2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sağol canım

Oooo sen iyisin biz günlerdir gece nöbetindeyiz ağrılar sancılar reflüler tavan yapmış durumda

Sen de bendensin 2 cm dedi bana da. Ne hissediyorsun. Ben bugun bebegimi cok asagida hissediyorum. Karnim da sert gibi ama agri sanci yok. Nstde de sanci cikmadi. Senin cikti mi?
Bende 2-3 gündür bebeği aşağıda hissediyorum. Bende sancı var ara ara ama düzenli değil. Nst de sancı görünüyor ama dediğim gibi az. Doktor 2-3 gün gelmez gibi dedi. Mümkün oldukça yürümeye çalışıyorum. Ama yürüdükçe aşağı baskı çok oluyor o da rahatsız ediyor. Sen yürüyüş yapabiliyor musun

Seninki de az değil hani çok iyi davransan astarını ister böyle oluyor genelde en güzelini yapıyorsun düzenini bilsin sorsun o senin evin kendi evine de sürekli istiyorda karşıda ki istiyor mu hiç düşünmüyorlar işte belki işin var belki her hafta gitmek istemiyorsun oğlu gitsin görsün ben bunu herzaman derim bi evlat annesini sormalı yanında olmalı illa ki ama b...çıkarmak nedir git senin annen belki sen rahat etmiyorsun buna anlayış göstermeli annesine de bunu güzellikle belli etmeli ben mecburum seni sormaya gelmeye eşim değil bunun farkında oldurtmalı yok cnm nerde o anlayışlı erkek aman annemiz laf etmesin karım kırılsada olur modunda bir çoğu

Canim bu yasadiklarinin bebegin kilosu ile ilgisi yok bence. Ben 37 haftalik olcam yakinda bebegim 2900 ayni seyleri yasiyorum. Sabah kalkip saframi cikariyorum hic uyuyamiyorum midem yaniyor gece kalkip kusuyorum aksam yemektan sonra mutlaka kusuyorum. 2.5 yasinda bbir oglum var gündüz de uyuyamiyorum ve oglumdaa da 9 ay kusmustum her yanim odem olmuştu 3 kilo dogurdum bunda da oyleyim hala kusuyorum midem cok yaniyor

İndirim günlerinden bılca bez ve ıslak mendil alın 2 saatte bir kaka yapıyır bunlar. 4 günde bir paket 30’lı bez ve 1 paket ıslak mendil bitirdik.
Bezi bir bilsem ne kullanacağımı denemek amaçlı sleppy aldım ya pişik yapar yada memnun kalmazsam diye stok yapamıyorum bir paket 1 numara bir pakette 2 numara aldım kız olacağı için ıslak mendili sadece dışarıda olursak kullanıcam evde pamukla temizlicem sen hangi marka bez aldın

İki ucu b... değnek dedikleri bu işte iyi olsam ohhh iyi oldu dur az daha kalalım diyebilir hasta olsam aman ihtiyacı var bize kalalım diyebilir ne bileyim saldım ben de örtüye bakayım ben de hiç gerek duymamıştım alırım artık napayım kp uyuyunca filan emizirirm orda zaten sürekli uyumak istiyor kv yanında da emziremem ben utanıyorum alışırsın diyorlar inş alışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…