- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.661
Hayırlı olsun rabbim kolayligini versin su gibi doğum nasıp etsinKızlar benim nişanım geldi sanırım az önce
İyi çok bekletmedi kuzucun canım bizi habersiz bırakma sağlıkla kavuş yavrunaKızlar benim nişanım geldi sanırım az önce
Rabbim yardimcin olsunKızlar benim nişanım geldi sanırım az önce
Rabbim kolaylıkla kurtarsın ikinizi de canım darısı bize :)Kızlar benim nişanım geldi sanırım az önce
Amin insallah cok heyecanlandim ne yapacagimi sasirdim suanRabbim kolaylıkla kurtarsın ikinizi de canım darısı bize :)
Amin insallah sancim yok ama heyecanladim suan cokHayırlı olsun rabbim kolayligini versin su gibi doğum nasıp etsin
Sizleri gördükçe bende heyecanlaniyrrum valla dualarım sizinle Dr bu aradnmi sakın olmaya calis :) Nisan geldikten birkaç saat sonra sancı başlayabiliyormus takipte olursunAmin insallah sancim yok ama heyecanladim suan cok
Nişan gelir gelmez doğum olmayabilir diye duymuştum ama yakındır canım sakin olmaya çalış sancını takip et. kanama şeklinde mi olduAmin insallah cok heyecanlandim ne yapacagimi sasirdim suan
Yok aramadim zaten kan gelirse bekleme hemen gel demisti bana persembe gunu.Sizleri gördükçe bende heyecanlaniyrrum valla dualarım sizinle Dr bu aradnmi sakın olmaya calis :) Nisan geldikten birkaç saat sonra sancı başlayabiliyormus takipte olursun
Hadi hayırlısı olsun canım haberleri bekliyoruzKızlar benim nişanım geldi sanırım az önce
Boyle baya buyuk fazlaca kalin beyaz sarimtrak seyler geldi sumukten kalin akiskan degil. Kan gelmedi henuz.Nişan gelir gelmez doğum olmayabilir diye duymuştum ama yakındır canım sakin olmaya çalış sancını takip et. kanama şeklinde mi oldu
Ama zaten persembe 2 cm acikligin var demisti bana. Yakin gibi benimki bakalim sanci da baslar heraldeNişan gelir gelmez doğum olmayabilir diye duymuştum ama yakındır canım sakin olmaya çalış sancını takip et. kanama şeklinde mi oldu
Canım nerde okudum bilmiyorum ama nişan kırmızı olacak diye bişey yokmuş hayırlı haberler bekliyoruz dualarımız seninleBoyle baya buyuk fazlaca kalin beyaz sarimtrak seyler geldi sumukten kalin akiskan degil. Kan gelmedi henuz.
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :) bende kaç gündür akıntı var yoğun şekilde ama nişanım nasıl gelir bilmiyorumAma zaten persembe 2 cm acikligin var demisti bana. Yakin gibi benimki bakalim sanci da baslar heralde
Akıntıdan çok farklı sulu bir sey degil kalın jel gibi.Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :) bende kaç gündür akıntı var yoğun şekilde ama nişanım nasıl gelir bilmiyorum
Cok sagolun heyecanlandim ben de. Bu uzun surenin gecmis olmasina da inanamiyorum. Merak heyecan korku hepsi bir arada.Canım nerde okudum bilmiyorum ama nişan kırmızı olacak diye bişey yokmuş hayırlı haberler bekliyoruz dualarımız seninle
Aman diyeyim arkadaşlar. O öyle diyor bu böyle diyor, midesi vişne kadar,şekerli su falan bırakın bunları. Eğer bebeğiniz emiyor süt gelmiyorsa ilk birkaç günde mutlaka mama takviyesi yapın. Sütünüz artınca kesersiniz. Bebeğinizin uyanmıyorsa tamamen soyun, uyandırın. Yine de olmuyorsa çocuğun vücudunda suyu azalmış, tuz oranı artmış olabilir.kilo kaybı çoksa bunun olma ihtimali çok yüksek. Bu olay da farketmezseniz zekada kalıcı değişikliklere neden olabilecek kadar ciddi bişey. Sarılık çok artarsa yine benzer sonuçlar doğurur. Hergün gördüğünüz çocuğun sarılığının artıp artmadığını anlamanız çok zor. Oyüzden kabaca çocuğunuzun cildine parmağınızla hafif bastırınca beyaz değil sarıysa sarılığı vardır. Gözdeki sarılık çok önemli değil ama göbeğin altında bacaklarda da sarılık varsa bayağı artmış demektir. Sarılığın arttığını farkettiğinizdede 1-2 gün falan bekleyip baktırma lüksünüz yok, iş işten geçmeden hemen bakılması gerekir. Lütfen beni yanlış anlamayın, ukalalık yaptığımı düşünmeyip bunlara çok dikkat edin. Sonuçta herşey sağlıklı bebişler ve nesiller için.Haklisin ama iste sariligi yukselince de bu defa acliktan diyorlar ben de sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?