2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah rahmet eylesin annene üzüldüm haklısın beterin beteri var annenin olması insanın hayatında çok çok önemli senin durumun bize göre daha zor bazen elimizden birşey gelmiyor ama kv sana böyle davranması çok yanlış annen yok biraz daha ılımlı olmalı eşinin gitmesi kötü olmuş Doğuma yakın kimse olmasa bu durumdan daha iyi olurdu eşinle bir şekilde geçerdi alışırdın orda olman hep başkalarının müdahalesine neden olacak gibi eltin akıllı kadın sözünü de geçiyor demekki kocasına ben de senin gibi mecburum sürekli gitmeye etmeye çünkü eşim aşırı anacı gel dese gitmezsek evde kıyamet kopuyor ama gitmedik diye değil başka bir konu buluyor hemen aynı gün ve kavga ediyor benimle annesini kötü bilmiyeyim diye de asla annem için kavga edemiyorum gibi görünmez ya hiç birimiz kötü niyetli değiliz oğulları tabiki de gidecek annesini babasını soracak sahip çıkacak ben buna zaten karşı değilim hatta benim eşim babasını pek sevmez ben kızarım adamı ara sor diye yanı bizim tek derdimiz bize emirvaki yapılması ve gelinin bir köle gibi görülmesi oğlunuz gelsin sizi sorsun bizden aynısını beklemeyin biz sizin kızınız değiliz benim kv kzım kızım der ama asla kızı gibi davranmaz gideriz görümcem de gelir p yatar beni uyandırır yatak odasının kapısını ardına kadar açık bırakır sabah uyanmam için asla kapı çalış içeri girmez aşırı bilmiş para onun herşeyi kadına para ver sen den iyisi yoktur ve hatamızla ilgili konuları hep kendi karar vermek ister öyle biri senin durumun tabiki de bundan daha zor ben 10 kalırsın yeter dedim ama İnan kendime bile şaşırıyorum asla normalde diyemem senin durumunda olmak kimse istemez bekle bakalım belki eşin gelir alır seni ordan işte mecbur olmasan evinde olurdun ama tek olmazsın hamilesin sana Doğumla ilgili maal veriyorsa sen de ağzının payını ver benim kv sordu sezeryan dedim demekki eşime demiş yarım adam oluyorlar sezeryan olanlar eşimde bana diyo annem dedi demiyor ark demiş ben de inandım hayır kv kızları da sezeryan oldu ikisi de benim niye gözüne batıyor anlamdım onlarda isteğe bağlı yaptılar mecburi değildi dedim ya kimse annemiz gibi olamaz kızım derler ama asla kızları gibi görmez idare et biraz daha sıkma canını allah büyük ben takmıyorum artık gelsin ne kadar kalacaksa kalsın ben üzüldükte değişen birşey olmuyor onu fark ettim sen de üzülme herşey olacağına varır

Şuan 3 kilo 300 gram .iri bebek dedi.şekeri çok kaçırmıştım acaba şiştimi içimde.idrarımda çıktı şeker.ama kanda yoktu.14 15 gün önden gidiyoruz.umarım daha fazla kilo almaz.
ikinci normal doğumun olacağı için daha kolay olur inşallah.ama tabi önemli olan sağlık hakkında hayırlısı neyse o olsun

Geçmiş olsun birde her hamilelik aynı değil derler sürekli bana hemen ikinciyi yap diyorlar al işte yine kusuluyormuş senin gibi çok kişi duydum her hamilelikte kusanı zor valla ya allah yardımcımız olsun ben de doğuracağım hala kusuyorum mide yanması zaten beni hasta etti ne yiyeceğimi şaşırdım

Benim doğum yapacağım gün kilosunu 2.400 ölçmüşlerdi 1970 gram doğdu. Ne yazık ki uyumlu olmadı ultrasonla. Hiçbir belirtim yoktu sancım falan da yoktu. Doktorum 2 hafta önce rahim ağzın kapalı demişti. Biranda suyum geldi ve 3 cm açılmam vardı.

canım onlar da haklı bir yerde kendi evlerin de gibi rahat edemiyorlar..başkasının evinde gibi hissediyorlar kendilerini o yüzden üzülme normal bu..

Ben prima premium care’ın 1 ve 2 numarasından bolca almıştım canım. Ama erken doğum olunca 0 numara kullanmaya başladık. Hiç pişik yapmadı. Hastanede bebeğe canbebe kullanmışlar o da pişik yapmamış.

Anladım canim. Sezaryen mi oldun peki? Idrar yolu Enfeksiyonu vs bsy mi vardi acaba sende? Bebis aceleci davranmış ama sukur ki sag saglim dunyaya gelmis. Inş saglikla büyültürsün.

Selam kizlar bu gun 4 gunluk olduk cok sukur kizim da ben de iyiyiz tabi benim agrilarim var birde kizim cok zor uyaniyor o yuzden sik emziremiyorum ne yaparsamda uyanmiyor bakalim yarin sarilik yukselmismi diye bakacaklar ama buyuk ihtimal yukselmistir renginden de belli oluyor zaten

Allahım yardımcınız olsun şifa versin inşallah geçer atlatır sarılıgıda minik inşallah

Geçmiş olsun canım geçer inşallah kısa sürede

Geçmiş olsun cnm inş artmamıştır rabbim size şifa versin böyle gördükçe şekerli su versem mi diye düşünür oldum

Cok sagol valla annem dedi ben birakmadim ama yarin doktora gosterecez bakalim belki mama takviyesi gerekir
Bilmiyorum eskiler hep vermiş sarılık olmasın diye ben de senin gibi vermeyi istemiyorum demiştim ama böyle görünce bir kaşıktan ne olur diyorum bizlerde verilmiş neyse inş senin bebeğinde artmamıştır mama niye cnm süt az olunca mı sarılık oluyor

Evet canim sut az olunca sarilik artarmis gerci ilk uc gun zaten sut az olur sonra gelirmis bizim de bu gun dorduncu gunu insallahhh gelir bakalim

İndirim günlerinden bılca bez ve ıslak mendil alın 2 saatte bir kaka yapıyır bunlar. 4 günde bir paket 30’lı bez ve 1 paket ıslak mendil bitirdik.
Ben de sleepy aldım 1 ve 2 numara. Birer paket. Stok yapmak istiyorum ama ya pişik yaparsa taşarsa vs diye almıyorum.

İki saatte bir ayaklarının altını hafif bastırarak ovala canım. Biraz sık hatta. Altını aç bezini felan bacaklarını hafif hafif sık. Hastanede hemşireler öyle yapıyor. Mutlaka uyandır bir şekilde

Son zaman da grip oldum ben de ya burnum tıkalı başım ağrıyor hiç halim yok yatıyorum şuan doğum başlasa ne nefesim yeter ne de gücüm astımım da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…