- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.601
Allah rahmet eylesin annene üzüldüm haklısın beterin beteri var annenin olması insanın hayatında çok çok önemli senin durumun bize göre daha zor bazen elimizden birşey gelmiyor ama kv sana böyle davranması çok yanlış annen yok biraz daha ılımlı olmalı eşinin gitmesi kötü olmuş Doğuma yakın kimse olmasa bu durumdan daha iyi olurdu eşinle bir şekilde geçerdi alışırdın orda olman hep başkalarının müdahalesine neden olacak gibi eltin akıllı kadın sözünü de geçiyor demekki kocasına ben de senin gibi mecburum sürekli gitmeye etmeye çünkü eşim aşırı anacı gel dese gitmezsek evde kıyamet kopuyor ama gitmedik diye değil başka bir konu buluyor hemen aynı gün ve kavga ediyor benimle annesini kötü bilmiyeyim diye de asla annem için kavga edemiyorum gibi görünmez ya hiç birimiz kötü niyetli değiliz oğulları tabiki de gidecek annesini babasını soracak sahip çıkacak ben buna zaten karşı değilim hatta benim eşim babasını pek sevmez ben kızarım adamı ara sor diye yanı bizim tek derdimiz bize emirvaki yapılması ve gelinin bir köle gibi görülmesi oğlunuz gelsin sizi sorsun bizden aynısını beklemeyin biz sizin kızınız değiliz benim kv kzım kızım der ama asla kızı gibi davranmaz gideriz görümcem de gelir p yatar beni uyandırır yatak odasının kapısını ardına kadar açık bırakır sabah uyanmam için asla kapı çalış içeri girmez aşırı bilmiş para onun herşeyi kadına para ver sen den iyisi yoktur ve hatamızla ilgili konuları hep kendi karar vermek ister öyle biri senin durumun tabiki de bundan daha zor ben 10 kalırsın yeter dedim ama İnan kendime bile şaşırıyorum asla normalde diyemem senin durumunda olmak kimse istemez bekle bakalım belki eşin gelir alır seni ordan işte mecbur olmasan evinde olurdun ama tek olmazsın hamilesin sana Doğumla ilgili maal veriyorsa sen de ağzının payını ver benim kv sordu sezeryan dedim demekki eşime demiş yarım adam oluyorlar sezeryan olanlar eşimde bana diyo annem dedi demiyor ark demiş ben de inandımMerhaba sizi hep uzaktan okuyordum konu ilgimi çekti. Doğumdan sonra 10 gün cekeceksiniz kv derdini en azından. Okurken keske annem hayatta olsaydi ve ben evimde olsaydimda annem sadece 10 gün yanımda kalıp gitseydi. 1 ay once baska sehire kv yanına getirdi eşim baska sehire is için gittiği için sozde ocakta bitecekti işi evimize donecektik ama olmadı askere gidecek tam benim doğum zamani dusunebiliyor musunuz hem burda kv kp yanimdayim ve hic bir akrabam yok doğumu onların yaninda yapacam evime ne zaman gecerim belli degil;( kv dışarda hep kızım kızım evdede öyle ama içten içe sevmez beni çünkü annecim diye yalakalik yapmadim bu güne neysem öyle gösterdim. Eltimde yapmacik telefonda annecim canım vs. Yilda 3 ay tatili var tenezzül edip 2 gün zor gelir ben bütün izinlerde istisnasiz burdayım hiç de kiymetim yok kizlar. Arkadaş çok güzel demiş sansli ve sanssiz grup ben kesinlikle sanssiz gruba giriyorum ağzımla kuş tutsam yaranamıyorum. Kv sürekli kiyaslar valla bende cv vermem normalde ama sinirlerimi bozacagima bende söyliyorum kafama takilani en fazla aramız açılır oğluyla görüşsün ne yapayım. Gecen kalkmış ne diyor bana ne kadar zoruma gitti. Eltin sezeryan doğurdu çok zordu 20 gün yataktan kalkamadi sen normal doguracaksin kalkarsin hemen.hiç birsey diyemedim. Sonra içim çok temizmis demekki bir akrabalari sezeryan doğum yapmış 2. Gün gittik hemde kadın bizi oturur pozisyonda karsiladi kapiya kadar geçirdi. Hatta ben orda doğum yapana dedim sezeryan cok zormus hemen ayaklanmissin dinlenseydin yatsaydın keşke. Kadın yok iyiyim dedi. Çıktık sonra bak anne goruyormusun dedim helal olsun kadına kendini naza cekmiyor günlerce o da sezeryan ile doğum yapmış dedim. Hic sesi çıkmadı. Demem o ki Allah hepimize sabır verir isallah 10 gün gelen kv sallamayın bile derim.