- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.481
Ay çok güldüm yaa. Valla ben her muayeneye giderken sedye temiz mi acaba diye düşünüyorum buaralar da nstde karna konulan başlıklar hiç siliniyor mu diyorum istemsizce sen düşün hangi burç olduğumu ki titiz biri değilimdir
Amin kuzum inşallah. Bugün uzanmıştım sancı girdi birden ayaklandım çamaşır vardı makinaya attım evi süpürdüm yavaş yavaş hem yürüyüş hem çömelme hareketi yapmış olurum diye de düzensiz yine :/Rabbim gonlune gore vermis ne guzel benimde kizimn iki parcasi eksik o da onumu beklyr acaba bakalm hersy hazr sendende beklyrz hayrli haberlerni
Hala çalışıyorum cnm sanırım haftanın yorgunluğu öyle yaptı sabah dinlenince geçmişti ama cok korktum işlerim yarım kalcak diye daha odasını yerleştirmedim hastane çantam hazır değil ben hiç değilim erkek fatma gb oldum ztn kuaföre gitmeye de üşeniyorumcnm cok mu yordun kendini.
ayaklarini uzatip dinlen agrilarinin gecmesini bekle.baktim siddetleniyosa acile gidersin.insallah oyle olmaz.
benimde gun icinde kaskati oluyo gobegim kasiliyo nefes almakta zorlastiriyo.korkma bunlar olucak seyler.
ben dun mesela biraz fazla ayakkta kaldim.bi kac isim vardi mutfakta ayaktayken anlamadim.bi oturdum belim kasiklarim cok agridi.sanci girdi sanirim.bi daha o kadar ayakta kalmicam dedim.
amin canım inşallah sağlık mutlulukla kucaklarımıza alırız bebişlerimiziMaşallah kuzuna canım. Doktorumun rahatlığında dolayı da olabilir bende normal doğum istiyorum o anı yaşamayı acısıyla tatlısıyla.. Kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Başak mısın:)Ay çok güldüm yaa. Valla ben her muayeneye giderken sedye temiz mi acaba diye düşünüyorum buaralar da nstde karna konulan başlıklar hiç siliniyor mu diyorum istemsizce sen düşün hangi burç olduğumu ki titiz biri değilimdir
Canım pek giremiyorum yeni gördüm kusura bakma. Biz perşembe günü taburcu olduk:) çok şükür bebeğim gayet iyi emziriyorum bol bol. Hergün yavaş yavaş kilo alıyor.Emzir, gaz çıkar, alt değiştir, süt sağ rutini var. Hiç uyumuyorum diyebilirim:) perşembe göbeği düşmüştü bugün ilk banyomuz yaptıkruhum_mavi nasıl gidiyor canım emmesi iyimi kilo aldımı biraz inşallah taburcu olursunuz
Aynen :)) senin hangisiBaşak mısın:)
Bak bu da mantıklı bende son zamanlarda tatlı çok yiyorum. Bazen çok ağrım olmasına rağmen bu hafta iki kere pasta yaptım :) tahin pekmezle hurmayla geçiştiriyorum bazen . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah[/QUOT inşallah canım.ama ne güzel valla sana imrendim senin az kalmış.ben ölüyorum valla ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne gezebiliyorum.
Doktora sordum ben hep tek tek aklımdaki hareketleri oda artık istediğin hateketleri yapabilirsin ama kendini zorlama dedi. Pilates topuyla çalış dedi bide. Sende kendi doktoruna sor istersen canım halini durumunu bilir sonuçta. İlişkiyide özellikle tavsiye etti bide onu unutmuşum söylemeyi. Normal doğum için iyi oluyor içeriye giren sıvı dedi. Daha teknik konuştu tabi de aklımda böyle kaldı :)Normalde 36 yım usg de 38im.bende yapbam olurmu biran önce doğurmak istiyorum.
