- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.621
Doğru söylüyorsun canım çok normal aslında. Babamı geçen sene kaybettik yeni sayılır yani. Köydeki eve sık gitmek istiyor o yüzden yakın olmak istiyor onun da etkisi var isteksizliğinde..canım onlar da haklı bir yerde kendi evlerin de gibi rahat edemiyorlar..başkasının evinde gibi hissediyorlar kendilerini o yüzden üzülme normal bu..
Allah razı olsun senden.yarın bakalım ne diyecek heyecanla bekliyorum.Suyunun miktarını sor bence doktoruna canım. Benim karnıma dışardanda bakıyor mesela. Suyu fazla olan hastalarımın dışardanda belli oluyor diyor. Sizin için sağlıklısı neyse o olsun takma kafana. Sezaryen de kötü bişey değilki. Bugün sezaryen olmasa bir sürü bebek kurtarılamazdı. Rahat ol sen
Gelir inş bol bol hemdeEvet canim sut az olunca sarilik artarmis gerci ilk uc gun zaten sut az olur sonra gelirmis bizim de bu gun dorduncu gunu insallahhh gelir bakalim
Burdan arkadaşlar sıcak havluyu göğüslerine uygulamışlardı. Sıcak duş da çok iyi geliyormuş her gün imkanın oluyorsa duş almaya çalışmalıEvet canim sut az olunca sarilik artarmis gerci ilk uc gun zaten sut az olur sonra gelirmis bizim de bu gun dorduncu gunu insallahhh gelir bakalim
Annelğin zor olduğunu sanırım bunda anladım.insanlar allah kurtarsın diyince neden hamile bir kadına bjyle derler diye merak ederdim .demekkki sebepleri buymuş.allah kolaylık versin tüm annelere anne adaylarına.Canim bu yasadiklarinin bebegin kilosu ile ilgisi yok bence. Ben 37 haftalik olcam yakinda bebegim 2900 ayni seyleri yasiyorum. Sabah kalkip saframi cikariyorum hic uyuyamiyorum midem yaniyor gece kalkip kusuyorum aksam yemektan sonra mutlaka kusuyorum. 2.5 yasinda bbir oglum var gündüz de uyuyamiyorum ve oglumdaa da 9 ay kusmustum her yanim odem olmuştu 3 kilo dogurdum bunda da oyleyim hala kusuyorum midem cok yaniyor
Allah razı olsun.evet ilkinde 17 saate kadar ağrı çektim.doktora geç gitmiştim hatta geç gitmeme rağmenyinede doğuramamıştım.inşallah bu pıttt diye çıkarikinci normal doğumun olacağı için daha kolay olur inşallah.ama tabi önemli olan sağlık hakkında hayırlısı neyse o olsun
Siz böyle deyince eşim geldi aklıma. Ona kalsa hık deyince çocuk çıkıvercekAllah razı olsun.evet ilkinde 17 saate kadar ağrı çektim.doktora geç gitmiştim hatta geç gitmeme rağmenyinede doğuramamıştım.inşallah bu pıttt diye çıkar
Canim inanki cok mucadele ediyoruz iste bazen uyaniyor cok kisa sure emiyor e sik emmeyince nasil sut gelsin bazen sagiyorum az cikiyor ama hic yoktan iyidirBen de sleepy aldım 1 ve 2 numara. Birer paket. Stok yapmak istiyorum ama ya pişik yaparsa taşarsa vs diye almıyorum.
İki saatte bir ayaklarının altını hafif bastırarak ovala canım. Biraz sık hatta. Altını aç bezini felan bacaklarını hafif hafif sık. Hastanede hemşireler öyle yapıyor. Mutlaka uyandır bir şekilde
Allah yardimcin olsun canım. Emin ol bu saydıklarının çoğunu grupta yaşayanlar var. Hamileliğim çok rahat geçiyor yazana denk gelmedim açıkçası. Sabredelim hakkımızda hayırlısı olsun . Tedirgin olmakta haklısın bende korkuyorum dua edelim iyi olacak inşallahBen 36+3 üm henüz.neden taktım kilosuna biliyormusun çok şişkinim.hiç yatamıyorum .sürekli oturur yada ayakta duruyorum.tam yatayım diyorum afedersin mide suyum geliyor.ayaklarını göğsüman altına dayıyor o kadar çok acıyor ki yatamıyorum.benim ikinci çocuğum ama bu çok zor geçti.hamileliğin zorlugunu bunda çektim mide bulantılarım 9 aydır geçmedi.günlük burun kanamalarımı aldırmıyorum bile.ama yinide şükür ediyorum.dua ediyorum ama sabrım kalmadı.takvim 25 gün kaldı diyor.ağlamak istiyorum.
Prima care en pahalısı diye kalmış aklımda çok alışmadıysa ucuz beze geç canımBen prima premium care’ın 1 ve 2 numarasından bolca almıştım canım. Ama erken doğum olunca 0 numara kullanmaya başladık. Hiç pişik yapmadı. Hastanede bebeğe canbebe kullanmışlar o da pişik yapmamış.
