2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm yap haraketleri bende yapiyorim comelme ins dogururz sen bekledin gelmez brde sezaryan oluyormussun

Erken doğum riskin yoksa herşey serbest genelde canım. Sadece zorlama kendini dedi. yinede sor tabi ama özellikle ilişkiyide önerdi doktorum mesela bana
Benm.kocm ya nimda degl olsa bende doguma kadar yapardm avilmaya faydalyms sen yap ins faydali olur

Reactions: 114
Cnm yap haraketleri bende yapiyorim comelme ins dogururz sen bekledin gelmez brde sezaryan oluyormussun
:) hiç şaşırmam. Beni korkutan suni sancı umarım gerek kalmaz eltim doğumdan sonra bile ilacın etkisiyle sancılanıyordu bikaç gün boyunca

Bizim sancı sandıklarımız sancı değil bence. Bugün nstde kasılmam oldu evde olduğu gibi baktım 45 yazıyordu. Halbuki bende sancı mı ki diyordum evde onu yaşayınca. Sordum 100 e gelmesi lazım dedi. Yarısı bile değil :) sancıya daha gelmedik muhtemelen :) ben aldım pilates topu canım decatlon da uygun fiyatlar

Merhaba arkadaşlar kontrolüm vardı bugün 7 aralığa gün aldık 2680 kilosu Doğuma kadar 3 kiloyu bulur inşallah.Bu arada yaşadığımız kasılmalar sertleşmeler sancıymış nst de kasıldığım anda 50 lere çıktı rakamlar 3-4 kez. Doktırum sancıların var ara ara dedi bebişler alıştırma yapıyormuş.

Kızlar ben 38 i bitirdim sayılır doktorum bugün bol egzersiz yap dedi benim haftamda olan varsa özellikle çömelme hareketini tavsiye etti ufak ıkınmalarda yapabilirsin dedi.
Bana 37 ye girince başla dedi. Bugün de sordu tekrar yürüyüş yapıyorsun dimi diye. Çarşı pazar geziyorum dedim ben de gerçekten öyle evde duymamaya çalışıyorum hareket çok önemli son zamanlar. Ama soğuk almışım burun akıntısı baş ağrısı var napcam bilmiyorum

114 37 b3nde cnm baslasm mi simdiden bebde normal dusunyrm
Başla canım. Bana hem yürüyüş hem çömelme hareketi verdi 37 de.

Ben de geçen hafta çatı muayenesi oldum. Baş aşağı duruyor ama kafası yukarda dedi. Bugün bir tık daha aşağıda ama çok değil dedi

Ayyy katıldım gülmekten bu adamın burçlarla ilgili birkaç videosu denk gelmişti ama Doğumhaneyi izlememiştim süper olmuş

Erken doğum riskin yoksa herşey serbest genelde canım. Sadece zorlama kendini dedi. yinede sor tabi ama özellikle ilişkiyide önerdi doktorum mesela bana
Biz uzuuunn zamandır ilişkiyi bıraktık ben acırsa diye korkuyorum eşim bişey okursa diye. Son zamanlarda özellikle çok iyiymiş ama korkuyoruz ikimizde

Kaynanamda cekmis cok kotu diyor herkes kotu diyor bende korkuyrm suni sancidan
Gerçek sancı da 30-40 sn sancıyı çekiyorsun 3-5 dk dinleniyorsun. Sonra tekrar sancı geliyor. Sancı-dinlenme-sancı şeklimde gidiyor, iki hormon çalışıyormuş. Suni sancıda sürekli sancı hiç dinlenme yok . Sancı yapan hormon verildiği için arada dinlenme süresi hiç yok. O yüzden suni sancıyı kötü diyor herkes. İnşaAllah gerek kalmaz bizlerde kendi sancımızla yaparız İnşaAllah doğumumuzu

Sabah kalktığında elleri şişen varmı ? Ellerimi kapatirken yani yumruk yapmaya çalişirken acıyor. Sonra kalkınca yarım saat içinde geçiyor.
Canım benim 4.aydan beri ellerimde şişme var. Yüzükleri çıkardım taa o zaman. Ayaklarimdada var. Hele sabah kalkınca aynen hic kapanmıyor ellerim ama sürekli idrar tahlili ile takip ediyor doktor bir sorun çıkmıyor. Bide bende 3 aydir falan geçmeyen bilek ağrılarım var ki düşman başına. Bazen saçımı toplamiyorum bir bardak su alamiyorum. Insallah bileklerim dogurunca geçer

Muthis bir aciklama oldu suan. İnsallah gerek kalmaz hicbirimiz icin

Doktor söylüyor zaten sancı var veya yok diye. Bende dün yine çıktı doktor doğumu salıya aldı. Cumayı beklemeyecek diye... bu gün daha da çoğaldı adalatı 3 e çıkardı. Daha da geçmezse gel alalım dedi ama inşallah çoğalmaz

İnşallah canım. Sağlık olsun herşey endişelenme

benim de kuafore gitmem lazim asiri cirkinlestim kaş biyik ne varsa aldirmam lazim saclarimi kestirmem lazim.bastan ayaga bi bakim sart.bebek varken hic cikamam.ben de cok useniyorum ama mecbur artik bu hafta ici gidicem ben
cnm izin kullanmicak misin dogumdan sonraya mi kullancaksin.
zaten az kaldi doguma kendini cok yorma bebis erken gelmeye niyetlenmesin cnm
bi doktora gozukmende fayda var aslinda belki calisma diyebilir sancin cikarsa nts de falan.

Evet canım geçen hafta bacak ve karın olarak bir hafta ileride gözüküyordu. Bu hafta tam haftasıyla uyumlu ölçtü. iki hafta öncede 2hafta ileride ölçtü. Cok güvenemiyorum artık ölçümlerine.
Benimkide bacak karın ileri çıkıyo diye sezeryan diyo o yüzden sordum sağol canım

İyi akşamlar kızlar.. Bugün doktora bebeğin duruşunu sordum. Kafa aşağıda yüzü sol tarafa dönük, poposu sağda, ayakları yukarda, elleri kolları sağda dedi. Yeni aklıma geldi. Kafası yan mı duruyor acaba o zaman çünkü popo bayağı sol tarafta. Ayaklarıyla ittiriyor kendisini kaburgalara vuruyor ama kanala girmemiş. Kafası yan da o yüzden mi acaba öyle oluyor. Sol bacak vajina arasındaki kemiğimde bazen aşırı baskı hissediyorum. Bizimki gelmeye çalışıyor da gelemiyor mu acaba

El kol sol diyecektim *

Benim 40a dusuk diyoruz artik,ortalama 70-80 lerde geziyor. En cok 110 kusuru gordum. Yine oyle asiri agri yok ama rahatsizlik hissi artiyor. Umarim dogum sancisi da boyle olur ne rahat bagirmadan cek git

Hayirlisi olsun cok heyecanli ya, 40a kadar beklemek mi istiyorsun?

Reactions: 114
Sesaryen olacak ya Salıya kadar beklesin istiyorum. Dikişlerim yırtılır diye korkuyorum sancılardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…