- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.501
Cnm yap haraketleri bende yapiyorim comelme ins dogururz sen bekledin gelmez brde sezaryan oluyormussunAmin kuzum inşallah. Bugün uzanmıştım sancı girdi birden ayaklandım çamaşır vardı makinaya attım evi süpürdüm yavaş yavaş hem yürüyüş hem çömelme hareketi yapmış olurum diye de düzensiz yine :/
Benm.kocm ya nimda degl olsa bende doguma kadar yapardm avilmaya faydalyms sen yap ins faydali olurErken doğum riskin yoksa herşey serbest genelde canım. Sadece zorlama kendini dedi. yinede sor tabi ama özellikle ilişkiyide önerdi doktorum mesela bana
:) hiç şaşırmam. Beni korkutan suni sancı umarım gerek kalmaz eltim doğumdan sonra bile ilacın etkisiyle sancılanıyordu bikaç gün boyuncaCnm yap haraketleri bende yapiyorim comelme ins dogururz sen bekledin gelmez brde sezaryan oluyormussun
Bizim sancı sandıklarımız sancı değil bence. Bugün nstde kasılmam oldu evde olduğu gibi baktım 45 yazıyordu. Halbuki bende sancı mı ki diyordum evde onu yaşayınca. Sordum 100 e gelmesi lazım dedi. Yarısı bile değil :) sancıya daha gelmedik muhtemelen :) ben aldım pilates topu canım decatlon da uygun fiyatlarGebeokulu oluyor ben ona gidiyorum.her hafta pilates topuyla çalışma gösteriyor nefes ve kengel hareketi falan.ama doğumu hızlandırmak için hareket göstermediler.bende özellikle onu soruyorum ama 36 haftadan sonra başlanılacak hereketler varmış dediğin gibi çömelme hareketi.bide gebenin biri pilates topu üzarinde afedersin kalça sallama yani dairesel yuvarlama hareketi gösterdi.bebeğin başı çatıya girsin diye.benim pilates topum yok.ilişkiye bayadır afedersiniz girmiyordum dün duydum bende dişimi sıktım bu sabah karın ağrısından duramadım.acaba sancımıydı.
Kaynanamda cekmis cok kotu diyor herkes kotu diyor bende korkuyrm suni sancidan:) hiç şaşırmam. Beni korkutan suni sancı umarım gerek kalmaz eltim doğumdan sonra bile ilacın etkisiyle sancılanıyordu bikaç gün boyunca
İnşallah kendiliğinden olur kuzum yaKaynanamda cekmis cok kotu diyor herkes kotu diyor bende korkuyrm suni sancidan
Bana 37 ye girince başla dedi. Bugün de sordu tekrar yürüyüş yapıyorsun dimi diye. Çarşı pazar geziyorum dedim ben deKızlar ben 38 i bitirdim sayılır doktorum bugün bol egzersiz yap dedi benim haftamda olan varsa özellikle çömelme hareketini tavsiye etti ufak ıkınmalarda yapabilirsin dedi.
Başla canım. Bana hem yürüyüş hem çömelme hareketi verdi 37 de.114 37 b3nde cnm baslasm mi simdiden bebde normal dusunyrm
Ben de geçen hafta çatı muayenesi oldum. Baş aşağı duruyor ama kafası yukarda dedi. Bugün bir tık daha aşağıda ama çok değil dedi114 Sezerbusra21 evet bende 37yim doktor bana da bol bol yürü squat hareketini yap ama yürümek en önemlisi dedi. Benim bebeğim ultrasonda baktıgında dogum pozisyonu almış dedi ama alttan baktıgında daha kanala bile girmemiş dedi. Yürümek yardımcı oluyormuş da bu sogukta yarım saat-45 dk yürüdüm şuan başım çatlıyor rüzgardan
Ayyy katıldım gülmekten
Biz uzuuunn zamandır ilişkiyi bıraktıkErken doğum riskin yoksa herşey serbest genelde canım. Sadece zorlama kendini dedi. yinede sor tabi ama özellikle ilişkiyide önerdi doktorum mesela bana
Gerçek sancı da 30-40 sn sancıyı çekiyorsun 3-5 dk dinleniyorsun. Sonra tekrar sancı geliyor. Sancı-dinlenme-sancı şeklimde gidiyor, iki hormon çalışıyormuş. Suni sancıda sürekli sancı hiç dinlenme yok . Sancı yapan hormon verildiği için arada dinlenme süresi hiç yok. O yüzden suni sancıyı kötü diyor herkes. İnşaAllah gerek kalmaz bizlerdeKaynanamda cekmis cok kotu diyor herkes kotu diyor bende korkuyrm suni sancidan
Canım benim 4.aydan beri ellerimde şişme var. Yüzükleri çıkardım taa o zaman. Ayaklarimdada var. Hele sabah kalkınca aynen hic kapanmıyor ellerim ama sürekli idrar tahlili ile takip ediyor doktor bir sorun çıkmıyor. Bide bende 3 aydir falan geçmeyen bilek ağrılarım var ki düşman başına. Bazen saçımı toplamiyorum bir bardak su alamiyorum. Insallah bileklerim dogurunca geçerSabah kalktığında elleri şişen varmı ? Ellerimi kapatirken yani yumruk yapmaya çalişirken acıyor. Sonra kalkınca yarım saat içinde geçiyor.
