- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.461
ama biz alinamayiz biz gelinizZaten bu alınganlik beni benden alıyo. :)
Evet evet özelde doğurucam kısmetse. Ya ben bebek nasıl saglıkla olacaksa o şekilde olsun istiyorum en başından beri normal ya da sezeryan diye diretmedim hiç. Ama cocugum kilo almasın die özellikle besinleri kesip vitamini falan kesmek bana doğru gelmiyor bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorumdur kafalar karışıkAllah allah her doktor farklı d3mek ki canim. Ned3nse normali destekleyen doktorlar bana daha samimi geliyor. Benim doktorum ağzımin içine bakıyor sezeryan a evet diyeyim diye. Demiyorum tabi bende
Ne kdr önde pazartesi belli olacak bakalım. 2 haftadır gitmiyorum doktora.
Gerci doktorun ne derse desin senin istediğin olmayacak mi sonuçta? Özelde mi doğuracaksın canim s3n?
114 37 b3nde cnm baslasm mi simdiden bebde normal dusunyrm
Bwnde baslayim o zaman yuruyuse cıkıyım ins olur normal dogumum ya114 Sezerbusra21 evet bende 37yim doktor bana da bol bol yürü squat hareketini yap ama yürümek en önemlisi dedi. Benim bebeğim ultrasonda baktıgında dogum pozisyonu almış dedi ama alttan baktıgında daha kanala bile girmemiş dedi. Yürümek yardımcı oluyormuş da bu sogukta yarım saat-45 dk yürüdüm şuan başım çatlıyor rüzgardan
Evet canım ya şaka gibi çok az kaldı 33 ten beri ha geldi ha gelecek derken sıpanın şimdi gelmeye niyeti yok :))Maşallahh az kalmış seninçok heyecanlı
Hurma ye canım bol bol ve Meryem suresi oku fırsat buldukça. Okuyamasan bile dinlemeye çalış.Bwnde baslayim o zaman yuruyuse cıkıyım ins olur normal dogumum ya
Allah yardimcin olsuunn canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bnde kontrolden geliyorum 38+3 uz 4 kg olarak tarttı geçen haftada aynıydı bi 50 60 gr almıs gozukuyor ama sorun görmedi doktor bende kurcalamıyorum.
Ptesi günü sezeryanım var tahlıllerim herşeyim yapıldı normal doğuma cesaret edemediğim icin sezeryan istemistim. Hem korkuyorum hem heycanlanıyorum cok karmaşık dua edin bana lutfen kolay bi doğum olsun hepimizinki .
Bak bu da mantıklı bende son zamanlarda tatlı çok yiyorum. Bazen çok ağrım olmasına rağmen bu hafta iki kere pasta yaptım :) tahin pekmezle hurmayla geçiştiriyorum bazen . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAllah razı olsun gülüm.ben geçen hafta çok abarttım pasta çikolata hurma muz hamur çok yedim oda sanırım bebeği şişirdi.dikkat edecem artık.mübarek benim uşakta ağzını açıp yediklerimi yemiş.onları yiyince bebek içerde şişiyormuş.bir akrabamda öyle demiş 3 kilo 300 gr.doğum yaptığında 2kilo750 ye düşmüş.
Bu sogk havada ckmak istemyrmda disarya evde comelme haraketleri yapiym bari usengecim biraz galibaHurma ye canım bol bol ve Meryem suresi oku fırsat buldukça. Okuyamasan bile dinlemeye çalış.
Evet canım normal doğum. Doktorum ancak 4 kiloyu geçerse sezeryan düşünürüz dedi. Bebeğin kafası aşağıda baya sancım da az çok var ama gelmiyor beyefendi :)sezson sen normal doğum mu bekliyorsun
Günün gelmiş sayılır ondan merak ettim:) peki doktor en geç ne zamana kadar bekleriz dediEvet canım normal doğum. Doktorum ancak 4 kiloyu geçerse sezeryan düşünürüz dedi. Bebeğin kafası aşağıda baya sancım da az çok var ama gelmiyor beyefendi :)
Bak korkuyordun simdi dogumuna birsey kalmamis cok heyecanlandm 7 gun diyor darisi bizlere:)Evet canım normal doğum. Doktorum ancak 4 kiloyu geçerse sezeryan düşünürüz dedi. Bebeğin kafası aşağıda baya sancım da az çok var ama gelmiyor beyefendi :)
Bak bu da mantıklı bende son zamanlarda tatlı çok yiyorum. Bazen çok ağrım olmasına rağmen bu hafta iki kere pasta yaptım :) tahin pekmezle hurmayla geçiştiriyorum bazen . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Benim çocukların da kafası büyük olur genelde.Muayeneden geldik 34+1 de 45 cm boy ve 2365 gr kilomuz. 3 hafta once 1750 gr di doktor kilo alımı iyi dedi. Yuzunu gene göstermedi bizim oglan cok nazlı ya :) eliyle yüzünü kapatmıştı bir de. Coraspini bırakalım artık dedi. Ins bırakınca gelişiminde bir sıkıntı olmaz. Bu arada 2 hafta once acilde kafası 3 hafta ilerde şeker yuklemesi yaptırmadın mi ondan olabilir vs diyen devletteki acil doktoru icin kadin doğumcu muydu bunu diyen dedi doktorum14.haftadan sonra karin cevresi ve bacak boyu uzunluğu takibi önemlidir bzm icin dedi. Baş çevresi bu haftalarda zaten ilerde cikar çoğu bebekte şekerle veya gelişim bozukluğuyla alakası yok dedi. Burda bi arkadaşla konusmustuk nickini hatırlayamadım onun bebisinin de başı ilerdeydi endise etmesin
Çık dolaş işte kafan dağılır.Bu sogk havada ckmak istemyrmda disarya evde comelme haraketleri yapiym bari usengecim biraz galibameryem suresi okuyim o zaman cnm sagol
Ona kalsa bu hafta gelirdi. tetikte ol her an gelebilir 40 haftalık görünüyor yoksa haftaya gel dedi pazartesi gideceğim bakalım ne dicek.Günün gelmiş sayılır ondan merak ettim:) peki doktor en geç ne zamana kadar bekleriz dedi
Amin kuzum. Zamanını beklesin hayırlısı ile diye çok dua ettim. Beşik istemiştik hala kargoda onu bekliyor sanırım :) Rabbim tüm hamişlere zamanında sağlıkla doğurmayı nasip etsinBak korkuyordun simdi dogumuna birsey kalmamis cok heyecanlandm 7 gun diyor darisi bizlere:)
Maşallah kuzuna canım. Doktorumun rahatlığında dolayı da olabilir bende normal doğum istiyorum o anı yaşamayı acısıyla tatlısıyla.. Kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızbenim bebeşimde azıcık kilolu doktor normal diyor ama ben normal istiyorum.38+1 deyim 3450gr olmuş. ilk doğumum olacak kilosu çok olması zorlar diye korkuyorum
Rabbim gonlune gore vermis ne guzel benimde kizimn iki parcasi eksik o da onumu beklyr acaba bakalm hersy hazr sendende beklyrz hayrli haberlerniAmin kuzum. Zamanını beklesin hayırlısı ile diye çok dua ettim. Beşik istemiştik hala kargoda onu bekliyor sanırım :) Rabbim tüm hamişlere zamanında sağlıkla doğurmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?