2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Slm kızlar aranız katılmak istiyorum ama beklemedeyim benim ikinci gebelik 2 yaşında kızım var ama kesemizi yeni gördük 5.hafta 5günlük sata göre 7 haftalık olması gerekirken 10 gün geride geliyoruz doktor olumlum konuştu inş haftaya kese büyürse gelişi olacak ama bende düzensizlik olduğundan belki geç döllenme olmuştur diye ümit ediyorum çünkü bu süpriz bebek rüyamda gördüm bir erkek bebek verdiler bana sabah gidip test yaptım pozitif çıktı

Masallah canimm. gec dollenme olabilir sonra kendini toplar insallah
İnşallah. Kalp atışı duyunca kaygıların biter sanıyordum bitmedi ama. Eşim de bana kızıyor saçmalıyormusum 2 gündür belim çok ağrıyor. Belki ondan kaygilaniyorum. Daha önce de yaşadım geç döllenme sonra gelişmedi. Boş gebelik dendi. Bir bel ağrısıyla kanama başladı.bunlari bilmek de kötü oluyormuş. Nasıl olduğunu bilmeden belki olmayacak bu jaygilar

Canm belkide önceki aydan kaldysa kan o da olablr bak dr istemedi keseyi görmesne ragmen bende söliyim en iyisi gittiğimde
Şöle cnm demir eksikliği çok ekimiymiş benim 20 cıktı en alt seviye 50 olması lazım benim 20 bugün aldim 90 tane sise günde 2 kere içeceğim çok kotu nasıl içeceğim bilmiyorum

Şöle cnm demir eksikliği çok ekimiymiş benim 20 cıktı en alt seviye 50 olması lazım benim 20 bugün aldim 90 tane sise günde 2 kere içeceğim çok kotu nasıl içeceğim bilmiyorum
Ben normalde ilaç içmezdim bebek olduktan snra ilaç deposuna döndük bende diyim dr baktrym kesn benmde senn gibi düşük çıkar bende kansızlıkta var bugün dicektm dr unuttm bende iyi hatrlattn dr a birşey soramyrsn ki resmen başndan atyor ya bende unutytm cnm işte

Bugün benimde bel ve kaşık ağrım var valla artık oluruna bıraktım yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya yoksa böyle kafaya takmaktan skolojim bozulacak artik bitsin istiyorum lekeler ağrılar keyifle hamilelik yaşamak istiyorum rabbime dua ediyorum surekli

Merhaba kızlar

Bebişimizin kalp atışını duyduk bugün şükürler olsun

Ayrıca sağlık ocağınada kontrollerimize gidiyoruz ve durumumuzdan haberdar ediyoruz olması gereken de buymuş ve çok ilgililer gerçekten müthiş birşey işlerini bu derece sıkı tutmaları
Hamileliğin 12. Haftasında zeka testi için çağırdı doktorumuz ...
İnşallaah Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder.
20. Haftasında da sağlık ocağına aç karnına gidicekmişim.
12. Haftasında da ayrıca folik asiti kesecekmişiz

Güzel bir maraton bizleri bekliyor kızlar
Ufaktan kitap okumaya başlasam fena olmaz diyorum Şu verdikleri minnoş kitap bile çok hoşmuş
Sanki bana hamileliğim göz açıp kapayıncaya kadar geçecekmiş gibi geliyor zaten yazlardan hiçbirşey anlamıyorım eee geriye eylül ekim kasım
Sizlerde süreçler nasıl ilerliyor neler yapıyorsunuz?

Eklentiler

• A43DC346-60F5-4984-8200-F898F1183C46.webp
    19 KB · Görüntüleme: 35
B
Bende kabızlıkta var verdiği ilaç çok tuhaf ilacın üstün De bir tipa var onda da folikasit varmis o tıkaya basın ca ilaca karışıyormuş ikisini bir kullanıcam kan gibi ilaç ogg ya i

B

Bende kabızlıkta var verdiği ilaç çok tuhaf ilacın üstün De bir tipa var onda da folikasit varmis o tıkaya basın ca ilaca karışıyormuş ikisini bir kullanıcam kan gibi ilaç ogg ya i
Canm dr nasl ilaç vermş sana ilk defa duydm karşmı alla alla düşük tehlken mi bar bu kadr çok karşık ilaç vermiş

Çokk sevindim kuzum ya darısı bizlere inş ne zaman duydun kalp ayşnı kaç haftalkken:) canm bebek emzşrmek iyi değilmiş dr brak demedi mi

Teşekkürler R Rabia2016 LezzetliCipetpet arkadaşlarım valla uyumamak için direndim resmen yerde miydim goktemiydim belli değil fitil konusu da doğru koca gün ayaktayken nasıl etki edecek onu hiç düşünmemiştim mecbur leyla gibi dolaşacam bi süre yeterki bebeğime bisey olmasın valla burası iyiki var ya kendim gibi birilerinin olduğunu bilip dertlesmek iyi geliyor

Canm dr nasl ilaç vermş sana ilk defa duydm karşmı alla alla düşük tehlken mi bar bu kadr çok karşık ilaç vermiş
Bu ilaç demir ve folik asit şurubu. Üstte folik asit var altta demir şurubu. Ben de kullandım kansızlık için, normalde de verilen bir ilaç yani. Endişe edecek bir şey değil..

Bebeğin boyunu merak ettim paylaşabilir misin acaba

Çokk sevindim kuzum ya darısı bizlere inş ne zaman duydun kalp ayşnı kaç haftalkken:) canm bebek emzşrmek iyi değilmiş dr brak demedi mi
6 haftalık oluyor artık canım. 6+3 sanırım bu gün. Yemene içmene dikkat ettikten sonra 6 aya kadar emzir dedi. Zaten büyüdü 2-3 ay emzirsem yeter bakalım.

İnşallah uzun süre kullandırmaz canım. Gerçi bir süre sonra alışıyorsun da. O ilacı içtiğinde bir saat filan aşırı bir sersemlik oluyor, onları atlatırsan gün içinde uyumazsın ama gece çok erkenden uyuyabilirsin, haberin olsun

Bilmiyorum busracim doktor ne dediyse onu yapicam bebeğime bisey olmasın da bir kere kaybettim Allahım o acıyı kimseye yasatmasin
Korkma kuzum birşry olmıcak pozitif ol bak dün diyordunuz bana pozitif oldum iyi haberleri aldım. Sende bozma moralini kullan cnm geçccek inş birşey olmck kalp atışını duycaksn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…