- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.581
Sağol canımCanım doktorum hastaneden çıkınca hemen yapabilirsin dedi. Su geçirmez bandaj vardı ve yaptım hem rahatlıyorsun hem sütün gelmesinde duş çok etkili. Nerdeyse hergün yıkanıyorum. Kızımı da 4. Gün ılık şampuanlı suyla silip temiz suyla bidaha sildim çok rahatladı.
Çok teşekkür ederim canımBayildim ellerine saglik canim guzel gunlerde kullanin insallah
Benim 3 ü de aynı yerden. Ama 1 kaç milim üstten yapan da varmış.onceden sezeryan olanlar simdi kesi yeriniz nerden olucak ayni yerden mi?
Benimde ayni yer olucak da bi sıkınti oluyor mu?Benim 3 ü de aynı yerden. Ama 1 kaç milim üstten yapan da varmış.
Yok benim olmadı hiç.Benimde ayni yer olucak da bi sıkınti oluyor mu?
Benimde aynı yerden olucakmış doktorum sadece orası biraz sertleşir dedi önceki ameliyat. Yerine göre sert olurmuşonceden sezeryan olanlar simdi kesi yeriniz nerden olucak ayni yerden mi?
Oooo sen iyisin biz günlerdir gece nöbetindeyiz ağrılar sancılar reflüler tavan yapmış durumdaKızlar hepinize selamlar hamileliğimden beri ilk kez gece uykularım kaçtı reflüm vardı ama gaviscon içince bişeyim kalmazdı. Bu kez uyutmadı. İzne ayrıldım giremiyorum ne zamandır.iş yerinde boş vakitlerimde bol bol giriyordum ne çok doğuran olmuş Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın hepinizin sütünüz bol olsun inşallah. daha 1000 küsür mesaj var okuyacağım. Eminim okuyacaklarım arasında da Doğum yapmış olanlar çıkacaktır. Göğüs ucu bakım kremi olarak mumsy natural var bende onu kullanmaya başladım. Galacto süt damlam da var ona Doğum yapınca başlarım diyordum ama doğurmadan içenler olmuş ben de yarın ebeme sorup başla derse başlarım. Uyuyamamak çok zormuş kızlar bu reflü beni mahvettiiiii
Bende 2-3 gündür bebeği aşağıda hissediyorum. Bende sancı var ara ara ama düzenli değil. Nst de sancı görünüyor ama dediğim gibi az. Doktor 2-3 gün gelmez gibi dedi. Mümkün oldukça yürümeye çalışıyorum. Ama yürüdükçe aşağı baskı çok oluyor o da rahatsız ediyor. Sen yürüyüş yapabiliyor musunSen de bendensin 2 cm dedi bana da. Ne hissediyorsun. Ben bugun bebegimi cok asagida hissediyorum. Karnim da sert gibi ama agri sanci yok. Nstde de sanci cikmadi. Senin cikti mi?
Seninki de az değil hani çok iyi davransan astarını ister böyle oluyor genelde en güzelini yapıyorsun düzenini bilsin sorsun o senin evin kendi evine de sürekli istiyorda karşıda ki istiyor mu hiç düşünmüyorlar işte belki işin var belki her hafta gitmek istemiyorsun oğlu gitsin görsün ben bunu herzaman derim bi evlat annesini sormalı yanında olmalı illa ki ama b...çıkarmak nedir git senin annen belki sen rahat etmiyorsun buna anlayış göstermeli annesine de bunu güzellikle belli etmeli ben mecburum seni sormaya gelmeye eşim değil bunun farkında oldurtmalı yok cnm nerde o anlayışlı erkek aman annemiz laf etmesin karım kırılsada olur modunda bir çoğuvalla tam oni ben dicektim cnm yok yok bizi ve bizim gibileri kapsamaz bence de
bak mesela ben bugu kurabiye yaptim kv min kesin haberi vardir
ya vallahi ben annemle boyle degilim.bazen kiskaniyorum biz niye boyle bagli degiliz ya bu ne hastalikli bi ana ogul iliskisidir diyorum
milletin annesi doguma yakin 1 ay kalir benim annem gelir evime misafir gibi utana utana oturur ya bi rahat ol kizinin evi.
benim kvde de bana gelmek istemez ben gidiyim ister.sinir olurum.bebek olmadan once her oturmaya gittigimizde burda kalin der.millete ben ne kadar iyi kaynanayim bana sık sık geliyolar bakin demek istiyo
ve bende rahst edemez.ben esyalarima hayatta karistirtmam o konuda taviz vermem herkrse oyleyim cunku.mutfaga girse falsn herseyin yerini bilse de bana sorar.benim biraz oyle instadakiler gibi olmasa da düzen takintim var.ve benim kv cok duzensiz.kendi de der zaten. oyuzden bende hic rahat edemez yani ben oyle anliyorum.yoksa zirt birt gelir kalirdi bence cunku hep kendisine gidelim ister.ama o zmn da ben rahst edemem.ozellikle yemek konusunda guzel yapamadigi icin zar zor yerim.ve cok konusuyo boş konusuyo coo dedikoducu goruslerimiz cok farkli zirt birt over kendini.ve de surekli hastadir abartarsk konusur.yani kotu kadindir bans kotulugu dokundu diyemem ams yapi olarak bana cok ters bi kaynanam var.ben hep isterdkm ki annemle oldgum gibi kolumu takiyim kv yi avm avm gezelim yiyelim icelim relax olalim herseye karismasin duracsgi yeri bilsin.ama yok hic kafa kadin degildir kaynanam.bi sal kendini bi rahat ol.isi gucu bi acik arayim da cık cıklayayim onu bunu cekistireyim
disardan super anlayisli kaynana gibi gozukur cunku milletin icinde gercekten oyledir
35+5 canım gelse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum insallah yinede ALLAH bilir hastaneye gidicem bilmiyorum ne olacağını hayirlısı inşallahA Albatross35 selam canim.. 35+ haftadasin sanirim.. gelisimi nasil iyi mi bebis gelse gelir mi yani?
