- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.721
cnm ben hastanede yattigim zmn yanimda dogum yapan baska bi hasta yatiyordu onumda bebegi hep uyuyordu ne yapsa uyandiramamisti.hemsire geldi coraplarini ciksrtti ayaklarini topuklarini falan sıktı bebek aglamaya basladi uyandi o sekilde emzirebildi annesi.denemediyseniz deneyin derim kizlarAyni sorun bizdede var cocuk ne yaparsam yapayim uyanmiyor.Persembe ve Bugun olcturduk deger 11 de duruyor yukselmedi ama dusmuyorda.Emme yapamiyor bizimki sagip sagip veriyorum her yarim saat 45 dkda bir bakalim insallah dusururuz.Sizin degeriniz kaclarda
cnm makyajla gitmeyi ben de dusundum ama bebegi gorunce hüngür hüngür aglarim bozulur diye yapmicam sonra yapicamHamile kilodu yazıcaktım canım yüksel bel
Evet havluyu unutmuşum canım
Hastaneden her istedigimizde çarşaf veriyorlarmış
1 gün bekletiyoruz hiç 2 gün beklettigimz olmadı dediler termos bardak nescafe omlarda var ama yazmamışm :)
Pişik kremi laızm olur mu?olmaz diye almamştım alıyım o zamm
Tarak da alamam ben duştan duşa saçımı tarıyorum kıvırcık kabarık kalçama kadar uzun saçlarım var taranmıyor malesef sadece ıslakken taranıyor :) doguma girmeden makyaj yapmayı düşünüyorum içeride fotograf çekeriz diye :)
Cevaplar için sagolun kızlar
Hepimiz öyle canım bende pasa pasa bakarim. Ama hamilelik ve lohusalik doneminde kendimi ezdirmek istemiyorum. İlk bebegim birde zaten yererince moralim bozuk ve kafada hep soru isareti.Zaten biriyle evlenince ayni zamanda aikesiylede evlenirsin derdi cevremdekiker bekarken hep ne alaka derdim. Ama çok doğruymuş insan yasayinca anlıyor ancak.Allah hepimize kolaylık ve bol sabır versin inşallah,ele karışmak çok zormus.Sende ezdirme canım kendini. Bende eşimin ailesiyle kötü olmasıni hiç istemem. Zaten ben basimin çaresine bakardim evimde sirf eşimin içi rahat etsin o huzurlu olsun diye geldim. O da bilincinde zaten bu durumun.Allah gönlümüze göre verir isallahSen bildiğini yap gir odana çıkma yanına gelirler zaten yatıyor gibi yap hiç uğraşma eski kafalı olabileler tamam ama bu diretmek niye onu anlamıyorum annen değil kardeşin değil daha eşinin akrabaları plan yapmadan gelişi güzel vakit geçirip eşini bekleyeceksin ben planlar yaptım annem gelir 40 kadar kalır kv sonradan gelir en azından iyi olmuş olurum çokta kalsın istemiyordum ne oldu bütün planlar suya şimdi mecbur değilim şükür benim de ailem var yanımda olacak kardeşim gelecek ama kv gelsin istiyorum artık kadının gözü yüzünden başıma gelene bak istemiyordu annemin uzun kalmasını istediği de oldu diye diye baktım kendimi yiyiyorum kadın ohhh gayet rahat ben niye kasıyorum ki gelsin istediği kadar kalsın kafayı mı yerim yiyeyim baştan düşünüp yemekten iyidir biz bu adamlarla evli olduğumuz sürece bunları çekmek zorundayız aileleri elbette ki atmasınlar ben buna da karşıyım ama eşini de ezdirmesinler herkes mutlu mesut yaşasın geçen görümcem diyo ki ben bakamam kimseye anneme babama kv çalışıyorum yani ben bakmam siz bakın der