2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Masallah canım. Şekerinin olmamasına sevindim. Sana dedim ya durumumuz hemen hemen aynı. Aynı ağrıları bende bayadır çekiyorum. İçin rahat olsun her bebek her hamilelik aynı olmaz

Aynı durumdayız canım benimde randevum ptesi bakalım.Çatı muayenesi oldunmu sen? Tamamen aynı senin yazdıklarınla benim durumum

Kızlar bnde kontrolden geliyorum 38+3 uz 4 kg olarak tarttı geçen haftada aynıydı bi 50 60 gr almıs gozukuyor ama sorun görmedi doktor bende kurcalamıyorum.
Ptesi günü sezeryanım var tahlıllerim herşeyim yapıldı normal doğuma cesaret edemediğim icin sezeryan istemistim. Hem korkuyorum hem heycanlanıyorum cok karmaşık dua edin bana lutfen kolay bi doğum olsun hepimizinki .

Hay maşallah.bana hemşire tatlı hamur falan yeme dedi.dünden beri dikkat edecem merakla pazartesiyi bekliyorum ne diyecek.4 kiloya kadar doğururum ama 4 kilo olmasın çünkü zaten normal doğum sancılı oluyor.her hafta 100 ile 200 gram alıyor bebekler diyor.4 hafta beklersem 4 kiloyu geçer.inşallah suyum gelirde doğururum hemen.dua ediyorum allaha

Kacta 2550 olctu canim? Benim 35+0da 2540 gr olctu ama suan bebegim zayif

Masallah canım. Şekerinin olmamasına sevindim. Sana dedim ya durumumuz hemen hemen aynı. Aynı ağrıları bende bayadır çekiyorum. İçin rahat olsun her bebek her hamilelik aynı olmaz
Allah razı olsun gülüm.ben geçen hafta çok abarttım pasta çikolata hurma muz hamur çok yedim oda sanırım bebeği şişirdi.dikkat edecem artık.mübarek benim uşakta ağzını açıp yediklerimi yemiş.onları yiyince bebek içerde şişiyormuş.bir akrabamda öyle demiş 3 kilo 300 gr.doğum yaptığında 2kilo750 ye düşmüş.

Cnm valla bende sasirdim sanmiyorum ki soyledikleri kiloda dogsun bence zaten 3kg civari dogar seninkide iyi yani 100gr eksik fazla onemli degil. Bu hafta aksine moral bozuklugum cok oldu canim da sıkkindi beklemiyordum. Hatta hep duzenli balik falan yerdim yemedim anliycagin hic duzenli bisey yemedim. Tahin pekmez yedim ama cok degil 1 tagli kasigi ancak muz yerdim onu bile bu hafta yemedim. Dikkat etmeyince almis bilmiyorum ilginc.

Bakalım pazartesi belli olacak canim. Aslına bakarsan her ikisinden de korkuyorum.
Asıl korkumsa normal baslayip sanci cekip sezeryana alinmak. En son kontrolde bu bebek normal Doğum da parçalar diye korkuttu eşimi ve beni
Bugün kontrolde yine bir hafta önce çıktı canım kafası. Seninki ne kadar önde acaba ? Bugünde onu konuştuk doktorla biliyomusun. Hani dedim normal başlayıp sonra sezeryana dönerse boşuna o kadar sancı ağrı çekmiş olurum dimi falan diye (tabi konuşmanın öncesi sonrasıda var) oda bu durum bile avantaj oluyor anne için sancı çektiği için bol bol sütü geliyor olumsuz düşünme herşeyin karşılığı oluyor dedi :)

Aynı durumdayız canım benimde randevum ptesi bakalım.Çatı muayenesi oldunmu sen? Tamamen aynı senin yazdıklarınla benim durumum
Senin kaç hafta önce çıkıyor hamiledaşım.ben çatı muayenesi olmadım gittiğim doktor çatı muayenesi yapmıyor.sadece nst sancı çıkanlara ebelere muayene ettiriyormuş.hatta bir arkadaşım var şuan 40 haftayı geçti.hiç çatı muayenesi yapmamış.tamamen normal doğumdan yana.kadının sancısıda çıkmıyor.salı gününe gel suni sancı verecem demiş.hatta banada dedi 41 e kadar bekliycez dedi.içimden anammm ölürüm ben dedim.zaten bebek sığmıyor içime farkediyorum.çünkü ben minyonum bebek iri ayakları ağzımdan çıkacak diye korkuyorum.ayakları üstten ittiriyo kafası alttan .yatamıyorum.bari ittiriyon doğ bari.yada suyunu gönder doğurayım.

Cozuttum artık oyle bir tatlı kasıgı filan degil yiyorum ama degisen bir sey yok. Napalim birazcik minik bebisim. Bugun de cok asagida agirlik hissediyorum zaten 2 cm acikligim varmis. Dogum yakinda gibi duruyor ama bakalim belki bekler sonuna kadar

Aynen kafayı alttan itiriyo ayaklar yukardan bende minyonum aynı şeyi yaşıyoruz.2 hafta önde çıkıyo canım ölçüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…