Erken doğum riskin yoksa herşey serbest genelde canım. Sadece zorlama kendini dedi. yinede sor tabi ama özellikle ilişkiyide önerdi doktorum mesela bana114 37 b3nde cnm baslasm mi simdiden bebde normal dusunyrm
Ben teraziyi en baştaki :))Aynen :)) senin hangisi
Balık la aslan çok komik geldi banadaayyy ne güldüm krize girdim yaaa
Amin canım çok sağol :) dediğin çok önemli büyüdükçe hepsi aynı kıvama geliyor zaten :) Allah bebeğine sağlıklı güzel bir ömür nasip eylesin. Tüm evlatlarımıza da inşallahKızlar bebişlerinizin kilosunu kafanıza takmayın. 1900 gram bebek büyütüyorum:) sağlıklı olsunlar, ciğerleri ve diğer organları gelişmiş olsun da inanın kilo hiç önemli değil. 34+4 gibi çok erken bir haftada doğum yaptım çok şükür ki hiç bir sağlık problemi yaşamadık. Kilo da alınıyor her türlü. Hatta doğumdan sonra daha kolay alınıyor. Hepiniz kritik haftaları geçtiniz, endişeden olabildiğince uzak durun. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasibetsin
Gebeokulu oluyor ben ona gidiyorum.her hafta pilates topuyla çalışma gösteriyor nefes ve kengel hareketi falan.ama doğumu hızlandırmak için hareket göstermediler.bende özellikle onu soruyorum ama 36 haftadan sonra başlanılacak hereketler varmış dediğin gibi çömelme hareketi.bide gebenin biri pilates topu üzarinde afedersin kalça sallama yani dairesel yuvarlama hareketi gösterdi.bebeğin başı çatıya girsin diye.benim pilates topum yokDoktora sordum ben hep tek tek aklımdaki hareketleri oda artık istediğin hateketleri yapabilirsin ama kendini zorlama dedi. Pilates topuyla çalış dedi bide. Sende kendi doktoruna sor istersen canım halini durumunu bilir sonuçta. İlişkiyide özellikle tavsiye etti bide onu unutmuşum söylemeyi. Normal doğum için iyi oluyor içeriye giren sıvı dedi. Daha teknik konuştu tabi de aklımda böyle kaldı :)
benim kontrolümde kanama oldu 1,5 cm falan açıklık var. korktum ilişkiyi kestik sormakta hiç aklıma gelmedi. bir dahaki kontrole kadar doğum olmazsa sorayım bendeDoktora sordum ben hep tek tek aklımdaki hareketleri oda artık istediğin hateketleri yapabilirsin ama kendini zorlama dedi. Pilates topuyla çalış dedi bide. Sende kendi doktoruna sor istersen canım halini durumunu bilir sonuçta. İlişkiyide özellikle tavsiye etti bide onu unutmuşum söylemeyi. Normal doğum için iyi oluyor içeriye giren sıvı dedi. Daha teknik konuştu tabi de aklımda böyle kaldı :)
Aynen canım şimdiden uykusuzum bebiş doğunca nasıl olacak bilmiyorum. Pelvis ağrısından çok çektim doğumumuz iyi geçer inşallah
Sen de bendensin 2 cm dedi bana da. Ne hissediyorsun. Ben bugun bebegimi cok asagida hissediyorum. Karnim da sert gibi ama agri sanci yok. Nstde de sanci cikmadi. Senin cikti mi?benim kontrolümde kanama oldu 1,5 cm falan açıklık var. korktum ilişkiyi kestik sormakta hiç aklıma gelmedi. bir dahaki kontrole kadar doğum olmazsa sorayım bende
Valla senin işin de benim işim de zor anlayışsız kocalar olunca elimiz mahkum sen dediğin gibi kışın çıkarma çocuğu sürekli de onlar da gelmesin evi temizle pasta yemek derken bütün gün ayakta olursun alıştırma sakın her hafta gelmelerine iş çıkar başına benim kv kalsa sene de bir değil 3 4 kez gelir bu yaz istedi mesela ben yok dedim hiç misafir ağırlıyamam kusuyorum zaten dedim eşime öyle erteledi kadın gezme arıyor resmen alıştırmamak en iyisi sen de öyle yap kimseyi memnun edemeyiz çünkü canımız da çıksa naptın olur sonucnm ben de bic sevmem kv yemeklerini.cok beceriksiz hic guzel yapamaz ama övunur bi de yaptiklariyla saka gibi.
her gittgimde ben yaparim bi cesit o bi cesit yapar.ben yaptigim icn yerim onunkini de az yerim.biraz daha ye falan der yok doydum anne yeter derim.
hele hamileyken asla gitmedim midemi bahane edip.yemedim biseyini.herseyi yiyemiuorum zeytinyagiyla yemek yapiyorum falan diye kactim.zaten onlar da gorduler bi kac yanlarinda kustum iyi oldu.yoksa bana gelmiyo diye kuserdi kv.
cnm sen de bebekle beraber 3 4 cesit yapmican.onlerine ne versen yiyecekler mecbur.cok cok yapcan ki bi daha bi daha yapma.basit menüler yap.hiv ugrasma agirlicam kv diye.nasilsa hic bi sekilde memnun kalmicak.kalsa da senin gucun taakatin olmicak.
ben sahsen eger kv bende kalirsa hic kusura bakmasin eskisi gibi pastalar borekler goremez.onune ne versem yiyecek.oncelik cocuk cunku.onlari memnun etmeye kalkarsak bebegimizle ilgilenemeyizki.kaynanam baktim mirin kirin ediyo onceligim bebek artik once onunla ilgilenmem lazim dicem.duzenimiz cok degiscek neticede.
mesela biz kv ye giderdik gece 12 1 gibi eve gelirdik.ama esime diyorumki eskisi gibi gece gelmek yok ona gore cocugun uyku saati olcak erken gelicez 8 gibi falan diyorum.kv ye de mesela kis vakti her hafta beklemesin.her hafta giderdik biz.bebekle artik siz gelirsiniz diyorum.
ama is eşte bitiyo esimiz cikip dese ki anne gelemeyiz bebek hasta olur anne cocuk uyuczk erken kalkmaliyiz dese senjn esin de anne gerek yok 10 gun kalin tabi ki gelin ne zmn istersenjz ama hep siz olmicsksiniz esime 10 gun yeter gerisini artik kendi halletsin dese he hır gür cikar ne kimse darilir.ama beceriksizler iki cift laf edemiyolar.bize patliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?