gibi konuştu daha geçen günler bile ben bakmam diyordum şimdi saldım artık kv çok istiyor bizimle yaşamayı aman gelsin diyorum artık bakarım diyorum bu değişimime ben bile şaşırıyorum çünkü eşim çok düşkün diğer kardeşler de bakmaz istemez bize kalacaklar kendimi yiyip durdum ben bakmam diye ama anladım ki ben bu adamla evli olduğum sürece bunlara mecburum bakmak mı gerekiyor bakılır gelsinler kendimden ben vazgeçtim artık olacaklar zaten belli kavgayla değişmiyor en iyisi kabul etmek sen dedin ya sizin 10 gün kalıp gidecek diye yok kuzum benim benimle ömürlük yaşayacak ben de paşa paşa kabul edecem görünen köy kılavuz istemez
Doguma girince sadece maskara sürücem canım aglayınca akmıyo benim:)cnm makyajla gitmeyi ben de dusundum ama bebegi gorunce hüngür hüngür aglarim bozulur diye yapmicam sonra yapicambence sen de oyle yap
Bendede var canım ama çok rahatsız edecek kadar değil. Normaldir diye düşünüyorumİyi geceler kızlar. Pat diye giriyorum konuya ama ben2 3 saattir nefes darlığı yaşıyorum. Yorgunluk hisside var. Yattığım zaman rahatsız oluyorum. Benim gibi yaşayan var mı? Normal mi acaba
Yardım istemekten anlamayanda var canim maalesef dün annemler geldi başka şehirden annemi görmeye geldiler esimin akrabalari. Annem yol yorgunluguyla onlara hizmet etti. Ben bulaşıklara giriştim mecburen. Kv üst kattan gelip kılını bile kimildatmadı. Akşamda annemin evden getirdigi yiyecekleri yedi. Anne sofrayi toplar misin dedim kvdeme. Oda bi saniye isim var dedi bi baktim evine cikmis hiç bisey demeden cay olunca geldi. Ben artık ne diyim Allaha havale ettim. Çocuguma bakmasini geçtim bana engel olcakben de utanirim o yuzden emzirme ortusu aldim.bi de gelen giden olur disarda da kullanirim diye aldim.
sen gekdiklerinde kendini yorma her gun esinle ne yiyosaniz biraz fazlasini yap dursun.e yabanci degiller kv kp ne bulursa yicekler artik.zorlama hic kendini.temizlik yapmak icin de hic ugrasma.pisler diyosun zaten sen temizledikce kvden de nasilsa temizliyo der.2 haftada 1 temizle.kv gidince evi kırklarsin guzelce.onlar varken de temiz kalmicak nasilsa temizlesen de.
kv ne iş buyur sen yemek yaparken salatayo yapiver anne de.sen supururken evi bebegi emzircem surayi da sen siliver de.biraz is buyur da gitsin erkenden.
Bilemedim ki tansiyonuma fln baktım çok şükür iyi. Acaba ağırlık sırt ağrısı yapıp o yüzden mi yorgun hissediıorumBendede var canım ama çok rahatsız edecek kadar değil. Normaldir diye düşünüyorum
Canım bu sitede çok güzel hediyelikler var . Benim hastane ek bina yaptı kadın Doğum için 2 ay önce benim doktorum da yeni ofise geçti.kontrole gittiğimizde yeni ofisiniz hayırlı olsun diye şu erkek biblo kartvizitlikten almıştım çok güzel. Çok da hoşuna gitti doktorun masasında duruyo her gittiğimde görüyorumKızlar fikrinizi almak istiyorum.Siz doğum sonrasında doktorunuza ufak hediye çiçek çikolata vs. Alicakmisiniz. Ne düşünüyorsunuz. Ben orkide bide çikolata alsam diyorum ama karar veremedim. Düşündüğünüz biseyler var mı ?
