2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm bendede kansızlk var banada mı öle verir şimdi?
Her doktorun yazdığı ilaç değişik oluyor canım, hepsi aynı ilacı vermez. Bende kronik kansızlık, demir eksikliği olduğu için neredeyse tüm demir ilaçlarını kullanmışımdır. Sana senin durumuna göre bir ilaç yazacaktır.

Ben artık haplar şuruplar bende işe yaramadığı için direkt damardan serum olarak alıyorum. Daha önce demirimin 1e düştüğü oldu. Hatta çok şükür geçen ay 3 tane demir serumu aldım da gebeliğe iyi başladım..

6 haftalık oluyor artık canım. 6+3 sanırım bu gün. Yemene içmene dikkat ettikten sonra 6 aya kadar emzir dedi. Zaten büyüdü 2-3 ay emzirsem yeter bakalım.
Bende gittiğimde o zaman olcak bende duyarm inş senn gibi. İyi cnm bizim komşya demiş bırsk çocgu erken bıraktı 1 yaşı geçtkten snra o da bıraktı dr dan dr değişiyor demekki

Haklısın canm fark ediyor birde drlar anlaştıkları eczaneye göre ilaç veryorlar galiba en iyisi tekrr gittiğimde söliyim dr

Korkma kuzum birşry olmıcak pozitif ol bak dün diyordunuz bana pozitif oldum iyi haberleri aldım. Sende bozma moralini kullan cnm geçccek inş birşey olmck kalp atışını duycaksn inş
Aynen doğru diyorsun ama o kötü zamanlar geldi aklıma kendi kendimi yedim durdum şimdi bikac videoda izleyince biraz rahatladım ben kalp atışını duymuştum cumartesi günü ama bu lekelenme devam ederse perşembe falan gene gidecem

Vayy canimm enerjinn super yaa bomba gibi geldiin madallah canimm insallah hersey boyle sirasiyla cok guzel gecer masallah bebisinle sana

Kuzum duymşssn daha niye korkuyorsun o bendede var bak burda kaç kişide var normal galiba ilaçlarnı kullan cnm birşey olmaz stres yapma stres etklyr cnm zaten
Bende yatistayimm midem bulandi dun aksam yedigim biseyi sevmedi galiba. Kokulara hassasiyetim var hersey midemi bulandiriyor. Persembe dr randevum ozamana kadar hersey iyi cok sukur
canm benm mide bulantım yok senn bŞlamş şimdiden :) az kalmş kuzum sabret :)

Aynen herseyi fazlasiyla biliyoruz ama kendine kizmaa bende en ufak biseyde arastirirken buluyorum kendimi. Yani biseyi bilmeden yapmam mumkun olmuyor. Ama esin de daha fazla kaygilanmani istemiyordur. Suanda kalp atisini duyduguna gore bos gebelik degilmis oyle dusun digerinden farkli. Insallah rabbim cani canina katacaktir

Amin inşallah. Çok sağol.

Vayy canimm enerjinn super yaa bomba gibi geldiin madallah canimm insallah hersey boyle sirasiyla cok guzel gecer masallah bebisinle sana
Allah razı olsun canım benim aminnn inşallaah hepimiz için mükemmel güzel hamilelik süreci ve bebeklerimizle geçirecegimiz uzun sağlıklı yıllar diliyorum
Bu sürecinde tadını çıkarmak lazım öyle değil mi ama yiyelim,içelim ,gezelim, heyecanlanalım ve hiçbirşeyi kafamıza takmayalım
Vee hattaa canınızı sıkanlar olursa pat pat söyleyin geçin hamilelik hormonları yüzünden frenleyemiyor desinler yeter ki stressiz bu süreci atlatalım

Evet sanırım sizinkine göre geriden geliyor. 6 hafta 1 günlük falan dedi.
Eee normal o zaman canım yaa daha ne olsun benimkine 7 hafta 2 günlük dedi Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin minnoşlarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…