- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.761
Amin:) Gözünüzaydınn :)) sağlıkla büyütün23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
Gozun aydin cnm saglikla buyut. Gunumuzde ayniymis seninle valla tedirgin oluyorum sezeryan olucam ben zamanindan once gelmesin dua ediyorum bu haftayi atlatmam lazim23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
Senin bebiş çok beklemez ozaman canım. Hayırlı zamanda sağlıklı bi şekildeki gelir inşallahHiç iş yapmıyorum desem yeri aslında. Annem var. Bebek çok aşağıdaymış. Ondan olabilir mi acaba
Canım hiiiiç korkma. Bende çok geriliyordum sırf o yüzden ertliyordum kontrollerimi düşün. Ama öyle kolay bişey ki anlamadım bile doktora bittimi bu muydu yani dedim :). Oda çok kibardı sağolsun rahatlattı beni. Sakın kasma boşuna kendiniKızlar siz hamileliğin 7.ayında falan eşinizle birlikte olabildinizmi? Benim canım aşırı derecede yanmaya başlamıştı birlikte olmadık.Yarın çatı muayenem var çok korkuyorum nasıl olacak ona dayanamazken muayeneye nasıl dayanıcam
Maşallah23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
Ben bi inceleyim bu siteyi çok teşekkür ederim canım:)Canım bu sitede çok güzel hediyelikler var . Benim hastane ek bina yaptı kadın Doğum için 2 ay önce benim doktorum da yeni ofise geçti.kontrole gittiğimizde yeni ofisiniz hayırlı olsun diye şu erkek biblo kartvizitlikten almıştım çok güzel. Çok da hoşuna gitti doktorun masasında duruyo her gittiğimde görüyorum
Amin inşallah. Gözünüz aydın. Sağlıklı sıhhatli bi prenses olsun inşallah :)23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüsün.23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
Allah analı babalı büyütsün canım normal doğum mu oldu23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
Maşallah canım23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
evet bende sonradan öğrendim aslını anlayamamıştım ondan buraya sordum.Gittiğim hastaneye başlamadan önce şikayet vara bakmıştım bir şikayet varmı hastaneyle ilgili diye. Bu konuyla ilgili birkaç şikayet okumuştum. Hastane fazla para aldı vermiyor diye. Aradım hastaneyi sordum. Sağlık bakanlığı belirlediği Doğum ücretini devlet hastanesindeki Doğum ücreti olarak belirliyormuş. Yani işte bir Doğum kaç liraya mal olur gibi. Devlet hastanesinin sunduğu şartlarla özel hastanenin sunduğu şartlar bir olur mu özel odalarda kalıyorsunuz vurulan ağrı kesiciler bile en iyi markalar tabiki devletin belirlediği ücretten fazla ücret alacağız diyor. Ve Doğumdan önce imzalanan kağıtlarda bu yazıyormuş. Yani başvuru yapsan da parayı geri alamıyormuşsun. Ben böyle bir konuda şikayet etmeyi ayıp olarak görürüm. Hastane sana 3 bin der 5 bin ister evet şikayet et. Ama herşey konuşulmuş fiyat verilmiş anlaşılmış bu durumu kullanıp şikayetçi olmak fırsatçılık. Fiyat işine gelmiyorsa o hastaneye gitmezsin. Sonuçta herşey başta peşinen söyleniyor. Ben şikayetçi olmam
Normalde muayenelerden korkmuyodum daha öncede alttan muayene oldum ama dediğim gibi 6.aydan beri olan o acıdan dolayı korkuyorum inşallah hayırlısıyla kolayca biterCanım hiiiiç korkma. Bende çok geriliyordum sırf o yüzden ertliyordum kontrollerimi düşün. Ama öyle kolay bişey ki anlamadım bile doktora bittimi bu muydu yani dedim :). Oda çok kibardı sağolsun rahatlattı beni. Sakın kasma boşuna kendini
Amin canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah..23 kasimi 24 e baglayan gece suyum geldi. 24 kasim sabahi 06.30 kizim dogdu. Darisi sizlerin basina insallah
Aynen cnm ben dediğin gibi onu çok yaptım annen bunu dedi şunu dedi diye baya tartıştığım günler oldu çünkü her konuşmamızda yada her gittiğimiz de mutlaka laf sokar ben de susarım eşimden çıkarırım ama uzun zamandır yapmıyorum ama bi kere gardını aldı eşim be anladım ki ben ne dersem diyeyim bu durum bana yansıyor onların arası hiç bozulmuyor olan bize oluyor susuyorum şimdi bıraktım akışına belki eşlerimiz bebeklerimiz olunca aile olduğunu anlar ve ona göre konuşur belki de hiç değişmez böyle devam eder benim tahammül edemediğim tek şey kendi ailmemi bırakıp sadece onlara gidip gelmemi istemesi mesela anneme giderim vay siz orda çok kaldınız bizde az yada abime giderim niye onun abisine gittiniz görümceyede gidin hep bir kıyaslama kv kendi akrabası ailesinden kimse yok diye benim de olmasını mı istemiyor anlamış değilim o öyle müdahale ettikçe ben iyice inada biniyorum çünkü huzurumuz kaçıyor o karışınca eşim mutlaka tartışıyor benimle ve tehdit ediyor bu sene gidecez annemde kalacaz bütün iznimi orda geçirecem diyo mesela tam sinir oluyorum ne demek ya ben kimsesiz miyim ki bütün İzni orda geçirecez diyorum kavga çıkıyor ben de dedim ki hiç bir yere gitmiyorum evimden çıkmıyorum sen git ailenin yanına gel çünkü kv istiyor ki senende 2 3 kere onların yanlarına gidelim iyi de herkesin bir büççesi var izni var bu beklenti neyin nesi kadın alışmış işte böyle yapınca iyi benim istediğim oluyor diyordur ama bilmiyor bir gün patlarsam onun için de iyi olmayacak o nedenle bıraktım naparlarsa yapsınlar bakalım nereye kadar böyle olacakcnm sen esine hic dedin mi ben annenlere bakmam diye.belki oyle dediysemnonan esin daha cok inat yapip bakicam diyo olabilir.mesela ilerde yaslanirlar bakima ihtiysclari olur birlik duralim ama simdi olmaz ev ev ustune olmaz dersen belki anlar.hani direk annene bakmam etmem dememis olursun
cnm cekiniyorum diye bisey yok.benim kvde de erkek gibi.ama napalim omur boyu laflarini mi cekicez.birlik de dursan durmasan da lafiji ver.icinde kalimca insan sisiyo baska seylerden cikariyo acisini.birak icinde kalcana suratina soyle.bak ne guzel dedin gecen 10 gun kal yeter diye.bu da bi adim.sen oyle deyince sasirmistir hatta senden beklenmeyen bi tepkiyle karsilastigi icin.
bir de esinin cok anaci olmasinin nedeni sem mesela annesine laf soyleyemeyip esine ammem soyle diyo annem boyle diyo diye erkek tabiriyle dirdir yapiyosan belki esin o yizden de ille anama ben bakcam moduna giriyodur.
bunu ben cok yaptim.kv ye bisey diyemiyodum.esime annen soyle dedi boyle dedi diyodum esim daha cok anaci oluyodu.hala anaci bu huylari asla gecmez.ama en azindan eskisi gibi her hafta tartismiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?