2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok sagol canim ben de sik emzirmek istiyorum ama iste uyanmiyor uyaninca bile cok az emiyor ama verdigin bilgileri degerlendirecem insallah mamaya gerek kalmaz

Canim sarılık iyi beslenemeyince oluyor. Gerekiyorsa bir hafta 10 gün mama da verilmeli bence .bu arada küçük bir cay kasigi şekerli su senin icin az olabilir ama onun midesi ne kadar ki. Sen kendin gibi düşünme sekerin ne faydasi olacak bebege. Eskiden emzikleri de sekere pekmeze bala batirip veriyordu buyukler. Benc3 verme o minicik daha annesi sekeri nasil parcalasin. Sen kendinin bir bardak sekerli su ictigini dusun bebis icin bir kasik sekerli su ile ayni hhesap. Cok kkaristim belki ama verme tatlim ya minnacik bebise sekerli su.

Haklisin ama iste sariligi yukselince de bu defa acliktan diyorlar ben de sasirdim
Bak canım gerçekten tecrübeliyim şimdi iyi oku yazdıklarımı sütün yetersizse zaten mama vereceksin belki bende aynı durumu yaşıcam önemli olan sarılığını arttırmamak ve bebeğimizi beslemek şimdi sen çok Yen'i annesin sütünün daha çoğalmaması normal tabiki bide az emiyor diyorsun ozaman hiç gelmez mama vereceksin eğer mamayı biberonla verirsen seni emmez internette videolar var emzirme destek sistemi diye mamayı öyle içereceksin süt sağarsan onuda öyle içereceksin hem seni emmiş olacak hemde mamasını içmiş olacak böylelikle senin süt üretimin devam edecek

Dün gece uyandım çatı kemiklerimden çıtırdama gibi ses geliyordu. Zor yürüyorum zaten ayakta kalınca fazla baskı hissediyorum. Bir de havalar zaten soğuk korkuyorum hastalanırım diye

Son zaman da grip oldum ben de ya burnum tıkalı başım ağrıyor hiç halim yok yatıyorum şuan doğum başlasa ne nefesim yeter ne de gücüm astımım da var
ben de ayniydim tam atlatamasam da daha iyiyim. Bolca terledim nane limon kaynattim. İlik limonlu su filan ictim. Gece burun tikanikligi cok kotu

ben de ayniydim tam atlatamasam da daha iyiyim. Bolca terledim nane limon kaynattim. İlik limonlu su filan ictim. Gece burun tikanikligi cok kotu
Ilık suyla ballı limon yapıyorum ıhlamur yaptım mandalina portakal nar çoğalttım. Sirkeli suyla burnumu temizledim açılmadı. Tuzlu suyla yaptım biraz daha iyi geldi. Ağız açık uyuyunca boğazlarda mahvoluyor

Dün gece uyandım çatı kemiklerimden çıtırdama gibi ses geliyordu. Zor yürüyorum zaten ayakta kalınca fazla baskı hissediyorum. Bir de havalar zaten soğuk korkuyorum hastalanırım diye
Valla bende çok korkuyorum hastalanıcam diye bir hapşırsa kaçıyorum son günlerim zaten uzak durun diyorum valla istiyorum artık doğsun alayım kucağıma son zamanlar zormuş

Anladım canim. Sezaryen mi oldun peki? Idrar yolu Enfeksiyonu vs bsy mi vardi acaba sende? Bebis aceleci davranmış ama sukur ki sag saglim dunyaya gelmis. Inş saglikla büyültürsün.
Sezeryan oldum canım evet. Suyum gelince haftaso erken olduğu için Ciğer geliştirici yapıldı. Onun ikinci dozu için 24 saat bekledim. Açılmam da ilelemeyince zaten sezeryan istiyordum, sezeryan oldum. İdrar yolu enfrksiyonu falan hiç birşey yoktu canım.

Canım benimki de uyanmıyor. En büyük sorunum bu. Altını açıyorum ayaklarının altıyla oynuyorum falan 1 saat sürüyor emzirmem ama mutlaka yediriyorum. Sen de zorla ve yedir. Yoksa dediğin gibi sarılık değeri yükseliyor bizde olmadı şükür. Bugün 8 günlük olduk.

Amin sagol insallah b
Canim sutun gelene kadar versene mama
Korkma emmemezlik yapmaz seni. Sarilik olmasin ver mamayi hem de emzir bol bol
Canim zaten yarin doktora gidicez doktor verin derse daha iyi olur cunku simdi ben kendiligimden alirsam esim sorun cikarir

Aynen canim benimde oyle evet cabaliyorum insallah yukselmez

Cok sagol canim mecbur vericem artik birde cok suzuldu yavrum bakalim ne kadar kilo kaybetmis

Cok acıtıyor tuzlu su iyi yapabilmissin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…