Muthis bir aciklama oldu suan. İnsallah gerek kalmaz hicbirimiz icinGerçek sancı da 30-40 sn sancıyı çekiyorsun 3-5 dk dinleniyorsun. Sonra tekrar sancı geliyor. Sancı-dinlenme-sancı şeklimde gidiyor, iki hormon çalışıyormuş. Suni sancıda sürekli sancı hiç dinlenme yok . Sancı yapan hormon verildiği için arada dinlenme süresi hiç yok. O yüzden suni sancıyı kötü diyor herkes. İnşaAllah gerek kalmaz bizlerdekendi sancımızla yaparız İnşaAllah doğumumuzu
Doktor söylüyor zaten sancı var veya yok diye. Bende dün yine çıktı doktor doğumu salıya aldı. Cumayı beklemeyecek diye... bu gün daha da çoğaldı adalatı 3 e çıkardı. Daha da geçmezse gel alalım dedi ama inşallah çoğalmazBizim sancı sandıklarımız sancı değil bence. Bugün nstde kasılmam oldu evde olduğu gibi baktım 45 yazıyordu. Halbuki bende sancı mı ki diyordum evde onu yaşayınca. Sordum 100 e gelmesi lazım dedi. Yarısı bile değil :) sancıya daha gelmedik muhtemelen :) ben aldım pilates topu canım decatlon da uygun fiyatlar
İnşallah canım. Sağlık olsun herşey endişelenmeDoktor söylüyor zaten sancı var veya yok diye. Bende dün yine çıktı doktor doğumu salıya aldı. Cumayı beklemeyecek diye... bu gün daha da çoğaldı adalatı 3 e çıkardı. Daha da geçmezse gel alalım dedi ama inşallah çoğalmaz
benim de kuafore gitmem lazim asiri cirkinlestim kaş biyik ne varsa aldirmam lazim saclarimi kestirmem lazim.bastan ayaga bi bakim sart.bebek varken hic cikamam.ben de cok useniyorum ama mecbur artik bu hafta ici gidicem benHala çalışıyorum cnm sanırım haftanın yorgunluğu öyle yaptı sabah dinlenince geçmişti ama cok korktum işlerim yarım kalcak diye daha odasını yerleştirmedim hastane çantam hazır değil ben hiç değilim erkek fatma gb oldum ztn kuaföre gitmeye de üşeniyorum
Sezeryan gibi konuşuyo ama önce çatı muayenesi dedi.Doğum tarihi için bişey demedi ama genelde sata göre yapıyolarPeki canım senin doktor ne diyor.sezeryanmı normal doğummu yoksa usg ye mi doğurtturacaklar sata göremi
Benimkide bacak karın ileri çıkıyo diye sezeryan diyo o yüzden sordum sağol canımEvet canım geçen hafta bacak ve karın olarak bir hafta ileride gözüküyordu. Bu hafta tam haftasıyla uyumlu ölçtü. iki hafta öncede 2hafta ileride ölçtü. Cok güvenemiyorum artık ölçümlerine.
El kol sol diyecektim *İyi akşamlar kızlar.. Bugün doktora bebeğin duruşunu sordum. Kafa aşağıda yüzü sol tarafa dönük, poposu sağda, ayakları yukarda, elleri kolları sağda dedi. Yeni aklıma geldi. Kafası yan mı duruyor acaba o zaman çünkü popo bayağı sol tarafta. Ayaklarıyla ittiriyor kendisini kaburgalara vuruyor ama kanala girmemiş. Kafası yan da o yüzden mi acaba öyle oluyor. Sol bacak vajina arasındaki kemiğimde bazen aşırı baskı hissediyorum. Bizimki gelmeye çalışıyor da gelemiyor mu acaba
Benim 40a dusuk diyoruz artik,ortalama 70-80 lerde geziyor. En cok 110 kusuru gordum. Yine oyle asiri agri yok ama rahatsizlik hissi artiyor. Umarim dogum sancisi da boyle olur ne rahat bagirmadan cek gitBizim sancı sandıklarımız sancı değil bence. Bugün nstde kasılmam oldu evde olduğu gibi baktım 45 yazıyordu. Halbuki bende sancı mı ki diyordum evde onu yaşayınca. Sordum 100 e gelmesi lazım dedi. Yarısı bile değil :) sancıya daha gelmedik muhtemelen :) ben aldım pilates topu canım decatlon da uygun fiyatlar
Hayirlisi olsun cok heyecanli ya, 40a kadar beklemek mi istiyorsun?Doktor söylüyor zaten sancı var veya yok diye. Bende dün yine çıktı doktor doğumu salıya aldı. Cumayı beklemeyecek diye... bu gün daha da çoğaldı adalatı 3 e çıkardı. Daha da geçmezse gel alalım dedi ama inşallah çoğalmaz
Sesaryen olacak ya Salıya kadar beklesin istiyorum. Dikişlerim yırtılır diye korkuyorum sancılardan.Benim 40a dusuk diyoruz artik,ortalama 70-80 lerde geziyor. En cok 110 kusuru gordum. Yine oyle asiri agri yok ama rahatsizlik hissi artiyor. Umarim dogum sancisi da boyle olur ne rahat bagirmadan cek git
Hayirlisi olsun cok heyecanli ya, 40a kadar beklemek mi istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?