2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebeginiz icin sigorta yaptiracak misiniz?
Ben dusunuyorum ama dogduktan sonra 10 gun icinde yapilirsa dogumsal rahatsizliklar da dahil oluyormus, daha sonra yapilirsa olmuyormus dendi.
Hic arastiran var mi hangisi iyidir nedir?

Sizleri gördükçe bende heyecanlaniyrrum valla dualarım sizinle Dr bu aradnmi sakın olmaya calis :) Nisan geldikten birkaç saat sonra sancı başlayabiliyormus takipte olursun
Yok aramadim zaten kan gelirse bekleme hemen gel demisti bana persembe gunu.

Nişan gelir gelmez doğum olmayabilir diye duymuştum ama yakındır canım sakin olmaya çalış sancını takip et. kanama şeklinde mi oldu
Boyle baya buyuk fazlaca kalin beyaz sarimtrak seyler geldi sumukten kalin akiskan degil. Kan gelmedi henuz.

Ama zaten persembe 2 cm acikligin var demisti bana. Yakin gibi benimki bakalim sanci da baslar heralde
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :) bende kaç gündür akıntı var yoğun şekilde ama nişanım nasıl gelir bilmiyorum

Haklisin ama iste sariligi yukselince de bu defa acliktan diyorlar ben de sasirdim
Aman diyeyim arkadaşlar. O öyle diyor bu böyle diyor, midesi vişne kadar,şekerli su falan bırakın bunları. Eğer bebeğiniz emiyor süt gelmiyorsa ilk birkaç günde mutlaka mama takviyesi yapın. Sütünüz artınca kesersiniz. Bebeğinizin uyanmıyorsa tamamen soyun, uyandırın. Yine de olmuyorsa çocuğun vücudunda suyu azalmış, tuz oranı artmış olabilir.kilo kaybı çoksa bunun olma ihtimali çok yüksek. Bu olay da farketmezseniz zekada kalıcı değişikliklere neden olabilecek kadar ciddi bişey. Sarılık çok artarsa yine benzer sonuçlar doğurur. Hergün gördüğünüz çocuğun sarılığının artıp artmadığını anlamanız çok zor. Oyüzden kabaca çocuğunuzun cildine parmağınızla hafif bastırınca beyaz değil sarıysa sarılığı vardır. Gözdeki sarılık çok önemli değil ama göbeğin altında bacaklarda da sarılık varsa bayağı artmış demektir. Sarılığın arttığını farkettiğinizdede 1-2 gün falan bekleyip baktırma lüksünüz yok, iş işten geçmeden hemen bakılması gerekir. Lütfen beni yanlış anlamayın, ukalalık yaptığımı düşünmeyip bunlara çok dikkat edin. Sonuçta herşey sağlıklı bebişler ve nesiller için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…