Yarım saatte yeni süt oluşamaz ama siz 2 saatte bir beriki memeyi emzirin, üzerine bir ölçek mama hazırlayıp verin, bitirirse bir ölçek daha. Böylece nekadar alabildiğini de görürsünüz. 5. Günden sonra düşme eğilimine girer ama ilk 5 gün giderek yükselir. Süt için ise bol su ve ılık duş, bir de humananın steel tea çayı var. 3. Çocuğunu bekleyen bir çocuk uzmanı olarak bunları önerebilirim size.Ayni sorun bizdede var cocuk ne yaparsam yapayim uyanmiyor.Persembe ve Bugun olcturduk deger 11 de duruyor yukselmedi ama dusmuyorda.Emme yapamiyor bizimki sagip sagip veriyorum her yarim saat 45 dkda bir bakalim insallah dusururuz.Sizin degeriniz kaclarda
Sırtın da mı ağrıyor ? Yoruldun mu acaba canım bugünBilemedim ki tansiyonuma fln baktım çok şükür iyi. Acaba ağırlık sırt ağrısı yapıp o yüzden mi yorgun hissediıorum
Bide beni düşün son 6Programda doğuma 13 gün kaldı diyor heyecandan doğurucam bu gidişle :))
Ağrı kesici verdiler birsey yok diyip gönderdiler nstede sancı çıkmadi ama yürüyemiyorum yarın başka doktora gidicem canimA Albatross35 naptın canım sancın geldimi
Evet bazen gelmiyor sut ayni zamanda mamaylada destekliyorum.steel tea rezene hosaf falan iciyorum hep insallah duser sariligimiz tesekkur ederim .Yarım saatte yeni süt oluşamaz ama siz 2 saatte bir beriki memeyi emzirin, üzerine bir ölçek mama hazırlayıp verin, bitirirse bir ölçek daha. Böylece nekadar alabildiğini de görürsünüz. 5. Günden sonra düşme eğilimine girer ama ilk 5 gün giderek yükselir. Süt için ise bol su ve ılık duş, bir de humananın steel tea çayı var. 3. Çocuğunu bekleyen bir çocuk uzmanı olarak bunları önerebilirim size.
Biz olmadan giderlerse laf yiyiyorlar ondan bizi istiyor eşlerimiz halbuki şunu deseler anne biz gelmek zorundayız eşlerimiz değil ben geliyorum zaten daha ne istiyorsun bi tanıdığım vardı eşine izin vermiyordu annesine gitmesine ben de çok kızıyordum o onun annesi sen niye karışıyorsun diyordum eşte karısını dinliyordu gitmiyordu böyle olsak demekki iyi oluruz gerçi böyle olmak için eşlerimizin aşırı aşırı iyi olması gerekbi de kendileri annelerine islerine gelincr agizlarini acarlar.ama konu bizsek agizlarini acip da bizi sahiplenemezler.
kesinlikle oyle b.kunu cikariyorlar.ben de oyle dusunuyorum sen git gor anneni ara sor konus ama her hafta beni niye goturuyosun.
simdi hamileyim midemi bajane edip gitmiorum esim tek basina gidiyo her hafta bi gun.bi de gecen diyo ki bu hafta hic gitmedim yarin gidiyim de aradan ciksin diyogulermisin aglarmisin hay anana da sana da demek istiyorum diyemiyorum
ama annesine tek gidince sıkıliyo 1 saat sona hemen geliyo.ama benle gidince gevelere kadar oturuyoruz
Bebeğe baktılar mı ultrason da bari yanlış alarm demekki canım ama gelen nişandı demenAğrı kesici verdiler birsey yok diyip gönderdiler nstede sancı çıkmadi ama yürüyemiyorum yarın başka doktora gidicem canim
Hiç iş yapmıyorum desem yeri aslında. Annem var. Bebek çok aşağıdaymış. Ondan olabilir mi acabaSırtın da mı ağrıyor ? Yoruldun mu acaba canım bugün
Nisan mi ne nişanı canimBebeğe baktılar mı ultrason da bari yanlış alarm demekki canım ama gelen nişandı demen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?