- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.561
Her doktorun yazdığı ilaç değişik oluyor canım, hepsi aynı ilacı vermez. Bende kronik kansızlık, demir eksikliği olduğu için neredeyse tüm demir ilaçlarını kullanmışımdır. Sana senin durumuna göre bir ilaç yazacaktır.Cnm bendede kansızlk var banada mı öle verir şimdi?
11 mm canım sizin ne kadar boyuBebeğin boyunu merak ettim paylaşabilir misin acaba
Bende gittiğimde o zaman olcak bende duyarm inş senn gibi. İyi cnm bizim komşya demiş bırsk çocgu erken bıraktı 1 yaşı geçtkten snra o da bıraktı dr dan dr değişiyor demekki6 haftalık oluyor artık canım. 6+3 sanırım bu gün. Yemene içmene dikkat ettikten sonra 6 aya kadar emzir dedi. Zaten büyüdü 2-3 ay emzirsem yeter bakalım.
Haklısın canm fark ediyor birde drlar anlaştıkları eczaneye göre ilaç veryorlar galiba en iyisi tekrr gittiğimde söliyim drHer doktorun yazdığı ilaç değişik oluyor canım, hepsi aynı ilacı vermez. Bende kronik kansızlık, demir eksikliği olduğu için neredeyse tüm demir ilaçlarını kullanmışımdır. Sana senin durumuna göre bir ilaç yazacaktır.
Ben artık haplar şuruplar bende işe yaramadığı için direkt damardan serum olarak alıyorum. Daha önce demirimin 1e düştüğü oldu. Hatta çok şükür geçen ay 3 tane demir serumu aldım da gebeliğe iyi başladım..
Aynen doğru diyorsun ama o kötü zamanlar geldi aklıma kendi kendimi yedim durdum şimdi bikac videoda izleyince biraz rahatladım ben kalp atışını duymuştum cumartesi günü ama bu lekelenme devam ederse perşembe falan gene gidecemKorkma kuzum birşry olmıcak pozitif ol bak dün diyordunuz bana pozitif oldum iyi haberleri aldım. Sende bozma moralini kullan cnm geçccek inş birşey olmck kalp atışını duycaksn inş
İnş döner kuzum ya insan korkuyor kırmıızya dönecek diye ilaç işe yarasında sen naptn. Cnm nasl gdyr:)
Merhaba kızlar
Bebişimizin kalp atışını duyduk bugün şükürler olsun
Ayrıca sağlık ocağınada kontrollerimize gidiyoruz ve durumumuzdan haberdar ediyoruz olması gereken de buymuş ve çok ilgililer gerçekten müthiş birşey işlerini bu derece sıkı tutmaları
Hamileliğin 12. Haftasında zeka testi için çağırdı doktorumuz ...
İnşallaah Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder.
20. Haftasında da sağlık ocağına aç karnına gidicekmişim.
12. Haftasında da ayrıca folik asiti kesecekmişiz
Güzel bir maraton bizleri bekliyor kızlar
Ufaktan kitap okumaya başlasam fena olmaz diyorumŞu verdikleri minnoş kitap bile çok hoşmuş
Sanki bana hamileliğim göz açıp kapayıncaya kadar geçecekmiş gibi geliyor zaten yazlardan hiçbirşey anlamıyorım eee geriye eylül ekim kasım
Sizlerde süreçler nasıl ilerliyor neler yapıyorsunuz?
Kuzum duymşssn daha niye korkuyorsun o bendede var bak burda kaç kişide var normal galiba ilaçlarnı kullan cnm birşey olmaz stres yapma stres etklyr cnm zatenAynen doğru diyorsun ama o kötü zamanlar geldi aklıma kendi kendimi yedim durdum şimdi bikac videoda izleyince biraz rahatladım ben kalp atışını duymuştum cumartesi günü ama bu lekelenme devam ederse perşembe falan gene gidecem
canm benm mide bulantım yok senn bŞlamş şimdiden :) az kalmş kuzum sabret :)Bende yatistayimm midem bulandi dun aksam yedigim biseyi sevmedi galiba. Kokulara hassasiyetim var hersey midemi bulandiriyor. Persembe dr randevum ozamana kadar hersey iyi cok sukur
Benim 6 mm.kucuk11 mm canım sizin ne kadar boyu
İnşallah. Kalp atışı duyunca kaygıların biter sanıyordum bitmedi ama. Eşim de bana kızıyor saçmalıyormusum 2 gündür belim çok ağrıyor. Belki ondan kaygilaniyorum. Daha önce de yaşadım geç döllenme sonra gelişmedi. Boş gebelik dendi. Bir bel ağrısıyla kanama başladı.bunlari bilmek de kötü oluyormuş. Nasıl olduğunu bilmeden belki olmayacak bu jaygilar
Büyücek annesi büyüyorlar sıkıntıya hiç gerek yokBenim 6 mm.kucuk
Nerdn anlysn mm oldugnu cnmBenim 6 mm.kucuk
Amin inşallah. Çok sağol.Aynen herseyi fazlasiyla biliyoruz ama kendine kizmaa bende en ufak biseyde arastirirken buluyorum kendimi. Yani biseyi bilmeden yapmam mumkun olmuyor. Ama esin de daha fazla kaygilanmani istemiyordur. Suanda kalp atisini duyduguna gore bos gebelik degilmis oyle dusun digerinden farkli. Insallah rabbim cani canina katacaktir
Allah razı olsun canım benim aminnn inşallaahVayy canimm enerjinn super yaa bomba gibi geldiinmadallah canimm insallah hersey boyle sirasiyla cok guzel gecer masallah bebisinle sana
Evet sanırım sizinkine göre geriden geliyor. 6 hafta 1 günlük falan dedi.Büyücek annesi büyüyorlar sıkıntıya hiç gerek yok
doktorunuz ne dedi Ayrıca 7. Hafta sınırları içinde sanırım normal bence
Ultrason kağıdında CRL bebeğin boyunu gösterir. Karşısında yazıyor.Nerdn anlysn mm oldugnu cnm
Eee normal o zaman canım yaa daha ne olsun benimkine 7 hafta 2 günlük dedi Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin minnoşlarımızı inşallahEvet sanırım sizinkine göre geriden geliyor. 6 hafta 1 günlük falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?