Iyi haberlerini bekliyorum insallah
Canim bu yasadiklarinin bebegin kilosu ile ilgisi yok bence. Ben 37 haftalik olcam yakinda bebegim 2900 ayni seyleri yasiyorum. Sabah kalkip saframi cikariyorum hic uyuyamiyorum midem yaniyor gece kalkip kusuyorum aksam yemektan sonra mutlaka kusuyorum. 2.5 yasinda bbir oglum var gündüz de uyuyamiyorum ve oglumdaa da 9 ay kusmustum her yanim odem olmuştu 3 kilo dogurdum bunda da oyleyim hala kusuyorum midem cok yaniyorBen 36+3 üm henüz.neden taktım kilosuna biliyormusun çok şişkinim.hiç yatamıyorum .sürekli oturur yada ayakta duruyorum.tam yatayım diyorum afedersin mide suyum geliyor.ayaklarını göğsüman altına dayıyor o kadar çok acıyor ki yatamıyorum.benim ikinci çocuğum ama bu çok zor geçti.hamileliğin zorlugunu bunda çektim mide bulantılarım 9 aydır geçmedi.günlük burun kanamalarımı aldırmıyorum bile.ama yinide şükür ediyorum.dua ediyorum ama sabrım kalmadı.takvim 25 gün kaldı diyor.ağlamak istiyorum.
Bebek tas gibi oluyor nefesim kesiliyor sankiCanım ağrın nasıl sancı gibi mi? Ben sancı ne kasılma ne falan bilmiyorum. Dikkat et banyoda. Iyi olunca yaz bize.
Ayni yerden olacak ama benim dikislerimde sorun var halat gibi ve yamuk duzeltecegim ben onu dedi drum ama nasil yapacak bilmiyorumonceden sezeryan olanlar simdi kesi yeriniz nerden olucak ayni yerden mi?
Hayırlısı olur canım inşallah korkma belki geçici bir ağrıdır ilaç verip yollarlarTmm canım sagol
Bende de hergün 3-4 kez oluyor bu durum doktor normal dedi dakikada çok oluyorsa haber ver dediBebek tas gibi oluyor nefesim kesiliyor sanki
Bezi bir bilsem ne kullanacağımı denemek amaçlı sleppy aldım ya pişik yapar yada memnun kalmazsam diye stok yapamıyorum bir paket 1 numara bir pakette 2 numara aldım kız olacağı için ıslak mendili sadece dışarıda olursak kullanıcam evde pamukla temizlicem sen hangi marka bez aldınİndirim günlerinden bılca bez ve ıslak mendil alın2 saatte bir kaka yapıyır bunlar. 4 günde bir paket 30’lı bez ve 1 paket ıslak mendil bitirdik.
İki ucu b... değnek dedikleri bu işte iyi olsam ohhh iyi oldu dur az daha kalalım diyebilir hasta olsam aman ihtiyacı var bize kalalım diyebilir ne bileyim saldım ben de örtüye bakayım ben de hiç gerek duymamıştım alırım artık napayım kp uyuyunca filan emizirirm orda zaten sürekli uyumak istiyor kv yanında da emziremem ben utanıyorum alışırsın diyorlar inş alışırımH haticeci0606
cnm bu arada emzirme ortusu bence al yinede dursun zirt birt kalkma diye diyorum.yatak odasinda sıkıldigin zmn odata gecersin orda emzirirsin.hem de kv rahata alismasin.yine onun sozunu dinlemis olcaksin.dedigini kabul ettirmeye devam etcek.sen yavas yavas bazi dedikkerini yapmazsan once tartisma ciksrtir oglundan güc alip sonra alisir.ya annemizin her dedigini yapmiyoruz kv nin her dedigini mi yapcaz
hem de insan surekli yatak odasinda yatinca kendini daha cok hasta hissediyo.
sen kv me gore davran.baktin kv daha kalacak gibi gitmeye niyeti yok iyi de olsa kotuyum numaralari yap.varsin kizlarini ovup dursun.bosver.mahsus isleri bedavaya getirmek icin seni gaza getirir sen aldirma.yatisa devam et
ama baktin ters tepiyo sen yattikca kalacak o zmndz hemem ayaklanmaya bak ki ihtoyacin olmadigini gorsun gitsin.
duruma gore davranirsin artik
hatta bi ksc kez mahsus bebegini kv ne birak esinle cik gez dolas.biliyorum yapmasi zor ama cidden ise yarayabilir.sonucta eziyet etcek hali yok torununa.emzirirsin guzelce doyurursun bi nefes alirsiniz kari koca.kv de de bebek baksin evde bedavaya getirmek neymis gorur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?