- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.701
Canim sezeryanda 2 gun bekletebiliyorlar. Her ihtimale karsi iki kulot havlu cikista giyecegin kiyafet, nescafe, bardak, kettle, bebek icin pisik kremi, tarak, kucuk bir ayna (ayakta duramayabilirsin makyaj yaparken yatakta kolay olur )Kızlar çok şükür bugun dogum çantasını hazırladım eksimlerim var mı bakarmısınız listeme
Bebek için;
10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane çıkışı
Polar battaniye
Islak mendil, alt açma örtüsü ,15 tane bez
Yelek
Kundak
Agız mendili
Biberon
2 çift çorap
Kendim için;
3 lü lohusa takımı
Gecelik sabahlık
Taç
Jolyy kilot bez, hasta bezi, kotex ped
3 tane lohusa kilodu
Yedek alt pijama
Süt sagma makinası, gögüs pedi, süt saklama poşeti
2 çift çorap
Makyaj çantası
Emzirme atleti
Rezene çayı
1 gece kalıcakmışım
Hamile kilodu yazıcaktım canım yüksel belCnm lohusa kilodu farkli bisey mi
Evet havluyu unutmuşum canımCanım lazım olur diye havlu ve sıradan çarşafta koydum ben
1 gün bekletiyoruz hiç 2 gün beklettigimz olmadı dediler termos bardak nescafe omlarda var ama yazmamışm :)Canim sezeryanda 2 gun bekletebiliyorlar. Her ihtimale karsi iki kulot havlu cikista giyecegin kiyafet, nescafe, bardak, kettle, bebek icin pisik kremi, tarak, kucuk bir ayna (ayakta duramayabilirsin makyaj yaparken yatakta kolay olur )
Bende cevap veremem normalde hep altta kalırım ama arsizligim tuttu nedense hamilelikte. Söylenirim söz konusu bebeğim olunca. Belkide esimin vermis olduğu destekten cesaret aliyorumdur. Ama kp iyi allahtan yoksa duramazdım herhalde. Zaten dedim kv istemiyorum kimseyi yanimda en kötü odama çekilirim bebegimle rahatsızim diyip naza çekerim kendimi icerde otursunlar istedikleri kadar beni ilgilendirmez. Zaten birsey isteyecegim zaman falan kp söylüyorum sagolsun sorarda hep bir ağrın sızın var mı veya moralim bozuk olunca sorar ne oldu kızım diye. Kadınlar gudubet gercekten. Cahil kafa ben bildim kafası bütün kadınları. Niye devlete git diyorlar birde kv vermis eltimin 4000 doğum parasını ben elin kizi sevilneyen gelinim ya masraf olmasin diyorlar herhalde. Esim istediğin yere git dedi sağolsun hatta beni getirsiginde gezdik doktor bulduk birini umarım devam ederim degismez kadının tavrı dogumuda orda yaparımAminnnn cnm sen hiç takma madem eşimde senin arkanda söyle istediğini onlar konuşunca susma ne demek özele gidiyorsun onlara mı kalmış nereye gideceğin alla alla sinir oluyorum böyle insanlara allah var benim kv hiç karışmadı nereye ne kadara Doğum yapacağıma çünkü kızları da aynısını yaptı dili kısa ama sen direkt söyle isterdiğim yere giderim kimseden çıkmıyor parası tuzlamak ne ya nasıl bir cahillik bu bebek tuzlanır mı hiç asitten ne farkı var tuzun o tazecik teni hep yanacak bunlar nasıl kafayla yalıyorlar sakın izin verme gerekirse kavga et bu me saçmalık bak ben normal de kv çekinirim konuşmam pek o laf sokar ben susarım ama konu bebeğim olursa asla susmam rezil ederim umrumda da olmaz eşim kv şimdi ordasın diye herkes konuşacak sakın fırsat verme yüz verme varsın arkandan konuşsunlar çünkü sen Dinler onların dediğini yaparsan önünü alamazsın benim eşimin akrabaları da baya konuşuyor gidince bebekle de aynısını yaparlar hı hı diyip geçerim bildiğimi okurum boş kafaları dinleyemem az sabretmen gerekiyor ben dün lv 10 gün dedim ya o 10 kalmaz daha fazla kalır yüzsüz çünkü gelin istemiyor gideyim demez yani ben söylediğimle kalırım valla artık takmıyorum gelsin istediği kadar kalsın plan yapınca olmuyor yapacak birşey yok sabretcez mecburen
Bebek kaka yapar tatlim sen yine de yanina al pisik kremini. Terlik ve sutyen de yazmamissin. İslak mendil, bebek icin de carsaf al bazen sadece sunger icinde gwtiryorlar altina serersinHamile kilodu yazıcaktım canım yüksel bel
Evet havluyu unutmuşum canım
Hastaneden her istedigimizde çarşaf veriyorlarmış
1 gün bekletiyoruz hiç 2 gün beklettigimz olmadı dediler termos bardak nescafe omlarda var ama yazmamışm :)
