2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm ben hastanede yattigim zmn yanimda dogum yapan baska bi hasta yatiyordu onumda bebegi hep uyuyordu ne yapsa uyandiramamisti.hemsire geldi coraplarini ciksrtti ayaklarini topuklarini falan sıktı bebek aglamaya basladi uyandi o sekilde emzirebildi annesi.denemediyseniz deneyin derim kizlar
H heja

cnm makyajla gitmeyi ben de dusundum ama bebegi gorunce hüngür hüngür aglarim bozulur diye yapmicam sonra yapicam bence sen de oyle yap

Hepimiz öyle canım bende pasa pasa bakarim. Ama hamilelik ve lohusalik doneminde kendimi ezdirmek istemiyorum. İlk bebegim birde zaten yererince moralim bozuk ve kafada hep soru isareti.Zaten biriyle evlenince ayni zamanda aikesiylede evlenirsin derdi cevremdekiker bekarken hep ne alaka derdim. Ama çok doğruymuş insan yasayinca anlıyor ancak.Allah hepimize kolaylık ve bol sabır versin inşallah,ele karışmak çok zormus.Sende ezdirme canım kendini. Bende eşimin ailesiyle kötü olmasıni hiç istemem. Zaten ben basimin çaresine bakardim evimde sirf eşimin içi rahat etsin o huzurlu olsun diye geldim. O da bilincinde zaten bu durumun.Allah gönlümüze göre verir isallah

cnm makyajla gitmeyi ben de dusundum ama bebegi gorunce hüngür hüngür aglarim bozulur diye yapmicam sonra yapicam bence sen de oyle yap
Doguma girince sadece maskara sürücem canım aglayınca akmıyo benim:)
Kalanı çıkınca yaparım inşallah yapsamda zatwn allık dudak parlatıcı göz kalemi sürerim fondöten far falan sürmiycem canım

İyi geceler kızlar. Pat diye giriyorum konuya ama ben2 3 saattir nefes darlığı yaşıyorum. Yorgunluk hisside var. Yattığım zaman rahatsız oluyorum. Benim gibi yaşayan var mı? Normal mi acaba

Yardım istemekten anlamayanda var canim maalesef dün annemler geldi başka şehirden annemi görmeye geldiler esimin akrabalari. Annem yol yorgunluguyla onlara hizmet etti. Ben bulaşıklara giriştim mecburen. Kv üst kattan gelip kılını bile kimildatmadı. Akşamda annemin evden getirdigi yiyecekleri yedi. Anne sofrayi toplar misin dedim kvdeme. Oda bi saniye isim var dedi bi baktim evine cikmis hiç bisey demeden cay olunca geldi. Ben artık ne diyim Allaha havale ettim. Çocuguma bakmasini geçtim bana engel olcak

Canım bu sitede çok güzel hediyelikler var . Benim hastane ek bina yaptı kadın Doğum için 2 ay önce benim doktorum da yeni ofise geçti.kontrole gittiğimizde yeni ofisiniz hayırlı olsun diye şu erkek biblo kartvizitlikten almıştım çok güzel. Çok da hoşuna gitti doktorun masasında duruyo her gittiğimde görüyorum

Eklentiler

• D190927A-82B0-4DF8-A60D-089E3AAFC457.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 77
  • F0D03F9A-9330-42E1-9340-338508E028F1.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 78
  • E0448411-E854-46D2-8642-38B34DCDD2C8.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 75
Yarım saatte yeni süt oluşamaz ama siz 2 saatte bir beriki memeyi emzirin, üzerine bir ölçek mama hazırlayıp verin, bitirirse bir ölçek daha. Böylece nekadar alabildiğini de görürsünüz. 5. Günden sonra düşme eğilimine girer ama ilk 5 gün giderek yükselir. Süt için ise bol su ve ılık duş, bir de humananın steel tea çayı var. 3. Çocuğunu bekleyen bir çocuk uzmanı olarak bunları önerebilirim size.

Evet bazen gelmiyor sut ayni zamanda mamaylada destekliyorum.steel tea rezene hosaf falan iciyorum hep insallah duser sariligimiz tesekkur ederim .

Biz olmadan giderlerse laf yiyiyorlar ondan bizi istiyor eşlerimiz halbuki şunu deseler anne biz gelmek zorundayız eşlerimiz değil ben geliyorum zaten daha ne istiyorsun bi tanıdığım vardı eşine izin vermiyordu annesine gitmesine ben de çok kızıyordum o onun annesi sen niye karışıyorsun diyordum eşte karısını dinliyordu gitmiyordu böyle olsak demekki iyi oluruz gerçi böyle olmak için eşlerimizin aşırı aşırı iyi olması gerek ama yine de kıyamayız kimse ailesini atmasın ya istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…