- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.561
Naptın canım nasıl oldunKizlar cok ağrım var inşallah sabahı çıkarırım
valla tam oni ben dicektim cnm yok yok bizi ve bizim gibileri kapsamaz bence deDedim ya cnm bunların suçu kv suçu yok düşünsene kv olmuşsun oğlun seni evliliğin içine sokmuş herşeye karışma hakkın var bi iki iyi olursun sonra dersin ki oğlum arkamda ne uğraşacam gelince kendimi sıkacam pat pat söylerim oda susar yani herkes bunu yapar kv gerçekten suçları yok suç bu kocalarda demek seninki de arayıp herşeyi anlatıyor aynı benim eşim düşün bugün kadın geldi temizliğe onu bile diyo anasına ya onane belki gerek yok diyecek ben sinir olacam ne söylüyorsun ben bilerek onu çağırdım gelip erkenden gitsin diye 10 yeter dedim anlasın istemiyorum daha fazla baktım demek için gelecek tabi ben onlara bakacam belli İnan bazen çekip gitmek geliyor içimden annemin evine bir daha geri gelmemek sonra düzeliyorum cnm benim emzirme örtüm yok almadım evde kimse olmaz rahat veririm diye düşünmüştüm odaya girip çıkmam uykum var derim belim ağırıyor derim yatarım hem bakalım uslu bir bebek olacak mı bu bebişler ben plan yapmak istemiyorum artık alt üst oluyor çünkü gelsinler baş belaları evet kv beni iyi bastırmış farkında benim ona cvp vermediğimi çekindiğimi biliyor rahat rahat konuşuyor karar veriyor kendince ama ben artık ona değil eşime kızıyorum bu akşam sinir oldum ona ben herzaman derim evlilik çok farklı şanslı insanlar ve şanssızlar olarak ikiye ayrılıyor biz ikinci olan gruptayızgeçen bir yerde okudum eşler çocuk olunca aile olduğunu anlayıp annelerine düşkünlükleri değişiyormuş ama bence bu bizi kapsamıyor
Biz de yakınız canım. 38+ 1 di bugün (dünkü) muayenede 3100 gr çıktı kilosu. Bana düşük geldi sordum iyi dedi doktor. Kan akışına kordon dolanmasına baktı herşey yolunda dedi. Annem de bizi zayıf 2,5-3 kg arası doğurmuş. Ablam da 3 kg olmuş. Benim de öyle bişey olur herhalde. Gelişimi iyi olsun da çok kilolu istemiyorum zaten. Hem doğumu zor hem zayıf minyon daha çok hoşuma gidiyorBenimde 3300 canım seninle değilmiydi aramızda bir gün vardı. 37+6 yım ben
Bayildim ellerine saglik canim guzel gunlerde kullanin insallah
hahah cnm eşin var mi derdin vartinyrose kesinlikle haklısın aslında annemle konuştuklarımızı anlatmasam daha iyi olacak. Anlatmadığım kısımlar da illa ki oluyor ama daha dikkatli olmakta fayda var. Kızarım ederim ama annedir sonuçta çabuk unuturum. Eşler unutmaz ve her fırsatta lafını yapar. Görümce çocuklarıyla bile ara bulamayan eş kv olsaydı hiç bulamazdı gerçekten de. Dediğin muhabbet geçti Bugün eşimle aramızda. Kaç kişi aradı mesaj attı öğretmenler günümü kutladı. Eşimde tık yok. Evlenmeden önce hediye almıştı sadece o var. Hediyeyi geçtim sözle kutlama bile yok artık. Kandırma aşaması diyorum ben o önceki kısma :)
H haticeci0606 ben de öyleyim. Ben varken birinin benim evimde iş yapmasını. Misafir gelince yardım eder ya onu bile istemem. Bu sefer mecbur kalacağız ama Rabbim şifa verir de çabuk iyileşiriz İnşaAllah hepimiz
Ağlama duvarına döndürdük iyice bu gece burayı :) Herkes hakkını helal etsin konu dışı konuştuk biraz.
