- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.421
Çok minik aslında boyu 44 cm kilo 2450 gr doğdu. Tombik gibi görünüyor boyu da az olunca. Siz de sağlıkla kavuşun inşallah.Ins cnm bu arada bebegine masallah cok tatli ya kac kilo dogdu :))
Nette de normal bir durum oldugu yaziyor gerçiBende de aynı sorun var canım doktoruma sormayı unutuyorum. Zaten magnezyum kullanıyorum devam et diyecektir
Çok teşekkür ederim canım darısı size inşallah.Profildeki resminiz çok şirinMaşallah size. Bol bol sütün olsun
Masallah canım. Şekerinin olmamasına sevindim. Sana dedim ya durumumuz hemen hemen aynı. Aynı ağrıları bende bayadır çekiyorum. İçin rahat olsun her bebek her hamilelik aynı olmazSlm hamiledaşlarım.ben iki gün önce bebeğin iri olduğunu söylemiştim doktor şekerime baktı.şeker çıkmadı ama doktora da sonuçlarımı gösteremedim.ama şekerim yok.açlık ve tokluk bakıldı.şuan 36 haftalığım ama ultrosan 38 gösteriyor.sabahları kasıklarım ve kalça kemiklerimden bacağıma doğru çok ağrılarım oluyor.her defasında bugün doğururum diyorum ama tık yok.ve bebek gerçekten karnıma sığmıyor.ayaklarını göğüs kafesimin altına dayıyor ve acayip ağrıtıyor.doktor bana hem iri dedi hem kafası büyük dedi hemde bacağı uzun dedi.pazartesi ne diyecek merak ediyorum.özele gitsem bugün hemen alırlar.hem ailem razı değil hem eşim hemde maddiyat.uzun oldu ama böyle karman çorman duygulardayım.bu arada ilk bebeğim 2300 gr normaldi bu seferki daha şimdiden 3300 gram ve daha 26 günümüz var.
Aynen canım sıkıntı yapılacak birşey değildir inşallahNette de normal bir durum oldugu yaziyor gerçi
Maşallahh az kalmış seninAynen canım sıkıntı yapılacak birşey değildir inşallah
Aynı durumdayız canım benimde randevum ptesi bakalım.Çatı muayenesi oldunmu sen? Tamamen aynı senin yazdıklarınla benim durumumSlm hamiledaşlarım.ben iki gün önce bebeğin iri olduğunu söylemiştim doktor şekerime baktı.şeker çıkmadı ama doktora da sonuçlarımı gösteremedim.ama şekerim yok.açlık ve tokluk bakıldı.şuan 36 haftalığım ama ultrosan 38 gösteriyor.sabahları kasıklarım ve kalça kemiklerimden bacağıma doğru çok ağrılarım oluyor.her defasında bugün doğururum diyorum ama tık yok.ve bebek gerçekten karnıma sığmıyor.ayaklarını göğüs kafesimin altına dayıyor ve acayip ağrıtıyor.doktor bana hem iri dedi hem kafası büyük dedi hemde bacağı uzun dedi.pazartesi ne diyecek merak ediyorum.özele gitsem bugün hemen alırlar.hem ailem razı değil hem eşim hemde maddiyat.uzun oldu ama böyle karman çorman duygulardayım.bu arada ilk bebeğim 2300 gr normaldi bu seferki daha şimdiden 3300 gram ve daha 26 günümüz var.
Ayy ins cnm ya masallah bebegne nazar degmesin :)Çok minik aslında boyu 44 cm kilo 2450 gr doğdu. Tombik gibi görünüyor boyu da az olunca. Siz de sağlıkla kavuşun inşallah.
Hay maşallah.bana hemşire tatlı hamur falan yeme dedi.dünden beri dikkat edecem merakla pazartesiyi bekliyorum ne diyecek.4 kiloya kadar doğururum ama 4 kilo olmasın çünkü zaten normal doğum sancılı oluyor.her hafta 100 ile 200 gram alıyor bebekler diyor.4 hafta beklersem 4 kiloyu geçer.inşallah suyum gelirde doğururum hemen.dua ediyorum allahaMaşallah gerçekten iri, günlerimiz neredeyse aynı ama benimkini bir doktor geçen hafta 2000 ölçtü, bu hafta 2550. Başka doktor geçen hafta 2350 ölçmüştü, bu hafta gitmedim ama haftaya bakalım o kaç ölçecek.
Özel değil ama devlette belki başka bir doktora daha görünebilirsin de 200-300 gram hariç çok fark edeceğini düşünmüyorum
Kacta 2550 olctu canim? Benim 35+0da 2540 gr olctu ama suan bebegim zayifMaşallah gerçekten iri, günlerimiz neredeyse aynı ama benimkini bir doktor geçen hafta 2000 ölçtü, bu hafta 2550. Başka doktor geçen hafta 2350 ölçmüştü, bu hafta gitmedim ama haftaya bakalım o kaç ölçecek.
