- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.521
tek çalışan ben değilmişim demek ki..çok yorucu oluyor okula gittiğim günler ayakta kalmaktan sancı oluyor akşamları..sizin meslek ne ayakta kalıyorsanız ondan da olabilirHala çalışıyorum cnm sanırım haftanın yorgunluğu öyle yaptı sabah dinlenince geçmişti ama cok korktum işlerim yarım kalcak diye daha odasını yerleştirmedim hastane çantam hazır değil ben hiç değilim erkek fatma gb oldum ztn kuaföre gitmeye de üşeniyorum
Ben bugün 34+1 im muayenem vardi. Doktorum bugün doğsa kuvoze girmeme ihtimali yüksek dedi. Kilosu 2365 gr cikiyor. Sizin kilosu ultrasonla uyumlu mu doğdu? Bir de neden erken geldi bebis, belirti var miydi?Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin ins.Kızlar bebişlerinizin kilosunu kafanıza takmayın. 1900 gram bebek büyütüyorum:) sağlıklı olsunlar, ciğerleri ve diğer organları gelişmiş olsun da inanın kilo hiç önemli değil. 34+4 gibi çok erken bir haftada doğum yaptım çok şükür ki hiç bir sağlık problemi yaşamadık. Kilo da alınıyor her türlü. Hatta doğumdan sonra daha kolay alınıyor. Hepiniz kritik haftaları geçtiniz, endişeden olabildiğince uzak durun. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasibetsin
Eyvahlar olsun o zaman daha benim çekeceğim var.36 haftadayım.bebek 5 kilo olur ozamanaSezeryan gibi konuşuyo ama önce çatı muayenesi dedi.Doğum tarihi için bişey demedi ama genelde sata göre yapıyolar
Olmaz merak etme. Çok hızlı mu kilo alıyor. Doktor bugün bana artık kilosu boyu çok farketmez dedi meselaEyvahlar olsun o zaman daha benim çekeceğim var.36 haftadayım.bebek 5 kilo olur ozamana
su an kaç kilo ki..bir de bu kilo işi çok da tahmin edilen gibi çıkmayabiliyor bazı özendeki sezaryendi doktorlar kiloyu hep fazla ölçüyor..doktorunun tavrından anlayabilirsin bunu..hem korkma önemli olan ikinizin de sağlıkla kurtulmasıEyvahlar olsun o zaman daha benim çekeceğim var.36 haftadayım.bebek 5 kilo olur ozamana
canım artık sen bol bol yürü plates topunda hareket yap..gün içinde aktif ol sürekli ki bebiş gelmeye başlasın yavaştanMuayenemiz vardı bugün 3100 gr olmuş. Sancı çıkmadı herşey yoklunda Elhamdulillah
evet canım doktorun doğru demiş o sancılar uyarıyor ve sütun geliyor..benim öyle oldu mesela sancılar ise yaramadı açılma olmadi ama doğum sonrası sürüm hemen geldi.kardeşimse direk sezaryen oldu sütü gelmedi bir kaç günBugün kontrolde yine bir hafta önce çıktı canım kafası. Seninki ne kadar önde acaba ? Bugünde onu konuştuk doktorla biliyomusun. Hani dedim normal başlayıp sonra sezeryana dönerse boşuna o kadar sancı ağrı çekmiş olurum dimi falan diye (tabi konuşmanın öncesi sonrasıda var) oda bu durum bile avantaj oluyor anne için sancı çektiği için bol bol sütü geliyor olumsuz düşünme herşeyin karşılığı oluyor dedi :)
canım arkaya monte edilen daha kullanışlı olur gibi diğeri çok geniş olduğundan sıkıntı çıkarabilirya kızlar ben kararsız kaldım
Eki Görüntüle 2209019
ben bundan istiyorum beşiğin yanına monte ediliyor daha pratik sanki ama babam bunu fazla kullanmazsın en fazla 1 sene diyor oda şunu
Eki Görüntüle 2209020
diyor bunu baya kullanırsın diyor. bununda oturaklı şekli var ama bu sefer ben beşik arabayı sürmekte zorlanacağım geniş yürümem lazım. diğerinde kapıdan zor geçersin diyor babam. birde türkiyede ki yollarda kullanabilecek misin diyor. ne yapacağımı bilmiyorum kızım uzun yol yürümez arabamız da yok o yüzden böyle birşey almak zorundayım bana eziyet etmesin diye
