- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.641
Cok sagol canim ben de sik emzirmek istiyorum ama iste uyanmiyor uyaninca bile cok az emiyor ama verdigin bilgileri degerlendirecem insallah mamaya gerek kalmazCanım sütünün çoğalması için bol bol emzir şekersiz hoşaf kaynat içine kuru incir kuru dut kuru kayısı koy git gel bardak bardak iç dereotu ve bulgur pilavı ye sakın verme mama yoksa hiç sütün gelmez biberona alışırsa seni bırakır çok üzülürsün ıslak bezle bebeğin yüzünü sil serin tut uyandır çoraplarını çıkar altını aç sıcak bir ortamda tabiki gerçekten çok üzülürsün bide tahin helvası ye
Canim sarılık iyi beslenemeyince oluyor. Gerekiyorsa bir hafta 10 gün mama da verilmeli bence .bu arada küçük bir cay kasigi şekerli su senin icin az olabilir ama onun midesi ne kadar ki. Sen kendin gibi düşünme sekerin ne faydasi olacak bebege. Eskiden emzikleri de sekere pekmeze bala batirip veriyordu buyukler. Benc3 verme o minicik daha annesi sekeri nasil parcalasin. Sen kendinin bir bardak sekerli su ictigini dusun bebis icin bir kasik sekerli su ile ayni hhesap. Cok kkaristim belki ama verme tatlim ya minnacik bebise sekerli su.Bilmiyorum eskiler hep vermiş sarılık olmasın diye ben de senin gibi vermeyi istemiyorum demiştim ama böyle görünce bir kaşıktan ne olur diyorum bizlerde verilmiş neyse inş senin bebeğinde artmamıştır mama niye cnm süt az olunca mı sarılık oluyor
Hayırlısı olsun canım bi sıkıntımı oldu doktorun mu öyle gün verdi sağlıkla kavuş inşallahkızlar yarın sabah 37+4 ile sezeryanla alınacam... aralık annesi degil kasım annesi oldum...
Canim sutun gelene kadar versene mamaEvet canim sut az olunca sarilik artarmis gerci ilk uc gun zaten sut az olur sonra gelirmis bizim de bu gun dorduncu gunu insallahhh gelir bakalim
Bak canım gerçekten tecrübeliyim şimdi iyi oku yazdıklarımı sütün yetersizse zaten mama vereceksin belki bende aynı durumu yaşıcam önemli olan sarılığını arttırmamak ve bebeğimizi beslemek şimdi sen çok Yen'i annesin sütünün daha çoğalmaması normal tabiki bide az emiyor diyorsun ozaman hiç gelmez mama vereceksin eğer mamayı biberonla verirsen seni emmez internette videolar var emzirme destek sistemi diye mamayı öyle içereceksin süt sağarsan onuda öyle içereceksin hem seni emmiş olacak hemde mamasını içmiş olacak böylelikle senin süt üretimin devam edecekHaklisin ama iste sariligi yukselince de bu defa acliktan diyorlar ben de sasirdim
Neden erken aliyor drun canim.kızlar yarın sabah 37+4 ile sezeryanla alınacam... aralık annesi degil kasım annesi oldum...
Şimdiden hayırlı uğurlu sağlıklı olsun. İnşallah herşey cok güzel geçer. Ani bir durum mu oldu erken alıyor?kızlar yarın sabah 37+4 ile sezeryanla alınacam... aralık annesi degil kasım annesi oldum...
