dikkat etmesi çok hoş geliyor bana. Benim de bir arkadasım vardı kızı 2 yaşına yakındı hala emiyordu. Gidiyor geliyor emiyor cocuk o da gogusler fora yanimizda nasilsa geliyor diye hic kapatmiyor acikta duruyor oylece biz muhabbet ediyoruz cocuk arada gelip emiyor filan. Ne bileyim bana tuhaf geliyor ya ben yapmam oyle
Alsın alsın güzel bir yanlış anlaşılma olmuş :) alıyorsa torununa alıyor ne olacak bişey olmaz :)))Kızlar ya geçen çok utandığım bir şey oldu.
Her şeyin tamam mı diye soruyordu kayınvalidem, eşim de yanımdaydı. Tamam hazır hemen hemen gerisi artık ayrıntılar dedim. Bir anda aklıma geldi sonra, eşime bir tane de nazar boncuğu alalım takarız kıyafetine dedim. Kayınvalidem altın mı olacak dedi, o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yok dedim, sıradan minik bir boncuk işte hafta sonu alırım zaten onu da çok önemli değil dedim. Kesin altın falan istediğimi düşündü gidip kendi alacak
Maşallah gerçekten iri, günlerimiz neredeyse aynı ama benimkini bir doktor geçen hafta 2000 ölçtü, bu hafta 2550. Başka doktor geçen hafta 2350 ölçmüştü, bu hafta gitmedim ama haftaya bakalım o kaç ölçecek.Slm hamiledaşlarım.ben iki gün önce bebeğin iri olduğunu söylemiştim doktor şekerime baktı.şeker çıkmadı ama doktora da sonuçlarımı gösteremedim.ama şekerim yok.açlık ve tokluk bakıldı.şuan 36 haftalığım ama ultrosan 38 gösteriyor.sabahları kasıklarım ve kalça kemiklerimden bacağıma doğru çok ağrılarım oluyor.her defasında bugün doğururum diyorum ama tık yok.ve bebek gerçekten karnıma sığmıyor.ayaklarını göğüs kafesimin altına dayıyor ve acayip ağrıtıyor.doktor bana hem iri dedi hem kafası büyük dedi hemde bacağı uzun dedi.pazartesi ne diyecek merak ediyorum.özele gitsem bugün hemen alırlar.hem ailem razı değil hem eşim hemde maddiyat.uzun oldu ama böyle karman çorman duygulardayım.bu arada ilk bebeğim 2300 gr normaldi bu seferki daha şimdiden 3300 gram ve daha 26 günümüz var.
Almıştır o zaten hediyesini de böyle istemiş gibi olunca çok kötü hissettim. Umarım öyle anlamamıştırAlsın alsın güzel bir yanlış anlaşılma olmuş :) alıyorsa torununa alıyor ne olacak bişey olmaz :)))
Ben de koydum. Oradakiler temizdir kirlidir güvenemedim. Çarşaf üzerine kundak şeklinde yatırırım.Kızlar bu arada Kasım annelerinde Emira çocuğun yatağında herhangi bir örtü olmadığını söylemiş, direk süngere koyup getirmişler. Ne olur ne olmaz diye bebek için çarşaf da koycam ben çantaya sizin de aklınızda olsun.
Bence saçmalamışBizimki de normal doğum taraftarı normal doğurayım die vitamini muzu şekerli her şeyi kesti ki bebek kilo almasınçatı muayenesinde de dar dedi hala normal die zorluyor. Bebek dogum pozisyonunu almış ama kanala girmemiş yukarıda hala yürüyüş yap bol bol dedi. Bu sogukta da yürüyüş yapıyorum die zatürre olcam bu gidişle
Benim hiç aklıma gelmemişti, neyse ki yazılmışBen de koydum. Oradakiler temizdir kirlidir güvenemedim. Çarşaf üzerine kundak şeklinde yatırırım.
Bende de aynı sorun var canım doktoruma sormayı unutuyorum. Zaten magnezyum kullanıyorum devam et diyecektirSabah kalktığında elleri şişen varmı ? Ellerimi kapatirken yani yumruk yapmaya çalişirken acıyor. Sonra kalkınca yarım saat içinde geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?