2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebeginiz icin sigorta yaptiracak misiniz?
Ben dusunuyorum ama dogduktan sonra 10 gun icinde yapilirsa dogumsal rahatsizliklar da dahil oluyormus, daha sonra yapilirsa olmuyormus dendi.
Hic arastiran var mi hangisi iyidir nedir?
Evet ben yaptırıcam. Baglı oldugum kurumun anlaşmalı oldugu anadolu tamamlayıcı sigorta var bende 10 gün içinde yaptırıcam inşallah sağlıkla doğsunlar da

Sağol canım Allah herkese sabır versin. Benim eşimden yana sıkıntım yok ağzımın içine bakar her işime yardımcı olur böyle sıkıntılı olmasaydı askere gitme durumu olmasaydı kimseyi istemezdim bile yanıma kendi kendimize bakrdik cocugada birbirimize. Burda birtek kv degil, esimin halaları 6 tane herseyi cok bıliyorlar. Neymis niye ozele gidiyornusum devlete niye gitmiyormusum. Bebegi dogunca tuzlayacaklarmiymis neymiş.zaten hastaneye adim attigimda hepsi toplanir gelir. Ayrica kvlerde birde piskolojisi bozuk teyzemiz var bosanma arefesinde bozuk plak gibj başa sarıp sarıp aynı dertlerini anlatıyor 1 ayda canimdan bezdirdi beni. Kv dedi dogumda da kalsın yaninda. Bende odaya çağırdım. Kadin nornal degil dedim bende çok normal değilim istemiyorum gitsin dedim. Tamam dedi 15 güne gidecek sözde. Dediğin gibi biraz daha ılımlı olmalı ama herkes kendi penceresinden bakıyor. Valla esimedr dedim. Ben hamileyim zoruma giden şeyleri söylerim madem götüreceksin yanlarına. Yazık banada bebegimede. Bizimkilerde cimri hic demiyorlar bu kiz hamile sağlıklı beslensin hrp hamur isi sebze et türü seyleri ben alıp getirince birde kızıyorlar bize neden soylemiyorsun. Ben söylemeden kendilerinin düşünmesi.Biran once sağlıkla bebegimi dogursaydim. İyi gelirdi bana ilgilenirdim zaten takmamda kafaya kendim bakarim bebegede sonra esim gelincede eve giderim kendi başımın caresine bakarim. Allahim iyi insanlarla karsilastirsin. Kolay dogumlar yaparız işallah. İsallah bizimde kiymetimiz anlaşılır ve şanslı insanlardan oluruz

Cok tesekkur ederim haklisin bakicaz yarin insallahhh

Boyle baya buyuk fazlaca kalin beyaz sarimtrak seyler geldi sumukten kalin akiskan degil. Kan gelmedi henuz.
Bugün benden de bu anlattıgınız gibi bir şey geldi ama ben akıntıdır dedim sizinkinden azdı sanırım benimki çok değildi. sancım falan da yok bebek kanala inmemişti dün doktor öyle dedi ondan ben akıntıdır dedim. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla çocuğunuza kavuşun inşallah

Google a Doğum nişanı yazıp görsellerden bakabilirsiniz nasıl olduğuna

Evet ben yaptırıcam. Baglı oldugum kurumun anlaşmalı oldugu anadolu tamamlayıcı sigorta var bende 10 gün içinde yaptırıcam inşallah sağlıkla doğsunlar da
Benim kendi sigortam da anadolu sigorta. Bebegi ekletmeyi dusundum ben de ama baska sigortalara ve kapsamlarina hic bakmadim.

Kızlar çok şükür bugun dogum çantasını hazırladım eksimlerim var mı bakarmısınız listeme
Bebek için;
10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane çıkışı
Polar battaniye
Islak mendil, alt açma örtüsü ,15 tane bez
Yelek
Kundak
Agız mendili
Biberon
2 çift çorap
Kendim için;
3 lü lohusa takımı
Gecelik sabahlık
Taç
Jolyy kilot bez, hasta bezi, kotex ped
3 tane lohusa kilodu
Yedek alt pijama
Süt sagma makinası, gögüs pedi, süt saklama poşeti
2 çift çorap
Makyaj çantası
Emzirme atleti
Rezene çayı
1 gece kalıcakmışım

Aminnnn cnm sen hiç takma madem eşimde senin arkanda söyle istediğini onlar konuşunca susma ne demek özele gidiyorsun onlara mı kalmış nereye gideceğin alla alla sinir oluyorum böyle insanlara allah var benim kv hiç karışmadı nereye ne kadara Doğum yapacağıma çünkü kızları da aynısını yaptı dili kısa ama sen direkt söyle isterdiğim yere giderim kimseden çıkmıyor parası tuzlamak ne ya nasıl bir cahillik bu bebek tuzlanır mı hiç asitten ne farkı var tuzun o tazecik teni hep yanacak bunlar nasıl kafayla yalıyorlar sakın izin verme gerekirse kavga et bu me saçmalık bak ben normal de kv çekinirim konuşmam pek o laf sokar ben susarım ama konu bebeğim olursa asla susmam rezil ederim umrumda da olmaz eşim kv şimdi ordasın diye herkes konuşacak sakın fırsat verme yüz verme varsın arkandan konuşsunlar çünkü sen Dinler onların dediğini yaparsan önünü alamazsın benim eşimin akrabaları da baya konuşuyor gidince bebekle de aynısını yaparlar hı hı diyip geçerim bildiğimi okurum boş kafaları dinleyemem az sabretmen gerekiyor ben dün lv 10 gün dedim ya o 10 kalmaz daha fazla kalır yüzsüz çünkü gelin istemiyor gideyim demez yani ben söylediğimle kalırım valla artık takmıyorum gelsin istediği kadar kalsın plan yapınca olmuyor yapacak birşey yok sabretcez mecburen

burun tıkanıklığı için susam yağını burnuna kulak çubuğuyla sür canım çok faydalı burada da kaç kişiye önerdim hepsi memnun. ve hiçbir zararı yok

Cnm lohusa kilodu farkli bisey mi

Canım lazım olur diye havlu ve sıradan çarşafta koydum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…