Cok sagol canim insallah gelir goguslerim evet maalesef yara oldu aslonda benim sucumda var hiz birsey kullanmadim cok aciyor inanki annem vazelin sur dedi bu gun onu deniyecem insallah gecerGelir inş bol bol hemdeben de onu anlamıyorum dr 3 gün zaten bebeğin midesi küçük diyorlar sarılık oldu mu aç kaldı ondan diyorlar madem öyle başta derlerse ona göre mama verilir aç kalmaz çocuk neyse cnm düzelir inş çok çok geçmiş olsun ay birde en çok merak ettiğim göğüs ucun için birşey kullandın mı yara oldu mu benim de az kaldı cnm çok korkuyorum göğüs yarasından
Yenidoğan bebeğin ilk bir hafta midesi vişne büyüklüğünde oluyormuş o da 1-1,5 tatlı kaşığı süte denk geliyormuş. O alıyordur annesi minnacık midesi zaten İnşaAllah kısa zamanda çoğalır sütün. Arkadaşın da öyleydi sağıyordu damla damla geliyordu koyu renk olan dimi kolostrum denilen. Dört beş gün sonra çoğaldı şimdi de ağrı yapıyormuş. Emzirebildiğin kadar emzir. Emmediği zamanda mutlaka sağ canım. Öyle yaptı arkadaş çoğaldı Allah ın izniyleCanim inanki cok mucadele ediyoruz iste bazen uyaniyor cok kisa sure emiyor e sik emmeyince nasil sut gelsin bazen sagiyorum az cikiyor ama hic yoktan iyidir
Sagol canim bu gun deniyeyim insallah gelirBurdan arkadaşlar sıcak havluyu göğüslerine uygulamışlardı. Sıcak duş da çok iyi geliyormuş her gün imkanın oluyorsa duş almaya çalışmalı
Haklisin ama iste sariligi yukselince de bu defa acliktan diyorlar ben de sasirdimYenidoğan bebeğin ilk bir hafta midesi vişne büyüklüğünde oluyormuş o da 1-1,5 tatlı kaşığı süte denk geliyormuş. O alıyordur annesi minnacık midesi zaten İnşaAllah kısa zamanda çoğalır sütün. Arkadaşın da öyleydi sağıyordu damla damla geliyordu koyu renk olan dimi kolostrum denilen. Dört beş gün sonra çoğaldı şimdi de ağrı yapıyormuş. Emzirebildiğin kadar emzir. Emmediği zamanda mutlaka sağ canım. Öyle yaptı arkadaş çoğaldı Allah ın izniyle
Offf geçmiş olsun cnm ben de vazelin sürüyorum aylardır ama hala çatlıyor parça kopuyor Doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum bir çok Öner’i var hangisini yapacağımızı şaşırdık inş emer de yaranda geçer sağlıklı olursunuz ikiniz deCok sagol canim insallah gelir goguslerim evet maalesef yara oldu aslonda benim sucumda var hiz birsey kullanmadim cok aciyor inanki annem vazelin sur dedi bu gun onu deniyecem insallah gecer
Canım sütünün çoğalması için bol bol emzir şekersiz hoşaf kaynat içine kuru incir kuru dut kuru kayısı koy git gel bardak bardak iç dereotu ve bulgur pilavı ye sakın verme mama yoksa hiç sütün gelmez biberona alışırsa seni bırakır çok üzülürsün ıslak bezle bebeğin yüzünü sil serin tut uyandır çoraplarını çıkar altını aç sıcak bir ortamda tabiki gerçekten çok üzülürsün bide tahin helvası yeSagol canim bu gun deniyeyim insallah gelir
İnsallah sizin ikinci hamileliginiz daha kolay daha keyifli geçerGeçmiş olsun birde her hamilelik aynı değil derler sürekli bana hemen ikinciyi yap diyorlar al işte yine kusuluyormuş senin gibi çok kişi duydum her hamilelikte kusanı zor valla ya allah yardımcımız olsun ben de doğuracağım hala kusuyorum mide yanması zaten beni hasta etti ne yiyeceğimi şaşırdım
Canim benim oglumda uyanmiyordu hemsire komsumuz vardi tuttu bacaklarindan asagi dogru salladi evirdi cevrirdi uyandirdi. O oyle yyapinca bana da bi ccesaret geldi bende uyanmayinca evirip cevieiyordum cunku sarilik olacakti 13te kaldi sukur 15te kuveze aliyorlar bir sekilde uyandirmaya calisSelam kizlar bu gun 4 gunluk olduk cok sukur kizim da ben de iyiyiz tabi benim agrilarim var birde kizim cok zor uyaniyor o yuzden sik emziremiyorum ne yaparsamda uyanmiyor bakalim yarin sarilik yukselmismi diye bakacaklar ama buyuk ihtimal yukselmistir renginden de belli oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?