2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Rabbim gonlune gore vermis ne guzel benimde kizimn iki parcasi eksik o da onumu beklyr acaba bakalm hersy hazr sendende beklyrz hayrli haberlerni
Amin kuzum inşallah. Bugün uzanmıştım sancı girdi birden ayaklandım çamaşır vardı makinaya attım evi süpürdüm yavaş yavaş hem yürüyüş hem çömelme hareketi yapmış olurum diye de düzensiz yine :/

Hala çalışıyorum cnm sanırım haftanın yorgunluğu öyle yaptı sabah dinlenince geçmişti ama cok korktum işlerim yarım kalcak diye daha odasını yerleştirmedim hastane çantam hazır değil ben hiç değilim erkek fatma gb oldum ztn kuaföre gitmeye de üşeniyorum

amin canım inşallah sağlık mutlulukla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Başak mısın:)

ruhum_mavi nasıl gidiyor canım emmesi iyimi kilo aldımı biraz inşallah taburcu olursunuz
Canım pek giremiyorum yeni gördüm kusura bakma. Biz perşembe günü taburcu olduk:) çok şükür bebeğim gayet iyi emziriyorum bol bol. Hergün yavaş yavaş kilo alıyor.Emzir, gaz çıkar, alt değiştir, süt sağ rutini var. Hiç uyumuyorum diyebilirim:) perşembe göbeği düşmüştü bugün ilk banyomuz yaptık

Xinş

Normalde 36 yım usg de 38im.bende yapbam olurmu biran önce doğurmak istiyorum.
Doktora sordum ben hep tek tek aklımdaki hareketleri oda artık istediğin hateketleri yapabilirsin ama kendini zorlama dedi. Pilates topuyla çalış dedi bide. Sende kendi doktoruna sor istersen canım halini durumunu bilir sonuçta. İlişkiyide özellikle tavsiye etti bide onu unutmuşum söylemeyi. Normal doğum için iyi oluyor içeriye giren sıvı dedi. Daha teknik konuştu tabi de aklımda böyle kaldı :)

Kızlar bebişlerinizin kilosunu kafanıza takmayın. 1900 gram bebek büyütüyorum:) sağlıklı olsunlar, ciğerleri ve diğer organları gelişmiş olsun da inanın kilo hiç önemli değil. 34+4 gibi çok erken bir haftada doğum yaptım çok şükür ki hiç bir sağlık problemi yaşamadık. Kilo da alınıyor her türlü. Hatta doğumdan sonra daha kolay alınıyor. Hepiniz kritik haftaları geçtiniz, endişeden olabildiğince uzak durun. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasibetsin

Amin canım çok sağol :) dediğin çok önemli büyüdükçe hepsi aynı kıvama geliyor zaten :) Allah bebeğine sağlıklı güzel bir ömür nasip eylesin. Tüm evlatlarımıza da inşallah

Gebeokulu oluyor ben ona gidiyorum.her hafta pilates topuyla çalışma gösteriyor nefes ve kengel hareketi falan.ama doğumu hızlandırmak için hareket göstermediler.bende özellikle onu soruyorum ama 36 haftadan sonra başlanılacak hereketler varmış dediğin gibi çömelme hareketi.bide gebenin biri pilates topu üzarinde afedersin kalça sallama yani dairesel yuvarlama hareketi gösterdi.bebeğin başı çatıya girsin diye.benim pilates topum yok.ilişkiye bayadır afedersiniz girmiyordum dün duydum bende dişimi sıktım bu sabah karın ağrısından duramadım.acaba sancımıydı.

benim kontrolümde kanama oldu 1,5 cm falan açıklık var. korktum ilişkiyi kestik sormakta hiç aklıma gelmedi. bir dahaki kontrole kadar doğum olmazsa sorayım bende

benim kontrolümde kanama oldu 1,5 cm falan açıklık var. korktum ilişkiyi kestik sormakta hiç aklıma gelmedi. bir dahaki kontrole kadar doğum olmazsa sorayım bende
Sen de bendensin 2 cm dedi bana da. Ne hissediyorsun. Ben bugun bebegimi cok asagida hissediyorum. Karnim da sert gibi ama agri sanci yok. Nstde de sanci cikmadi. Senin cikti mi?

Valla senin işin de benim işim de zor anlayışsız kocalar olunca elimiz mahkum sen dediğin gibi kışın çıkarma çocuğu sürekli de onlar da gelmesin evi temizle pasta yemek derken bütün gün ayakta olursun alıştırma sakın her hafta gelmelerine iş çıkar başına benim kv kalsa sene de bir değil 3 4 kez gelir bu yaz istedi mesela ben yok dedim hiç misafir ağırlıyamam kusuyorum zaten dedim eşime öyle erteledi kadın gezme arıyor resmen alıştırmamak en iyisi sen de öyle yap kimseyi memnun edemeyiz çünkü canımız da çıksa naptın olur sonu
Cnm benim bu mide bulantım yine aşırı olmaya başladı ne güzel eskisi gibi değildim en azından ayda bir iki kusuyordum şimdi yine hergün kusmaya başladım ilaçta fayda etmiyor ben de ekşimeyi hiç demiyorum bile kaç karnına bile ekşiyor sayılı gün kaldı sık dişini diyorum uyku hiç yok günlerdir 3 saatlık uykuyla duruyorum dün gece de yine 5 kadar uyanıktım sonra uyumuşum ama hep uyanık haldeydim 8 de uyandım temizlik var diye neyse çok şükür temizlik bitti ben de bittim pek birşey yapmadım ama ayak altında git gel onu getir götür derken belim ağırmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…