Merhaba sizi hep uzaktan okuyordum konu ilgimi çekti. Doğumdan sonra 10 gün cekeceksiniz kv derdini en azından. Okurken keske annem hayatta olsaydi ve ben evimde olsaydimda annem sadece 10 gün yanımda kalıp gitseydi. 1 ay once baska sehire kv yanına getirdi eşim baska sehire is için gittiği için sozde ocakta bitecekti işi evimize donecektik ama olmadı askere gidecek tam benim doğum zamani dusunebiliyor musunuz hem burda kv kp yanimdayim ve hic bir akrabam yok doğumu onların yaninda yapacam evime ne zaman gecerim belli degil;( kv dışarda hep kızım kızım evdede öyle ama içten içe sevmez beni çünkü annecim diye yalakalik yapmadim bu güne neysem öyle gösterdim. Eltimde yapmacik telefonda annecim canım vs. Yilda 3 ay tatili var tenezzül edip 2 gün zor gelir ben bütün izinlerde istisnasiz burdayım hiç de kiymetim yok kizlar. Arkadaş çok güzel demiş sansli ve sanssiz grup ben kesinlikle sanssiz gruba giriyorum ağzımla kuş tutsam yaranamıyorum. Kv sürekli kiyaslar valla bende cv vermem normalde ama sinirlerimi bozacagima bende söyliyorum kafama takilani en fazla aramız açılır oğluyla görüşsün ne yapayım. Gecen kalkmış ne diyor bana ne kadar zoruma gitti. Eltin sezeryan doğurdu çok zordu 20 gün yataktan kalkamadi sen normal doguracaksin kalkarsin hemen.hiç birsey diyemedim. Sonra içim çok temizmis demekki bir akrabalari sezeryan doğum yapmış 2. Gün gittik hemde kadın bizi oturur pozisyonda karsiladi kapiya kadar geçirdi. Hatta ben orda doğum yapana dedim sezeryan cok zormus hemen ayaklanmissin dinlenseydin yatsaydın keşke. Kadın yok iyiyim dedi. Çıktık sonra bak anne goruyormusun dedim helal olsun kadına kendini naza cekmiyor günlerce o da sezeryan ile doğum yapmış dedim. Hic sesi çıkmadı. Demem o ki Allah hepimize sabır verir isallah 10 gün gelen kv sallamayın bile derim.Dedim ya cnm bunların suçu kv suçu yok düşünsene kv olmuşsun oğlun seni evliliğin içine sokmuş herşeye karışma hakkın var bi iki iyi olursun sonra dersin ki oğlum arkamda ne uğraşacam gelince kendimi sıkacam pat pat söylerim oda susar yani herkes bunu yapar kv gerçekten suçları yok suç bu kocalarda demek seninki de arayıp herşeyi anlatıyor aynı benim eşim düşün bugün kadın geldi temizliğe onu bile diyo anasına ya onane belki gerek yok diyecek ben sinir olacam ne söylüyorsun ben bilerek onu çağırdım gelip erkenden gitsin diye 10 yeter dedim anlasın istemiyorum daha fazla baktım demek için gelecek tabi ben onlara bakacam belli İnan bazen çekip gitmek geliyor içimden annemin evine bir daha geri gelmemek sonra düzeliyorum cnm benim emzirme örtüm yok almadım evde kimse olmaz rahat veririm diye düşünmüştüm odaya girip çıkmam uykum var derim belim ağırıyor derim yatarım hem bakalım uslu bir bebek olacak mı bu bebişler ben plan yapmak istemiyorum artık alt üst oluyor çünkü gelsinler baş belaları evet kv beni iyi bastırmış farkında benim ona cvp vermediğimi çekindiğimi biliyor rahat rahat konuşuyor karar veriyor kendince ama ben artık ona değil eşime kızıyorum bu akşam sinir oldum ona ben herzaman derim evlilik çok farklı şanslı insanlar ve şanssızlar olarak ikiye ayrılıyor biz ikinci olan gruptayızgeçen bir yerde okudum eşler çocuk olunca aile olduğunu anlayıp annelerine düşkünlükleri değişiyormuş ama bence bu bizi kapsamıyor
Evet öyle zaten. Bende şuan 3500 geçmez inşallah diyorum ama hayırlısı neyse o olsun yapacak bişey yok :) sağlıklı olsun hepsiBiz de yakınız canım. 38+ 1 di bugün (dünkü) muayenede 3100 gr çıktı kilosu. Bana düşük geldi sordum iyi dedi doktor. Kan akışına kordon dolanmasına baktı herşey yolunda dedi. Annem de bizi zayıf 2,5-3 kg arası doğurmuş. Ablam da 3 kg olmuş. Benim de öyle bişey olur herhalde. Gelişimi iyi olsun da çok kilolu istemiyorum zaten. Hem doğumu zor hem zayıf minyon daha çok hoşuma gidiyor
