2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım nasıl yemiş tam anlamadım ben benimkide öyle

Aynen kış günü zaten pek dışarı çıkamayacağız. 7-8 aylık olunca yaz gelecek bebis buyuyecek.
İşte onu düşündüm puset bile 150 aşağı yok hani alınır alınmaz değil ama kış bebekleri nereye gidecez ki yaza doğru da büyüyecek için de durmaz elimizde kalır benim ev küçük zaten artık birşey alıp koymak istemiyorum iyi bir marka oto koltuğu alayım yaza doğru diyorum zaten nasipse 7 8 aylık olacaklar oto koltukları da 800 aşağı güzel bir marka yok

Allah allah her doktor farklı d3mek ki canim. Ned3nse normali destekleyen doktorlar bana daha samimi geliyor. Benim doktorum ağzımin içine bakıyor sezeryan a evet diyeyim diye. Demiyorum tabi bende
Ne kdr önde pazartesi belli olacak bakalım. 2 haftadır gitmiyorum doktora.
Gerci doktorun ne derse desin senin istediğin olmayacak mi sonuçta? Özelde mi doğuracaksın canim s3n?

Sabah kalktığında elleri şişen varmı ? Ellerimi kapatirken yani yumruk yapmaya çalişirken acıyor. Sonra kalkınca yarım saat içinde geçiyor.
Benim bayadir var cnm doktorum el bileginde bir nokta var oraya masaj yapip soguk uygulamami soyledi

Ozamandan sonra bebegim çok az almış benim. Artık zamanımda az kaldı sağlıklı gelsin bebisim diyorum
Canım benimkini 34+1 de 2000 ölçmüştü, bir hafta sonra 2550 ölçtü. Haftada 200 gram civarı alır yani 800-1000 gram falan alır zamanını beklerse, kilosu gayet normal dedi. Benim başta bayağı önde ve iri gidiyordu ama vitamini kesmiştim, doğal besinlere yönelmiştim yavaşlamıştı kilo alması. Geçen hafta elimde kalanları bitireyim diye başladım ve normal almaya başladı, bilemiyorum ilgisi var mı ama bana vitaminle alakalı gibi geldi.

Ayy o değil de millet görme meraklısı cidden. Anneyle bebeğin bence en özel en mahrem anı emzirmede bana göre. Tamam herkeste meme var anladık da neden bakayım banane? Anneden önce ben rahatsız okurum bakamam zaten. Teklif bile b3klemed3n cikayim da rahat rahat emzir derim ben.
Ne insanlar var yaa. Emin ol görse de bahane bulurlar yok yanlış emziriyosun, yok sutun yetmiyo, yok memesi küçük süt yok, yok çatlamış yok patlamış diye.

Kızlar ben 38 i bitirdim sayılır doktorum bugün bol egzersiz yap dedi benim haftamda olan varsa özellikle çömelme hareketini tavsiye etti ufak ıkınmalarda yapabilirsin dedi.

Canım nasıl yemiş tam anlamadım ben benimkide öyle
Ben geçen hafta çok abarttım ondan önceki hafta 100 gram almıştı.eşim bebek kilo almamış diye.allahsne verdiyse aldı bende yedim çünkü bayadır bende pasta falan hamur işi yemiyordum.muz kaşar peyniri hurma hamur işlerini geçenzhafta baya baya abarttım fil gibi yedim.bir haftada 1 kilo aldı.yada bilmiyorum ama pazartesi günü yine bakarsa netleşir.hemşirede dediki son günlerde tatlıları hamur işini çok abarttysan bebek içerde almıştır.hatta içirdi şişkin oluyormuş.doğunca bu kilodan düşük çıkabilir sen yinede yediğine içtiğine dikkat et dedi.hatta bu hafta gebe okuluna diyetisyen gelecekti.ben gidemedim.haftayada gelir bakalım diyetisyene soracağım bu durumu.

