2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım onlar da haklı bir yerde kendi evlerin de gibi rahat edemiyorlar..başkasının evinde gibi hissediyorlar kendilerini o yüzden üzülme normal bu..
Doğru söylüyorsun canım çok normal aslında. Babamı geçen sene kaybettik yeni sayılır yani. Köydeki eve sık gitmek istiyor o yüzden yakın olmak istiyor onun da etkisi var isteksizliğinde..

Allah razı olsun senden.yarın bakalım ne diyecek heyecanla bekliyorum.

Reactions: 114
Evet canim sut az olunca sarilik artarmis gerci ilk uc gun zaten sut az olur sonra gelirmis bizim de bu gun dorduncu gunu insallahhh gelir bakalim
Gelir inş bol bol hemde ben de onu anlamıyorum dr 3 gün zaten bebeğin midesi küçük diyorlar sarılık oldu mu aç kaldı ondan diyorlar madem öyle başta derlerse ona göre mama verilir aç kalmaz çocuk neyse cnm düzelir inş çok çok geçmiş olsun ay birde en çok merak ettiğim göğüs ucun için birşey kullandın mı yara oldu mu benim de az kaldı cnm çok korkuyorum göğüs yarasından

Evet canim sut az olunca sarilik artarmis gerci ilk uc gun zaten sut az olur sonra gelirmis bizim de bu gun dorduncu gunu insallahhh gelir bakalim
Burdan arkadaşlar sıcak havluyu göğüslerine uygulamışlardı. Sıcak duş da çok iyi geliyormuş her gün imkanın oluyorsa duş almaya çalışmalı

Annelğin zor olduğunu sanırım bunda anladım.insanlar allah kurtarsın diyince neden hamile bir kadına bjyle derler diye merak ederdim .demekkki sebepleri buymuş.allah kolaylık versin tüm annelere anne adaylarına.

ikinci normal doğumun olacağı için daha kolay olur inşallah.ama tabi önemli olan sağlık hakkında hayırlısı neyse o olsun
Allah razı olsun.evet ilkinde 17 saate kadar ağrı çektim.doktora geç gitmiştim hatta geç gitmeme rağmenyinede doğuramamıştım.inşallah bu pıttt diye çıkar

Allah razı olsun.evet ilkinde 17 saate kadar ağrı çektim.doktora geç gitmiştim hatta geç gitmeme rağmenyinede doğuramamıştım.inşallah bu pıttt diye çıkar
Siz böyle deyince eşim geldi aklıma. Ona kalsa hık deyince çocuk çıkıvercek bir yerde okumuş bir de neymiş çocuk kendi kendine doğuyormuş kendisini ittiriyormuş. Bugün rahatsız olunca diyorum çocuk gelmek istese doğuramam çok halsizim nefes alamıyorum diyorum öyle birşey yok çocuk zaten kendisi doğuyor diyor

Canim inanki cok mucadele ediyoruz iste bazen uyaniyor cok kisa sure emiyor e sik emmeyince nasil sut gelsin bazen sagiyorum az cikiyor ama hic yoktan iyidir

Allah yardimcin olsun canım. Emin ol bu saydıklarının çoğunu grupta yaşayanlar var. Hamileliğim çok rahat geçiyor yazana denk gelmedim açıkçası. Sabredelim hakkımızda hayırlısı olsun . Tedirgin olmakta haklısın bende korkuyorum dua edelim iyi olacak inşallah

Prima care en pahalısı diye kalmış aklımda çok alışmadıysa ucuz beze geç canım

Cok sagol canim insallah gelir goguslerim evet maalesef yara oldu aslonda benim sucumda var hiz birsey kullanmadim cok aciyor inanki annem vazelin sur dedi bu gun onu deniyecem insallah gecer

Canim inanki cok mucadele ediyoruz iste bazen uyaniyor cok kisa sure emiyor e sik emmeyince nasil sut gelsin bazen sagiyorum az cikiyor ama hic yoktan iyidir
Yenidoğan bebeğin ilk bir hafta midesi vişne büyüklüğünde oluyormuş o da 1-1,5 tatlı kaşığı süte denk geliyormuş. O alıyordur annesi minnacık midesi zaten İnşaAllah kısa zamanda çoğalır sütün. Arkadaşın da öyleydi sağıyordu damla damla geliyordu koyu renk olan dimi kolostrum denilen. Dört beş gün sonra çoğaldı şimdi de ağrı yapıyormuş. Emzirebildiğin kadar emzir. Emmediği zamanda mutlaka sağ canım. Öyle yaptı arkadaş çoğaldı Allah ın izniyle

Haklisin ama iste sariligi yukselince de bu defa acliktan diyorlar ben de sasirdim

Cok sagol canim insallah gelir goguslerim evet maalesef yara oldu aslonda benim sucumda var hiz birsey kullanmadim cok aciyor inanki annem vazelin sur dedi bu gun onu deniyecem insallah gecer
Offf geçmiş olsun cnm ben de vazelin sürüyorum aylardır ama hala çatlıyor parça kopuyor Doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum bir çok Öner’i var hangisini yapacağımızı şaşırdık inş emer de yaranda geçer sağlıklı olursunuz ikiniz de

Sagol canim bu gun deniyeyim insallah gelir
Canım sütünün çoğalması için bol bol emzir şekersiz hoşaf kaynat içine kuru incir kuru dut kuru kayısı koy git gel bardak bardak iç dereotu ve bulgur pilavı ye sakın verme mama yoksa hiç sütün gelmez biberona alışırsa seni bırakır çok üzülürsün ıslak bezle bebeğin yüzünü sil serin tut uyandır çoraplarını çıkar altını aç sıcak bir ortamda tabiki gerçekten çok üzülürsün bide tahin helvası ye

İnsallah sizin ikinci hamileliginiz daha kolay daha keyifli geçer

Canim benim oglumda uyanmiyordu hemsire komsumuz vardi tuttu bacaklarindan asagi dogru salladi evirdi cevrirdi uyandirdi. O oyle yyapinca bana da bi ccesaret geldi bende uyanmayinca evirip cevieiyordum cunku sarilik olacakti 13te kaldi sukur 15te kuveze aliyorlar bir sekilde uyandirmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…