Özel değil ama devlette belki başka bir doktora daha görünebilirsin de 200-300 gram hariç çok fark edeceğini düşünmüyorum
Allah razı olsun gülüm.ben geçen hafta çok abarttım pasta çikolata hurma muz hamur çok yedim oda sanırım bebeği şişirdi.dikkat edecem artık.mübarek benim uşakta ağzını açıp yediklerimi yemiş.onları yiyince bebek içerde şişiyormuş.bir akrabamda öyle demiş 3 kilo 300 gr.doğum yaptığında 2kilo750 ye düşmüş.Masallah canım. Şekerinin olmamasına sevindim. Sana dedim ya durumumuz hemen hemen aynı. Aynı ağrıları bende bayadır çekiyorum. İçin rahat olsun her bebek her hamilelik aynı olmaz
Cnm valla bende sasirdim sanmiyorum ki soyledikleri kiloda dogsun bence zaten 3kg civari dogar seninkide iyi yani 100gr eksik fazla onemli degil. Bu hafta aksine moral bozuklugum cok oldu canim da sıkkindi beklemiyordum. Hatta hep duzenli balik falan yerdim yemedim anliycagin hic duzenli bisey yemedim. Tahin pekmez yedim ama cok degil 1 tagli kasigi ancak muz yerdim onu bile bu hafta yemedim. Dikkat etmeyince almis bilmiyorum ilginc.Canik benim bebegim de 2800 kusur civariydi 3 olabilmis. Ne yedin sen? Tahin pekmeze basladim meyve de yiyorum kasar da yiyorum ama almiyor. Daha mi cok yemem lazim acaba bunlari. Biraz ele avuca gelsin istiyorum bebisim. Doktor da onemli degil kolay dogurursun diyor. Boyu da cok uzun degil 49-50cm dedi. Babamiz uzun oysaki. Bana mi cekmis bu kiz zayif kisa diyorum :)
Bugün kontrolde yine bir hafta önce çıktı canım kafası. Seninki ne kadar önde acaba ? Bugünde onu konuştuk doktorla biliyomusun. Hani dedim normal başlayıp sonra sezeryana dönerse boşuna o kadar sancı ağrı çekmiş olurum dimi falan diye (tabi konuşmanın öncesi sonrasıda var) oda bu durum bile avantaj oluyor anne için sancı çektiği için bol bol sütü geliyor olumsuz düşünme herşeyin karşılığı oluyor dedi :)Bakalım pazartesi belli olacak canim. Aslına bakarsan her ikisinden de korkuyorum.
Asıl korkumsa normal baslayip sanci cekip sezeryana alinmak. En son kontrolde bu bebek normal Doğum da parçalar diye korkuttu eşimi ve beni
Senin kaç hafta önce çıkıyor hamiledaşım.ben çatı muayenesi olmadım gittiğim doktor çatı muayenesi yapmıyor.sadece nst sancı çıkanlara ebelere muayene ettiriyormuş.hatta bir arkadaşım var şuan 40 haftayı geçti.hiç çatı muayenesi yapmamış.tamamen normal doğumdan yana.kadının sancısıda çıkmıyor.salı gününe gel suni sancı verecem demiş.hatta banada dedi 41 e kadar bekliycez dedi.içimden anammm ölürüm ben dedim.zaten bebek sığmıyor içime farkediyorum.çünkü ben minyonum bebek iri ayakları ağzımdan çıkacak diye korkuyorum.ayakları üstten ittiriyo kafası alttan .yatamıyorum.bari ittiriyon doğ bari.yada suyunu gönder doğurayım.Aynı durumdayız canım benimde randevum ptesi bakalım.Çatı muayenesi oldunmu sen? Tamamen aynı senin yazdıklarınla benim durumum
Cozuttum artık oyle bir tatlı kasıgı filan degil yiyorum ama degisen bir sey yok. Napalim birazcik minik bebisim. Bugun de cok asagida agirlik hissediyorum zaten 2 cm acikligim varmis. Dogum yakinda gibi duruyor ama bakalim belki bekler sonuna kadarCnm valla bende sasirdim sanmiyorum ki soyledikleri kiloda dogsun bence zaten 3kg civari dogar seninkide iyi yani 100gr eksik fazla onemli degil. Bu hafta aksine moral bozuklugum cok oldu canim da sıkkindi beklemiyordum. Hatta hep duzenli balik falan yerdim yemedim anliycagin hic duzenli bisey yemedim. Tahin pekmez yedim ama cok degil 1 tagli kasigi ancak muz yerdim onu bile bu hafta yemedim. Dikkat etmeyince almis bilmiyorum ilginc.
Yok öyle bişey demedi. Son 15 gün her an bekliyoruz gelişiminide tamamlamış çünkü dediCanım aşağı mı inmiş bebek o yüzdenmi her an gelebilir dedi?
Aynen kafayı alttan itiriyo ayaklar yukardan bende minyonum aynı şeyi yaşıyoruz.2 hafta önde çıkıyo canım ölçüleriSenin kaç hafta önce çıkıyor hamiledaşım.ben çatı muayenesi olmadım gittiğim doktor çatı muayenesi yapmıyor.sadece nst sancı çıkanlara ebelere muayene ettiriyormuş.hatta bir arkadaşım var şuan 40 haftayı geçti.hiç çatı muayenesi yapmamış.tamamen normal doğumdan yana.kadının sancısıda çıkmıyor.salı gününe gel suni sancı verecem demiş.hatta banada dedi 41 e kadar bekliycez dedi.içimden anammm ölürüm ben dedim.zaten bebek sığmıyor içime farkediyorum.çünkü ben minyonum bebek iri ayakları ağzımdan çıkacak diye korkuyorum.ayakları üstten ittiriyo kafası alttan .yatamıyorum.bari ittiriyon doğ bari.yada suyunu gönder doğurayım.
Anladım benimkide hazırlıklı olun dedi ama açılma kanala girme falan yok ondan sordumYok öyle bişey demedi. Son 15 gün her an bekliyoruz gelişiminide tamamlamış çünkü dedi
35+0dı canım tam. Normal dedi banaKacta 2550 olctu canim? Benim 35+0da 2540 gr olctu ama suan bebegim zayif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?