Canim ne kadar guzel olmus
Çok teşekkür ederimCanim ne kadar guzel olmus.gule gule kullanin insallah
Bugün doktorum kızımın kilosunu ölçtü 3400 çıkıyor ama 3300 kabul edelim dedi mesela. Normal doğumla ilgili konuşurkende 4 kilonun üstündeyse ve özellikle suyu fazlaysa zor oluyor normal doğum dedi. Su fazla olunca bebek yolunu bulamıyormuş. Bi hastasını anlattı mesela. Suyu fazlaymış çok istemiş normal doğum denemişler ısrarı üzerine ama sonra sezeryana dönmüşler mecbur bebek girememiş kanala.su an kaç kilo ki..bir de bu kilo işi çok da tahmin edilen gibi çıkmayabiliyor bazı özendeki sezaryendi doktorlar kiloyu hep fazla ölçüyor..doktorunun tavrından anlayabilirsin bunu..hem korkma önemli olan ikinizin de sağlıkla kurtulması
yok cnm asla eskisi gibi herseyi onlerine sermem.zaten kv kalmaz gibime geliyo.cok uzak degiliz biz bi dolmusluk uzaktliktayiz.ilkten zirt birt gelir ama bence.gelirse de dedigim gibi ugrasamam kendimize ne yemek yapiyosak onu yaparim.bi de Allah tan evim kucuk oldugu icin kalacak yer yok diye kivirdim.annem gelip kalcak iki kisiye gerek yok.ev buyuk olsaydi kesin kalirdi.bi yandan da iyi ki kış mevsimine denk geliyo bebek hasta olur diye bahane ederim gitmem.yoksa surekli bekler.Valla senin işin de benim işim de zor anlayışsız kocalar olunca elimiz mahkum sen dediğin gibi kışın çıkarma çocuğu sürekli de onlar da gelmesin evi temizle pasta yemek derken bütün gün ayakta olursun alıştırma sakın her hafta gelmelerine iş çıkar başına benim kv kalsa sene de bir değil 3 4 kez gelir bu yaz istedi mesela ben yok dedim hiç misafir ağırlıyamam kusuyorum zaten dedim eşime öyle erteledi kadın gezme arıyor resmen alıştırmamak en iyisi sen de öyle yap kimseyi memnun edemeyiz çünkü canımız da çıksa naptın olur sonu
Cnm benim bu mide bulantım yine aşırı olmaya başladı ne güzel eskisi gibi değildim en azından ayda bir iki kusuyordum şimdi yine hergün kusmaya başladım ilaçta fayda etmiyor ben de ekşimeyi hiç demiyorum bile kaç karnına bile ekşiyor sayılı gün kaldı sık dişini diyorum uyku hiç yok günlerdir 3 saatlık uykuyla duruyorum dün gece de yine 5 kadar uyanıktım sonra uyumuşum ama hep uyanık haldeydim 8 de uyandım temizlik var diye neyse çok şükür temizlik bitti ben de bittim pek birşey yapmadım ama ayak altında git gel onu getir götür derken belim ağırmaya başladı
Süper olmuş canım sağlıkla kavuş inşallah paşana
cnm sanci beline vuruyor ayni zmnda adet agrisi gibi agri cekiyosunBizim sancı sandıklarımız sancı değil bence. Bugün nstde kasılmam oldu evde olduğu gibi baktım 45 yazıyordu. Halbuki bende sancı mı ki diyordum evde onu yaşayınca. Sordum 100 e gelmesi lazım dedi. Yarısı bile değil :) sancıya daha gelmedik muhtemelen :) ben aldım pilates topu canım decatlon da uygun fiyatlar
Ins artk dogsun diye rabbime dua edyrm ama kizmn gelmeye niyeti yok galibaGerçek sancı da 30-40 sn sancıyı çekiyorsun 3-5 dk dinleniyorsun. Sonra tekrar sancı geliyor. Sancı-dinlenme-sancı şeklimde gidiyor, iki hormon çalışıyormuş. Suni sancıda sürekli sancı hiç dinlenme yok . Sancı yapan hormon verildiği için arada dinlenme süresi hiç yok. O yüzden suni sancıyı kötü diyor herkes. İnşaAllah gerek kalmaz bizlerdekendi sancımızla yaparız İnşaAllah doğumumuzu
Harika bayıldım ellerine sağlık canım
Süper olmuş canım sağlıkla kavuş inşallah paşana
Begenmenize çok sevindim sagolun kızlar allah razı olsunHarika bayıldım ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?