Dün gece uyandım çatı kemiklerimden çıtırdama gibi ses geliyordu. Zor yürüyorum zaten ayakta kalınca fazla baskı hissediyorum. Bir de havalar zaten soğuk korkuyorum hastalanırım diyeBende 2-3 gündür bebeği aşağıda hissediyorum. Bende sancı var ara ara ama düzenli değil. Nst de sancı görünüyor ama dediğim gibi az. Doktor 2-3 gün gelmez gibi dedi. Mümkün oldukça yürümeye çalışıyorum. Ama yürüdükçe aşağı baskı çok oluyor o da rahatsız ediyor. Sen yürüyüş yapabiliyor musun
Hiç sanmıyorum 9 aya girdim hala kusuyorum mide yanması gittikçe arttı güya geçer dediler bebek inince hiç alakası yok yanma hep devam ediyor rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin zaten alıştık bunlaraİnsallah sizin ikinci hamileliginiz daha kolay daha keyifli geçer
ben de ayniydim tam atlatamasam da daha iyiyim. Bolca terledim nane limon kaynattim. İlik limonlu su filan ictim. Gece burun tikanikligi cok kotuSon zaman da grip oldum ben de yaburnum tıkalı başım ağrıyor hiç halim yok yatıyorum şuan doğum başlasa ne nefesim yeter ne de gücüm astımım da var
Ilık suyla ballı limon yapıyorum ıhlamur yaptım mandalina portakal nar çoğalttım. Sirkeli suyla burnumu temizledim açılmadı. Tuzlu suyla yaptım biraz daha iyi geldi. Ağız açık uyuyunca boğazlarda mahvoluyorben de ayniydim tam atlatamasam da daha iyiyim. Bolca terledim nane limon kaynattim. İlik limonlu su filan ictim. Gece burun tikanikligi cok kotu
Valla bende çok korkuyorum hastalanıcam diye bir hapşırsa kaçıyorum son günlerim zaten uzak durun diyorum valla istiyorum artık doğsun alayım kucağıma son zamanlar zormuşDün gece uyandım çatı kemiklerimden çıtırdama gibi ses geliyordu. Zor yürüyorum zaten ayakta kalınca fazla baskı hissediyorum. Bir de havalar zaten soğuk korkuyorum hastalanırım diye
Sezeryan oldum canım evet. Suyum gelince haftaso erken olduğu için Ciğer geliştirici yapıldı. Onun ikinci dozu için 24 saat bekledim. Açılmam da ilelemeyince zaten sezeryan istiyordum, sezeryan oldum. İdrar yolu enfrksiyonu falan hiç birşey yoktu canım.Anladım canim. Sezaryen mi oldun peki? Idrar yolu Enfeksiyonu vs bsy mi vardi acaba sende? Bebis aceleci davranmış ama sukur ki sag saglim dunyaya gelmis. Inş saglikla büyültürsün.
Canım benimki de uyanmıyor. En büyük sorunum bu. Altını açıyorum ayaklarının altıyla oynuyorum falan 1 saat sürüyor emzirmem ama mutlaka yediriyorum. Sen de zorla ve yedir. Yoksa dediğin gibi sarılık değeri yükseliyor bizde olmadı şükür. Bugün 8 günlük olduk.Selam kizlar bu gun 4 gunluk olduk cok sukur kizim da ben de iyiyiz tabi benim agrilarim var birde kizim cok zor uyaniyor o yuzden sik emziremiyorum ne yaparsamda uyanmiyor bakalim yarin sarilik yukselmismi diye bakacaklar ama buyuk ihtimal yukselmistir renginden de belli oluyor zaten
Amin sagol insallah bOfff geçmiş olsun cnm ben de vazelin sürüyorum aylardır ama hala çatlıyor parça kopuyor Doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum bir çok Öner’i var hangisini yapacağımızı şaşırdık inş emer de yaranda geçer sağlıklı olursunuz ikiniz de
Canim zaten yarin doktora gidicez doktor verin derse daha iyi olur cunku simdi ben kendiligimden alirsam esim sorun cikarirCanim sutun gelene kadar versene mama
Korkma emmemezlik yapmaz seni. Sarilik olmasin ver mamayi hem de emzir bol bol
Aynen canim benimde oyle evet cabaliyorum insallah yukselmezCanım benimki de uyanmıyor. En büyük sorunum bu. Altını açıyorum ayaklarının altıyla oynuyorum falan 1 saat sürüyor emzirmem ama mutlaka yediriyorum. Sen de zorla ve yedir. Yoksa dediğin gibi sarılık değeri yükseliyor bizde olmadı şükür. Bugün 8 günlük olduk.
Cok sagol canim mecbur vericem artik birde cok suzuldu yavrum bakalim ne kadar kilo kaybetmisBak canım gerçekten tecrübeliyim şimdi iyi oku yazdıklarımı sütün yetersizse zaten mama vereceksin belki bende aynı durumu yaşıcam önemli olan sarılığını arttırmamak ve bebeğimizi beslemek şimdi sen çok Yen'i annesin sütünün daha çoğalmaması normal tabiki bide az emiyor diyorsun ozaman hiç gelmez mama vereceksin eğer mamayı biberonla verirsen seni emmez internette videolar var emzirme destek sistemi diye mamayı öyle içereceksin süt sağarsan onuda öyle içereceksin hem seni emmiş olacak hemde mamasını içmiş olacak böylelikle senin süt üretimin devam edecek
Cok acıtıyor tuzlu su iyi yapabilmissin canımIlık suyla ballı limon yapıyorum ıhlamur yaptım mandalina portakal nar çoğalttım. Sirkeli suyla burnumu temizledim açılmadı. Tuzlu suyla yaptım biraz daha iyi geldi. Ağız açık uyuyunca boğazlarda mahvoluyor
Hadi hayirlisiKızlar benim nişanım geldi sanırım az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?