Pişik kremi laızm olur mu?olmaz diye almamştım alıyım o zamm
Tarak da alamam ben duştan duşa saçımı tarıyorum kıvırcık kabarık kalçama kadar uzun saçlarım var taranmıyor malesef sadece ıslakken taranıyor :) doguma girmeden makyaj yapmayı düşünüyorum içeride fotograf çekeriz diye :)
Cevaplar için sagolun kızlar
Terlik almadım daha begenemedim bir türlü alınca koyucam inşallah ıslak mendil aldım pişik kreminide ekledim şimdi çarşafta alıyım o zmam çok sagolBebek kaka yapar tatlim sen yine de yanina al pisik kremini. Terlik ve sutyen de yazmamissin. İslak mendil, bebek icin de carsaf al bazen sadece sunger icinde gwtiryorlar altina serersin
Bende kendinden sütyenli atlet aldım çok begendm rahat oluruz inşallahBen hastaneye kayisi kopmostosu da goturcem kizlar sizlerde belki yapip goturursunuz. Birde kuru sampuan aldim bugun hemen sacimizi yikiyamicaz hastanede terlicez yani benim sacim cabuk da yaglanir aklima bu geldi. Benim fotograf cekimimde olucak 2 gun sacim yagli görünmesin dedim. Size de fikir olsun. Emzirme atleti yerine kendinden sutyen gibi olan atletlerden aldim oldukca rahat duruyor. Emzirme sutyeni de aldim ama evde takmam onu atlet daha rahat.
Hayırlı sağlıklı olsun canım. Allah yardımcın olsunkızlar yarın sabah 37+4 ile sezeryanla alınacam... aralık annesi degil kasım annesi oldum...
Bence oluruz cnm hatta keske daha onceden alsaydim sutyen giymeyi pek sevmiyorum yazin takiyorum da kisin baya is gorurBende kendinden sütyenli atlet aldım çok begendm rahat oluruz inşallah
Hadi bakalım :) endişelenme sakin ol canım.Kızlar benim nişanım geldi sanırım az önce
Sen bildiğini yap gir odana çıkma yanına gelirler zaten yatıyor gibi yap hiç uğraşma eski kafalı olabileler tamam ama bu diretmek niye onu anlamıyorum annen değil kardeşin değil daha eşinin akrabaları plan yapmadan gelişi güzel vakit geçirip eşini bekleyeceksin ben planlar yaptım annem gelir 40 kadar kalır kv sonradan gelir en azından iyi olmuş olurum çokta kalsın istemiyordum ne oldu bütün planlar suya şimdi mecbur değilim şükür benim de ailem var yanımda olacak kardeşim gelecek ama kv gelsin istiyorum artık kadının gözü yüzünden başıma gelene bak istemiyordu annemin uzun kalmasını istediği de oldu diye diye baktım kendimi yiyiyorum kadın ohhh gayet rahat ben niye kasıyorum ki gelsin istediği kadar kalsın kafayı mı yerim yiyeyim baştan düşünüp yemekten iyidir biz bu adamlarla evli olduğumuz sürece bunları çekmek zorundayız aileleri elbette ki atmasınlar ben buna da karşıyım ama eşini de ezdirmesinler herkes mutlu mesut yaşasın geçen görümcem diyo ki ben bakamam kimseye anneme babama kv çalışıyorum yani ben bakmam siz bakın der gibi konuştu daha geçen günler bile ben bakmam diyordum şimdi saldım artık kv çok istiyor bizimle yaşamayı aman gelsin diyorum artık bakarım diyorum bu değişimime ben bile şaşırıyorum çünkü eşim çok düşkün diğer kardeşler de bakmaz istemez bize kalacaklar kendimi yiyip durdum ben bakmam diye ama anladım ki ben bu adamla evli olduğum sürece bunlara mecburum bakmak mı gerekiyor bakılır gelsinler kendimden ben vazgeçtim artık olacaklar zaten belli kavgayla değişmiyor en iyisi kabul etmek sen dedin ya sizin 10 gün kalıp gidecek diye yok kuzum benim benimle ömürlük yaşayacak ben de paşa paşa kabul edecem görünen köy kılavuz istemezBende cevap veremem normalde hep altta kalırım ama arsizligim tuttu nedense hamilelikte. Söylenirim söz konusu bebeğim olunca. Belkide esimin vermis olduğu destekten cesaret aliyorumdur. Ama kp iyi allahtan yoksa duramazdım herhalde. Zaten dedim kv istemiyorum kimseyi yanimda en kötü odama çekilirim bebegimle rahatsızim diyip naza çekerim kendimi icerde otursunlar istedikleri kadar beni ilgilendirmez. Zaten birsey isteyecegim zaman falan kp söylüyorum sagolsun sorarda hep bir ağrın sızın var mı veya moralim bozuk olunca sorar ne oldu kızım diye. Kadınlar gudubet gercekten. Cahil kafa ben bildim kafası bütün kadınları. Niye devlete git diyorlar birde kv vermis eltimin 4000 doğum parasını ben elin kizi sevilneyen gelinim ya masraf olmasin diyorlar herhalde. Esim istediğin yere git dedi sağolsun hatta beni getirsiginde gezdik doktor bulduk birini umarım devam ederim degismez kadının tavrı dogumuda orda yaparım