ya kızlar ben kararsız kaldım

ben bundan istiyorum beşiğin yanına monte ediliyor daha pratik sanki ama babam bunu fazla kullanmazsın en fazla 1 sene diyor oda şunu

diyor bunu baya kullanırsın diyor. bununda oturaklı şekli var ama bu sefer ben beşik arabayı sürmekte zorlanacağım geniş yürümem lazım. diğerinde kapıdan zor geçersin diyor babam. birde türkiyede ki yollarda kullanabilecek misin diyor. ne yapacağımı bilmiyorum kızım uzun yol yürümez arabamız da yok o yüzden böyle birşey almak zorundayım bana eziyet etmesin diye

Kızlar ben 38 i bitirdim sayılır doktorum bugün bol egzersiz yap dedi benim haftamda olan varsa özellikle çömelme hareketini tavsiye etti ufak ıkınmalarda yapabilirsin dedi.
Normalde 36 yım usg de 38im.bende yapbam olurmu biran önce doğurmak istiyorum.

Benimkide iri dedi canım.Seninkinin bacak ölçümleri karın ölçümü falan nasıl söyledimi? Yada ultrason kağıdında haftası ilerde gözüküyomu?
Evet canım geçen hafta bacak ve karın olarak bir hafta ileride gözüküyordu. Bu hafta tam haftasıyla uyumlu ölçtü. iki hafta öncede 2hafta ileride ölçtü. Cok güvenemiyorum artık ölçümlerine.

cnm ben de bic sevmem kv yemeklerini.cok beceriksiz hic guzel yapamaz ama övunur bi de yaptiklariyla saka gibi.
her gittgimde ben yaparim bi cesit o bi cesit yapar.ben yaptigim icn yerim onunkini de az yerim.biraz daha ye falan der yok doydum anne yeter derim.
hele hamileyken asla gitmedim midemi bahane edip.yemedim biseyini.herseyi yiyemiuorum zeytinyagiyla yemek yapiyorum falan diye kactim.zaten onlar da gorduler bi kac yanlarinda kustum iyi oldu.yoksa bana gelmiyo diye kuserdi kv.
cnm sen de bebekle beraber 3 4 cesit yapmican.onlerine ne versen yiyecekler mecbur.cok cok yapcan ki bi daha bi daha yapma.basit menüler yap.hiv ugrasma agirlicam kv diye.nasilsa hic bi sekilde memnun kalmicak.kalsa da senin gucun taakatin olmicak.
ben sahsen eger kv bende kalirsa hic kusura bakmasin eskisi gibi pastalar borekler goremez.onune ne versem yiyecek.oncelik cocuk cunku.onlari memnun etmeye kalkarsak bebegimizle ilgilenemeyizki.kaynanam baktim mirin kirin ediyo onceligim bebek artik once onunla ilgilenmem lazim dicem.duzenimiz cok degiscek neticede.
mesela biz kv ye giderdik gece 12 1 gibi eve gelirdik.ama esime diyorumki eskisi gibi gece gelmek yok ona gore cocugun uyku saati olcak erken gelicez 8 gibi falan diyorum.kv ye de mesela kis vakti her hafta beklemesin.her hafta giderdik biz.bebekle artik siz gelirsiniz diyorum.
ama is eşte bitiyo esimiz cikip dese ki anne gelemeyiz bebek hasta olur anne cocuk uyuczk erken kalkmaliyiz dese senjn esin de anne gerek yok 10 gun kalin tabi ki gelin ne zmn istersenjz ama hep siz olmicsksiniz esime 10 gun yeter gerisini artik kendi halletsin dese he hır gür cikar ne kimse darilir.ama beceriksizler iki cift laf edemiyolar.bize patliyolar.

aynen ben de oyle 2 hafta once gittim ben de sali gunu kontrole gitcem.36 hafta oldum bugun.sezeryan istedgim icin bana da cati muayenesi yapilmadi.nts ye gircem yine.ama bu sefer sancim cikabilir benim dun cok sık sancı girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…