2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tamamen aynıyız aynen ptesi belli olur yazalım birbirimize:)

Kızım 50 cm olmuş 3300 kilosu :) kafası bir hafta önce ama problem değil dedi dr. Nst deyim şimdi. Doktor resmen her an gelebilir dedi :)) eşimin gözleri yerinden fırladı:))
Canım aşağı mı inmiş bebek o yüzdenmi her an gelebilir dedi?

Koalina sen sezeryan mı düşünüyorsun? Benimde muhtemel doğum tarihim 26 Aralık ama doktor 38 + larda alırım dedi. 15 Aralık gibi.

Bebek haftasınagöre ileride mi? Kilosu kaç çıktı? Bizim doktormuz 35+6da 3 kilo çıkan bebeğe ne zayıf ne iri dedi de o yüzden soruyorum
Benimkide iri dedi canım.Seninkinin bacak ölçümleri karın ölçümü falan nasıl söyledimi? Yada ultrason kağıdında haftası ilerde gözüküyomu?

Koalina sen sezeryan mı düşünüyorsun? Benimde muhtemel doğum tarihim 26 Aralık ama doktor 38 + larda alırım dedi. 15 Aralık gibi.
Ben normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa, doktorlar da henüz bir yönlendirme yapmadı. Haftaya gittiğimde 36 olcam tam. Bakalım bir şey söyleyecek mi

Aynen kış günü zaten pek dışarı çıkamayacağız. 7-8 aylık olunca yaz gelecek bebis buyuyecek.

Ay komedi herkeste var demesi. Sanki olanı açıp göstermek zorundayız. Orda güzel bir edep ahlak var. Tabi emziren kadının açmasını da yadırgamam ama kapatmaya dikkat etmesi çok hoş geliyor bana. Benim de bir arkadasım vardı kızı 2 yaşına yakındı hala emiyordu. Gidiyor geliyor emiyor cocuk o da gogusler fora yanimizda nasilsa geliyor diye hic kapatmiyor acikta duruyor oylece biz muhabbet ediyoruz cocuk arada gelip emiyor filan. Ne bileyim bana tuhaf geliyor ya ben yapmam oyle

Bilmiyorum bana hep kötü gelmiştir. En azından kıyafetiyle, emzirme önlüğüyle kapatması falan gerekmez mi?
Arkadaşa da çok şaşırmıştım yani nasıl isterse öyle emzirir nesine bozuluyorsun. İşte böyleleriyle de karşılaşıcaz bakalım

Slm hamiledaşlarım.ben iki gün önce bebeğin iri olduğunu söylemiştim doktor şekerime baktı.şeker çıkmadı ama doktora da sonuçlarımı gösteremedim.ama şekerim yok.açlık ve tokluk bakıldı.şuan 36 haftalığım ama ultrosan 38 gösteriyor.sabahları kasıklarım ve kalça kemiklerimden bacağıma doğru çok ağrılarım oluyor.her defasında bugün doğururum diyorum ama tık yok.ve bebek gerçekten karnıma sığmıyor.ayaklarını göğüs kafesimin altına dayıyor ve acayip ağrıtıyor.doktor bana hem iri dedi hem kafası büyük dedi hemde bacağı uzun dedi.pazartesi ne diyecek merak ediyorum.özele gitsem bugün hemen alırlar.hem ailem razı değil hem eşim hemde maddiyat.uzun oldu ama böyle karman çorman duygulardayım.bu arada ilk bebeğim 2300 gr normaldi bu seferki daha şimdiden 3300 gram ve daha 26 günümüz var.

Alsın alsın güzel bir yanlış anlaşılma olmuş :) alıyorsa torununa alıyor ne olacak bişey olmaz :)))

Maşallah gerçekten iri, günlerimiz neredeyse aynı ama benimkini bir doktor geçen hafta 2000 ölçtü, bu hafta 2550. Başka doktor geçen hafta 2350 ölçmüştü, bu hafta gitmedim ama haftaya bakalım o kaç ölçecek.
Özel değil ama devlette belki başka bir doktora daha görünebilirsin de 200-300 gram hariç çok fark edeceğini düşünmüyorum

Kızlar bu arada Kasım annelerinde Emira çocuğun yatağında herhangi bir örtü olmadığını söylemiş, direk süngere koyup getirmişler. Ne olur ne olmaz diye bebek için çarşaf da koycam ben çantaya sizin de aklınızda olsun.

Ben de koydum. Oradakiler temizdir kirlidir güvenemedim. Çarşaf üzerine kundak şeklinde yatırırım.

Bence saçmalamış

Sabah kalktığında elleri şişen varmı ? Ellerimi kapatirken yani yumruk yapmaya çalişirken acıyor. Sonra kalkınca yarım saat içinde geçiyor.
Bende de aynı sorun var canım doktoruma sormayı unutuyorum. Zaten magnezyum kullanıyorum devam et diyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…