Gittiğim hastaneye başlamadan önce şikayet vara bakmıştım bir şikayet varmı hastaneyle ilgili diye. Bu konuyla ilgili birkaç şikayet okumuştum. Hastane fazla para aldı vermiyor diye. Aradım hastaneyi sordum. Sağlık bakanlığı belirlediği Doğum ücretini devlet hastanesindeki Doğum ücreti olarak belirliyormuş. Yani işte bir Doğum kaç liraya mal olur gibi. Devlet hastanesinin sunduğu şartlarla özel hastanenin sunduğu şartlar bir olur mu özel odalarda kalıyorsunuz vurulan ağrı kesiciler bile en iyi markalar tabiki devletin belirlediği ücretten fazla ücret alacağız diyor. Ve Doğumdan önce imzalanan kağıtlarda bu yazıyormuş. Yani başvuru yapsan da parayı geri alamıyormuşsun. Ben böyle bir konuda şikayet etmeyi ayıp olarak görürüm. Hastane sana 3 bin der 5 bin ister evet şikayet et. Ama herşey konuşulmuş fiyat verilmiş anlaşılmış bu durumu kullanıp şikayetçi olmak fırsatçılık. Fiyat işine gelmiyorsa o hastaneye gitmezsin. Sonuçta herşey başta peşinen söyleniyor. Ben şikayetçi olmamhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ozel-hastanede-dogum-yapanlara-duyurulur.1098539/
kızlar bu doğru mudur acaba?
sormakta fayda var bence
bi de kendileri annelerine islerine gelincr agizlarini acarlar.ama konu bizsek agizlarini acip da bizi sahiplenemezler.Seninki de az değil hani çok iyi davransan astarını ister böyle oluyor genelde en güzelini yapıyorsun düzenini bilsin sorsun o senin evin kendi evine de sürekli istiyorda karşıda ki istiyor mu hiç düşünmüyorlar işte belki işin var belki her hafta gitmek istemiyorsun oğlu gitsin görsün ben bunu herzaman derim bi evlat annesini sormalı yanında olmalı illa ki ama b...çıkarmak nedir git senin annen belki sen rahat etmiyorsun buna anlayış göstermeli annesine de bunu güzellikle belli etmeli ben mecburum seni sormaya gelmeye eşim değil bunun farkında oldurtmalı yok cnm nerde o anlayışlı erkek aman annemiz laf etmesin karım kırılsada olur modunda bir çoğu
ben de utanirim o yuzden emzirme ortusu aldim.bi de gelen giden olur disarda da kullanirim diye aldim.İki ucu b... değnek dedikleri bu işte iyi olsam ohhh iyi oldu dur az daha kalalım diyebilir hasta olsam aman ihtiyacı var bize kalalım diyebilir ne bileyim saldım ben de örtüye bakayım ben de hiç gerek duymamıştım alırım artık napayım kp uyuyunca filan emizirirm orda zaten sürekli uyumak istiyor kv yanında da emziremem ben utanıyorum alışırsın diyorlar inş alışırım
Ayni sorun bizdede var cocuk ne yaparsam yapayim uyanmiyor.Persembe ve Bugun olcturduk deger 11 de duruyor yukselmedi ama dusmuyorda.Emme yapamiyor bizimki sagip sagip veriyorum her yarim saat 45 dkda bir bakalim insallah dusururuz.Sizin degeriniz kaclardaSelam kizlar bu gun 4 gunluk olduk cok sukur kizim da ben de iyiyiz tabi benim agrilarim var birde kizim cok zor uyaniyor o yuzden sik emziremiyorum ne yaparsamda uyanmiyor bakalim yarin sarilik yukselmismi diye bakacaklar ama buyuk ihtimal yukselmistir renginden de belli oluyor zaten
etkisi vardır tabi canım yakın olmak istiyordur babana..o izden üzme kendini annem gelmek istemiyor diye düşünme ..Doğru söylüyorsun canım çok normal aslında. Babamı geçen sene kaybettik yeni sayılır yani. Köydeki eve sık gitmek istiyor o yüzden yakın olmak istiyor onun da etkisi var isteksizliğinde..
zaten artik son 20 gündesin.normal bu ağrılar.bebeğin kendini hazırlıyor yavaştan annesiKızlar bugün kasıklarımda değişik bir ağrı var üşüttüm mü acaba? Yani yumurtalıkların çatladığı zaman ağrılar olurdu ya aynı o ağrılar gibi. Doktoruma mesaj mı atsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?