Ben 36+3 üm henüz.neden taktım kilosuna biliyormusun çok şişkinim.hiç yatamıyorum .sürekli oturur yada ayakta duruyorum.tam yatayım diyorum afedersin mide suyum geliyor.ayaklarını göğsüman altına dayıyor o kadar çok acıyor ki yatamıyorum.benim ikinci çocuğum ama bu çok zor geçti.hamileliğin zorlugunu bunda çektim mide bulantılarım 9 aydır geçmedi.günlük burun kanamalarımı aldırmıyorum bile.ama yinide şükür ediyorum.dua ediyorum ama sabrım kalmadı.takvim 25 gün kaldı diyor.ağlamak istiyorum.Benimde 3300 canım seninle değilmiydi aramızda bir gün vardı. 37+6 yım ben
Ben 36+3 üm henüz.neden taktım kilosuna biliyormusun çok şişkinim.hiç yatamıyorum .sürekli oturur yada ayakta duruyorum.tam yatayım diyorum afedersin mide suyum geliyor.ayaklarını göğsüman altına dayıyor o kadar çok acıyor ki yatamıyorum.benim ikinci çocuğum ama bu çok zor geçti.hamileliğin zorlugunu bunda çektim mide bulantılarım 9 aydır geçmedi.günlük burun kanamalarımı aldırmıyorum bile.ama yinide şükür ediyorum.dua ediyorum ama sabrım kalmadı.takvim 25 gün kaldı diyor.ağlamak istiyorum.Canım hayırlısını iste neden taktın kilosuna 4 buçuk kilo normal doğuran insanlar var Allah o sabrı verir inşallah.
sağol canım Allah razı olsun kimse yazmayınca artık ne bileyim almaktan vaz geçecektim gibi. arkaya olan biraz geniş yürümem lazım ama napayım. diğeri de kaldırımlardan in çık zor olabilir oda katlanılıyor binmek istemediğinde ama olsun.canım arkaya monte edilen daha kullanışlı olur gibi diğeri çok geniş olduğundan sıkıntı çıkarabilir
Canım doktorum hastaneden çıkınca hemen yapabilirsin dedi. Su geçirmez bandaj vardı ve yaptım hem rahatlıyorsun hem sütün gelmesinde duş çok etkili. Nerdeyse hergün yıkanıyorum. Kızımı da 4. Gün ılık şampuanlı suyla silip temiz suyla bidaha sildim çok rahatladı.Doğum yapan arkadaşlar bi merakım var doğumdan sonra banyo ne zaman yapabilicez ? Ben kanama falan olacağı için bide hastane ortamı falan birazda takıntılıyım o yüzden banyo yapmak isterim hemen. Acaba yapabilecekmiyim ? Adet olduğum zamanlarda da her gün duş alırdım. Kanama olunca kötü hissediyorum çünkü
Ayniyim canim çok ağrım var sabahi zor ettim temizlencem birde banyo şimdi acile gidebilirimNaptın canım nasıl oldun
Bi git canım nolur nolmaz rabbim yardımcın olsun. Haber vermeyi unutmaAyniyim canim çok ağrım var sabahi zor ettim temizlencem birde banyo şimdi acile gidebilirim
Tmm canım sagolBi git canım nolur nolmaz rabbim yardımcın olsun. Haber vermeyi unutma
Canım ağrın nasıl sancı gibi mi? Ben sancı ne kasılma ne falan bilmiyorum. Dikkat et banyoda. Iyi olunca yaz bize.Ayniyim canim çok ağrım var sabahi zor ettim temizlencem birde banyo şimdi acile gidebilirim
Suyunun miktarını sor bence doktoruna canım. Benim karnıma dışardanda bakıyor mesela. Suyu fazla olan hastalarımın dışardanda belli oluyor diyor. Sizin için sağlıklısı neyse o olsun takma kafana. Sezaryen de kötü bişey değilki. Bugün sezaryen olmasa bir sürü bebek kurtarılamazdı. Rahat ol senBen 36+3 üm henüz.neden taktım kilosuna biliyormusun çok şişkinim.hiç yatamıyorum .sürekli oturur yada ayakta duruyorum.tam yatayım diyorum afedersin mide suyum geliyor.ayaklarını göğsüman altına dayıyor o kadar çok acıyor ki yatamıyorum.benim ikinci çocuğum ama bu çok zor geçti.hamileliğin zorlugunu bunda çektim mide bulantılarım 9 aydır geçmedi.günlük burun kanamalarımı aldırmıyorum bile.ama yinide şükür ediyorum.dua ediyorum ama sabrım kalmadı.takvim 25 gün kaldı diyor.ağlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?