2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
tek çalışan ben değilmişim demek ki..çok yorucu oluyor okula gittiğim günler ayakta kalmaktan sancı oluyor akşamları..sizin meslek ne ayakta kalıyorsanız ondan da olabilir

Ben bugün 34+1 im muayenem vardi. Doktorum bugün doğsa kuvoze girmeme ihtimali yüksek dedi. Kilosu 2365 gr cikiyor. Sizin kilosu ultrasonla uyumlu mu doğdu? Bir de neden erken geldi bebis, belirti var miydi?Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin ins.

Eyvahlar olsun o zaman daha benim çekeceğim var.36 haftadayım.bebek 5 kilo olur ozamana
su an kaç kilo ki..bir de bu kilo işi çok da tahmin edilen gibi çıkmayabiliyor bazı özendeki sezaryendi doktorlar kiloyu hep fazla ölçüyor..doktorunun tavrından anlayabilirsin bunu..hem korkma önemli olan ikinizin de sağlıkla kurtulması

evet canım doktorun doğru demiş o sancılar uyarıyor ve sütun geliyor..benim öyle oldu mesela sancılar ise yaramadı açılma olmadi ama doğum sonrası sürüm hemen geldi.kardeşimse direk sezaryen oldu sütü gelmedi bir kaç gün

Reactions: 114
canım arkaya monte edilen daha kullanışlı olur gibi diğeri çok geniş olduğundan sıkıntı çıkarabilir

Bugün doktorum kızımın kilosunu ölçtü 3400 çıkıyor ama 3300 kabul edelim dedi mesela. Normal doğumla ilgili konuşurkende 4 kilonun üstündeyse ve özellikle suyu fazlaysa zor oluyor normal doğum dedi. Su fazla olunca bebek yolunu bulamıyormuş. Bi hastasını anlattı mesela. Suyu fazlaymış çok istemiş normal doğum denemişler ısrarı üzerine ama sonra sezeryana dönmüşler mecbur bebek girememiş kanala.

yok cnm asla eskisi gibi herseyi onlerine sermem.zaten kv kalmaz gibime geliyo.cok uzak degiliz biz bi dolmusluk uzaktliktayiz.ilkten zirt birt gelir ama bence.gelirse de dedigim gibi ugrasamam kendimize ne yemek yapiyosak onu yaparim.bi de Allah tan evim kucuk oldugu icin kalacak yer yok diye kivirdim.annem gelip kalcak iki kisiye gerek yok.ev buyuk olsaydi kesin kalirdi.bi yandan da iyi ki kış mevsimine denk geliyo bebek hasta olur diye bahane ederim gitmem.yoksa surekli bekler.
cnm benim sabah mide bulantilarim oluyo ama o da reflü bulandiriyo.ve gun icinde agiz aciligi bogazdaki yumru da aynj sekilde midemi kotu yapiyo.hala surekli biseyler yiyorum. havuc yiyorum mesela.reflî beni bitirdi.hamilelik bulantisini zoferle geciriyorum da reflüyu hic bisey gecirmiyo.
bi de bu gunler hic gecmiyo 2 hafta kaldi ve benim heyecanli sevincli olmam gerekirken daha bi depresif oldum neden boyle oldum cozemedim.
galiba inanamiyorum hala 36.haftaya kadar gelebildigime.
ben de tatli kurabiye yaptim bugun.yarinda tuzlu yaparim atarim buzluga.
hatta bi kac pişilik hamur yogurup buzluga atmaya dusunuyorum kolaylik olsun diye.
ben bugun sabahladim valla 6 ya kadar uyuyamadim.esim de sagolsun onun yuzunden de uyuyamadim.erken yatmisti kalkti geri uyuyamadi ben de zatem refluden uyuyamiyorum uykum gelsin diye tele giriyorum o sekilde uykuya daliyorum.6 gibi uyudm aralarda lavaboya gittim bi sinir oluyorum bi eriniyorum ki tuvalete gitmeye tutamiyorum da

cnm sanci beline vuruyor ayni zmnda adet agrisi gibi agri cekiyosun
iki gundur bende sanci oluyor.ben de merak ediyorum sali gunu randevum var nts ye gircem bakalim.
sanci girince yuruyemiyosun dinlenmek gerekiyor ki oyle geciyor.ben ayaktayken sanci girdi bugun mesela kamburlasiyosun hemen oturcak yer ariyosun.ama kasilmada karnin taş gibi oluyor ve nefes alman zorlasiyor biraz.

Ins artk dogsun diye rabbime dua edyrm ama kizmn gelmeye niyeti yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…